cissi kirrar!

jaman, jag har fixat med blogg! inte min egna, men jag tog på mig uppdraget att kirra lite i elinas, och det gick la hyfsat, fniss. nathalie fick ta hand om vissa saker som jag inte förtsod mig på. men jag gjorde lite, och jag fattade vad jag gjorde, och jag gillarT.
imorn är det skola, och vet ni vad? jag gillarT meeeeeer :D
asså elina och elly, fyfan va ni är bra. (bara så dom vet)
höhö, lite planer som är gjorde för nästa helg med, ine heelt fel. elina kirrar. hä-hä.
vi hörs om morgondagen imorgon, det är ju rätt svårt o veta idag hur det blir. kul jag ääär...

allt för nu, hej!

btw, hade kalas för ame idag, UTAN AME! hon ville inte dyka upp, hon satt hemma hos nån annan o kolla film :( taskigt ändå, men inga sura miner för det. här kommer bild (:
partyparty

frågetecken

sumering av helgen; (som inte ens är slut ännu..) jag har inte haft så värst kanon denna helgen vill jag medge. hä-hä. i fredags va det skola osånt innan jag gick hem för att ha kalas ju, senare på kvällen blev det harryptter maraton? vi såg kanske en film. fast det gjorde inte så mycket, för det är bättre att bara sitta o snacka och skratta med er, och jag gillarT. så helt enkelt började det rätt bra så att säga, sen på lördagen åkte jag in med olivia till stan. hon klippte sig, och så köpte vi lite nödvändiga saker. sedan på kvällen gick jag på resturang typ med mamma pappa och ebba, åt äcklig pizza och god chokladmousse. det var ingen höjdare det hela. men vad gör man inte med sin familj ibland liksom. skulle ha träffat olivia som jag sa, men jag gjorde det aldrig. sen ringde ellyyy vid halv tolv o säger att jag ska komma till donken för snyggingen själv var där. och jag hade lätt kommit dit om jag inte var helt ofixad och typ gått o lagt mig eftersom jag hade dött av tråkighet om jag bara fortsatte sitta vid datan..
meeeeeeeeeen, händer det inget nästa helg så kan la nån skjuta mig? tack på förhand.

idag är det söndag, och ame fyller år. GRATTIS! jag nathalie olivia och lovisa ska överraskningsfira henne, men tårthatt och kladdkakemuffins, det blir allt bra säkert. kanske drar mig mot oasen vid ett för o kolla hockey med, får se om någon hänger med. imorn är det i alla fall skola, och jag gillarT.

allt för nu, hej!

fakta för eran carebox!

kvällen var igentligen planerad sedan länge, men det skulle visst inte vara så helt plötsligt.. jaja. sedan vart det tänkt att jag skulle till romelanda, men vi skulle visst äta resturang med familjen. så då gjorde jag det. sen kanske jag skulle träffa olivia, men det blev nog inget med det heller verkar det som. så nu sitter jag här vid datan. det är ju jättekul det med, VERKLIGEN!!!!!!!!!!!
jaja, ska testa och mixtra lite med bloggen nu i alla fall.
puss

lately you make me weeker in the knees

lördag idag, har inget planerat mer än en liten tripp til stora staden med olivia, hon ska klippa sig. och alltid är det trevligt att vara med henne. jag ska försöka hitta mig lite smått och gått med. får se hur det blir med den saken. ikväll hoppas jag det händer något, fixarT så kommer jag!
igår var dagen i skolan rolig, som den typ alltid brukar vara med hp1a. kanon! för allas information så är det farligt mkt snygga killar på skolan med har jag allt kommit på. efter skolan gick jag hem, orkar inte berätta så detaljerat om dagen som ni kanske märker, i alla fall så när jag kommer hem så ska jag gå ner mot skolan igen för jag är så snäll mot nathalie, hon har tappat sin cykelnyckel så jag gick med henne ner för att hämta cykeln som helt enkelt stog kvar vid skolan. sen gick vi hem igen, träffade helena en stund och stog och pratade med henne. aldrig fel verkligen! sen gick jag in, så kom farmor&farfar och mormor&morfar hit. firade pappa lite. var där en timma ungefär, sen gick jag och nathalie till lovisa där amanda olivia och ame var, dom hade harry-potter maraton.. det blev inte så mycket utav film, mest snack och skratt. jag gillarT. alla var hyfsat trötta så vi drog vid halv tolv någon gång kanske. kom hem gick o la mig och somnade på en gång. schöönt!  ahhh
nu ska jag tvätta håret och ta på mig kläder och äta frukost tror jag. ha det så bra gott folk.
puss

datorkunskap

döda mig långsamt..
dagen startade bra, med sälskap av nathalie till skolan, och det första jag fick se i skolan va snyggaste männidskan i världen, men elina tvinga mig ts omväg så jag fick inte säga hej :( bajskorv-elina.
lååång dag idag, pallarT inte typ...
gunnar är jobbig och bara tjötar, kämpigt liv jag har asså.
ska försöka hänga i H-huset så mkt som möjligt på alla långaaaa raster vi har idag, KUL skämt. vi har bara fem-minutersraster hela dagen typ. jävligt skoj. hä-hä.
ska försöka överleva..
vi hörs.
puss

men jobbiga rubrik, min fantasi räcker inte dit.

tänk att det finns så jäkla bra människor som er ändå. det är rätt coolt att jag känner er måste jag ju erkänna.
sen att gå i samma klass som er är ju nästan bäst typ, höhö.
iaf så är H-huset där det händer liksom, därför måste man hänga där, get it elina? jag och ellinor fattade det för väldigt längesen och jobbigt o tjöta på dig liksom..... 8-) men skäämt. schöönt.
asså vi är cpstörda hela allihopa, men vi gillarT.
haha, hp1a är fasen inget utan ömer ändå. hahahahaha. fast pedofilsmajlet kan vi ju iof leva utan. höhö.
jag dör fortfarande på samma sak, men de är la lika bra börjar jag sakta inseeeeeeeeeee.
fan, hä      hä.
puss

allting kommer lösas..

och bli bättre igen!
fast vafasen, jag mår som en gud (och min plånbok är fet!) fniss på det.
men faktikst så mår jag sjukt bra, skoldagarna är långa och blir väl lite segare och segare för varje dag, och rasterna som är roligast pågår i cirkus fem minuter, juppi. hähä.
ijag går runt och är glad hela tiden känns det som, tar alla tillfällen för att bli gladare. och jag blir verkligen snart galen, tänk så är jag kär. fyfan va hemskt. det får inte vara så, alla som varit olyckligt kära har bara blivigt ledsna efteråt.
jaja, nu kommer nathalie tar mer sen.
puss

jag dör

jag dör jag dör jag dör.
störd är jag, och död typ.
cafét idag va stressigt, nervöst, pinsamt och kul. fnisssss
orka va så snygg liksom, hur pallar människan?
jajajaja skärp dig cecilia.
imorgon är det skola, UNDERBART! jag längtar faktikst, kanonkul. :D
kan fasen inte skriva är så trött och så glad så jag bara babblar, wellwell.
puss iaf!

okej då vet jag

vad ska man säga. jag blir bara så arg på alltihopa. men jag klarar mig bäst fan med alla andra ändå.
för klassen är då inget att klaga på, helsköna människor. tror de kommande tre åren blir kanon om jag ska vara helt ärlig.
tack elina och ellinor för ni är helbra också! <3
igår var jag inne på nrj in the park med olivia, det va inte direkt jättebra men det va allt chill ändå. plus att nån av afasi & filthy va helsnygg, jag dör! :o fast det va dock bara igår.. ful på alla bilder..
idag har jag och mamma varit och kollat tapet till mitt rum, hittade en fin som det antagligen blir. hittade ingen bild på den nu, men det kommer så småning om.
ikväll ska min lillasyster ha tjejmiddag hemma. jag är supertaggad på att vara hemma verkligen. he-he. nä men jag ska vara med nathalie någonstans, så det blir nog bra.
imorgon bilr det jobb också, hä-hä. men pengarna är bra..
nu ska jag fortsätta rensa garderoben.
puss

elina den fina

helgo kväll/eftermiddag med elinus.
hon är allt bra hon. huhu.
imorn blir det proofilmöte, lääängtar :D
puss

ännu en dag

jag gillarT mer och mer faktikst.
var väl inte så jätteoptimistisk till klassen osv, men nu efter en dags lektioner så är den ju faktsiskt helskön tycker jag.
min intressanta gårdag spenderades med mamma på akuten i ungefär fyra fem timmar. inte kanonkul kanske. men när jag kom hem träffade jag nathalie vilket var betydligt roligare!
imorgon är det möte med idrottsprofilen klockan åtta på morgonen, bättre start på dagen får man ju leta efter. haha! längtar, men vet fasen inte vad jag ska hå på miiiig. det är katastrof-jobbigt det där med kläder.
fast det löser sig nog till morgonen.
nu ska jag ta något att äta punkt
puss

hp1a

då var första dagen på mimers hur avklarat, tråkigt som fan. haha. bara massa information, kommer ändå inte ens ihåg hälften av vad dom sa.
klassen var la inget o hurra för direkt, förutom elina elin och ellinor. det kommer nog bli kanon! får la hoopas resten av klassen är bra när man lär kanna dom liksom.
annars var jag precis hos sjukgymnasten, ingen höjdare det där. hon tror att mitt korsband är pajat, fan va skoj!
inte bästa humöret just nu, men snart komemr olivia, underbart.
puss på det!

i'm singing that melody

vaknade halv tolv idag, fattar inte hur jag kan sova typ 12 timmar. jag va så trött så jag la mig nämligen hyfsat tidigt igår så att jag skulle sova till kanske bara runt tio där någon gång. men nejnej.
hur ska jag klara att gå upp sen när skolan börjar. tyckte det va jobbigt när elin väckte mig halv tio när vi skulle till liseberg. mina småproblem som bara jag själv kan lösa så vet inte varför jag sriver här.
men nu till sak.
idag ska jag vara med nathalie. du är verkligen dunderhonungsbäst!
puss

håkan hellström i mitt hjärta


underbara nyheter!
fick precis reda på att håkan ska komma till liseberg fredagen den 26 september. LYCKA!<3
jag har förövrigt varit på liseberg med elin idag och det va bara bra det. nu ska jag chilla och har inget mer o säga. är lite nathalie-sugen så ska försöka få tag på henne och prata lite. kanske kan ses imorn.
annars får ni ha en bra kväll.
puss

be aldrig mer om ursäkt, för sakerna du aldrig gjorde.

onsdag idag, mindre än en vecka kvar tills skolan börjar, och jag vill inte. allt snack om att det kommer bli bra och sånt, jag tror det verkligen, men ändå så är jag helt supernervös. hp1a blir det antagligen, och det låter inte helt fel. bara hoppas på att folket blir det rätta med. och att elin och jag kommer i samma klass från början så vi slipper en massa strul med och byta. meeeen, som sagt, det löser sig!
nu sitter jag här i väntan på mamma, hon ska köra mig till elin i säve och där ska jag spendera natten. igår va jag inne i stan en snabbis, lollo storshoppade köpte la 14 klädesplagg eller något och hon har åkt in nu idag igen för att köpa resten. jag nöjde mig med en blå-aktig munkjacka, en rosa kort tröj-jacka, ett svart linne och ett armband. nu vart det färdigshoppat tills skolan börjar, förutom min kära adidas-tröja som jag ska beställa.
ska packa ner lite grejer nu och sen bär det alltså av till elin, vi hörs antagligen imorgon kväll så får ni höra hur min intressanta dag har spenderats imorgon. ska kanske till liseberg, beroende på vädret, så skaffar mig inga förhoppningar typ.
wellwell.
puss på er!

underbara mobilkamera(L).....
där är tröj-jackan jag köpte i allafall, linnet är snarlikt det jag köpte och ett silverarmband på det så blir det perfekt för kräftskivan på lördag!

gör det igen

haha, jag gjorde det igen. nästan i alla fall..
hur kan jag sova så länge helt plötsligt, varför nu? nu när skolan typ börjar och jag inte får sova länge alls, blää. hann inte att sova ända tills halv ett idag åtminstånde, utan lollo ringde halv tolv, bra gjort faktikst. så nu sitter jag här o väntar på att jag ska gå till bussen får att åka in till stan med lollo. kämpegrejt tycker jag allt.
sen blir det hem och fixa mat åt ebba, jag o lollo vet jag inte vad vi ska hitta på innan hon ska spela match, jag ska åka med o heja. efter det ska vi hem hit igen oså ska lollo sova här. kan nog bara bli kanon skulle jag tro.
nu ska jag sminka mig och sen dra till bussen.
ha det fint!
puss

and the crowd is singing..

YES!
jag sov till klockan halv ett idag, jag är så skönt utvilad som man kan vara, just nu känns det perfekt. och jag ska sluta tänka mig neråt så att säga. idag ska va en glad dag, och den ska vara med nathalie. kan det bli bättre, huhu. knappast! till frukost blir det antagligen kladdkakemuffins som jag och nathalie är pro på att göra. fasen va bra.
vi hörs kanske senare.
puss

my way

här kommer kungen av ingenting alls.. hemma från danmark igen, bra cup gjorde vi och slutade fyra totalt i elvamanna-spelet. vi är bäst.
igår hade jag en helgo kväll hemma hos helena, fasen va go du är tjejen. får bli fler av såna kvällar! jag är iaf redigt med trött fortfarande, inte fått vila ut mig ordentligt sen cupen, eftersom vi gick upp halv sju varje dag.. jaja.
imorn ska ajg sova och chilla hela morgonen iaf medans jag ska vänta på när nathalie städar, sen ska vi chilla med varandra. får la se vad som händer.
igentligen hoppas jag på inget, eftersom en jävla idiot har kommit tillbaka till vårt lilla kungälv så lär la det märkas. och jag kommer vägra va med alla godingar för jag inte vill träffa idioten.
shit va jag inte fattar vad jag själv skriver typ, ska nog sova.
kommer ett ordentligare inlägg imorgon tror jag.
blä, godnatt!
puss

see ya!

ska på kalas strax hos morfar, sen direkt hem och packa, tackar gud för att nathalie ska komma och hjälpa mig!
sen så bär det av till danmark med laget imorgon, får la se hur mycket jag vågar spela. men det kommer bli kanon allt ihop gissar jag på!
idag har jag varit på backaplan med pappa, köpte mig en ny plattång, present till ebba och ny rakhyvelsgrej. ska vaxa benen sen och jag vågar fan inte. haha.
nu ska jag platta håret (L)
puss, och ha det bra i sverige, jag kommer hem igen den åttonde!

kärlek!

en helt sjukt bra dag igår, gick upp tidigt för att åka till rörtången och familjen tolleson, vi kom dit lastade av lite grejer i deras stuga sen tog vi båten ut till ringö (?) va där hela dagen nästan, badade och solade.
sen vid fem åkte vi där ifrån för kjag och pappa skulle in till kungälv och träna, efter träningen åkte vi direkt ut till rörtången igen och grillade och va där tills klockan blev halv två ungefär.
jag är så lycklig, tänk hur fint det är här i skärgården om man säger så, att sitta där på båten och se allt gör mig lyckligast i världen!

är det inte för fint nästan

båten och mitt ben, höhö

jonathan kör båten.

RSS 2.0