.

värdelös dag

everytime i'm ready to leave...

av alla problem man kan ha i hela världen ser ja detta som ett. dramaqueen.

idag fyller pappa år, så då tänker jag vara hemma hela dagen. förhoppningsvis med sällskap. världens bästa sällskap typ.


stört!

nu är min hjärna överhettad, shiiiiit vad jag tänkt. konstig dag har det vart också. men vi kom på en potentiell idé till vårt UF i alla fall vilket är något positivt.
imorgon är jag ledig igen, ska bli skönt att vila med tanke på mina dåliga nätter jag haft. ska nog ta mig ork att åka in en snabbis till stan för lite nödvändiheter också. svarta jeans är högsta prioritet!

uuää

fick just en jättejobbig känsla i magen, typ att något kommer hända. är svintrött men jag vågar inte sova nu för det. så är jag typ orolig för nån som ska va uppe hela natten och jobba, varför då liksom. dumma mig, inget dumt kommer hända... eller? åh.

ska nog ta och lyssna på ett p3 roll on avsnitt med mia och klara och sen sova, det funkade bra igår.

cry when you get older

ÄNTLIGEN!
nu är skolan igång igen wöhööööööööööööööööööööööö. måste skryta med mitt schema som jag är rättså nöjd med,
måndag; 11.00-12.30
tisdag; 11.50-15.50
onsdag; 9.35-14.20
torsdag; ledig (tre veckor framåt sen praktik)
fredag; praktik.

nu ska jag sätta på robyns nya platta på maxad volym och sen fixa en tvättmaskin. btw, jag är ledig imorgon!!!!!

 

hungrig

nu är garderoben klar, och soffan är ute, bordet är omplacerat likaså fåtöljerna (stavas det så?) och nu ska ajg bara flyta världens tyngst hylla också. är du stark och villig att hjälpa till så är det bara att höra av dig ögona böj, för den flyttade sig inte en millimeter när jag försökte.

nu är jag hungrig, så det ska jag göra något åt. jag har även packat min väska så jag är redo för träning. två pass ikväll med kk bajs. och imorgon är det äntligen torsdag, iiihi!!!!!!!

iddi

idag kom pappa hem från jobbet vid två och utan att ens säga hej, så började han tala om alla mina fel jag gör hela tiden. men eftersom jag inte alls låg och hade det skönt i soffan och kollade på glee så gjorde det ingenting, för jag vill innerst inne mycket hellre diska plåtar, bära stolar och rensa i mitt rum. tänk att han visste det, pappa. bra gubbe detdär. (slkjbgvmkndljzavdzönka)

jag får någon slags mani ibland, och nu har jag kommit halvvägs i min garderob. har rensat och om-organiserat lite granna. hängt mina klänningar längst fram istället för jeansen, som jag förövrigt hatar och måste köpa nya av. klänningarna hänger även i en hyfsad färgordning. snyggt cecilia. ville jättemycket möblera om lite också, men eftersom jag har världens tyngsta möbler så går inte det för sig. plus att en hylla sitter fast i väggen också. jävla den. fast jag ska nog försöka få ut soffan. och sätta sängen på ett annat sätt, och kanske ha bordet och stolarna lite mer centralt. hmm, kan funka. det återstår att se. först och främst ska jag göra klart i garderoben. har fyra lådor kvar!

robyn

sicko bra skiva robyn har gjort måste jag säga!

jag vaknade jättetidigt idag, och kunde verkligen inte somna om. vet inte när jag vaknade innan tio utan alarm senast. shit. jag somnade i och för sig klockan tolv så jag fick nästan mina tio timmars sömn.

idag ska jag göra massa småsaker. bl.a fixa iordning mina avskyvärda naglar. dom ska bli grönblåa och filas ner så dom blir jämna. intressant. när jag tänker efter var det faktiskt det enda jag hade på "att göra"-listan. skönt, då kan jag ju chilla påre.

nu satc.

ändå

igår hade jag svinkul på liseberg!
och på torsdag börjar helgen med minst lika mycket kul. FY FAN VA SKÖNT!

min gud

håkan hellström!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag grät precis av förtvivlan när jag läste tidningen om hans debutplatta. och jag är inte ens ett såååå stort fan. JAG MÅSTE TILL STAN IKVÄLL. åh.

gudars

idag var jag och kristin uppe med tuppen, klockan tio ringde hon och väckte mig närmare bestämt. jag segade mig upp och seda ntog vi bussen in till stan och markus krunegård klockan elva. det var värt det! han var hur mysig och gullig och bra som helst. och efter konserten så gjorde vi som många andra. tog kort med honom. cooola tjejer. bilden kommer upp här när jag sett den på facebook där den skulle komma upp. eller dom rättare sagt!

igår var även den hur bra som helst! jag och liven åkte in till stan vid ett och kollade läget lite, sen gick vi och bunkrade upp med chips, tidningar och dricka för att vänta in timo räisänen och lite senare även oskar linnros. dom båda var ASBRA. på timo fick vi även gå upp på scenen för att ställa varsin fråga till honom och även få krama honom. (jag har bevis alltså!!!!!)


jag på scen (inför några tusen folk) kramandes med timo!!!!!!!!! jag tycker det är coolt. och nu är han hur bra som helst i mina öron. efter konserten fick hardcore-fanet kristin och det inte så stora fanet nathalie recensera hur det lät. och det bästa av allt nu då, det sänds imorgon i radio klockan tolv. hur coolt är inte det va????? rätt coolt.
i alla fall, när vi gjort detta så begav vi oss till den lilla matmarknaden som fanns och åt lite spanska våfflor och australiensiska hamburgare. efter det bort till götaplatsen för att invänta teddybears och regnet. och fyfan vilken bra konsert, jag dör. så jävla roligt, jag trivdes som fisken i vattnet. (jag var typ som en fisk i vatten med för jag var så blöt av allt regn, kul va.) sen åkte vi hem, snipp snapp snut så var dagen slut.

tyvärr sov jag asdåligt för jag hade ont i magen och det åskade, låg vaken i mer än två timmar i sträck, haaaaaaaaaallå rastlös.

nu ska jag sova igen, imorgon ska jag lyssna på radio och deala med ett stort problem jag och ellan har. kalas+håkan hellström=KROCK!!!!!! bajs, vi löser det nog.

(jävlar vad långt jag skrev nu ni, längesen änna.)

göteborgs kulturkalas

FYFAN VILKEN BRA DAG JAG HAR HAFT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

strawberry

köpte ett paket jordgubbssnören när jag ändå var på maxi förut och köpte en grej till ebba som blir fjorton imorgon. kom även på att jag är värdelös på att slå in paket, och jag har inte gjort något kort ännu. jag har ju inte haft hela dagen på mig eller så, dumma mig. planering cecilia, planering! tror jag ska anamma det, känns som en bra grej. fast vänta nu, planering vs. spontanitet.... SPONTANITET vinner. det blir oftast bäst då.

nu ska jag fortsätta tejpa här...

,

klockan är strax två, och jag ska sätta på dagens dos av satc. trodde jag skulle göra annat idag faktiskt, men det blev visst inte så. orkar inte träna idag heller. dumma dag.
ska dansa zumba på onsdag, och sen på torsdag ska jag vara i stan heeeeeeeeeela dagen, och kvällen också för den delen. massa artister som uppträder på lite olika ställen. först och främst ska vi se oskar linnros, underbart.

springer runt som en sjuksköterska här också, pappa har fått ont i ryggen så han kan knappt gå. så jag fixar is som han kan stilla smärtan med, jag är väl för snäll. ge och ta liksom, det är så det funkar.

?

hur långt är man villig att gå för någon? hur mycket är man villig att offra? hur mycket orkar man stå ut med? man inbillar sig, att en dag kommer allting bli precis så som man trott att det ska bli, och vill att det ska bli. när man insett att man intalat sig själv hur länge som helst att "en dag kommer det bli precis så" som man faktiskt inser hur dumt det låter. om det inte blivit som man vill redan, hur ska det någonsin bli det. speciellt när ingen vet hur man vill ha det. säger man det, får man i de flesta fall istället inget.
så är det rätt att man går och är tyst i en evighet, och nöjer sig med det man får. istället för att säga vad man verkligen vill ha och eventuellt då få inget? 

jag behöver komma ut ur mitt hus, seriöst. ta mig tillbaka till verkligeheten igen. ben&jerry's och sex and the city dagarna i ända har slutat fungera nu. jag har ett beroende, åååååh. nu ropar tvn, måste sätta på ett till avsnitt. sista av säsong två, 10e för dagen. jag är en tragisk tjej, kommer sluta upp ensam i en etta med en liten katt. åh. (inget fel med katter alltså...)


satc

godmorgon!
nu har jag piggnat till även denna dagen. trodde det skulle vara sol idag, men närå. ska nog sluta lyssna på vad alla andra säger och bara kolla vad det bli för väder när jag vaknar liksom. slipper bli så besviken då.

sitter och kollar andra säsongen av satc nu, jag blir helt varm i hjärtat när jag ser det. tragiskt, men sant.
så sjukt mycket bra saker sägs, och jag blir verkligen smartare av det programmet. (tror jag) tänker på ett helt annat sätt, och allting ur olika perspektiv också, och det kan inte vara dåligt liksom. tycker man någonting känns blä ut en synvinkel är det bara att kolla i en annan så mår man mycket bättre. totally like!


idag är det torsdag

vad håller jag på meeeeeeeeeed. jag borde göra nåt.

tacka vet jag satc.


I could really use a wish right now (again)

det är så fel, men så rätt.


l ä n g e s e n

har haft en bra helg återigen, och hoppas amanda känner sig nöjd med sin fest. hon såg i vart fall ut att ha väldigt skoj!

de senaste två kvällarna har avslutats med sju satc-avsnitt. jag börjar bli beroende. så himla bra.
igår var jag även i stan och hade det urmysigt med livisen. åt mat vid kanalen (inte kajen eller hamnen) och köpte med mig ett par skor hem. känns bra, och både mamma och pappa gillade dom! ännu bättre. nu ska dom bara klackas om och sen är dom redo att börja gås i. (alltså ingen gås som flyger så, utan att gå i dom om ni fattar.)

idag är det tisdag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

RSS 2.0