HELVETE

ingen som har lust att dra åt helvete med mig?
eller föresten det behövs inte, ska ju ändå det i helgen typ.
FIIIIIITTA för mitt liv.
hatar det
ta mitt liv eller nåt
helvete
jag hatar det
ååååååh
nämnde jag att jag hatar det?
för jag hatar det!

forever starts with never

jag vet inte vad som händer riktigt men det känns inte helt rätt allting. jag vill inte vara någon som tjatar och håller på, men det känns fel på nåt sätt för tillfället.
du är det bästa jag har ju..

kvällen spenderar jag med min lilla älsklings kines i romelanda för att kolla på hennes flirt när han förhoppningsvis spelar match, gunnar goding ska även göra oss sällskap vilket vi inte har något emot.

dagen började tidigt, för tidigt för att vara fredag. gick upp tjugo över sju och kom hemifrån några minuter efter halv, bra kämpat britta!
cyklade till skolan med nathalie och sandra, kom fram och kände mig hur jävla ful som helst, men vafan skulle bara sitta inne i hörsal 2 och göra ett nationellt prov i engelska och sedan dra hem för att fixa mig. provet trodde jag gick bra ända tills jag tänkte efter lite.. texten och innehållet är nog bra men sen skrev jag liiiite för långt. hoppas ingrid bortser från den lilla petitessen och ger mig betyg för vad jag skrivigt och inte för hur långt.
jag blev klar runt nio lite efter kanske och gick och mötte sofia, stog och pratade en stund med jenny för at tsen bege oss hemåt och fixa till oss lite så vi dög att kolla på åtminstånde.
vi började med att kolla på ett oc-avsnitt när vi sen fick reda på att vi hade slutat för dagen bannemej. inte för fel.
då gjorde vi oss iordning och gick till skolan för att äta och prata lite med birgitta. sen gick sofia mot bussen och jag gick med olivia lovisa och kikki till videomix och köpte vårat vanliga fredagsgodis typ. känns som det händer föör ofta. menmen.

fan va ovärt, bajs på det.
heeeej

thursday i don't care about you

veckan har gått långsamt,  jag fyllde år i tisdags så nu är jag hela sjutton år. känns inte särskilt speciellt får jag medge men det är ju mindre än ett år kvar tills jag är arton nu vilket är positivt.

detta ser ut att bli en för jobbig dag, vad jag behöver är att vara hemma och bara vila och kolla oc känner jag. men tyvärr är jag i skolan och gör vad fan vet jag, skriver i min blogg? värt..
hoppas robin paulsson ikväll kan liva upp dagen så den får ett bra avslut i alla fall, lovisa, nathalie och jag ska gå och titta på han ikväll.

tisdagen, då jag fyllde år var i stora hela bra.
vaknade och väntade på att mamma, pappa och ebba skulle komma och väcka mig med fin sång. tjaa, dom kom och vaken var jag och sången var väl inte den finaste. men det gör inget, det är ju tanken som räknas. jag fick en shoppingdag på lördag där mamma betalar ett par jeans eller nåt annat jag vill ha. och av ebba fick jag ett silvershampoo. tackartackar det var bra!
i skolan fick jag ett par örhängen av gullesofia, tack så mycket dom var jättesöta!
sen gick jag hem och pluggade matte med olivia, det gick bra och stela blev glad på mig för jag gjort allt jag skulle. när vi sen pluggat klart och ätit pannkakor som min syster hade fixat så gick hon hem till sig och jag blev hemma själv, jag satt och kollade på ett avsnitt av mia&klara, dom är fööör roliga ändå.
vid åtta sen gick jag över till nathalie för att spendera kvällen där med henne och olivia. dom är för söta, hade bakat muffins och chokladbollar till mig. tände ljus som jag fick blåsa ut, ja ni är för bäst.
utav dom fick jag johan palms nya singel, huhu, den är nästan sönderlyssnad redan tönt som jag är. fick även en görsöt tröja som jag gillar till maxmaxmax! ni är ännu mera bäst. och ja jag nämnde inte ett paket här, hmm. haha.

nu ska jag göra en övning om Kanarieöarna och Teneriffa så gunnar blir glad.

pusshaaj

i can fake a smile so he wont see

helg igen, för skönt verkligen. rätt segt i skolan, stör mig på att det är fint väder och amn måste sitta inne i ett klassrum, hellre sitter jag ute och solar. jaja, det får jag ägna helgerna till än så länge.

igår var det fredag, rätt okej dag i skolan. tre lektioner och en fet lunchrast, det är ju inte mycket att klaga på. sen fjäskade jag för ingrid så jag fick gå tjugo minuter tidigare från sista lektionen med, tack för det.
när jag kom hen så började jag direkt att förbereda för kvällen, närmare bestämt försöka bestämma vad jag skulle ha för kläder på mig. det vart inte det lättaste, slutade med att jag gick ut i världens mest obekväma jeans och linne.
kvällen började med match på kongevi, kungälv - ytterby, blev tyvärr förlust med 1-3. kungälv var ndå under många perioder det bättre laget, synd att det inte hålls tätt.... nästa gång tar vi dom.
efter matchen väntade jag på olivia när hon duschade och så, sen cyklade vi hem och ghorde oss iordning för att sedan dra vidare till tveten på en fest hos carl. stackarn, det va inte mycket som gick rätt för honom.
kvällen slutade strax innan två för mig, inget natt-wienerbröd hos kristin.. ajaj. får tat en annan gång.
tack godingar för att ni är grymma.
och du är bäst min pärla!

nu ska jag ut och försöka bättra på brännan lite, pusshaaj!

i've got no pocket full of sunshine

nä jag har tyvärr inte det, även om solen skiner och mitt humör varit så positivt det någonsin kunnat efter omständigheterna så har jag ingen ficka full av solsken..

som sagt så skulle denna dagen vara min och nathalies dag då allt, ja allt skulle vändas in till nåt positivt. hur det gick? njaa, det gick nog inte kanon för mig, hade varit bra mycket lättare om min lilla kines hade varit med mig hela dagen så vi kunde kämpat mer tillsammans. men det blev som det blev och jag hade en del väldigt bra positiva tankar faktiskt.
sen att vädret har hittat tillbaka till sitt rätta jag är ju bara pluspoäng, jag fullkomligt älskar solsken och värme.

imorgon fick jag precis förmodliga planer för kvällen. helt bestämt är det i alla fall att jag ska kolla på match, närmare bestämt derby mellan kungälvs ff och ytterby is. inte för fel, hoppas bannemej på vinst så (äckliga) ytterbyarna kan hålla käften. jag har bara något emot dom (flesta) när dom spelar, annars går många av dom att prata med tro det eller ej. höhö.
efter matchen verkar det som jag ska till tveten på någon fest, det kan ju vara döden eller verkligen livet själv. det blir ju vad man gör det till för sjuttsingen och det är ju en del goa människor som ska dit så det blir säkert bra.

nu har jag en tjatig lillasyster som ropar på mig, jag får la se vad hon vill.

ha det bra hej!

..

ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh!

i'm starting to realise

och då var den traditionella depptiden inne för mig igen, jävla konstigt pms. jobbigt är det, blir ju inte glad av nåt. godis vill jag ha med, det är påsk och jag har inte fått ett enda påskägg.. hur kul är det då?
tur att jag har blivit lovad ett nästa helg, huhu.

dagen har vart deg, solade på altanen i en och en halv timma typ imorse för att sen tillbringa resten av dagen framför datorn, fick gjort lite nödvändigt plugg iaf vilket va skönt. sen vart de mest ovärt o sitta här.
gick till mormor vid fem för att äta påskmat, fick kött och potatis. bra det, gillar det bättre. kollade på one tree hill och gossip girl där och mot min vilja även wipeout. usch har aldrig velat hem så mycket som då på länge, varför vet jag inte men som sagt, depp...

ni vet jag inte vad jag ska göra, bäst är nog o sova så jag inte behöver sänka andras humör till noll där mitt för tillfället ligger.
imorgon ska jag plugga matte.

heejs


påskafton

åh, vilken härlig dag!
dagen började verkligen kalasbra, jag sov tills jag vaknade och kände mig hyfsat utvilad. sen så åt jag äcklig frukost tyvärr. jag gick ner och bytte om till bikini och shorts och la mig ute på altanen, där låg jag i ungefär två timmar. jag fick bannemej rand. åh jag älskar solen och jag älskar vädret jag ärlskar nog det esta en dag som denna. det är verkligen inte mycket som kan gå särskilt fel.
hoppas kvällen har något att erbjuda med, verkade taggat på grillning eller liknande vid älven igår men jag får se vad det finns för alternativ. något måste det ju hända, nåt annat alternativ finns inte det är en sak som är säker.

gårdagen spenderades med tjejerna på dagen hemma på min altan, vi grillade hade allmänt trevligt. mer sånt i sommar verkligen. tyvärr var dom tvungna att dra vid fem för vi skulle få gäster hit, jag fick stanna hemma ett tag för att äta igen, även fast jag var sjukt mätt från våran goda grillning, när jag sen kände att jag hade vart social nog kom nathalie och ame lägligt gående utanför mitt hus. jag gick med dom hem till ame. vi hade tänkt dra oss in mot stan för att se på en bio men det var inget som lockade för nallie inte. vi kollade istället på så ska det låta och lite på grillad. sedan tyckte henke och gänget att vi skulle komma till oscar g och göra dom sällskap. det gjorde vi då. det blev en trevlig kväll med guitar hero rock tour och chokladmilkshake. olivia kom och gjorde oss sällskap en liten stund med vilket var himla trevligt. sen bar det hemåt och jag satte mig med ebba och spelade gameboy. himla livat vill jag lova.

nu ska jag ta tag i mitt liv genom att platta håret och ta på mig nåt vettigt än dom sommarkläderna som är på nu. nog skiner solen och det är varmt men så fort den går ner är det ju skitkallt. får allt vänta ett tag med att gå i shorts.


hej me deeej

like a rainbow round my heart

dagen började med ett besök hos frisören faktiskt, eller ska jag va helt ärlig hann jag klämma in ett oc-avsnitt innan jag tog mig dit. jag sket i hur jag såg ut och såg med andra ord förjävlig ut när jag kom fram eftersom det regnade hela vägen när jag cyklade dit och mitt hår va i och för sig redan katastrof innan så. med det tänkte jag att då kanske det sker en drastisk förändring när hon grejat klart med mitt hår.
föränding blev det, men särskilt drastisk var den inte, nu har jag lite orange-ljusbrunt hår vilet jag nöjer mig med en månad till ungefär tills jag lägger i nya slingor för att få ett ännu blondare resultat.
nog snackat om mitt hår..

när jag kom hem hade klockan redan hunnit bli två och jag stack en snabbis till olivia för att få min dagliga dos av henne, egentligen för att hämta mina mattehäften men det låter ju mycket roligare om det va för det första alternativet. stannade i kanske en kvart eller något och pratade lite. sen gick jag hem om fick för mig att beställa ett par skor så då gjorde jag det med minsann.

dom här snyggingarna kommer hem till mig i juni(!!) verkligen för långt kvar men då har ju liksom ändå två månader kvar att spendera pengarna vilket är skönt. mamma sköter nämligen allt det där med betalningaran så jag betalar henne sen när skorna väl kommit.
det blev en tröja med som kan vara bra att ha ibland brun-randig var den och går säkert att använda vid flera tillfällen.

imorgon är det skärtorsdag (inte idag olivia, man brukar nämligen ha skärtorsdag på just torsdagar hehe.)
jag och olivia ska in till stan sjukt äckligt tidigt för att kolla runt lite, kommer bli kanonbajs tror jag. ska hitta mig ett brunt skärp och en vit tröja. kanske ett par hela leggins med, men det får jag se imorn.

nu ska jag in till nathalie där jag ska tillbringa min kväll tillsammans med henne och nemo om vi hittar honom.

hej me deeej

without you is a waste of time

påsklovet är nu igång på riktigt, och det började med att jag mamma, ebba och olivia åkte till lager 157. det tog oss allt ett tag att hitta rätt men det gjorde vi till slut. väl där vart det bara besvikelse nästan, inget som lockade alls så inget blev köpt för min del. olivia blev kär i en kofta hon och jag kan väl förstå henne.
på kvällen hyrde vi en film, vet inte ens om jag vill nämna vilken det va. för det är fan pinsamt, inte kunde vi veta att den skulle vara så sjukt dålig förens vi hade sett den men.. den var det i alla fall så vi såg inte klart den ens. jag avslutade min kväll med några oc-avsnitt istället vilket var en himla bra avslutning på kvällen.

idag vaknade jag och kände mig trött så jag kollade ännu ett oc-avsnitt. blev lite piggare och tyckte jag skymtade ett starkt solljus utanför så jag tänkte sätta mig på utsidan med bikini så jag skulle bli lite brun kanske, men tju fick jag när det visst visade sig vara väldigt molningt. jag hamnade istället framför datorn vilket är rätt lätt hänt för mig. olivia fick för sig att åka in till stan med mig. hon ändrade sig igen lika snabbt och vi åkte på våra racer-cyklar bort till vita fläcken för att köpa dumle & noblesse till våra dumlekakor som sedan skulle bli gjorda. gott blev det och det firades med ett oc-avsnitt. har bara en skiva kvar nu och jag har då ingen aning om hur jag ska överleva resten av lovet utan att kolla på det (ledsen gubbe som gråter tusen miljoner tårar).

nu har olivia åkt på match och jag ska strax upp och träna, det duger eftersom det ändå inte är nåt desperate houswives.
bajs på nåt.

heeej me deeej

RSS 2.0