is this the thanks i get

ja men nu har det gått en vecka sen mitt senaste inlägg, knasigt hur fort tiden går. jag har haft lite små aggro-anfall på min blogg, men tror jag lagt band på mig själv så jag ska kunna skriva ett inlägg.

helgen min har spenderats i skärhamn tillsammans med fotbollslaget, jag var så himla opepp på det hela kalaset att jag skulle kunna ha grävt ner mig under jorden för att få slippa följa med.. men jag hittade ingen lämplig spade så jag fick helt enkelt följa med.
kan ju knappt bli dåligt med 1,3 kilo godis och olivia. sen gör ju resten av människorna allt mycket lättare med. helgen blev lyckad med en rolig fredagskväll och en väldigt trött lördagskväll, mitt oranga lag vann tävlingen och vann äran. det tackar vi för.
det bästa på helgen var nog trots allt att jag tränade nästan ett helt pass med boll utan att få ont.. i knät då. sen sträckte jag mig både lite här och där men det är en annan historia. nu känns det verkligen som sommaren med fotboll och gothia verkligen kommer att bli av. en månad är inte mycket, fyra veckor klarar jag utan matchsituation, bara jag får röra boll!

denna veckan kommer bli lugn och skön, bara ett dataprov och nån mer skitsak som inte behövs pluggas på. chill som fasen. ska försöka ta mig tid till lite annat important med så som att kanske ta tag i håret jag har och försöka få det lite ljusare. ett solkort ska även införskaffas denna månaden precis som ett par vita converse och jeans. fler saker är det med tur är det väl att jag fyller år om exakt tre veckor imorgon då.

nu ska jag upp till mina kokostoppar som jag snabbt slängde ihop när jag kom hem från skolan.


hjärta, cecilia!

hej

HELVETES JÄVLA FITTHORA BLOGG!
kul att jag skrev väääääääääääääärldens längsta inlägg. GICK DE O PUBLICERA SEN DÅ ELLER???????? nej.


enda uppdateringen du får idag nathalie...

spin my head

ja usch, någonting är inte bra med mig. och det är huvudet det är fel på, varför vet jag inte. men jag har haft huvudvärk precis varje dag nu konstant i en vecka. helt sjukt jobbigt.
mamma tror det kan bero på stress eller dålig syn, sofia håller med henne och jag vet inget. dålig syn in my ass, orkar inte ha glasögon för tillfället. ja det finns linser jag vet! och det där med stressen låter inte jättevettigt heller, men jag står fast vid det och tar mig en vilodag imorgon från skolan. ska stanna hemma med min älsklings matte-bok och min småföretagande-bok. ja visst låter det som att stressen försvinner?
ja så illa kommer nog inte dagen bli, för olivia svänger förbi på morgonen med oc-boxen med som det antagligen kommer spenderas en hel del tid framför, hehe.

denna dagen var lika ovärd som alla måndagar, började med morgonträning som vanligt vilket faktiskt var fruktansvärt jobbigt idag, trötta ben, jo jag tackar ja! gick hem och duschade och fixade mig i rätt snabb takt för att sen bege mig till skolan för att träffa min lilla sofia. vi satte oss på bänkarna vid klassrummet och pratade på om lite smått och gott.
sen blev det mattelektion, ja vad jag gillar geometri. vad är det för fel med fok som förstår sig på det, jag vill med..
gick och tog närvaro på svenskan sedan efter det och lyssnade lite på när en äcklig vikarie lekte visste vad vi skulle göra. vi gick hem. det var vad vi skulle göra tyckte vi.
jag gick närmare bestämt hem i en minut för att svälja ner två tabletter och sen gick jag till olivia för att äta upp en del av hennes nybakade kaka och kollade på oc. himla schönt måste jag säga.

linus sa ett par väl valda ord till mig förut med som genast fick mig på lite, väldig betoning på lite, bättre humör. det tackar jag varmt för.

snart börjar min tv-kväll med.
90210, csi new york, ballar av stål.
tror det blir rätt okej.

hjärta cecilia!

med ett leende på läpparna

nu är det söndag igen, älskade söndag till och med, tycker inte det är allt för fail med tv-program som visas nämligen.
börjar bra med one tree hill, fortsätter med gossip girl direkt efter blir det wipe out och sen avslutas det med en beck-film. ska även hinna med att läsa lite i min kära småföretagande bok, den lockar så mycket. provet är inte förens på torsdag med eftersom jag verkligen inte fattar någonting av detta kapitlet är det nog fiffigt att ta tag i det redan idag.
fast innan allt det där blir det att åka till stenungsund och kolla match, lockar INGENSTANS verkligen. funderar starkt på att skippa det. hmm..  får se. jag har ungefär en timma på mig att bestämam mig.

i fredags var det ju som sagt lite tjej partaj hos lovisa. vi firade att lovisa och olivia hade fyllt år och dom fick lite småtrevliga presenter, hehe. vi åt goda baguetter och massa annat, har då inte vart så mätt på sjukt länge. men det är gott. blev en jättebra kväll trots att jag blev rättså trött tidigt, åkte med olivia vid tolv då även kristin och ame drog.
tack för en bra kväll tjejer.

lördagen sen började med att jag vaknade faktiskt, ovanligt..
jag fick för mig att städa och tvätta så då gjorde jag det bannemej, rummet blev fint och kläderna rena. när jag hade fördrivit lite tid så kom sen nathalie hit för att vi skulle dra vidare till oasen. kollade på när killarna spelade hockey-kval. shittis va spännande det va, jag var helt inne i det och jättenervös. knäppis är jag. men det hjälpte inte.. dom förlorade tillslut på straffar vilket var riktigt synd, dom förtjänade en vinst.
kvällen fick en snabb vändning då det nästan redan var planerat för en segerfest, vi drog till oscar g istället med några. blev la målligt roande, kollade på melodifestivalen, en besvikelse att inte carline vann.. man kan inte få allt här i livet.
efter det blev det rappakalja spelande, aldrig spelat innan och tror faktiskt inte jag kommer göra det igen heller, det va då verkligen inte min grej. kollade lite parallelt på tre filmer sen med, fyfan. jag somnade nästan, då ka ni ju tänka er hur roande dom var. 
vi alla drog vid kvart över tolv, jag och nathalie stannade en stund vid combi för att träffa anton. pratade med honom en stund innan vi gick vidare hemåt.
tack för kvällen nallie-pallie-päron-pung! 

får heller inte glömma att gunnar godingen blir 17 idag, massa grattis!


hjärta, cecilia

åt helvete med himlen

allmänt bra det mesta i mitt liv.
jag mår sjukt bra, har haft lite smått huvudvärk varje dag men det är la en liten skitsak om man jämför med annat liksom. men som sagt, det är bra i största allmänhet.

veckan har gått långsamt måste jag säga.. inte kul någonstans. idag blir det naturkunskapsprov, vill inte. kommer faila. men va är väl ett naturkunskapsprov, ingenting! jag klarar mig galant ändå. kommer inte ha användning för det känns det som ändå.

helgen är nog fixad den med, fyfan va underbart!!
blir trevlig middag hos lovisa på fredag med tjejer only. god mat och trevligt sällskap. mmm jag gillar.
sen på lördag blir det att kolla match i oasen på killarna, hoppas dom vinner så hoppas jag på partaj på kvällen!

jag har du bannemej inget vettigt att skriva på denna sidag, inga roliga dagens outfits bilder, knappt några bilder över huvud taget, och heller inte så mycket mer att skriva om än om min vardag.
nu är det tidigt på morgonen med och detta inlägget blev himla galet, orkar inte ens läsa igenom detta igen, få se ut som kaos. för fasen va trött jag är.
datakunsap tar mitt liv... tror bannemej jag ska sova lite. som jag gjorde på matten i tisdags, jappjapp. är jag trött somnar jag nästan vart som helst, fasen va schönt.
godnatt!

hepårej!

i used to be a fool

torsdagar har blivigt himla sköna i skolan. i alla fall de här sista två veckorna. jag klagar då inte. dock är det väl lite små segt att ha praktiskt taget håltimma från klockan 9.00 till 13.00.
gick för att få närvaro på handeln och lämna in våra uppgifter duktiga som vi är jag och sofia, men då fick lärarna för sig att vi skulel göra ett kapitel till. tyckte vi inte lät som en så värst bra ide så vi gjorde några frågor så fick dom vara nöjda. sen gick vi minsann på jakt efter ett ställe som kunde ta hål i våra öron. fick en impuls idé att vi skulle gå och göra det nu idag. jag har tjötat ett tag om det och så har även hon, så nu vart det gjort. får se vad mamma och pappa gillar det sen om jag visar det med. nån gång lär dom väl märka det men. ska önska mig ett hål till i födelsedagspresent, sådär högst upp i örat om ni förstår. kanske blir att prata om det i två år till och sen blir det av. wellwell.
ingen träning för mig ikväll på grund av ett sträckt baklår. inte det roligaste als, men skönt att kunna ta det lugnt ikväll. blir att chilla med nathalie på något sätt, inget kul som visas på tv så vi får se vad vi kan tänkas hitta på.

imorgon är det fredag och denna veckan har gått fort, korta skolveckor vill vi ha mycket mer utav! ska fika efter skolan med sofia mer än så har jag faktiskt inte planerat ännu. nathalie och olivia räddar nog min kväll som vanligt på ett sätt eller annat.


hjärta, cecilia!

the old me is dead and gone

att blogga är inte riktigt min grej har jag kommit på. eller det har jag väl vetat hela tiden, men den är bra att ha så man kan skriva av sig lite då och då i. idag är en sån dag, hittills, jag har inte träffat olivia än.
dagen började på samma sätt igår ungefär, fast lite tjockare.. men nog om det.
efter det enormt tråkiga morgonen/förmiddagen så kom olivia hit, märktes att vi haft i princip lika tråkigt vi båda. eftersom vi kunde roa oss på min undervåning genom att springa runt och jaga varandra och sjunga en egen version av hallelujah i nästan 20 minuter skulle jag tro. ebba och hennes kompis tyckte vi va jätte normala i alla fall. och det är vi ju med.
när vi väl gjorde vad vi skulle, gå till maxi, så tvingade olivia med mig till att kolla på henne när hon skulle spela match, svårt att säga nej till henne... men tror att ödet var på min sida just igår för matchen blev inställd. gjorde faktiskt absolut ingenting för mig, men förstår er som vart taggade på att spela. ledsen för eran skull, hehe.

vaknade av ett mysigt morgon sms av olivia och ett jävla sms av min lesbiska idrottslärare, HALLÅ???? hon ville meddela att vi skulle ta tajta snygga kläder till idrotten imorgon.. tror jag ska stämma henne.
nej bluff.. så var det inte. hon sa att vi skulle simma på idrotten imorgon och inte glömma kläder till det, fast jag fick en liten känsla att jag skiter fullständigt i att vi ska simma. så tuff kan jag vara ibland..

nu kommer lite sådär konstiga tankar som jag bara skriver för att få ut dom ur huvudet så ni behöver inte läsa mer om ni inte orkar.
jag har seriöst börjat fundera på att byta skola sen en viss olivia nämnde detta. vet inte om det kanske är försent nu, men att börja i stan och gå i tvåan där och sen ändå kanske komma tillbaka till mimers och ta studenten med resten i trean, hade det inte vart kul. tänk va roligt att få gå i stan på skola och få lära känna massa nya människor där ifrån. dett är fortfarande bara en tanke och antagligen ingenting som kommer att hända.. tyvärr.
en del andra grejer snurrar runt i huvudet med, men tror jag behöver tänka över dom lite till innan dom publiceras här.. jag är trött på en hel del kan jag säga kort och gott.

tackar även varmt för studiedagarna, synd att det inte vart sudieår eller nåt... påsklov vecka 16 och inte för långt till sommaren, allt går lättare när det är bättre väder så det går fort!

hjärta, cecilia.

RSS 2.0