aldrig ska du bli nån annans tidsfördriv

ja oj vad bra det gick för mig och min dagens outfit-tradition... hmm. blir nog lättare om jag köper mig en kamera och sen tar upp traditionen igen.

dagen började med att jag sov tills klockan tolv, så sjukt underbart, älskar att sova länge. sen så började jga att skriva packlista och det va tråkigt så jag satte på mtv och körde på istället, fan va skoj jag kan vara ibland för mig själv.
tyvärr kom resten av familjen hem efter en halvtimma av roligheter så det va bara att bli tråkig igen och börja packa helt enkelt..
det gick rätt lätt att packa, jag tjata till mig största väskan men får ändå inte plats.. varför är det alltid så. tack för att ebba och mamma har plats över i sina så jag kan få plats med mina kära skor och smink.
efter en timmes packning gick jag ut och träffade anton, vi satt och pratade i två timmar nästan och det va bra.. om mitt liv va precis som jag ville så skulle det sett annorlunda ut, men så lätt är det inte och jag tackar alla som står ut med mig..

nu ska jag lägga ner det sista i väskorna och sen blir det att fixa musik till mobilen sen är jag då fasen redo för en resa till grekland i en vecka.

om vi nu kommer dit såklart, hehe. är så jävla rädd för flygresan och jag orkar inte va det, kändes mycket bättre efter alla himla lugnande ord anton hade att komma med också. tack som fan din tönt....

blir nog ingen mer uppdateringen innan jag drar så jag hoppas minsann att alla får det bra här hemma och att det regnar riktigt ordentligt så ska jag njuta för er alla i solskenet.
kommer sakna mina favvisar såklart, men jag hoppas på att ni finns kvar på samma ställe jag lämnar er, hihi.

LOVE U GUYS !

day n' night

dagen har varit himla chill, vaknade tidigt och somnade om en halvtimma till annan jag gick upp för att är frukost och ta en snabb dusch, senare kom olivia och vi gick för att ta med oss nathalie ner på en sväng i stan här i kungälv. 
jag införskaffade mig ett par nya lackleggins typ och ett nytt snyggt armband som även olivia hittade ett liknande av, kommer bilder på dagens otfit, som faktiskt hat varit en del idag.
för när vi varit nere på stan gick vi hem till olivia och la oss i varsin soffa/fåtölj, och kände helt plötsligt ett starkt godisbehov. även om inte vädret var på våran sida och kände för att ösa ner så fick jag cykla till willys för att köpa godis, blöt va jag och godis fick vi så vi vart ändå nöjda. jag fick låna himla goa kläder av livi så det gick an.

nu sitter jag här och bloggar medans olivia är och känner på våra pajer som står i ugnen, mat har vi nämligen inte fått i oss idag och snart bär det av in till stan för att kolla nya harry potter filmen tillsammans med lovisa och ame, det blir kalas det tror jag.

ja detta vart gårdagens inlägg som lite hastigt fick hamna i utkastet för att jag inte fatta olivias dumma mac dator. så bilder på gårdagens outfit får komma senare.



oh kelsey

tänkte slå på stort och göra mitt andra inlägg för dagen minsann, har hunnit med mycket sen sist förstår ni.
har testat mina bikinisar och bestämde att alla mina fyra får följa med till grekland, sen har jag även tagit dagens outfit-kort och tänkte försöka göra det som en liten tradition, tycker det är kul att läsa som andras outfits så varför kan inte jag göra likadant.

här kommer en bild på bikinitopparna


sen nu kommer även bild på dagens outfit som förövrigt blev gårdagens outfit.


linnet med knappar köpte jag igår och den är från H&M, gillar knapparna på det.
shortsen köpte jag med igår, fast från ZARA, första gången jag faktiskt köpte något där inne. älskar alla deras skor nästan, fasen va snyggt det är med high heels..
skorna är också ett par favvisar, converse med låg sula typ. gillar dom riktigt mycket.

sen hade jag även riktiga disco-naglar igårkväll som jag måste visa.

för er som har svårt att se så är det blått metallic-nagellack med glitterpaljetter längst ut på nageln.

ser nu på dessa underbara mobil-bilder och funderar starkt på att köpa mig en snygg liten kamera kanske. som är smidig att ha i handväskan. ja det ska jag fan ta mig göra. nåt måste ju en del av lönen gå till.

nu kommer snart ame hit och vi ska baka kladdkaka, en bit är reserverad till min allra bästa bästis som har ett knä som kommer att bli bra snart som jag sa. ååååh va glad jag är nu! 

HEJEJ!  

tanken har väl snuddat mig..

igår var det dags att dra till kikki igen, började väldigt trevligt med bara brudar. vi spelade ölspelet och lyssnade på all möjlig musik och det var väl allmänt heaven sådär.
tyvärr blev väl kvällen inte riktigt som vi tänkt oss, för lite senare dök gunnar filip oscar och pär upp och ännu lite sneare jasmine och där dog kvällen i princip. kan låta elakt men vafan gjorde hon där, hehe.
sen stack dom iaf fast gunnar godingen stanna och vi satt bara och chilla och snackade ett tag innan vi alla drog hem. en konstig med ändå lite skön kväll.

nu sitter jag här och oroar, eller nä undrar, hur det är med olivia. nu antar jag att operationen är gjord och hon ligger och mår kalasbra och väntar på att läkaren ska komma och säga att dom har fixat allt som va fel i knät och att hon är klar för att springa om två veckor och sen kan hon göra vad hon vill om en månad typ. så helt enkelt ska jag snart ta och klä på mig lite kläder för att vara klar att gå till henne sen.

har suttit och läst nästan hela minneavtherese.blogg.se från början, längesen jag grät ordentligt nu så då fick jag det gjort med. usch att något så hemskt får ske, blir helt deprimerad av tanken..

nu ska jag städa undan lite grejer i mitt rum innan mamma och pappa kommer hem igen, orkar inte tjötet. fattar inte hur fan jag kan få hela garderoben i soffan efter en endaste dag.. kanske helt enkelt ska flytta ut hela garderoben och ha den i soffan, hmm.. då hade väl allt legat i garderoben sen ändå. omvänd psykologi eller vafasen man säger, jag är fan ta mig lika smart som jag ser ut.

ska även försöka tänka ut en header till min blogg som nathalie får hjälpa mig med att sätta ihop, huhu. är man oteknisk så är det bra med tekniska vänner.

dags för rummet, bajs.
herrå

remember what you told me

denna dagen blev inte som planerat riktigt nä..
vaknade halv åtta för att åka och träna, fy i fan va jobbigt. när jag kom hem vid nio inbillade jag mig att jag va pigg och skulle läsa. men efter tre rader stensomnade jag i typ ytterligare tre timmar tills mamma och ebba höll på och tjöta hål i huvet på mig så jag va tvungen att gå upp, ja det är verkligen inget lätt liv jag lever, hehe.

skulle åkt in till stan men orkar inte, får göra det någon annan dag i veckan, det är ju bara måndag trots allt. och inte blir det någon allsång heller, inte fan tänker jag sitta ute och frysa i regnet för att hedra nån jävla taube, pss.

är väldigt taggad på att hyra några bra filmer och bara sitta och mysa framför teven hela dagen, hatar lite att mamma och pappa har semester.. kan ju fan inte göra nåt man vill utan att bli störd, åh va jobbigt.

nu blir det kvarteret skatan med bebb som vanligt innan vi försöker ta oss till hemmakväll. en godispåse bangr jag inte nu heller, ååh jävla fetto blir så trött på mig själv faaaaan.

hadegotthaj

ingen kommer undan

det bästa som finns just nu, förutom olivia då, är kvarteret skatan. shit, det gör mina dagar värda att leva eller nåt i den stilen. haha, skrattar lika mycket åt varje avsnitt nästan!

imorgon blir en bra dag tror jag, ska först in till stan med elin och ebba för att köpa solglasögon och jeansshorts till att ha i grekland. sen blir det vidare mot liseberg för att få sittplatser till allsången, yeees johan palm och sven-bertil taube. vi gillar det.

jag kan inte tänka mig att jag på lördag är i grekland, santorini närmare bestämt. det ska bli så fruktansvärt skönt verkligen. hade i och för sig varit tusen miljoner gånger bättre om livi hade följt med. men det blir en resa för oss två nästa år och jag kan knappt vänta dit heller!

nu ska jag fortsätta kolla kvarteret skatan med bebb. ha de gott!

men va ful då förfan

ledig torsdag = regn.. skoooj.
hade väl inte väntat mig så mycket annat kanske, heaven för tv och dator då, hehe.

i måndag var det krök hos KK, så jävla bäst var det.
låter några bilder tala för sig själva


jag gillar oss


och jag gillar oss


lagom bra


vi mot världen

tack för kvällen, hoppas på en repris snart!

love u guys

jaaag gillar det

denna dagen, förändringarnas dag. gud vad dramatisk jag är.
jag har iaf börjat mitt nya liv nu, började med att gå upp halv åtta för att cykla och träna.
nu är jag så trött i benen så jag knappt orkar gå i trappan, men skönt är det. ska försöka gymma på onsdag med minsann och sen ska jag fortsätta så, sen när jag får börja springa med ska jag FÖRSÖKA börja springa med.. men det är att ta lite mycket vatten över huvudet.

snart ska jag till marstrand för att möta upp olivia på hennes café sen ska vi in till stan för att klippa oss sommarfräsha och snygga. ska även försöka hitta ett par solglasögon.
sen ikväll blir det feeeeeeeeeeest, taggad som få. mst synd bara att man inte riktigt har åldern inne för att köpa vad man vill. och vi vill lite mycket, hehe.

nu måste jag äta nåt så jag inte avlider på bussen till marstrand, kommer kanske uppdatering med bilder från ikväll eller något om några dagar när jag känner för att blogga igen.


PUSS

trouble is a friend

klagar för mycket, finns fan dom som har det värre.
ska ta tag i mitt liv en dag, säger inte vilken dag, men nån dag ska det bli. förändring behövs, omedelbums egentligen, men de orkar jag inte göra nåt åt nu, för mycket att ta tag i.

uppdaterar när jag har gjort det jag ska, hejej!

RSS 2.0