hejdå, ciao

sverige har dåligt väder, bara grått.
så jag åker till italien istället en vecka och bättrar på brännan lite förhoppningsvis. just nu vill jag att italenveckan ska gå skitsnabbt så att jag kommer hem snabbt igen, orkar inte sakna folk för länge. och det är svårt att åka iväg utan sin granne vägg i vägg. alltså verkligen skitsvårt. men vad är väl en vecka i italien om hundra år? inget typ skulle jag tro då asså.

pnäni min kommer inti hem till midsommar så henni får jag inti se på en hel vecki till nu, ååhis :(

nu ska jag unna mig ett oth-avsnitt.

lillördag

idag var tanken att gå ut, men tanken släppte jag inatt när jag kommit hem från en liten avskedstillställning i pelles brors lägenhet. blev trevligt, som vanligt med det gänget får jag allt medge.
sen var ju nathalie där, vilket alltid gör allting bättre.

jag vill göra om min blogg, så jag tänkte att jag ska pilla med en ny header och lite sånt en dag. fast nu insåg jag att jag inte har sådär jättemycket tid till övers för sånt tjafs. imorgon får jag finbesök under dagen och sedan ska jag packa på kvällen, på fredag är det midsommar och den ska firas ute i romelanda med gött fölk, hehe. sen är det lördag och jag beger mig ner till italien en vecka, känns helt okej för tillfället eftersom vädret här inte är jättemycket att hänga i granen.
min klänning anlände idag och den var precis som jag ville att den skulle vara, lång! eeeeeeeeehe.


i mitten har vi söta özil som gjorde att tyskland gick vidare i VM idag.
heja honom, och lite heja tyskland känner jag nästan.

tre

spanien vann, grattis. tycker ju dock dom kunde gjort lite fler mål, lite failat att skjuta utanför på en straff. annars var david villa klart bäst på plan.
bra konstaterat av mig, är ju nästan bättre än bruden som tror sig på ettan, wöhöö.

nu har jag beställt en klänning, hoppas på att den kommer innan jag drar mig ner till varmare breddgrader. hade passat rätt bra liksoooom. tänkte klicka hem ett par skor med, men dom fanns icke kvar i min storlek. man kan inte ha tur jämt sig! 

nähe

fick inga jordgubbar, hon köpte godis till sig själ istället. hygglo morsa.... tar och beställer hem en klänning bara för det.  och så ska jag träffa min rajbaj imorgon, det var längesen. vill åka till afrika och ta hand om små barn som blir slängda i papperskorgar med,  hemska människor det finns!

dålig

jag tuggade i mig en macka till frukost idag, alltså TUGGADE. och det gjorde inte ens ont typ.

idag är det helt okej väder ute för er som missat, och klockan är fan fem märkte jag nu. hur tragiskt är inte det då, nääe nu blev jag ledsen. jag är tragisk. portugal vann i alla fall med 7-0 förut och det var roligt.

nu vill jag ha jordgubbar.

givande blogginlägg jag har kört nu det senaste ändå, sjukt värt. ska lägga fram kläder som mamma ska tvätta åt mig nu innan hon åker och köper jordgubbar till mig, eheee gott. hon kan bannemig detdär med att vara snäll ibland. jag klagar inte. min pappa är i italien nu, kommer hem på torsdag. känns gött för han största gnällapan nu för tiden. så jävla torr. mamma får visa sig från sin bra sida ett par dagar fram över så kan vi nog få det naaajs.

jag är ruuuuuuskigt sugen på att gå ut, ska nog kolla med grannen tvärs över gatan och se om hon har tid nu i veckan. kan bli skoj!


friday (fast nu är det lördag)

jag har haft metall i munnen en hel dag, och det är inte jättebekvämt kan jag medge. mina tänder har redan börjat flytta på sig med, kan inte bita ihop som jag kunde innan. det måste ju vara positivt antar jag!
men vad är väl sex månader (tänker inte ha den längre!) av mitt liv egentligen....

ska snart sova, och det tänkte jag göra ett tag. har inte haft en ordentlig sovmorgon på riiiiiiiiiktigt länge!


waka waka

jag är röd i ansiktet efter två dagar i solen. säer till barnen att ta med sig solskydd och att smörja in sig hela tiden eller ha keps på sig. sen går jag där själv och bränner mig, smart.
sen har jag fått typ miljoner röda prickar på hela benen, HJÄLP!! har ingen aning om vart dom kommer ifrån, jobbiga jävlar...
på tal om jobbiga jävlar, barn! jag älskar barn, asså på riktigt. men påminn mig om att inte skaffa tio stycken, dom har en förmåga att gå en på nerverna då. haaarejesus. FAST, jag ska säga att idag har nästan alla varit jätteduktiga. och gulliga, förutom gör-ljud-med-läpparna-tjejen. så hon fick byta grupp, hehe.


(hej)

blä

jag åt ben&jerry's för typ två dagar sen, och jag har regel på att jag inte får äta det för ofta. det måste alltså gå typ en vecka emellan, men just nu håller jag på att avlida. willys känns nära men ändå så långt bort asså...

är ledare på fotbollsskolan denna veckan, det har gått två dagar och tre stycken har redan kissat ner sig. det säger rätt mycket om hur bra jag har det om dagarna. hehe.. neee men nu ska jag inte dra alla över en kant, det finns vissa som använder toaletten med så jag överlever.


24/7

snart har jag vart vaken i ett dygn, wöhöööööö.

mmmmmmmmmmm

jag äääääääääääääääääääääääääälskar att städa, har gjort det sen klockan sex nu. så jäkla mysko att inte det är någon skillnad trots den långa tiden...


vm 2010


imorgon börjar äntligen VM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
två matcher imorgon, riktigt värt. ska ladda hela dagen för det. och just det, slutar skolan imorgon med. firas hit och dit, jag vettefan är inte jättesugen på det. slutar ju bara tvåan, ett helt år kvar och sen har jag anledning att fira om jag känner för det! men detta kan ju snabbt ändras till imorgon, vi får se. skönast hade vart att ligga i sängen och kolla film heeeeeeeela kvällen. mmm roliga sociala berta är i farten!

på lördag kan jag vara rolig och social istället, eventuellt. om jag får köpt en klänning nu, upppppp till mamma och fjäska. ska bara dammsuga först haj!

ga

grey's anatomy, grey's anatomy, GREY'S ANATOMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

it's been a long time

jag är hungrig, dagens mat har bestått av tre muffins och en pannkaka. hälsosamt!

ska nog be morsan slänga ihop någe gott, hehehehehehehehehehehehehe. jag är rätt glad, fastän det regnar liksom. det är bra!

har haft det bra dom senaste dagarna, liksom haft roligare än att orka uppdatera bloggen. ändå bra jobbat. imorgon hade jag velat va ledig igen, men så ska jag inte det. ska på utbildning eller nåt sånt hejsansvejsan. vääärt med 700 spänn räääääääätt i fickan. aah men nu kom mamma lite lägligt så jag ska fjäska lite för henne så jag kan mätta min mage.


i could really use a wish right now

vilken dag, gudars! om ett år är det jag som sringer ut för trapporna och är gladare än aldrig förr förhoppningsvis. har kommit på ett litet dilemma bara men det har jag som sagt ett år på mig att fixa på bästa sätt.

väntar på pnäni nu ska vi på lite mottagningar, sen ska jag och ellan in till stan och på studentfest. tror det kan bli fetttttttttt!

ska klaga lite med, jag har tre feeeeeta vattenblåsor och en glasbit (som jag precis fick ut) i foten. det gör lite ont. eller näää, RIKTIGT ont!


they both look pretty good, but baby girl so do you

två timmar i skolan idag, gerd tyckte det var synd om oss att sitta inne när det var så himla fint väder ute. så vi fick helt enkelt sluta. claus vart inte lika pigg på idén och börja prata om att vi är ungdomar som är lata och att världen snart går under. han tystna efter en stund och vi fick sen gå.
har legat på altanen idag, fokus rygg. med tanke på att den är vit jämfört med framsidan haha. snyggt.

är lite avis på alla som ska få gå på bal ikväll, vill också klä upp mig i en fin klänning och ha det bra...
har försökt hitta en bild på den perfekta balklänningen, men det skedde inte. känner att jag har lite för egen vision på min balklänning för att kunna köpa en färdig. så jag måste åka till thailand och sy upp en, synd. :))))))
men blir den som jag vill kommer det bli bäldigt bra i alla fall, sen har jag nog bestämt håret också. alltså bara skor som kommer vara ett stort problem. för klackarna kan inte vara för höga eftersom man ska klara hela kvällen. okej, nu går det lite långt. insåg just att jag har ett helt år på mig att förbereda. hehe...
ska ut och kolla sen på alla fina i alla fall. nalle, jag & jordgubbar med choklad. vilken höjdare!

imorgon är det skola igen, två lektioner och sen sluta. gööööööööööööööööött!

nu är jag hungrig.

ajjjjj

mina ögon är heeeeeeelt röda nu, och kliar som aldrig förr nästan. lite svart under också för att mascaran ramlat ner av allt kli. åååååååååååååååååååååååååååh, ajj.


aldrig mer satsumas!!!
nu börja jag nysa med, dumma dom.

schyrre

blev väckt av av att ett nummer jag inte känner igen ringde, TVÅ gånger. det fanns inte på internet så jag ringde upp med skyddat för att höra vem som svara. kungälvs kommun? vad i hela fridens namn vill dom mig klockan åtta på morgonen??????????? (tio i nio var det visst, men ändå.)
jag hade sett fram emot en sovis till typ kanske ett eller något sånt idag. men nu bara för jag väcktes är jag inte trött längre, dummadumma dom.

känns som jag inte borde gå bort mot fästningen och vara där bland folk på ett tag, ska lugna ner mig här hemma lite först. är hungrig med, kungälvs kommun borde kunna skicka hit nån att göra frukost till mig. se det som extra resurser. alla vill väl ha betalt. jag tror det hade blivit en riktig hit!

min telefon är inte vad den borde vara heller, väldigt ledsamt. you don't know what you got until you lost it.... :/

RSS 2.0