no good

mina inlägg är ovärda, så jag lägger ner skiten i ett par dagar eller så. kommer säkerligen inte uppfyllas. men jag genomgår en kris i mitt liv för tillfället och behöver ägna mig åt den för ett tag. tack och hej leverpastej. fyfan.

jag är en idiot!
c.B

bara fåglarna är vakna nu

världens längsta vecka är nu över, hur skönt är inte det?

för skönt! veckan avslutas med en tripp till orust spa med laget för att se vad som har hänt under säsongen och vad som kommer hända nästa, blir nog trevligt får vi hoppas. brukar i och för sig inte bli så mycket annat än trevligt med laget.

har inget värt att skriva, hej på det.


c.B


ändo ovärt

vissa är bättre än andra, det är ni!

sitter just nu på världens mest onödiga lektion, datakunskap.. vi gör ingenting, alla sitter på bilddagboken för våran lärare är där ute, fick veta att jag fick bra på mitt prov iaf, 75% av 100% ändå bra för inget plugg liksom.

igår hann jag inte med mitt liv typ, kom hem vid fem och åt, sen pluggade jag natur i typ hela 40 minuter. kalaslänge för att vara mig. sen blev det bandymatch nere på skarpe nord med verkligen dom bästa. alltid lika trevligt med er. kungälv vann och det var ju ett plus med.

ikväll efter skolan blir det att kolla mamma mia filmen med olivia och nathalie, schöönt!


c.B

olivia ber en bön

mina rubriker är vettiga, ohja!

tisdagar brukar vanligtvis vara rätt så mycket döden, men eftersom att vi idag bara skulle ha administration och sen kolla på teater så trodde man ju ändå at tdet skulle klara sig rätt bra. men icke! administrationen var helt ovärd, fick gjort sista sidan på provet från i fredags och fick extrapoäng för att vi skrev vårat namn bara för att hon tyckte vi var duktiga som kommit på lektionen, man tackar man tackar. teatern är knappt värd att namna, helt sjukt dålig var den, bajs. höjdpunkten där, anna-lena från andra avenyn var med och satt i en rullstol med en filt över huvudet. filten var i och för sig inte på hela tiden eftersom jag hade inte sett vem det var då. men om jag säger att den satt en pjäsen var. ackack, mitt liv är inte lätt.

har tänkt på att jag alltid får mina blogginlägg att låta så negativa, hade jag vart rolig hade jag ju sagt att jag skulle ändra på det och skriva glada blogginlägg i framtiden, men jag är inte så rolig idag. helt enkelt skriver jag mina blogginlägg på det viset jag känner känner just nu. och jag är la lite deppig. usch, tänk på barnen i afrika!

jag gick och klippte mig förut också, bara sådär lite. mamma ringde frisören imorse och jag fick en tid vid fem tiden. har snackat om det rätt länge och vetat precis hur jag vill ha det, blev nästan så som jag sagt. längden blev precis som jag hade tänkt mig, men sen satte jag mig och bad om hellugg! galning är vad jag är. så lite tv-rute stuk är det på mig nu. men jag tror jag trivs idet.. framför allt vänjer jag väl mig om några dagar eller så. hoppas kan man ju alltid. finns ju inte jättemycket återvändo nu ändå trots allt.

nu snart kommer olivia hit, det gillar jag starkt. vi ska kolla på tv, desperate houswives in my heart typ. jag har pluggat också idag föresten, herre min ge vad duktig jag är. letat reda på en massa fakta om atomer och materia och sån ointresannt skit. blev inte intressantare trots att jag försökte verka intresserad.. men nu är det gjort och det är bara att börja läsa på inför provet på torsdag. himla okul det där med prov måste jag säga. men det är viktigt antar jag. nu ska jag sluta skriva, hjälp vad mycket det blev.. jaja sånt som händer.


c.B

jag älskar dig, och jag borde sagt det.

det är inte mycket som känns som det gjorde, fan.

min helg har varit bra, lagfesten i lördags va det bästa jag gjort på sjukt länge verkligen. synd bara att nån trampa på min väska så en cider läckte inifrån så hela alltet jag hade där i luktar alkohol. men den tvättar jag lite käckt i vatten så blir det nog bra tills jag får åkt in till stan och köpt en ny.

igår var det bara en ta det lugnt dag, kollade på molly den lilla söt-ungen. verkligen urgullig. grattis andreas och malin. :)
sen gick jag från mormor där dom va hem till nathalie för att titta på one tree hill, typ höjdpunkten i mitt liv för tillfället känns det som, efter det gick vi till mig kollade gossip girl, andra avenyn och parlamentet. inte jättefel.
just det, innan det var jag på hockey med gunnar oscar och jacob med, dom förlorade med två noll men dom va jättebra. typ kul och kolla på matchen till och med. men eftersom jag aldrig vinner när jag kollar kanske jag ska hålla mig från ishallen.. får se på den saken.

nu har jag vart hos min sjukgymnast och kommit ur duschen precis, är så trött så det finns inte, tror jag håller på och bli sjuk. hade inte gjort nåt att ta en dag imorgon och vara sjuk, fast jag ligger redan efter en hel del. men faaaaaaaaaan. det är ju äcklig teater imorgon hela dagen. fitta. inget med o ligga i sängen hela dagen då inte.
sofia kanske sova hos mig idag också ju, hjälp vad man glömmer av mycket under en helg bara. hujedamig!

olivia, du får allt ta och bli frisk nu!


c.B

i'll show you how

ingenting blir precis lättare av det här!

värsta skolveckan på länge är nu avklarad, imorgon då.. ska ha ett prov och en läxa. totalt tre prov och två läxor denna veckan, på fyra dagar. inte konstigt att jag har varit så trött om kvällarna och alldeles slut när jag kommit hem på dagarna.  jag klagar bara på läxorna och lärarna, inte nåt annat för tillfället. lärarna vi har är verkligen de värsta som finns, jag blir så trött. tur att ingrid fortfarande är lika skön och rolig åtminstånde.

imorgon är det fredag och det gillar vi starkt, dagen börjar med en långpromenad till skolan tillsammans med olivia, uppskattas starkt. sen blir det engelska och glosförhör. efter det blir det min älsklingslånga håltimma. blir la att springa runt lite här och där, kanske till och med få gjort lite plugg med. men viktigast är videomix-godiset <3

lördag blir det fet fest med laget, fy sjutton va kul!


c.B

ingen annan, bara du.

inget annat, bara zlatan ibrahimovic!

min dag har varit som alla andra tisdagar i princip, förutom matten. vilket betyder ingen stela som kan förstöra min dag. kan det bli bättre. nä jag tror inte det faktiskt.
olivia och nathalie åkte med i bilen imorse, som vanligt. (6) men jag gillar det starkt, blir lite tomt att komma tidigt till skolan, och inget går upp emot att starta dagen med att prata med er. låter som sttörsta fjäskisen, men jag hoppas ni förstår.
dagen flöt på bra, på lunchen typ åkte jag med farfar bort till sjukgymnasten för att träna, det gick bra snart åker kryckorna åt fan. gött är det. ska dit på onsdag o torsdag så bestämemer hon på torsdag när dom kan försvinna.

jag är taggad som fasen på lagfest på lördag med. tror det blir kalasbra och hoppas det blir kalasbra, kan ju inte bli bättre folk i alla fall. jag och melanie ska vara prins och prinsessa. tror vi kommer vara ett sött par tillsammans. fniss.

nu blir det till att återgå till kladdkakan. ska lyssna på go musik och äta den, fan va bra jag har det ändå. puss också på att nathalie kommer sen. iih!


c.B


I will never dance again

det finns så många saker jag hellre hade gjort än det här.

min lediga måndag började aktivt, gick upp halv nio nästan och farfar skulle komma och hämta mig kvart i för att köra mig till sjukgymnasten. snabb som jag är hann jag utmärkt att slänga i mig både frukost och klä på mig lite snabbt.
väl när jag kommit till sjukgymnasten så fick jag sätta mig på en cykel, fan va nice tänkte jag, då kan jag ju börja cykla till skolan. men så var icke fallet, jag fick trama halva varv bara, och de va not tur för jag kunde inte böja benet så bra.
sen blev de en massa vanliga övningar, lära mig gå på kryckor typ, som om jag inte kan det efter typ två veckor. arrgh! sen måste jag gå dit på tisdag och onsdag och torsdag med. herre jesus säger jag bara. fast att slippa matten och idrotten är ju inget man tackar nej till i första hand precis. höhö.

resten av min dag ska spenderas med chillning på högsta nivå. ska nu går upp för en lång dusch och sedan platta håret för att se hur resultatet blir, kanske kommer en bild senare om jag har lust. efetr det blir det till att baka. och jag blir helt chockad av att jag faktikst ska baka en kladdkaka. en hyfsat kladdig, men inte rinnkladdig. den ska jag äta samtidigt som jag kollar på tre andra avenyn avsnitt på raken. sen kommer min älsklingsbibbi hem och det blir oth och sånt på tv. gaaahd, min måndag låter skön.
puss på det!


c.B

söndag, hjärta!

då tackar jag för den informationen, mer behöver jag inte veta!

söndagar nu för tiden har blivigt så jättebra. träffar olivia nästan varje gång, och det är one tree hill och gossip girl. knappt så det kan bli bättre. idag blir det samma sak, först blir det en himla massa chill fram tills klockan slår sex då olivia kommer hit, då kollar vi på tv och sen blir det att färga håret. ska bli en blandning mellan hur brooke och haley har det i femte säsongen va oth. lika mörkt och sen ska det klippas av när kryckorna är borta. det förtjänar jag efetr all denna skiten med operationen och grejer. sen hoppas jag någon hänger med mig på en stor shoppingrunda också, tror jag kan hitta ännu mera detta-förtjänar-jag presenter till mig själv. hade inte suttit fel med massa fina toppar ett par jeans och ett par glansiga leggins och smink och en klänning. hjälp. jag har så mycket att göra, tänk julklappar och present till mamma på det med. jag måste ju serri in denna veckan. tror det blir på fredag med melanie för o hitta grejer till maskeraden på lördag och present till mamma, det andra får jag ta senare. hör av er om ni är sugna vetja!

igår tillbringades halva dagem med elin, vi chillade bara och gjorde ingenting typ, spelade lite gh och sen gick hon hem. jag åt och grejade lite, sen kom nathalie till mig. vi gick till willys och köpte oss gott och kollade sedan tv och chillade hemma hos mig. hon gav mig skönaste massagen med. förbannat gott. hihi.

nu ska äbba köpa paj som vi ska göra och äta, mums!


c.B

i don't need you tonight

tack, jag har nu precis insett vad tomma ord verkligen är!

gårdagen började som vanligt med skola o allt sånt, cp-dag. tackar gud för att sofia finns när vissa helt plötsligt slutar prata och kolla på en. hade vart trevligt att få veta varför kanske efter som jag verkligen inte fattar vad som helt plötsligt hände. men skit samma, jag har sofia somsagt och det är underbart.
dagen avlutades dock himla mycket bättre med en kanonkväll hos ame. tack alla som var med framför allt tjejerna såklart <3

idag var det skola.. öppet hus närmare bestämt. trodde det skulle va helt okej. men man kan ta mycket fel och det gjorde jag idag kan jag säga. fyfan va tråkigt. satt vid en data först sen målade lite sen förvänta dom sig att vi skulle gå runt i tre timmar typ, så fan heller. jag och sofia åkte hem, eller jag gick med nathalie. och fan va jag är trött i mina händer och ben. uscha uscha. slänger nog bort kryckorna på onsdag. pallart inte liksom.

snart kommer elin till mig, längesen jag träffa knäppisen. se om hon har nåt intressant och säga.


c.B

glad gubbe

onsdagar är inte mycket att hurra för, igentligen inte jättemycket att klaga på heller. förutom långa sista lektioner..
handelslektionen var effektivast på länge iaf, har aldrig tjötat så mycket nästan. herrejääävlar vad elina är irriterande ibland. fast trots det kan jag inte hålla leendet borta, du är för bra.
babcilla it is liksom!

gårdagen spenderades till en början med matteboken (hjärta). sen kom madde och elina och hämtade mig för att sedan åka till idrottshallen och kolla på match. hade bestämt med linus att han skulle vakta platser, snäll som han är vaktade han en hel läktare åt oss. så vi satte oss längst bort, utan honom dock.. hähä. men det gick kanonbra eftersom att hamza från andra avenyn kom och satte sig precis bakom oss. vi gillar det! matchen slutade med marstrandsvinst i alla fall, vilket var himla bra för dom var bra! tycker dock lite synd om stackarn som inte fick spela något alls på hela matchen. (ASGARV VERKLIGEN!)

matteprov direkt på morgonen, tror det gick bra. och jag säger det igen tror det gick bra! är chockad som fasen, det var ju trots allt ett matteprov.. men ska väl inte skapa för stora förhoppningar eftersom vi inte vet resultaten ännu. efter matten hade vi engelska om jag inte minns helt fel, det var nog inget nämnvärt eftersom jag inte ens kommer ihåg det. efter det åkte jag till sjukgymnasten, tränade där och det kändes fasen bra typ. sträckt en muskel i baksidan knät bara, men det är sånt som händer. handelslektion sen och den var som sagt cp. men vad kan man förvänta sig med baben? tog ut ungefär all den energin jag hade då och tappade helt orken för teori i en timma med världens tråkigaste profilgrupp. fast jag har ju valt det själv antar jag..
imorgon blir det handelsprov och jag kan knappt bärja mig tills att jag får börja plugga. hoppas ni andra har en trevligare kväll som väntar.


cilla.B

vi fördrev tiden mycket bra på handeln i alla fall!


babens handled


 babens nacke


min arm


min handled


babens andra handled

sötsaft!

freakin' out

är det inte alldeles underbart att få hoppa runt på ett par kryckor inne i mimers hus en hel dag? nä, det är det fan inte vill jag lova!
även om min dag inte var allt för lång (två lektioner) så var det inte kul någon stans. och stela gör inte saken mycket bättre.. fyfan vad jag gnd'jlcn*kzbxak !! he-he..

imorgon är det svenlång dag, åtta till fyra. med andra ord döden. fan vad jag är negativt. ska ta dom bra sakerna då.
-fick träffa elina!
-fick träffa sofia!
-fick träffa folk över huvud taget.
tror jag fick med allt där, oj vad lång lista, tänk va mycket bra som händer mig. fan!

snart kommer olivia, en ljusglimt i mörkret som man så fint kan säga. vi ska åka upp till en föreläsning om kost i munkegärde med laget. går la det, efter blir det data eller tv. som alltid.

HEJ CECILIA, DU HAR INGET LIV!


cilla.B

back on track

efter rätt många om och men så är jag stabil och tillbaka igen efter minoperation. har lite ont i knät då och då men inte så farligt.
saknar skolan lite, tror faktikst det är baben som drar. eller rättare sagt, jag vet at tdet är baben jag saknar. ska bli skönt att komma dit en snabbis på måndag, mindre skönt o göraT med kryckor men eftersom hisskort tilldelas så vet jag nån som kommer va med mig hela tiden iaf. gott är det!

igår kom nathalie hit på kvällen, vi kollade idol och lite annat och satt och pratade, himla bra var det. saknat dig änna!
måste tillägga också att det finns inte bättre än johan palm typ, o herre.
 
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.706185&amp;renderingdepartment=2.19545
trodde inte jag skulle sätta mig så mycket in i idol iår, men nu fan är jag fast. största lajven är jag ju redan så varför inte bli idoltönt med. fniss.

ikväll blir det film med ebba, kan fortfarande inte göra så mycket annat, hoppas nån kanske är snäll och tänker på mig och kanske skickar ett sms eller två. jag hade verkligen inte dött av det i alla fall.



cilla.B


i'll do it for you

första skoldagen efter lovet avklarad, himla jobbig var den ju med. kan verkligen inte klaga på måndagar, men stela kan jag klaga på och det tänker jag göra. fast vet inte nåt vettigt och säga så det får räcka med att jag helt enkelt ogillat henne väldigt mycket..

vaknade av att elina skickade sms nån gång vid nio innan det tror jag, jag gick upp och duschade då och sen cyklade till henne. vi chilla och åt minipizza, kollade på nån jävla ordgrej på femma, skulle kunna döda hon som höll på o tjöta där. man skulle veta namn, och av alla namn som kunde komma fram det va der nåt jävla AR. fan va sur jag blev. sen så fixade vi oss till skolan i alla fall och körde dit. kom lite tidigare än när vi börja så vi gick runt o kollade folk lite typ, sen vare matte på g, himla okul. vi jobbade himla bra iaf. fast stela tyckte vi var helt hjärndöda när vi inte visste vad 150 delat i 3 var. men vi skyller på trötthet eller något i den stilen..

jag måste träna idag, MÅSTE. men eftersom min pappa är segast i världen på att komma hem och jag vill gå på match med baben så vet jag inte hur mitt liv ska gå ihop riktigt.. hoppas jag klarar mig levande ur stiationen i alla fall.. hehe.

tisdag imorn och jag är seriöst sjukt otaggad måste jag erkänna, tisdagar är jobbiga.. fast eftersom jag inte ska till skolan på onsdag så måste jag gå imorgon, även om min onsdag inte kommer vara så mycket bättre än skolan kanske. ligga nersövd med nån som gräver i mitt knä, jo jag tackar vad jag längtar.
men om sex månader är det fotboll igen förhoppningsvis! dör av längtan..


cilla.B

no time left for me

jag är dålig, sämst typ. ska bli bättre, snabbt som fan.

idag är det söndag för er som missat det, sista dagen på detta årets höstlov, hade inte tackat nej till minst en vecka till, hade gjort så många aker annorlunda då. fast som man säger, det är ju lätt att vara efterklok..

i fredags skulle bli bäst, det blev långt ifrån bäst. har helt blivigt en annan person och passar inte in som då.. vet inte om det är positivt eller negativt än, men jag kommeer nog på det med tiden. satt iaf hos oscar och kollade på världens sämsta film, var trött då, sen blev jag pigg. sen kom pappa och jag åkte hem, hemma var jag sur och gick och la mig. fan.
igår var det lördag det skulle också blivigt sådär bra (det blir det alltid med baben!) istället gick jag med familjen till några.. som tur är räddade olivia mig och gjorde min kväll helt värd. vi chillade oss oscar vilket inte heller denna kväll var särskilt livat, menmen. sen gick vi hem från allt vid halv tre tre nångång. sen kollade vi lite oth pratade och somnade.
tack olivia, verkligen tack! <3

idag har jag inget att göra försen olivia har pluggat, då ska vi gå och köpa vårat efterlängtade godis som vi inte fick igår för att det var röd äcklig dag. fan. sen ska vi se one tree hill och gossip girl, promme med stavar ska vi allt hinna med också. hurtbullarna nr.1.

imorgon är det skola...........(flera miljoner punkter till) bra med sovmorgon iaf, den ska jag tillbringa med favorit baben! ska få höra massa dirty details och grejer hoppas jag på.

onsdag ska ajg operera mig, inte lika kalaskul som allt annat, fast det kommer bli bra. bara jag får spela fotboll igen så är allt bra. livet är tusen gånger bättre med fotboll! och jag saknar det så jag kan dö..
nu ska jag duscha, eller vara duktig eller bara sitta kvar här, gissar ju på att det blir det sista.. jaja.


cilla.B

bara tråkiga blogginlägg

elina baben svenson!
tack för att du verkligen är bäst, även fast jag inte är så bäst för tillfället. hoppas vi kan ses ikväll och göra det så bra som det brukar bi med oss två.

ska till kyrkogården nu.. tända ljus för våran favorit. <3

sen så hoppas jag på att jag kanske sover oss elina ikväll, finns på mobilen iaf.


cilla.B

RSS 2.0