nationella prov i englska

det gick säkert bra, fast inte så bra som för alla andra som vanligt. varför är jag dååååååååålig...


här är min pnäne ;ppPpPP

och idag var jag sjuk, gick hem efter jag gjort provet och sov stenhårt i tre timmar, jättetrött var jag. måste lära mig att sova om kvällarna....


precis kollat disturbia med bebb,  nu ska jag snart sova och imorgon är det valborg och jag är ledig. skönt.

monday

tänkte att jag slänger upp lite bilder såhär på en måndag

här är jag typ glad tror jag hemma hos svampis i lördags.

här har jag kidnappat rebeccas kamera.

här blev jag påkommen med att kidnappa rebeccas kamera

här åker vi minibuss ner till kungälv

i kungälv stannade vi resten av kvällen, inne på kockar. och det var roligt. men det kan bli roligare, och det fixar vi till en annan helg!
tack godisar som gjorde kvällen grymmi.

let's get sexy right now

taggar partylistan nu och väntar på att livisen ska städa duscha bajsa och kissa klart så hon kan komma hit och tagga med mig.

fick köpt nåt att ha på mig ikväll idag med, och jag hoppas fan inte jag blir allt för lik en uppstoppad gris iaf. nu ska jag fixa naglarna.


gris

blääääää

nu har jag precis gråtit och spytt. inte för att jag mår dåligt på nåt sätt, mer än psykiskt då. jag ska ALDRIG och jag menar ALDRIG mer rensa en fläskfilé i hela mitt liv fy fan det var det äckligaste jag gjort. jag ryser och får kväljningar bara jag tänker på det. hoppas fan det smakar bra ikväll med det besväret jag lagt ner hehe. marinaden smakade i alla fall himla gott!

går runt i mina favvoskor och sovtröja för tillfället, rätt snyggt. ska skriva en inköpslista snart så jag vet vad som behöver inhandlas mer för ikväll och sen ska jag även ta mig ner till kungälv för att byta ett par jeans och kanske eventuellt köpa nåt passande att ha på sig ikväll.

update: jag var INTE i närheten av köttet när jag fick upp frukosten förut. tänkte att det var bra att säga kanske så att folk ändå äter ikväll...

torsdag


spelade basket idag på idrotten, resulterade i att mitt favvoarmband gick sönder precis som min nagel... därav tejpen på fingret.

nu förlorade djurgården också, dumma.

imorgon ska jag grilla, hahaha vad har jag gett mig in på. hoppas pappa kommer hem i tid så han kan hjälpa mig, annars vet jag inte hur det ska gå.

finally helg också, göööööööött!

ni är det bästa som finns


+lovisa

världens bästa surprise fick jag igår av världens bästa tjejer, jag är fortfarande helt lycklig i hela hjärtat när jag tänker på det. iiih godingar!

nu är jag bannemej ÄNTLIGEN arton. det känns så sjukt annorlunda asså, som om jag gått runt och vart blind innan, nu ser man alltning på ett helt annat sätt. och allt jag gör är nu mer mycket klokare.
alltså är det ingen skillnad, jag känner mig precis som igår.

nu väntar jag på att mamma kommer hem så man kan få hugga in i kladdkakan bebbe har bakat till mig!

oboy & lady gaga

som ni kanske förstår av rubriken så är det lady gaga som spelas på maxad volym för tillfället samtidigt som jag dricker mitt fjärde glas oboy inom en timma, speeedad tjej i stan sen. SKA hitta skor och ring och klänning och strumpbyxor idag. och bara för jag vill det så gärna kommer jag inte hitta något av det, min vanliga tur!

idag hade jag mitt lilla förhör i samhällskunskap, det gick nog inte som det borde det heller. skulle läst på lite innan meeeen, det va skönt att få det gjort. klarar mig absolut vilket är rätt bra.

jag är riktigt jävla laddad för match ikväll också, barca ska vinna stort över inter på bortaplan ikväll är planen. då kommer jag få en grym kväll och kunna sova gott så jag är utvilad för morgondagen då ingenting händer. förutom att jag ska ha mitt fula äckliga advanced grammar check prov på morgonen. SEN på torsdag ska jag och världens bästa pnäne till sticky och fira. sen är helgen igång och jag älskar det!

paus....*häller upp mitt femte glas oboy*

så nu skulle jag bara avslutningsvis säga att lady gaga konserten inte är allt för långt borta, och jag tror att tiden fram till sommaren kommer gå riktigt fort. sen väntar alla skööööna treeeevliga sommarkvällar och dagar. och lite jobn på det. KALAS.


&

from all to nothing

måste inleda inlägget med dummadumma.

jag hatar skolan, hade prov idag, gick verkligen inte som det borde. men jag klarar mig nog får jag hoppas. sen har jag visst prov i engelska på onsdag, hela advanced grammar check :))))) och imorgon har jag visst läxförhör på massa instuderingsfrågor i samhällen. jag kan lika gärna gräva ner mig denna veckan, jävla fan också. jag har INGEN och jag menar verkligen INGEN ork till att så gott som ta hem ett papper och att kolla på det sen också får mig att somna av bara tanken. 
allt blev jättejobbigt idag, spola fram till helgen schyrra då!


nu ska ni få er ett gott skratt

-maskinen ringer "vad gör du?" "dansar" så står man still :P:P:pp;PPPPP;P;P

-Josef Fritzl ringer: "Vart är du?" "Där uppe", så är man i källarn ;pPppPPp

-Min häst ville rida på min rygg, jag bah "NEEJ!!", så ville man de ;PPpP;Pp

-Du ritar, mamma- "åh vilken fin hund" - så var det en häst :pPpPppPpP

-Island ringer: "Vi skickade Pikachu!", "Tack!", så skickade dem ASH ;PpPpPp.

-Kusinen ringer: "Vad gör du?" "Äter", och så dricker man ;PpPppP.

-Morsan kommer in: "Sover du?" "Jaa" Men så gör man inte det ;PPpPp;pp;Pp

-Farsan ringer: "Vad gör du?", "Jag lever livet!", så är man död! ;pPpPpPPpp

-Jonas ringer: "jag vill vara anonym" så vill han inte det ;pPPppPPpp.

-Morsan ringer: "vad gör du?" "är med en kompis", så är man med en häst ;Ppp.

-Syrran ringer: "vad händer" "nä inget", så händer något ;PPppPPPpPpPpPPP

-cissi skriver: "morsan ringer: "vad gör du?" "inget", så är man med en häst ;pPpPpPPP" till kristin, så var det inte till henne ;PppPppPP

-Farmor ringer: "Hur är det?", "Det är bra" så luktar man fisk ;Ppp

-Skogsturken ringer: vem vare som kasta?! "vet inte", så vet man ;PppPppP.

-Farsan ringer: "Var är du?" , "På Mc Donalds", så är man på Burger King ;pPpPpPPpp

nu är jag så gott som död, sitter i min säng helt ensam och skrattar som jag aldrig skrattat förr nästan. den som kom på domahär grupperna är verkligen min idol, JGA MENAR DET! all cred till er.

nu ska jag börja plugga på mitt prov som är tills imorn, inte lika roligt som det ovan. men man måste ju ha tråkigt för att riktigt uppskatta det roliga liksom.

nu blev jag ledsen

Petter – Längesen


du är ful ful ful

nu ska jag utanför dörren med min fula "vän" nathalie, vi ska köpa glass. snickersglass för att vara exakt.

är man sjuk får man krya på sig. :)

jobbigt läge

nu ska ni få höra om en hemsk grej, jag är så himlahimlahimla trött. det enda jag orkar (förutom att skriva detta då) är att blunda. men innan jag blundar och börjar sova måste jag gå alla typ sju meter till toaletten vilket just nu känns lika jobbigt som att typ bestiga mount everest utan såndär luft man har med sig. och det tror jag är väldigt jobbigt, jag har inte gjort det själv men hade jag testat skulle jag nog tyckt det var rätt jobbigt.

jag hoppas ni förstår grejen.

pjuh

det va inte sant, nu funkar det igen!


skojaru med mig?

seriöst, kollar på sista avsnittet av pradise hotel på tv4play. och efter 4 minuter hackar det, det kan ta mig fan inte vara sant.....

naturally

jag är hemma nu och hungrig, min syster gör cupcakes och det luktar gott. jag borde inte äta, men jag är så hungrig vilket jag nämnde i inledningen av inlägget.

såhär cool va jag förut när jag skrev förra inlägget.


här är en rätt najs låt som man blir glad av Selena Gomez & The Scene – Naturally - Radio Edit

glassigt

jag gillar denna dagen med, ååååååååååh vad underbart. och om en vecka blir allting ännu mer underbart.

har legat ute på altanen och ätit god frukost, druckit fyra glas juice och massa is-vatten, känns verkligen som att det sommar nu.

måste börja göra mig klar för att gå ner till skolan ett tag, ska möta upp sofia & david för att fixa en uppgift jag inte förstår mig på som jag kanske nämnt tidigare.

nothing compares 2 u

haft en ledig dag i solsken och bra sällskap, och imorgon blir det ännu en sån dag vilket jag gillar alot.

skulle hittat höga svarta snygga klackar och en liten färgklick till klänning i stan idag, men det ville inte stan. så jag fick inte köpt någonting vilket irriterade mig lite, har ett par dagar på mig att hitta något i alla fall vilket känns lugnande.

nu ska jag städa iordning lite och sen sova tänkte jag mig. mitt mål: sängen innan tolv, mina 48 minuter börjar.... NU!

all we can do is try

längtar till igår igen, den finaste dagen på sjukt länge. jag va så glad hela dagen, solen sken, det var varmt och allt bara kändes braaaaaaaa!

och idag är det lördag, grattis alla massa som fyller år.
måste säga att det är bara en och en halv vecka kvar tills jag fyller år, då jävlar blire döööön. hehe, coolt.

jag började klippa mig lite förut, tänkte att, vafan hur svårt kan det va liksom? insåg sen att det antagligen finns en anledning till varför man måste gå en utbildning för att bli frisör, så jag slutade ganska tvärt med det jag påbörjat utan större skillnad som tur var. måstemåste boka tid, nästa vecka ska det vara nyfärgat och klippt.

vad kan man önska sig när man fyller år? jag orkar inte önska mig en iPhone längre, känner att jag klarar mig ett tag till utan en sån. vill jag ha det i sommar fortfarande kan jag köpa det då typ. skönt.
hmm 18-årspresent... typ glas? men det vill jag inte ha av mamma och pappa, av dom vill jag typ ha 5 miljoner eller något. det hade jag ändå haft rätt bra användning av känner jag.

you're hard to resist

insåg just att det är heeelt okej att börja skolan nästa vecka igen, är ledig tisdag onsdag och fredag, så jag ska eventuellt överleva. fan va glad jag blev nu, haha so long suckers som åker till stockholm!

detta gjorde att denna dagen genast blev 75 gånger bättre, nu ska jag äta mat och sen packa för träning och mellsan.

hahaha vi ska visst skaffa båt också, vad hände där?

you are my sunshine, my only sunshine

idag var det fint väder, så jag gick lite utanför dörren vilket va rätt skönt. även rätt skönt att ebba är rätt bra, annars hade jag dött av tråkighet!

jag sitter och hoppas på att nalle ska komma och rädda min kväll, brukar bli bäst när hon är med liksom.

I won't tell anybody

har suttit inne hela dagen med bebbe och kollat på ztv ungefär, sjukt mycket dålig musik spelar dom.

läste kungälvsposten förut och om KFF's nystartade damlag... fan också, jag hade gjort nästan vad som helst för att få vara med och spela nu. tänk känslan inför första matchen på säsongen, i damserien, med världens bästa tjejer. jag hatar mitt knäääääääääääääää, fan också helt enkelt.

för nöja mig med fotboll på tv ikväll, bäst för barcelona att dom vinner nu iaf!



jävla jävla annandag


har okul....


tacka vet jag ben&jerry's, dom vet precis hur dom får mig på bättre humör.

nu ska jag kolla på en film tror jag bestämt, eller kanske paradise hotel.

min helg vart väldigt bra, tycker om dig nalliepalliepäronpung!

bara vara människa

ingen video här, tyvärr!


seger

yes, jag vann över mamma och pappa. nu skulle jag egentligen vart i branäs, men NEEEEEEJ jag fick va hemma. under vissa omständigheter dock, meeen det klarar jag och min nalle. vi rockar det mesta, jää.

mamma och pappa va arga, men min mamma kunde inte ritkgit med att inte ge mig mina älsklingsägg ändå som en liten påskpresent.


anthon berg dragerade chokladägg, gott!

ska packa en liten resväska snart tror jag också. så jag har nåt att ha med mig på min lilla flytt några meter bort.

känns som allt är rätt bra nu, hoppas påt!

RSS 2.0