nyår :):):):):):):):):):):):):):):):):):)

hej bloggen.
imorgon börjar ett nytt år, kanske bra. kanske dåligt. lady gaga fick i alla fall mitt 2010 att vara rätt ballt. mycket har vart rätt oballt också.

imorgon ska bli ett intressant slut/början på ett år.


jag har fuckat upp igen

jäkla berg och dalbana till helg. men överlag OK då.

nu har jag äntligen jullov, ska bara kolla på julavslutning på tisdag. men det tycker jag är mysigt. behöver köpa en julklapp till min mamma innan innan fredag med. (logiskt.) och så ska jag vara kreativ och hitta några kläder att ha på mig på julafton med. hard.

sådärja!

sverige vann!!! jag satt och hoppade i soffan den sista kvarten typ. riktigt grymt att dom vände och vann i alla fall. hade vart kul för dom nu ifall dom kunde få sig en medalj med.

nu ska jag måla mina naglar gröna. (glömde boka tid på salongen...)

fetto

jag åt maaaaaaaassa god mat till lunch, och nu är jag ashungrig igen. vafan?
frågan är om jag pallar att gör mat... knaaaaaaaapert får jag säg.

är taggad på att klockan ska bli 18.15 nu. vill ha chips också. men det var nåt annat som jag skulle säga. glömde det nu.

asså shiiiiiit

är lite arg nu. på frankrikes damlag i handboll. och lite på linnea torstensson som inte bara skööööööööööööööööt. dumma. fast dom vinner mot ungern imorgon istället och tar sig till semi på så sätt. nåt annat finns ej på kartan.

idag hade jag samtal med ingrid i skolan, och jag var godkänd i alla ämnen förutom svenska B. hehe dåligt ändå. FAST, enligt mig är jag godkänd. för hon hade skrivit helt galet, så hon ska få sig en omgång av mig imorgon, höhö.

imorgon ska jag också beställa tid på salongen för att få mina nails lite fina. så ska jag ha trevlig lunch med fina tjejer i klassen. mysigt. och dom är inte så dumma domdär, tror vi kan få ett bra sista halvår i klassen. och en ännu bättre student.

nu är det bara tre skoldagar i princip kvar tills vi får jullov. fast nä, två kan man ändå säga. tycker det ska bli sjukligt skönt får jag säg. behöver vila upp mig och sen explooode när skolan börjar igen. ska naila varenda prov jag ska ha på första försöket. JUUUUUUUUUUST DET.

missade just paradise hotel med, handboll kändes viktigare. crazy. får kolla play om en stund.

ändå typiskt

jag pluggar nu då, så skulle jag beställa hem ett par skor. hittade två par i really liked o.s.v då. men jag tänkte ju inte på att man måste ha sin rätta storlek med. kuk.
dom fanns bara i äckel38 kvar. kan gå både sko&kläningslös på äckliga nyår? eller nä, vi skiter i nyår. jag skiter i nyår*. bara typ ligga och kolla på tv, äta gött och sen vid tolv kolla på alla fulla äckliga människor som leker vara glada för ett nytt år.
fast egentligen, why not make the best of the situation. kan ju lika gärna inte bestämma nåt, och så kanske nåt dyker upp och då kanske det blir kul. ska faktiskt hoppas på det.

trevligt

fick en inbjudan till att åka till branäs i januari med nåra sköningar. synd att jag har noll vänner som är intresserade av skidresa och att jag är en feg tjej och inte vågar åka med fem killar själv. tror inte ens jag kommer våga åka skidor, får stå inne och laga mat medans dom roar sig och sedan gå på after ski. hade ändå vart värt.
jag hade tyckt vad som var okej att göra, bara det var borta från kingriver då. så en stockholmsresa i ett dygn är absolut inte fel på kartan just nu. och det är inte aslångt kvar heller. då blir det oss folk pratar om på bussen istället.... hehe (fatteri o?????)

nu ska jag snart gå ut i iskyla för att göra ett prov i svenska. sen gå hem igen. unworth. ska kila inom en affär och inhandla min sista julklapp med. jag är galet bra. både prov klart och julklappar klart. coolt.

ljushuvud

har haft en okej-helg. vart mest med lillbebbo. och som många vet trivs jag med det rätt bra, höhö.

igår körde jag till stenungsund, det var riktigt gött med automaten på motorvägen får jag säg. i liked it. vi skulle hitta julklappar men hitta inget annat än godis, som jag sitter och äter nu, vilket gör mig fet. sa ju nåt om att jag skulle bli smal om jag slutade gå ut, men icke. jag kompenserar drickandet med godis. sjukt.

jag drömde en jättebra dröm inatt.

idag har varit en insikternas dag, har kommit på massa saker. jag ska sluta tro det värsta hela tiden, det blir bara dåligt för mig själv. jag ska sluta bry mig så mycket, (som att det kommer gå). jag ska gå till skolan hela denna veckan, OCH nästa. en sak till. varför färgade jag bort mitt blonda långa hår?



här är bevis på mitt omtycke av lillbebbo också.




nu svenskaplugg.

en kul grej

idag på praktiken, då hände en kul grej.
en kille i ungefär 16-årsåldern kommer in och köper en grej. (tror det var en julmust eller kanske till och med två) på sig har han en stor ryggsäck, vanlig svart jacka, snöskor, bluetoothsnäcka i öran och till the main thing, en stor komradio med en nästan halvmeter lång antenn fast på ena bandet vid axeln på sin ryggsäck.
emmelie som fick ta hand om kunden förde denna konversationen ungefär.
e; vad är det för någonting du har där på axeln?
kul kille; det är en komradio, så jag kan höra ambulansen, polisen, och räddningstjänstens komradiokonversationer. (detta säger han helt stenseriös!!!!!!!! som att det vore det mest normala i världen.)
e; jahaa... hör du nåt kul då? 
kul kille; njaa, just nu är det mest sjukdomsfall.
e; jaja, fräckt.

sen lämna killen affären med sin komradio. när han är utom hörhåll så dör vi lite av skratt. och detta gjorde min dag väldigt mycket bättre an vad den kunde ha vart. jag tackar dig för det!

snäppet bättre

igår var verkligen en downdag, shit. efter att jag nu knappt sovit något inatt och då hade en hel del tid att tänka så kom jag fram till att jag är en mes.
så gjorde jag en omesig grej och det kändes så cpbra efteråt. funderar på att typ tagga av mig på varenda bild på facebook och typ rensa hela loggen och bara börja om på nytt... för facebook är ändå rätt stor del i livet hehe.

men innan det sker ska jag plugga, vid lunch får jag sällskap med. hemskolning hade passat mig perfect.

världssämst

jag är dålig. jag har ingen motivation.
fattar inte vad problemet är, jag har så mycket bra saker. jag har spenderat en timme gråtandes i sängen utan anledning. jag orkar inte.
det är för långt kvar till jullovet, jag kan inte vara hemma resten av tiden. då klarar jag mig aldrig.

ge mig motivation...

i <3 judendomen

duktig tjej sitter just nu och pluggar. har svarat på äckliga flummiga stört dumma och fula frågor om gud alla hans ord och texter och handlingar. seeeeriöst, varför lära sig om saker som är helt passé? jag bryr mig inte ett skvatt om vad som hände då. vi kan la fan fokusera på nuet istället, vår jord går typ under för att vi är elaka mot miljön. det är ju jättehemskt. varför ska vi då sitta i skolan och lära oss shit om att jesus kommer och räddar alla folk helt plötsligt lite när han känner för det.

pjuh, lite arg är jag. vet precis vad jag hade behövt för att bli på perfekt humör just nu.

brunett

jag vill ha en egen bil, åh. en toyota aygo, en lila. det hade vart ballt.

idag har jag haft en asbra dag. och snart ska jag och bebbis åka och handla, cola light och m&m's!!

RSS 2.0