just so y'all know


bara för det va längesen jag laddade upp en bild så fick det bli en idag.
kom hem ifrån jobbet nu för en stund sen, har hunnit stressa ner och fått i mig lite marabou-choklad.<3
men jag är hungrig, har inte ätit mer än frukost, men eftersom inte några människor är hemma verkar det som så får jag antagligen ta och äta själv..
mam, pap & bibbi är på allsången så jag sitter här helt i min ensamhet.
blä va synd det är om mig.
HA HA!
imorgon är det fredag och jag vill bada, har inte vart ute och badat sen i måndags. ännu mera synd om mig.
men annars är jag glad, och jobbet va kanon med utsikt som va perfekt, i alla fall en timma. annars va det mest gamla motorcykel-gubbar och så.
fnisss på mitt patetiska liv.
pusshej

how many times, how many lies?

feelin' hothothot. herre vad varmt det är ute, försökte ligga på altanen för att sola lite, men man försvinner ju. det går ju knappt att andas. vill till havet, bada. men jag ska ställa mig i cafét och va där i stället, pengar men ingen solbränna. haha. plus att det är skitvarmt inne i cafét. nog med klagandet, igår tränade jag fotboll, så sjukt kul. övningarna och så gick bra för det mesta, men jag vågar inte gå på och sånt när vi spelade match sen, vet inte riktigt hur jag kommer våga det på cupen heller, men man kanske inte tänker på det efter ett tag.. hoppas bara inget händer igen.
var även inne i stenungsund med mamma igår, köpte mig (äntligen!) ett par beiga chinos. köpte också bh&trosor, ett linne och ett par glasögon. nu har jag lite så jag klarar mig i danmark. ska bli så kul, är hel laddad på det. tråkigt bara att elina inte ska förlja med, och att ame bara ska vara med halva..
nu ska jag börja platta håret och fixa mig lite så jag hinner i tid till jobbet.
puss

mrs.finnface

exakt så, jag lipar snart. hela mitt ansikte är försört.. helt finnig hela jag. hoppas det är stressfinnar och lite så, så är dom borta om jag slutar stressa.
nog om mina jobbiga problem, höhö.
nathalie är en riktig pudding och jag tillbringar oftast mina dagar/kvällar med henne om ni vill veta vad jag gör om dagarna.
nu är jag trött, så ska ta och sova.
tänka lite på alla mina problem, fast dom håller jag för mig själv än så länge.
puss

tid och ork är för mycket begärt.

det är för jobbigt. till och med att sitta här inne coh trycka på tangenterna på mitt tangentbord är jobbigt, jag orkar ingenting. och det är antagligen därför jag är dålig på uppdateringar. har hänt rätt mycket det sista faktikst. trevliga kvällar hemma hos lovisa, bra dagar vid havet och sista jobbadagarna är klara också. kan ju knappast bli bättre.
idag är jag shoppingsugen, behöver en del smågrejer innan jag åker till danmark nu på söndag.
1. svart och rosa tubtop.
2. svarta shorts.
3. bh och trosor.
så ska försöka få med mig nathalie till backaplan idag eftersom hon också behövde lite grejer. annars händer det nog absolut INGET idag, valde att ha en hemma-dag istället för att åka ut med mamma och pappa till havet. ska la se om solen kan visa sig så jag kan lägga mig på atanen en stund o få lite sol i alla fall. fast det verkar inte som den tänker visa sig på ett bra tag om man kollar ut.... baaaaajs.
jaja, vi hörs.
puss

goodbye

för några dagar i alla fall. åker till båstad nu, precis packat in allt i bilen. saaaaad :( vill inte nuuu. ångestångestångest. jaja. kommer hem snart. smsa och ring!
pusssss


far away from you

asmycket på jobbet idag. inte så mycket mer att säga än det, saker att göra HELA tiden, men som plåster på såren fick jag 300 direkt i näven utöver lönen av glenn så det va gött.
imorgon bär det av till båstad, kommer hem igen på onsdag. kommer kanske bilder därifrån då.
ha det bra.
pusspusspuss

stay with me

i kissed a girl. dagens låt. den som suttit på hjärnan hela dagen. men jag har haft det toppen, skittrött till en början så när caroline kom till jobebt somnade vi nästan båda två, men vi åt typ upp alva cafét och senare fick vi sockerkicken och blev heltaggade. men nu börjar det gå ur mig igen känner jag, hade verkligen inte orkat gothiadiscot idag som jag va astaggad på igår. sånt händer, det kommer fler år.. och då SKA vi gå nathalie.
skulle ut och springit nu igentligen med mamma, men tar det imorgon bitt istället, nu ska jag bara chilla alla night long så jag vilar upp mig tills att jag ska jobba imorgon igen. sen åker jag till båstad på söndag och blir borta tills onsdag, :(. blää, vill inte. hade vart bättre bara två dar eller två nätter detta blir för länge känner jag faktikst..
så under tiden jag är borta måste jag få en massa sms och samtal så jag inte helt avlider (a)
ha det bra, hörs säkert imorgon igen.
puss


verkligheten.

äsch, jag bara klagar. känns faktiskt inte som jag gör nåt annat än att klaga. men man har la sina perioder. jag mår förövrigt utan att jag är skit-trött, helt stela ben, huvudvärk och smutsiga händer väldigt bra. har jobbat från klockan nio till halv åtta, så kan va en anledning till allt det trötta. men det ska jag inte tänka på nåt mera nu, nathalie kommer till mig strax och vi får väl se vad vi hittar på.
vill ni veta så va det inte så jättemycket folk idag på cafét men trots det ändå mycket att göra hela tiden. men jag har inte alls så mycket kvar nu, pengarna rullar in. göttmos!
på söndag drar jag till båstad med familjen, farmor & farfar och mina kusiners familj. det blir helt enkelt vad man gör det till och båstad låter ju inte fel mitt i sommaren igentligen. fast lite småsegt måste jag erkänna att jag tycker det är. men det är söndag det, först har jag hela fredag och lördag framför mig. steeeek, hoppas på sol faktikst, hade ju inte vart fel om man säger så.
hadeeee G.
puss

aldrig längre än dit min nathalie går.

håkan hellström! <3
har igentligen ingenting speciellt att säga idag,  var på gothia-discot igår med elin och sandra. det va kul ändå, och det blir ju vad man gör det till. äckliga monster det finns asså, fyfan. men det är sånt som man får räkna med.
idag va det pp tidigt igen för att åka upp till fontin och springa med nathalie, det blev 2 kilometer idag med, man måste ju börja någon stans liksom. jag tycker vi va duktiga! fnissaaa.
nu har jag precis tagit på mig klart och lånat lite smink av mamma (eftersom hela min väska med alla mina grejer i ligger hemma oss elin i säve.. ) och ska snart åka till jobbet. stänger idag igen, små-tråkigt. men ändå helt okej på ett sätt.
har faktiskt inte hänt så mycket nämnvärt tror jag, förutom att det blev lite pinsamt häromdagen på jobbet. men det är en annan historia oc hdet räcker om bara jag och nathalie vet om den ändå, (hehe).
nu ska jag bara platta håret lite sen drar jag.
vi hörs snyggingar!
puss

måndagsbarn

ny vecka, tredje veckan. ja precis, är måndag idag och ska börja min tredje arbetsvecka. har väl ändå gått rättså fort med två veckor och man kan verkligen allt nu så det är skönt.
imorse grog mamma upp mig och vi åkte upp till fontin och sprang, gick mycket bättre idag, konditionen börjar redan komma tillbaka! gött. sprang bara två kilometer men det är ju trots allt en start om man så säger.
sitter här och bara tar det lugnt nu, har plattat håret och pratar med nathalie. ska snart ta cykeln ner till jobbet för att jobba då. hehe. jennifer är där nu så ska jobba med henne en stund innan hon sticker till gothia-invigningen. nathalie och gunnar kommer antagligen ner sen också, och det är kul det för jag hoppas att det blir rätt lugnt idag.
igår var jag oss oscar gustafsson med lite folks, det va trevligt och vi bakade världens äckligaste kaka. fniss.
ha ett bra liv gott folks,
vi hörs och störs!
puss

lalalalaaa


jag & nathalie hemma oss lovisa igår.
du är FÖR bra vännen.

men fniss

idag men ingenting speciellt. blä, allt är konstigt. har haft en massa tid men ändå inte. det är därför jag inte bloggat nu på ett tag.
idag så vaknade jag av telefonen, efter en halvtimme kom mina små-kusiner hit. jag va lagom fräsh och go. men det fick gå. hoppade in lite snabbt i duschen när dom lekte. sen så va jag trevlig med dom ett tag och stack efter en liten stund till jobbet. har vart sjukt mycket att göra hela dagen. pjuh, jobbigt!
va ute och sprang igår morse också (DUKTIGT!!!) så därför har jag endel träningsverk. ska upp och ta samma runda imorn.
igårkväll umgicks jag med nathalie lovisa och ame, ni är för goa allihopa. så kul alltid med er. vi var först oss lovisa ett tag, sedan gick vi till skafferiet och insåg att det regnade för mycket för att gå ända hem, så nathalies bror kom och hämtade oss. sen var vi hemma oss mig. nathalie gick vid ett och lovisa och ame stack klockan två. så skönt att bara va med er och prata om allt.
nu är jag trött och jag ska bara chilla rsten av kvällen. ha det toppen!
p.s jag är glad ska jag meddela! d.s
puss


..........

att veta att det bästa som finns att göra kanske kommer vara slut..
att bara veta att det kommer vara omöjligt att klara det..
att veta att aldrig mer stå där vid mittlinjen, kolla neråt när bortalaget har hörna, hur bollen snabbt räddas av målvakten som skjuter ut den, man tar ner den får med sig den, kommer mot backen som springer allt vad den kan för att ta bollen. men man kommer förbi och även målväkten är fel ute och målet är öppet, man skjuter, hör hur nätet rasslar. mål!
den bästa känslan någonsin, att ta ledningen i matchen och allt bara flyter på. passningarna nertagningarna skotten hörnorna löpningarna. ja ALLT.
att bara tänka tanken gör så jävla ont.
fotboll är det bästa som finns, kommer alltid att vara.

innan klockan slår en sista gång

..ska vi dansa hela natten lång under en himmel som bär sommarfärgen blååå! jag bara ska göra det, ut och tälta någon dag med massa goingar, och inte sova utan bara vara, ha det mysigt hela natten lång. och inan vi tältar föresten så vill jag till liseberg också för där har jag inte varit iår. det skulle vart kanon, med en brasa och nån som kan spela gitarr och bara ha det mys hela tiden. blä jag längtar tills den dagen ska komma. för det ska den!
men nu till verkligehten dårå, jag och elin var ju inne i stora stan igår, fniss. jag köpte mig en väska och ett par jeans. urbra! precis vad jag behövde, tyvärr glömde jag köpa vit kajal som jag med behövde. sen hittade jag ingen somrig blus som jag mest ville ha bara. men trots allt väldigt nöjd eftersom jag har letat efter en väska i ett halvår eller något sånt. ljusa jeans är summertime så det skriker om det så just nu är det perfekt. efter stan så åkte vi hem till oss själva en stund för vi va trötta, sen så gick jag elin och ebba ut lite. ebba gick hem efter en stund och vi med, satte oss vid min data tills klockan va typ nio och flummade, sen stack mamma och pappa och ebba. och då gick vi med. gick runt o flummade i våra crocs ute och hade fasen så kul. nu sitter jag här coh väntar på att håret ska torka lite mera så att jag nog ska platta det, ska till jobbet nån gång runt ett för at tsedan jobba verkligen HELA kvällen eftersom det är så mycket som händer i lilla kungälv. men nu är vi åtminstånde förberedda på det så det löser sig nog i alla fall.
längesen jag la upp lite bilder så jag kanske gör det imorgon.
ha det g!
puss

hallåeller

sjukt pinsamt! asså jag kollapsar snart, kan inte sluta tänka på det verkligen. asså så tönt är jag men det är så pinsamt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. jag dör helt enkelt. blä!
gött att jag ska in till stan med elin idag iaf, ska försöka hitta; ljusa jeans, sommarblus(ar) väska vit kajal och kanske nåt annat lite smått. hoppas på det bästa iaf, elin är ju go så jag hoppas jag får tänkt på nåt annat där inne i alla fall.
försök ha en bättre dag än mig!
puss

what a wonderful world

upp tidigt för jobbet. att jag aldrig kommer in i det, får ingen rutin på det alls, lika jobbigt att gå upp varje dag som jag ska öppna. idag var det dock inte så ansträngande på jobbet eftersom vädret inte bidrog med nåt värst fika-glatt humör så att säga. hade inte alls så många trevliga gäster. men såna dagar kommer ju dom med. när jag har tråkigt på jobbet så använder jag mig av min mobil-blogg, och vill ni ha uppdateringar från jobbet då så är det bara att gå in på ; www.zagkeg475.blogspot.com . där skriver jag när jag har tråkigt på jobbet då alltså.
elin kom ner och va med mig på jobbet, det va nice. vi gick hem tillsammans, hon till sig och jag hem lite snabbt för att sedan kila över till nuth för att kolla på en film, Love and other disaster hette den, med brittany murphy. den va kalasbra tycker jag. helt värd att se. fast efter att ha sett surf school så tror jag då alla filmer är bra nästan..
efter att vi sett klart filmen jag jag hem till mig och åt lite sen ringde jag hit nathalie och elin så chillade vi gjärnet vid min älskade dator. plus att jag och pappa skrev in så att ett nytt abonnemang kommer om två veckor ungefär till lilla mig så att jag kan smsa 5000 gratis i månaden, LYCKA!
nu har jag inget mer vettigt att skriva förutom att jag är feg. fniss.
puss

mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

en helt vanlig jobb-måndag. just precis, sitter här nu och kom precis ur duschen ungefär, funderar på om jag ska ha lite självlockigt hår när jag går hemifrån idag eller om jag ska köra på platt, mysteriet fortsätter coh den spännande upplösningen får ni förhoppningsvis ikväll om det inte blir för sent.
jag måste medge att jag är inte jättesugen på att gå till jobbet längre, inte lika kul som i början. förstår inte hur jag ska klara mig i framtiden med ett jobb resten av livet när jag är trött på det efter lite mer än en vecka bara. jaja, vi ser väl hur det blir md det antar jag. idag ska jag jobba tillsammans med caroline på dagen, sedan stänger jag själv. hoppas att jag får sällskap av min kära kusin så jag inte helt enkelt dör av uttråkning, det hade ju varit förskräckligt.
men månag kväll kan jag inte tänka mig att det är så många som kommer och fikar på. eller?
hoppas på att kunna stänga sju i alla fall. nä nu måstejag börja fixa mig lite smått så jag inte behöver stressa sedan.
måste bara tillägga en sista grej, Veronica Maggio. ja det räcker nästan så alltså, hon är så sjukt bra så jag blir alldeles glad inom mig när jag hör hennes låtar.
ha en bra måndag.
puss

i'm walking on sunshine

idag har jag kjol på mig. det var otroligt längesen, så det var på tiden idag kände jag. man blir glad av kjol, det är uppiggande liksom. jag var i alla fall på freeport med familjen ett par timmar sjukt att jag verkligen inte hittade någonting. men så är det, vissa dagar hittar man allt, andra inget. ska dra mig in till göteborg med någon på onsdag och verkligen shoppa många påsar. fast det är ju lätt att säga nu såklart, när man väl är i stan så blir det nästan aldrig så. wellwell, vi ser hur det blir med det. först har jag några dagar att jobba på.
och ikbäll ska jag träffa nathalie, vi ska hyra film och bara allmänt ha det trevligt som man har med nathalie liksom. aldrig fel.<3
ha en fortsatt trevlig söndag.
puss

just a litle song

klockan är 00.25. och jag är då inte det minsta trött. konstigt eftersom jag va uppe så tidigt, men skönt att vara pigg. imorgon 8eller idag igentligen) så är jag helt och hållet ledig. känns underbart måste jag ju erkänna. har bara jobbat i en vecka hittills och är redan helt slut. kanske är för jag är ovan eller något i den stilen, kommer säkert in i det mera nästa vecka.
min pappa är på bruce springsteen nu ikväll igen då alltså, sitter här och bara väntar på honom. så kul har jag en lördagskväll på mitt sommarlov. tss, det kommer flera. hoppas i alla fall på att pappa har haft en bra kväll, FÖR ANDRA GÅNGEN. hujeda mig, han är skyldig mig en shoppingrunda för det här verkligen. freeport eller lager157 är jag sugen på. du väljer pappa. nämen faktikst så är det min tur nu. och jag väljer shopping så det är bara för han och hänga på så snällt.
nu ska jag forstätta med mitt kära msn och vänta på papput.
haregotthaaj
puss

o happy day!

tänk vad lätt allt har gått idag. helt sjukt faktiskt. vet inte varför eller något, men det gör mig inget. trots at tdet va lite svårt att komma ur sängen i morse så gick ändå allt lätt efteråt om man så säger. förutom när jag kom till jobbet och allt kranvatten va brunt. lite jobbigt så, men det fixade sig på en halvtimme eller nåt. så jag va fit-for-fight igen. kom inte jätte mycket folk kan man inte påstå men när det väl kom så kom allt samtidigt typ. jag och jennifer hade det allt chill ändå.
nu har jag vart hemma ett tag och ätit grillat, älska! pappa stack direkt efter maten för att åka in till ullevi o kika på bruce springsteen ikväll, IGEN. jadå, han va allt där igår med. men är man tönt så är man, fniss.
ska försöka få tag på nathalie nu och hitta på nåt innan jag dör av tristess eller vad man säger.
hoppas alla får en bra lördagskväll.
puss

it may take a while

jobbig dag typ. gick upp kvart i nio för att göra mig iorning lite fort och sedan cykla till maxi för att handla lite grejer till cafét, sedan cyklade jag till cafét och jobbade med caroline fram tills tre då hon gick, ebba kom och gjorde mig sällskap och vi va där fram till klockan typ åtta. sen gick vi hem, har chillat vid tvn oså nu bara.
CECILIA MÅR BRA, huhu. och ja, det räcker igentligen med det för idag. imorgon är det lördag och jag ska jobba fram tills tre typ, sen efter det är jag änna lite sugen på att åka in till stan och kika en bio typ. får se hur det blir med den saken.
ha det bra gott folk!
puss

stressigt värre.

hujeda mig. för att sammanfatta min dag så har den varigt bra. och för att ni så gjärna vill ha lite mer detaljer så ska ni få det också.
dagen började ju som sagt ganska tidigt, tog mig frukost och sen kilade jag till nathalie, satt inne oss henne en stund. kollade mimers katalogen bl.a. heellooo jag längtar dit. visade henne en person (hehe) och hon visade mig sin nya snygging, huhu.
gick sedan in mot stan för att köpa med oss lite grejer att ha till beachen, blev lite smått och gott. gick in till kungälv city för att hon skulle kolla present till hennes pappa som fyller år imorgon, hittade inget. drog oss sedan vidare till busstationen för att sätta oss där en lite stund och vänta på oscar och gunnar, men nejnej dom kom inte. så vi tog helt enkelt bussen själva ut till rörtången. väl där så va vi för oss själva ett tag, sedan kom oscar björn och björns kompis. (och ja, BJÖRN GUSTAFSSON! fniss) björn och hans kompis stack rättså direkt men oscar stannade med oss, vi satt och solade och små-pratade och åt tom&jerry-kex. sedan kom melanie och lisa och joinade oss. gunnar va ju segast så han kom runt tre någon gång. vi satt och pratade lite till, dom andra badade lite, men jag vågade då inte. sedan så tog sig aron och pelle till oss med arons båt, vi hade tänkt att ta en sväng men hade inte tillräckligt med tid eftersom jag skulle iväg och jobba och va tvungen att ta sex-bussen hem. medan killarna satt och snacka om hur dom skulle göra så drog jag med mig nathalie ner till bryggan för o visa världens snyggaste mage typ. jovars, den va då inget och leka med. men det jag skulle komma till va att mitt i allt så får jag för mig att känna på vattnet, nathalie hoppade ner direkt och jag bara simmade i. jag är så modig och otroligt stolt över mig själv. sprang upp och hämtade melanie och lisa så badade vi lite till. LITE skönt va det allt efter ett tag.
sedan så drog alla människor runt fyra, men jag och nathalie låg kvar där och stekte i två timmar till, blev lite segt mot slutet men jag tyckte vi höll uppe oss rätt bra.
några saker kom vi allt fram till i alla fall, men vi ska nog hålla den överrenskommelsen hemlig ett tag till tror jag allt. hoppas verkligen på allt att den ska komma till sanning också. men det ska nog lösa sig.
sen på bussen hem var vi allmänt flumm, eller jag va det. det tyckte killen som satt några rader framför va väldigt roligt tror jag eftersom han inte kunde göra annat än att glo.
mamma hämtade på busstationen, körde mig direkt till cafét där jag snabbt fick gå in och hjälpa caroline och jennifer eftersom det var översvämmat med folk typ. jennifer gick efter ett tag så jag och caroline fick ta allt själva, men det gick bara bra.
nu är jag så uppe i varv så jag inte kan sova, ska sitta här ett tag till, sen bara måste jag sova eftersom det bir en lång dag imorgon med.
ha det kanon allihopa.
puss

too early for you

vaknade av mig själv helt jätte-tidigt. men det är skönt det med ibland, dagen blir liksom längre då. sitter här en snabbis för att bara vakna ordentligt, sen ska jag upp och äta min frukost som jag tog med mig hem från cafét igår, lat? javisst. men det är chill så. ska packa strandväskan och sen gå till nathalie för att först kika i mimerskatalogen<3 (hehe) och se ska vi till maxi o handla gåttit och sen träffa dom andra för att ta bussen till rörtången.
hoppas det blir en heldag där och att jag slipper åka hem tidigare, orkar inte jobba idag.. min lediga dag liksom.  satt också precis här och insåg att jag ska jobba hela gothia-veckan.. KUL!! (ironi) alltså även om vi inte ska vara med i gothia iår så vill jag ju ändå åka in och träffa en massa folk och bara tjöta med dom och kolla matcher. får la bli en dag jag hinner med det. kul ska det bli, ska ta med mig någon mr.funny guy också. så ska vi va där inne. får nog bli elin, eller nathalie eller båda två. dilemma jag har, huhu.
nu ska jag börja ta mig upp för trappan och till min baguette med ost och skinka.
ha en go solig dag!
puusss

stoppa dig

internet i mitt hjärta. det har varit en mindre glad och snäll cecilia nu på det sista. internet slutade fungera i måndags tror jag det va, och jag blir galen av att inte kunna sitta vid datan. men nu är jag desto gladare! helt sjukt glad är jag, en helt härlig känsla i kroppen, finns en del anledningar kan jag tänka.
bl.a; veronica maggio! värme! jobbet=pengar! internet! hela min känsla i kroppen, jag evt inte vad det är. men snälla låt den va kvar länge för det känns underbart.
imorgon ska jag ut till nordön med nathalie godingen som jag inte träffat på ett bra tag känns det som, ja fler idioter ska ju med. får se om jag packar ner kameran eller om jag tattar bilder av nathalie som jag sedan kan dela med mig av. det ska bli skönt för jag måste antagligen ner till jobbet en sväng på kvällen eftersom just ALLT händer på en och samma kväll så att hela kungälv typ vill komma och fika. fast som sagt, PENGAR!
nu ska jag fortsätta min kväll genom att ta en glass och sitta exakt här där jag sitter och bara vara allmänt glad mot allt och alla, framför allt mig själv.
sköt om er allihopa!
puussss

RSS 2.0