daimmmmm

jaa så ser vi bannemej ut.
ska lägga upp massa bilder nu, för jag känner för det. btw så har inte denna dagen vart så bra.
a fina
söte
oseriöst

där kom dom bilderna ändå, olivias nätverk dampade nämligen en del mitt i skiten förstår nu. men här är ett himla värt inlägg.

nu blir dusch, man vill ju inte kulta usch för man ska va högt i kurs, glaaaassigt!

some people wait a lifetime


jag gillar henne, ge mig håret........

orka att jag har blivit totally insatt i idol verkligen, galet detdär. jag och elin var på promenad förut med, riktigt skönt får jag säga, gick en mil ungefär och det är inte illa pinkat för att vara oss får jag säga ändå.

nu blire kladdis-bit och sen en liten titt på zlatan minsann, imorgon måste jag städa rummet. att jag alltid lyckas skjuta upp det så mycket, dåligt cecilia, dåligt!

PUSS!

I'm sorry for the way I am

sovmorgon är det bästa som uppfunnits i princip. jag är tacksam för varje minut längre jag får sova, vet inte vad som hänt med mig men jag är så sjukt trött hela tiden. sovmorgon till tio varje dag och sluta typ tre hade vart alldeles lagom tycker jag..

började dagen 9.20 med samhällsprov som jag tror gick helt okej. det är ju ett säkert g men jag vill ha mer än så. fattar inte varför jag är så seg i huvet, blir så jävla förbannad på mig själv.. skrev på en del på fördjupningen om både något och inget typ, förstod inte frågan men ville ändå svara och då blir det ju inte så lätt att komma fram till något. på andra frågan gick det däremot bättre och jag fick formulerat precis så som jag ville med.
efter provet hade vi rast ett bra tag, gick och försökte trycka i mig lite av ungspannkakan i skolan vilket ändå inte gick så jättebra för den smakade fan ta mig värre idag än vad det någonsin gjort.
jag och sofia satte och oss pratade ett tag och sen var det dags för information och layout med gerd, det var ingen höjdare.. vi skulle göra plancher och inbjudningskort.. kände att jag inte hade någon lust för det så därför fick jocke göra det mesta åt mig, det tackar vi för.

dagen avslutades med en snabb elevtid och sen väntade jag på nathalie så fick köpt våra biljetter till magnus betner, vi är rätt bra på att skjuta upp saker men nu fick vi i alla fall gjort det dåva. det är något att se fram emot åtminstånde..

blev lite ändring i dagens planer idag så nu vet jag bannemej inte vad jag ska hitte på, himla b.. inget att plugga på, inget oc att kolla på och heller inget annat för den delen. dummadumma.

nu blire käk, herrå!


i will follow you into the dark


samhäll, owl city, vatten och en kladdkaka på det. trots att det låter rätt bra är allt jag vill att sova. men jag peppar med mer musik och mer kladdkaka så ska jag nog kunna hålla ögonen öppna så jag kan läsa igenom det jag är osäker på tills imorgon då jag faktiskt har mitt första samhällsprov på gymnasiet. känns som jag vill göra ett bra första prov så claus gillar mig mer än vad jag gillar honom så att säga.

längtar redan tills ikväll då det är både svenska hollywoodfruar och roast på berns, största humorkvällen. för man kan ju inte annat än och skratta åt anna anka och gänget.

nu ska jag fixa klart kladdisen, puss på er.


elin i lördags, gooooooooooooooooooing.

please, let it go back to normal


jag lever ta mig fan i en sims-familj typ. min lillasyster är bannemej det roligaste, hon har hoppat runt hela morgonen och lekt vara en sim som får inbrott. asså jag har så ont i magen nu va, skrattade så jag låg ner på golvet i köket. ändå bra start på dagen får jag säga.

ikväll ska jag och olivia se på gomorra och one tree hill. sen har vi även hel del att prata om, vi är borta från varandra en kväll och herregud vad vi missar då. fast i detta läget tror jag det var rätt kväll att vara på olika ställen om man så säger, eftersom att vi fick mer information på det viset.

nu väntar samhällsboken.. fan inte det roligaste men ska jag klara provet måste det ske asså. usch och fan för om claus gör nåt svårt prov nu asså, jag fattar inget med det vi håller på med känns det som. och om han ska hålla på och dansa på våra lektioner så är det ju inte jättekonstigt att vi inte lär oss något. yes jag är bra på att hitta ursäkter minsann.

hadegotthaaaj!

heavenheavenheaven

jag har problem, men jag skiter i dom.
jag älskar mitt liv, och jag har haft en bra kväll och det gillar jag.

saknar min bästis.

puss på oss.


run this town


it feels so good to be an outlaw in your perfect world.
(någon är lat och orkar inte vända på bilden)

dagen har jag spenderat i denna tröjan, sjukt skön. tänkte på dig hela tiden olivia ja.
åkte till backaplan med la famila och senare till farfar för han fyllde nåt idag, så vi fika lite snabbt där och åkte sen hem för att börja göra iordning allt, mamma och pappa lagar mat och så för att en familj ska hit och äta. jag ska sitta med under middagen sen drar jag till elin där taaaaagget börjar. vi drar sen mot bussen och möter upp fler godingar och åker sen ut till kareby för partyparty. ohyes det kommer bli en bra kväll.

nu ska jag platta klart håret innan jag ska äta, ha en bra kväll PUSS!

om det så är det sista jag gör

denna fredagen i skolan vart väl näst intill ovärd, gjorde nåt skit om löner och avtal på personaladministrationen och sen efter det så blev det lunch för at tsedan gå till ännu en spännande lektion med gerd, nämligen näthandel. inte det roligaste men det gick rätt snabbt idag. efter det fick vi håltimma och då passade jag på att träffa olivi som kom till skolan, vi tömde hennes skåp och gick sen till maxi för att köpa nån macka eller nåt. kom tillbaka med varsina påsar godis, gott.
sen efter min sista lektion, svenska, så gick jag bort mot biblioteket och olivia. vi pluggade lite och sen kom även nalle. vi blev kvar i bibblan tills klockan fem nästan då vi helt enkelt cyklade hem.
hemma åt jag lite snabbt och gick sedan, eller snarare sprang, bort till busstationen för att ta bussen ut till romelanda.
väl där så spelade var det trevligt, vi kollade idol och spelade tv-spel, jag hade ingen aning om att jag var så jävla dålig på sånt asså. näst intill pinsamt får jag väl ändå säga.
fast nåt jag vart hyfsat bra på var att mörda massa zombies, vi var instängda i ett rum och massa zombies försökte ta sig in, men vi bara sköt dom så dom dog och så var det med det. fattar inte att man kan bli så fängslad av det asså, så johan.. nu fattar jag att du älskar CoD så mycket. haha


exakt sådär såg det ut, bannemej en bra grej det där.

nu blir det ett oc-avsnitt och sedan sova, imorn är det taaaaaaaagga. GODNATT!


well ofcourse you did

fy, jag har inte vart såhär trött på bra länge.. orienteringen över hela munkegärde tog kol på mig verkligen, sen kan det även ha att göra med att jag inte sovit mer en fem timmar två nätter i rad som jag är såhär trött med i och för sig. har svårt att somna om kvällarna och det har bara vart rätt mysigt dom har två dagarna, har suttit och kollat oc skönt i sängen på datorn och även läst vecko revyn om alla nomineringar till blog awards 2009, jag var inne och röstade jag med på lite olika bloggar. bland annat på Kenza, HannaoJohn och Stina-Lee. Stina-Lee har förövrigt fått sin lilla Mayia nu, fy va gulligt. Jag satt och kollade på hennes blogg och började gråta (kan vara för att jag är trött) över hur fint det var och jag vill med ha en liten flicka. En alldeles egen liten Pixie som hon skulle få heta, jag kankse borde ta och slå slag i saken.. Skämt åsido, det får allt dröja ett tag till det där. Men jag kvarstår vid att jag tror jag kommer bli en bra mamma, även om min egna mamma misstycker, men hur bra är hon i alla lägen liksom..


gulle, ååååh.

nu är det dags för oc innan idol som jag ska kolla hos bästis, vilket vart på tiden. hejsvejs!

vad mer vill du veta?


jag gillar oss och jag gillade även denna dagen, åh håkan!

denna onsdagen var feting tråkig, fyfan... började 8.00 med teori i profilen där vi skulle börja med ett arbete om en valdri grej typ eller nåt, har inte kollen känner jag. jag fick ändå lite specialshit eftersom jag är lite sär sådär, ska göra upp en rehabiliteringsplan för mig själv under ett års tid, jo tjena va skoj.
dagen fortsatte sen med ÖF, jag fick inte den plats jag ville ha och varför kan ju diskuteras, jag blev oglad i vilket fall. denna lektionen spenderades till att göra en produktkatalog. jag joakim adam och ellinor fick varugruppen: presentartiklar. vi skulle helt enkelt ta oss till city gross för att ta kort på tio till femton olika produkter som vi vill sälja, eftersom presentart. är en rätt flummig varugrupp och inte berättar riktigt vad för målgrupp vi ska rikta oss till eller något sånt så blev det lite svårt. vi vela runt inne på city gross special ett bra tag tills vi hitta några filmer, hårgrejer, tallriksuppsättningar och leksaker som vi valde. det blir säkert kalasbra.

efter skolan gick jag direkt till min lilla mormor och skulle intervjua henne, gav inte så mycket för att jag hade helt enkelt inte hade räknat helt rätt. man kan inte fixa allt, men det fixar sig imorgon på svenskan ska ni se.

nu är det dags för en dusch och försöka på tag på nalle, hon är klurig att få tag på dendär asså.. hoppas hon kanske tar sig en titt på sin mobil snart så hon får se att hon är önskad så jag kan föra fram det jag vill ha sagt så att sägaaaaaaaaa, åh va jag skriver intressant hehe. sen är det idol, och det gillar jag. PÖSSSE!

jag ska viska det så ingen hör

tisdagen avklarad och det är snart helg, och jag gillar det!
en rätt konstig men trevlig tisdag får jag ändå säga, claus dansade lite för oss till låten 'i will survive' och igår talade han även lite om hans livs äventyr vilket resulterade i 20 minuter mindre samhällslektion och även att han fick bekräftat att han inte är den vassaste kniven i lådan, hehe. han talade om när han såg utomjordingar och spöken, när han blev torterad och misshandlad och gud vet vad han har vart med om enligt honom själv. tyvärr finns det ju inte några vittnen till händelserna eftersom han alltid reste själv.. vilket jag lite kan förstå att han gjorde. vi fick oss i alla fall ett redigt gott skratt och jag lyckades även filma en del av hans vackra shakira-inspirerande dans som han själv så fint kallade den.

imorgon är det onsdag, vilket betyder ÖF. dom flesta tycker det är tråkigt men jag ser lite fram emot det, ska bli kul att få veta vilken plats man fick i företaget och jag hoppas innerligt på att jag får min försäljnings- och marknadsföringsavdelning.

nu ska jag lägga mig och kolla oc innan jag ska sova, puss godnatt!

nu är det slut på veckan, och det blev söndagsmys.


jag tycker så synd om dig lilla vän. men tre veckor går snabbt, du klarar det galant.

idag var en skön dag, vaknade vid halv elva och tog datan till mig och låg och kollade på ett oc-avsnitt innan jag gick upp för att äta frukost, det var gott med frukost för en gång skull och det kändes som det skulle bli en skön dag.
när jag ätit upp gick jag ner och gjorde min engelska innan jag sen kollade ytterligare lite oc tills att olivi kom med den brillianta idén om att bli nyttig imorgon fram tills det är dags att åka till spanien på höstlovet. så det firade vi med att åka till cafe villavillerkulla och åt kakbuffé. vi hittade dit utan problem med förövrigt..
när vi var hemma sen åt vi tacos med hennes familj, jag älskar veggo-tacos, sen blev det one tree hill och lite top model, vi tröttnade på tm och gick till willan och köpte gröna pringels (<3) och sedan hem till mig för att se klart på män som hatar kvinnor som vi påbörjade att kolla på förra helgen. den var hemsk, men ändå bra.

blev en bra dag precis som jag trodde och nu är alltså cecilia blom nyttig, som om vi inte hört den förut va.. hoppas detta går i fem veckor. shit, det är bannemej en evighet.

nu ska jag göra mig klar för sängen och krypa ner med mina dator och några oc-avsnitt till.
PUSSSSSS!

what did you say

gårdagskvällen var verkligen helt magisk. helt sinnessjukt bra, kommer inte kunna beskriva det med ord hur mycket jag än försöker. var man där fattar man vad jag menar, var man inte där så missade man något helt otroligt!


mina snyggingar innan konserten.

sitter här och kollar på oc, har gjort det ett tag nu och känner att jag borde gå ut.. även om fler än jag tyckte det var helt okej att sitta inne på en lördag och lolla just oc.. fast jag och kikken är för pepp på att nåt ska hända ikväll, så det måste det.

känner verkligen att vi är värdelösa och att detta inlägget blev himla värt.

kommer uppdateringar om hur kvällen och dagen blev ikväll, hadetgotthaaj!

I wanna see you baby, stayin' by my side

gårdagen fick inget inlägg, hade massa bra saker att skriva men kommer inte ihåg några utav dom nu. kvällen slutade i tårar, satt och kollade på världens bästa zlatan när hans barcelona mötte hans gamla inter. jag vill med spela fotboll, så är det och så kommer det säkert alltid vara, jävla skit också..

jag har varit ute och övningskört lite idag, åkte till kode bannemej och vände på deras fina pendelparkering dom har, körde tillbaka och pappa tyckte att vi skulle åka till ytterby en sväng med, men tyckte inte jag var helt redo för den rondellen där riktigt så jag körde hem istället. parkerade bilden på uppfarten snygg och prydligt med, åh jag blir så glad när det går bra för mig.

i skolan var jag himla länge, från klockan åtta till kvart över fyra.. rätt så mycket ogilla på det får jag väl ändå säga men jag överlevde ju som ni märker eftersom jag sitter här och skriver, hehe.
olle och nalle gick precis hem efter att vi kollat idol, ingen jätteunderhållande program idag men man kan ju inte lyckas jämt, right.

här kommer lite bilder från skoldagen med.

         
underhållning under skyltning och 50-tals visning.

min klant till lillasyster ramlade även med cykeln idag, och har nu en söt fläskläpp som jag tycker är rätt rolig att titta på, doch har hon rätt ont i armen, och man får la hoppas det blir bra i alla fall.

sleten men ändå lika go, puss min lilla favvis!

I break the rules, so I can do my own thing

hade ett bra avslout på denna dagen ändå, tog en liten promme med mamma och köpte vaniljyoghurt så gjorde vi smoothie, som blev görgod btw, sen när vi kom hem. kollade på idol med ebba för att mamma ville se nåt annat skit, och efter det så gick jag ner och började genast tänka på morgondagens problem.. kläder. tror jag kommit på en lösning men det betyder att juag måste gå upp extra tidigt så jag hinner raka benen ordentligt och även platta håret i lugn och ro. men det ska det nog vara värt tror jag, nu ska jag bara klippa till en del av outfiten så den blir klar.

efter skolan fick jag även köpt mig lite nödvändigheter på apoteket, inget roligt och intressant men behövligt. hoppas det hjälper på mig med som på andra så att jag blir snygg och kan visa mig ordentligt utan massa jävla smink hela jävla tiden, hatar att ha smink i skolan. men om några dagar eller nåt får vi väl hoppas förvandlingen har skett.

imorgon blir det intervjuer på övningsföretaget, lite nervöst ändå för det är ju näst intill pinsamt att sitta och vara på intervju med en utav sina lärare, kanske släpper när man väl är där, dom har ju dock överseende med att det är första gången för många, och dom vill ju bara lära oss vilket är väldigt bra.
efter skolan ska jag och elin in till stan, jag ska hitta ett par gympabyxer och ett par skor hade jag tänkt mig, hur det nu går får vi väl se imorgon. nu ska ajg fortsätta lyssna på musik och klippa, vi hörs!

regina spektor - eet


igår var det även en speciell dag, då min alldeles bästaste nathalie fyllde år. hoppas din dag blev bra!


vi har trots allt hållt ihop ett par år nu, lika snygga då som nu.

and now what..

en rätt konstig tisdag börjar nu gå mot sitt slut, min eftermiddag har tillbringats i soffan kollandes på oc. har inte pratat på två timmar ända tills daniel ringde och då hade jag knappt någon röst. men nu har jag suttit här och skrikit lite så rösten är nu vad den brukar. jag är inte dålig på att lipa heller vill jag lova, oc har ett väldigt hmm.. hur ska man säga ett väldigt bra sätt att beröra på eller nåt sånt. hade jag sparat alla tårar skulle det nog blivit ett fullt glas typ, jäkla tur att man vart osminkad på ögonen idag då.

kände verkligen imorse, trots att jag hade sovmorgon, att jag var sjukt äckligt trött och bara ville fortsätta sova.. men jag kom upp till sist och bestämde mig för att gå. tur att pappas goaste tröja låg framme där uppe som värsta tecknet, jag tog på mig den och sket som sagt i en del av sminket och gick som en zoombie till skolan ungefär, men det är skönt det med. var konstigt nog väldigt opepp redan från början i skolan och sen blev inte det bättre av vissa skäl..

ikväll ska jag göra mig en smoothie och kolla på idol med mamma och bara inte tänka något, sen blir det såklart verklighet och skit imorgon igen men det är så det är och det finns ingenting jag kan göra åt det.

ha en bra kväll!

I don't recall a single care

söndag och det är one tree hill 18.05 jag längtar, åh seriöst vad skönt. ska bara vara hemma hela dagen och verkligen ta det lugnt, ebba är ju rätt okej så jag kanske drar med henne till maxi sen så jag får köpt ett nytt svart nagellack typ. det känner jag är behövligt förstårni. sen vill jag även ha ett par nya jeans och ett par nya stövlar/boots typ. och nån tunika, min lista kan bli så lång.. jag har bestämt mig för att vänta tills septembe är slut och mitt studiebidrag för september har kommit så jag har ännu mer pengar och verkligen slå slag i saken och köpa lite höstprylar så jag överlever den.

jag sitter fortfarande och är chockad över saker jag fick höra igår och seriöst så hade jag ju ändå rätt om saken från början, du är precis som alla andra.. jag gick nästan på det verkloigen, du spelade en jäkla bra roll, och jag är glad att jag fattade tillslut ändå.

nu ska jag fixa min systers hår och sen äta flygande jacob, trevlig söndag ändå.

bilder på mig och björis hos tessan igår


hittar alltid ett sätt att roa oss på


men äre fest så äääääre



nu dampar äckelebba, antar att hon inte alltid är så okej.... vi hörs haaj!

och jag vet att det är sant

hemma nu efter en kväll hos tessan, det va bra att komma ut och träffa lite folk får jag säga även om det inte hela tiden var jättedrag. men jag och rebecca fixade musiken och drog igång det mot slutet sen får jag väl ändå säga. fick även veta lite grejer som känns bra att veta på ett sätt, men sen hade det väl kanske vart sköt att inte veta med.. men en gång idiot alltid idioet antar jag.

jag är hungrig, funderar starkt på snickerskakan i rummet brevid men borstade tänderna precis så det känns lite ovärt då.. jag får helt enkelt vänta tills imorgon med mat. gooooottt att mamma jobbar och pappa ska ut och fiska imorgon så det är bara jag och ebba på morgonen, fy vad jag gillar. nu ska jag nog testa att sova faktiskt och ta mig en regäl funderare över vad jag ska ha på mig på skolkortet på måndag..

godnatt, puss!

you'll be my only

nu har jag belli och jessi vart och pantat burkar på willys, ja det blev sju kunfvagnar sammanlagt, hujedamig.. men mycket pengar blev det ändå inte med tanke på antalet burkar, jävla snåla människor som köper utländska burkar.. nu har jag tagit mig en välbehövlig dusch och ska strax brumma ut från utfarten helt själv. det ska bli intressant och se hur det kommer gå, men jag ska nog klara det.

jag har panik på att kvällen antagligen kommer bli fail, jag vill uuuuuuut. åh :(

hajsvaj!


UPDATE: jag körde inte ut från uppfarten hemma, men jag körde från rollsbo och runt där lite sen ända till kareby och ända hem. JAG ÄR KUUUUUUUUUUUUUUNG :D

urban rörsnok

ja, det va underliga folk som kom till kungälvsparken ikväll. men jag tyckte det va himla roligt i alla fall, även om det va lite skitgöra så gick det lätt liksom. hann med att dansa och ha roligt, man förenar nytta med nöje som det sägs, himla bra. så imorgon ska vi och panta alla jäkla burkar vi har samlat under kvällen med, folk kommer inte tro nåt konstigt om mig bella och jessica alls när vi står med massa svarta soppåsar och bara öl och cider-burkar typ. men det är skitsamma, vi får ju massa pengar för det och barcelona är bannemej värt det.

nu är klockan halv tre typ och jag är trööööött vill jag lova. ska faktiskt till och med sova nu. hörs imorgon, godnatt!

no time for a breakdown

denna friluftsdagen var verkligen den bästa, fy va skönt det var.
ska bjuda på lite bilder och skriver lite förklaringar till dom, nu ska jag sova lite tror jag och sen blir det idol med milkshake hos olivi. funderar även på att baka en snickerskaka, men jag tror inte det blir så.. saaad:(


oliven och kikken äter kebob, mums!


bacon potatis och massa krydda, en himla hit!


jag och kikken innan vi paddla iväg.


fina i kanoten


man kände sig bannemen som pokahontas själv när man paddlade runt där.


tack för dagen, ni är rätt grymma!

nu måste jag äta nåt innan jag dör av svält, ha det braaa!

when I'm whit him I am thinking of you

känns som inlägget igårkväll blev himla läsbart haha. himla fail. men det vart inget viktigt jag  skrev ändå tror jag.

kom hem för typ två timmar sen nu, inte för tråkigt att sluta vid ett, hade inte bangat göra det varje dag.. men så kul ska vi inte ha. dock har hela dagen gått åt till genomgångar och hur kul är det egentligen. först klockan åtta på profilteorin hade vi genomgång och läraren pratade konstant hela lektionen, men kvart i nio fick jag nog och sa att vi skulle ha bensträckare vilket ingen misstyckte med så vi fick fem minuter att springa av oss på, tack för det. sen var det bara att gå in och lyssna på skiten igen, men det gick hyfsat smärtfritt. träffade olivia och nallie en snabb stund innan jag skulle gå till nästa lektion då jag skulle haft anställningsintervju till 4 office som vårat företag så fint heter.. men eftersom anders va sjuk så föll hela lärarnas värld ihop så dom hade genomgång med oss istället om bokföring och sånt smått och gott, fy va roligt..
lunchen åt jag med olivia och sen gick jag och sofia till maxi och köpte choklad och redbull, börjar bli en trevlig tradition vi har startat tycker jag. jag tackar aldrig nej till en redbull.

nu kollar jag dom fyra sista oc-avsnitten av säsong två och älskar det, såg dom i förrgår med men man kan bannemej aaaldrig få nog av dom. galet, jag och david satt och prata om det i skolan idag och framförde även imogen heap's låt hide & seek väldigt fint för resterande människor i rummet som verkligen gillade det. lyssna på låten, den är i och för sig inte så mycket om man inte har bilderna framför sig från avsnittet dock.

snart kommer ebba och då blir det att fixa pasta och sen ska jag och olivia kolla idol idag igen, olivia ska även göra choklad-milkshake som vi ska smaska på, fääeen va gott.

hadethaj!

not worth

skulle lagt ut en jätteseriös videoblogg som jag gjorde hos olivia förut men eftersom vi trots allt inte är de mest tekniska människorna gud har skapat så gick inte det precis som vi ville så nu finns den på hennes data och ingen annan stans, får väl göra nåt nytt försök en annan dag vetja.

nu har jag kollat på andra avenyn och det är fan ta mig det sämsta programmet på riktigt länge, fy.. orkade inte med hela ens, jag som ändå gillade det liksom. synd sånt där.
hatar lite att facebook är helt jävla fucked up med, känns inte helt underbart men jag får väl överleva den krisen med, jag klarade ju trots allt att ta ett stick i fingret idag utan att börja halvt gråta innan heja mig!

nu gjorde jag nåt med bloggen med så den dampa.. skriver så stort så jag kan se texten från jag andra sidan rummet typ, sickowacko jobbigt.

nu blir det lite läsa boj och sedan sovitajm, pusssenatt!


let's make a change

min plattång är söndeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :( jävla fan vad arg jag blir på sånt , fick krampanfall i magen imorse med låg ner på stengolvet hemma i typ en kvart och kunde inte göra nåt, låg bara och vred och vände på mig.. kom iväg till skolan till slut i alla fall och värken kom inte tillbaka något. även halsen har bättrat sig under dagen men jag och mamma ska snart till läkaren och ta några prover osånt så jag får reda på vad som är felet med halsen och så.
sen efter det kör mamma mig och olivia in till backaplan för att vi ska fixa lite och köpa oss skor förhoppningsvis, sen lite andra nödvändigheter. nu ska jag byta om och sen kila iväg. kommer en uppdatering till ikväll antar jag efter idol och allt sånt som börjar idag.

hej!

it's the wrong way

nu sitter jag här och mölar godis som min bästis kom förbi med förut, hon är la gullig den.
dagen har spenderats i soffan faktiskt, inte alls fel om jag får säga det.. vaknade imorse och kände mig inte så kalasbra, åt några tabletter och cyka ändå bort till sjukgymnasten, gjorde bara styrke grejer och det va jobbigt nog för huvudet. när jag kom hem så la mig direkt i soffan och kollade oc, skulle ju ändå börjat klockan ett. men sen ringde jag mamma och sa att jag inte mådde jättebra så hon ringde skolan och sjukanmälde mig så det blev att ligga kvar i soffan och bara njuta. det är galet vad dendär boxen har hög dragningskraft eller hur man säger. svårt att hålla sig borta är det i all fall. men nu vart den slut.. ska låta olivia kolla lite och sen lämna tillbaka den för att få trean, mohaha. kanske blir någon mer sjukdag i veckan så jag kan kolla på den med... nej så får det inte bli, måste orka skolan även om det suger bögen.

ska snart ta och hoppa in i duschen tänkte jag, eller nä tror jag går in är så lätt att halka där hehe. ska ta och göra nåt gott till kvällsmat idag med, igår slängde jag ihop en ungsomelett minsann. jag är himla fiffig jag. sket i någon fyllning så det vart la lite enformigt men det gick det med, får se vad det blir idag.. kanske rent av rostat bröd med ost. oj vad jag är påhittig, men fy så gott det lät. så blir det!

imorgon blir det skola igen, börjar 9.20 och slutar 13.35 ska nog kunna överleva det trots allt. efter skolan ska jag lämna tillbaka mina stövlar och sen vänta på att klockan blir fyra så jag och olivia ska ta oss till backaplan en snabbis, jag behöver fortfarande puder och underkläder sen ska jag kolla på ett par skor med. hoppas det blir som jag vill att jag hittar nåt för en gångs skull.

nä, nu blire duschen. hej!

a dreamer dreams, she never dies


åh, jag blir så deprimerad men ändå så glad. :(

oasis - champagne supernova

accidently

söndagar har fortfande inte blivit sådär som dom va förr, fan va jag längtar tills gossip girl drar igång asså, galet.
nu sitter jag och kollar på o.c och gillar det, elin håller på och ska baka sockerkaka och jag är förjävla sugen på att komma dit och äta upp den sen asså, båda är ju redan lite små-sjuka så why not liksom.

jag vill bo i orange county, vara lika snygg och rik som summer roberts och va tillsammans med seth cohen. undra hur jag hade mått då, fan så mycket bättre än nu antar jag. just nu är jag lite sådär inne på att bli mörkhårig igen, satt och kollade på lite bilder från förra hösten och vintern och ibland så såg det fint ut. men nu har jag precis blekt det i och för sig så om det ska bli något av det så får det ske senare tills jag inte pallar utväxten något mer.. men sen så kommer jag väl antagligen vilja bli blond till sommaren igen så det kanske är en dålig idé trots allt. men jag kan inte komma på en bra idé jag själv kommit upp med på himla länge så jag blir inte förvånad. men snart kanske jag överraskar och slår till med en hejdundrande idé som gör att det blir världsfred föralltid och inga barn ska behöva vara hungriga eller något sånt.

åååh, på tal om hungrig, min mamma gör tacos nu och jag är hungrig och det ska bli fett gött med tacos. nu ska jag fortsätta drömma mig in i o.c's värld och bara gilla det.

ha det najs!

det syntes så tydligt att nåt han sagt va fel

jag och nathalie tog oss minsann bort mot idrottshallen en stund efter sex för att kolla på handboll som sagt, det vart en rätt trevlig första match och det fanns en hel del godbitar att kolla på så att säga och det tackar vi aldrig nej till. kungäkv vann dock inte utamn förlorade med rätt många bollar faktiskt.

nu sitter jag här, kollar på forrest gump och är lite småirriterad på att när jag och nathalie äntligen hade klippt klart våran video så kan den bara sparas i ett format som inte går att använda någon stans, faaaaaaaaan som vi kämpade. mest hon eftersom jag är värdelös på sånt men jag bidrog på mitt egna vis med kokostoppar.
hoppas som fan detta löser sig för det är en redigt bra video vill jag nästan våga lova er asså..

har fått huvudvärk och lite ont i halsen nu med, kan väl fan inte va så att jag ska bli sjuk igen. i såna fall vet jag precis vem jag kan skylla det på hehe..

heheej!

nu är du bara en dröm

godmorgon.. klockan är nu 9.34 och jag väcktes för ungefär 20 minuter sen av att telefonen ringde, och den vägrade minsann sluta ringa också, lika mycket som jag vägrade svara ungefär. ingen annan än jag hemma heller, ebba spelar match på klövervallen och där är även mamma och pappa och även jag sen.. ska ta och chilla ordentligt först och ta en lång skön dusch. det är kungälvs fotbolls flickor's 20-års jubileum idag och ska därför vara aktiviteter på klövervallen tills klockan tre typ, inte för intressant eftersom jag inte kommer kunna va med på något och jag antagligen bara komma sluta med att stå och lipa för att jag med vill spela.. vi ser väl hur det blir med den saken, nåt som är himla gött är att mamma och pappa ska iväg på ledarfest ikväll och jag slipper deras tjöt på hela kvällen. kalla det heaven för det är vad det är.

nu kommer lite underbara mobilbilder från igår.

     
ni är snyggare än alla ni

satt och läste lite bloggar som jag gör lite då och då, nämner inte vilka för det kan ju va så att nån ser det och blir lite pissed off eller något, men helt seriöst. jag förstår mig inte på hur folk kan uppföra sig så som dom gör, det enda dom vill är att provocera och få uppmärksamhet genom att vara dumma & blonda, det är fan stört.. och det där med videoinlägg, jag blir gråtfärdig när jag ser hur dumma dom verkar vara. jag hoppas verkligen att dom gör sig till för annars kommer det ju gå ännu värre än vad det redan gått för dom, fy vilken tur att jag är här och dom där så jag slipper se dom.. och jag vet att det är frivilligt att läsa deras blogar och sånt, men jag är bara så himla facinerad över hur dom är så det är lite kul att läsa eftersom dom själva tror att hela världen kretsar runt just dom.
kolla bara vilken intelligent tjej.. http://www.youtube.com/watch?v=aNC2okabvXk&eurl=http%3A%2F%2Famandavardet%2Eblogg%2Ese%2F&feature=player_embedded#t=108

nu blire duschen
heeejs

hopeless dream

nu är jag hemma igen efter en tillslut väldigt bra dag, hittade tyvärr inget i stan men jag får la fixa det någon annan dag. kollade på bio med ollie och nallie, sommaren med göran närmare bestämt. verkligen ingen dålig film alls, skrattade högt flera gånger, jag gillade att vi ändå gick på sockerkick eller något för då är det mesta roligt bannemej. men i alla fall, himla sevärd film.

jag har damp på min pappa just för att han har damp på allt, just precis kom han in med typ sju par fotbollsskor och undra vilka som passade mig och som jag skulle ha, höll på att kasta en sko i huvet på honom. jävla idiot.

orkar inte berätta så noggrant om att jag dampa på honom även imorse när han vägrade hämta mig på kongevi men det slutade med att jag gick hem från kongevi i regn och blåst klockan halv åtta på morgonen. SVINROLIGT verkligen. när jag väl kom hem somnade jag som en stock i sängen tills pappa väckte mig halv tio för att vi skulle vara på sjukhuset tio, tack igen.. väl på sjukhuset så pratade jag lite snabbt med läkarn och eftersom inte det är bra med knät riktigt så blir det ännu en operation vecka 45, ja som man säger, tredje gången gillt hehe..

lägger upp bilder från idag imorgon, för orkar inte krångla med det nu. ska sova innan pappa kommer in igen och dampar, jävla humörsvängningar i denna familjen asså.

godnatt!

what if


du klarar allt och jag ska hjälpa dig så gott jag kan, okej.
jag älskar dig

people they don't understand

vart ute och kört en stund nu, va lite mycket trafik för min smak får jag väl erkänna och jag är trött på jävla femtio bara känns ju som att gå fram. men absolut inte att jag tänker köra på motorvägen än på ett bra tag, får lite panik när jag har för mycket folk bakom fortfarande, men jag vänjer mig nog. det är himla kul när det går bra i alla fall.

nu ska jag sätta min med en stor varm choklad och kolla på oc, fy vilket underbart program. blir helt gråtfärdig minsta lilla grej typ, himla trevligt detdär.

imorgon blir det träning 7.00 på morran och sen efter det går jag ner för lite frukost på skolan. pappa hämtar mig där och så åker vi till sjukhuset för att prata med läkaren om mitt knä, mitt äckliga fruktansvärt idiotiska knä närmare bestämt, fan va ont jag ska ha hela tiden. riktigt oskönt och jag dampar på det en aning..

dagens bra: sjukgymnasten
dagens dåligt: jag själv

fuck u fuckin' fuck

J A G  H A T A R  D I G  O C H  D I T T  S Ä T T !

oooh, I like it

hemma efter en jobbig men helt okej dag i slutändan. jävla massa tjöt på våran fem-timmars lektion bara, fick nestan ett hål i huvet och hur kul är det på en skala.. men min kära redbull gjorde så jag klarade även det.
här kommer två bilder på sofia och mig med våran älskade redbull, eller sofia har en billig maxi-variant men...

 verkligen sjukt charmiga bilder.. 

när vi uthärdat skolan så tog vi min cykel bort mot sko herrloff, kom bara till busstationen innan vi blev stoppade av en grinig polis som tyckte att det va dags att försöka förstöra våran dag. nä men vi hade faktiskt ingen aning om att det var förbjudet att skjutsa vilket det var, och han ville ge oss böter och hela baletten men eftersom han såg hur chockade vi blev så sket han i det. fan vilken idiot, han kan inte ha haft mycket att göra asså.
vi fick helt enkelt gå resten av vägen och bli utskrattade av alla som stog på busstationen och vänta på sina bussar. usch, lite pinsamt.
när vi väl var framme vid sko herrloff fick jag köpt mig ett par stövlar i alla fall. tror jag ska åka in till stan och kolla lite till innan jag helt bestämmer mig för dom är så himla klumpiga, seriöst så låter jag som en elefant när jag går. köpte i och försig en storlek för stora med bara för att jag ska kunna ha i tjockestrumpor sen till vintern.. men jag får helt enkelt se hur jag gör med den saken.

nu väntar jag på att ebba ska baka nåt gott så jag har nåt att äta tills när jag ska sätta mig och kolla på andra o.c boxen som jag fick av david idag, yes va nice. imorgon blir det även träning på handels-lektionen hos icka igen, gött att slippa skyltningen måste jag säga asså, fy va tråkigt det är.

vill vakna upp ur min dröm

wooohoooo, jag är galet speedad just nu. gick ut med elin, köpte redbull och kladdkaka. fan va tjock jag alltid är med dig elin. men fan va gott vi har det, gick runt ute lite och bestämde oss till sist för att gå till mormor där vi åt bullar som hon bakat, himla gott. efter det övningskörde jag och det va galet va bra det gick, körde i rondeller och ute på vägarna, mötte både bussar och stora lastbilar utan att flippa. ska nog alltid ta en redbull innan jag kör kanske, inte för dumt.

nu ska jag skriva ett brev till min lilla svenskalärare så hon blir glad, lika glad som jag är nu. waaah sickowacko!

hepårej!

it's not complicated

ja nu är bannemej skolan igång på riktigt alltså, har redan massa läxor känns det som. orkar inte tvåan, kan vi inte bara få sommarlov igen. vädret är på tal om sommar himla bra i alla fall, herre va varmt det blev idag. idiot som jag är tar jag på mig svarta jeans och stickad polotröje sak. himla genomtänkt måste jag säga.. jaja, kan inte lyckas jämt.
nu har jag fått bytt kläder och väntar bara på att klockan ska bli fyra så jag äntligen kan få kommit iväg och fixat mitt hår, hoppas fasen det blir bra nu. känns inte som att det skulle kunna bli så fail i och för sig. senare ikväll ska jag träna, fy va skönt. ska spinna med björis minsann. får la åka dit en timma innan eller nåt om vi ska få plats men jag känner att det nästan är värt det för tillfället, måste verkligen träna. är jättepepp på det, ska få lite bättre kropp tills vi ska till barcelona är målet.

åååh, när jag sa barcelona kom jag och tänka på den briljanta idén jag fick förut om att åka till typ grekland med olivia nu en vecka, ta en sista minuten liksom. hade vart heavenheaven, är inte alls dyrt nu. fick lite inside-information från en som ska åka. hade verkligen inte bangat, får hoppas våra föräldrar tillåter detta med om det nu skulle bli så eftersom ingen utav oss är arton ännu.. ska kolla på resa direkt nu faktiskt, måste ändå göra något.

vi hörs senare!


RSS 2.0