varför ha en blogg om man inte skriver i den?

tjaa, bra fråga olivia.
jag vet inte faktiskt, kanske för att man någon gång vill överraska och faktiskt skriva i den.

som idag, då skriver jag i min blogg.
denna veckan har vart konstig och jag vet inte vad som hänt men nu är det nog som vanligt igen.

min helg finns inte så mycket att snacka om, jag är fett sugen på att festa snart i alla fall för det var äckligt längesen känns det som. hehe. men det vankas ju långhelg snart så då finns det ju säkert tillfälle för en fest eller varför inte två! gillart.
men först är det tre dagar skola vilket jag inte gillar lika mycket, cepe skoldag på måndag, så ovärt med två lektioner liksom. sen på tisdag morgon är det matte nationella, ta mitt liv tack. den dagen resten är ju bara helt seg som vanligt, jag dödar stela om hon tvingar oss att ha mattelektion på eftermiddagen där, JAG MENAR DET! (eller åtminstånde går jag inte på lektionen, hon kan dö faaan jävla kärring). onsdag har jag min cepefitta till vikarie i engelska, sista veckan vi har henne hmm.. om man inte ska döda henne med när man ändå har chansen, tjaa vi får se på det. nåt positivt med onsdagen är att vi inte har idrott, vilket betyder INGEN ENOCK PÅ HELA VECKAN! grease musikal och turismprov (yeahright). bra dag. slutar efter musikalen.

ja nu vet ni hur min vecka kommer se ut, jävla damp har jag med. fast det kanske ni märker på hur jag har lust o döda väldigt mycket människor för tillfället, himla elak är jag.. wellwell, jag är la inte tillräckligt mogen för att ta itu med mina problem på ett mer kontrtollerat sätt ännu antar jag. hehe.

nu ska jag strax åka och gymma, HAHA! sen döma match... och sen kolla älskade teve. YES!

heeej medeej

i'm not afraid anymore

och då var det måndag igen, det tackar vi för.
taggar inför helgen, hehe..

torsdagen spenderades hos amanda till en början med henne och nathalie, vi åkte dit efetr skolan och hade det trevligt medans vi väntade på de andra som var inne i göteborg för att kolla på cortegen.
vi fixade käk och grejade godaste efterrätten, hann även med att kolla på high school musical 3.
sen kom alla runt tiotiden och vi började äta och det var gott förutom att jag kanske brände köttet liiiiiite för mycket, menmen det gick ner ändå.
kvällen hade allt kunnat vara några gånger roligare, men jag deppade inte för det utan försökte göra det roligaste utav det. och det dög allt, ni är för bra ändå tösabitar.
anton kom upp vid tolv typ och roade mig lite mer, hähä. det vart mysigt iaf och jag åkte hem vid strax efter ett med lovisa och mattias.

dagen efter gick jag upp tidigt...
blablabla tråkigt blablabla rätt chill i solen blablabla åkte hem.
tränade direkt när jag kom hem på söndagen och det var himla bra, ska försöka ha det som tradition att hinna med det passet.

var hos min sjukgymnast för sista gången idag, så himla härligt att äntligen få spela fotboll igen. fast lite sorgligt att inte träffa icka och få träna varje morgon på måndagar för det är en rätt skön start på dagen trots allt.
men somsagt, jag är så himla glad att jag kan spela igen.
tack icka för hjälpen under året!

i keep a smile on my face, only for you.

RSS 2.0