everything with some glitter on, perfect!

jag är väldigt seg på att uppdatera, har så himla mycket annat för mig som faktiskt är viktigare än min kära lilla blogg.

jag mår kalasbra och veckan i skolan har inte alls vart så jobbig, men det ska bli lika skönt med fyra dagars helg för det. tackar gudarna för håltimmar på torsdagar, har aldrig haft en så chill torsdag i skolan sen jag börja på mimers tror jag bestämt. först hade vi datakunskap med favvisen gunnar och gud vad han älskar mig. pch jag är inte ironisk han visa till och med bilder på sitt barnbarn när han klättrade upp för en cykel? jag stog o skratta med och fick in lite extra plus i kanten, MVG i datakunskap här kommer jag. i alla fall så när lektionen var slut hade vi en håltimma i ca. 2 timmar innan det var dags för prov i bransch & produktkunskap. jag och sofia vart himla duktiga och pluggade natur och inför provet i bibblan. provet gick la som det gick, ett g blir de nog i vart fall. provet gjorde man snabbt och lätt så lite rast till blev det, försökte trycka ner lite av maten som serverades men det va fasen näst intill omöjligt fyfan va den smaka, i och försig är det bara äpplen som har smakat gott för mig det senaste. sen så hade vi naturkunskap och snabb som man är gör man frågorna bra och får sluta för dagen. fast jag tjäna inte så värst mycket på det för jag väntade ändå på olivia och nathalie i över en halvtimma.
när ajg väl kom hem gick dagen jättefort, kollade två oth-avsnitt och ett andra avenyn sen satt jag vid datan och sen kom olivia och sen bytte jag om snabbt som fasen oc hsen åkte vi till träningen och sen tränade vi och sen åkte vi hem och sen duschade jag och sen nu så sitter jag här.
yes jag gillar mina seriösa blogginlägg. fyfan ta mitt liv hej å hå fan va ovärt inlägg.


there's no turning back now

jag hade kunnat göra allting på ett mycket bättre sätt, jag är inte perfekt men nog kunde jag ha försökt..

alla gör misstag oc hdet är lätt att vara efterklok och allt sånt. men jag är glad som det är nu måste jag erkänna. har inte känt mig såhär på ett tag så jag antar att det var bäst såhär även om det kunde gjorts på ett mycket mer smidigare sätt. tur att vissa är för snälla så dom kan förlåta vad som helst, tänk dig för bara.. för du är då verkligen inte guds bästa barn ska du veta.

denna veckan var då jag skulle börja mitt lite bättre nyttiga och pluggsammare liv, har jag lyckats? om jag har. inte en godisbit på hela veckan, även om det vart andra onyttigheter.. men man måste ju börja någonstan right?
jag pluggade merän vad jag gjort på länge med, och jag tror det resulterade i ett bättre resultat på mitt engelskaprov, det kändes åtminstånde så när jag gick ut från klassrummet.
denna veckan hade jag tänkt fortsätta på samma spår, fast ändå lite mindre onyttigheter och lägga in ett till träningspass så det blir träning alla dagar i veckan förutom fredag och eventuellt söndag med. får se hur jag har ork på söndag helt enkelt.

min helg började med lagfest i fredags ute i kärna, vi började några tjejer hos maria hade det trevligt och tjöta bara. sen gick vi till bussen och mötte upp resten av laget som redan satt på, blev en trevlig färd till kärna. väl där satte sig vi i några buskar och kissa, för skönt, hehe.
jag orkar inte dra för mycket detaljer om hur det var inne hos olle, men för att dra en slutsats så får det betyg 6/10 kanske en sjua i vissa tillfällen. men det var värt, det var det.

gårdagen blev helt enkelt väldigt lugn och skön, tränade klockan tio på morgonen vilket gick bättre än förväntat.. sen var jag bara hemma hela dagen och tog det lugnt med familjen typ, nathalie kom hit och kollade på melodifestivalen med mig. sen kollade vi igenom 408 bilder på partillejohnnys och jag älskar facebooks taggningar!
tack för kvällen nathalie det var skönt att bara va liksom.

söndagar brukar vara lite av en fabborit nu för tiden, så även idag. trots att ajg har ett litet dilemma, ska jag åka med och kolla när laget spelar match på heden och missa oth (ett avsnitt som jag redan sett) och gg.. tror jag är latmasken själv och stannar hemma idag. men vem vet, jag kanske hinner ändra mig innan det är tid för att åka.

nu ska jag försöka ta tag i min blogg lite eftersom jag ändå har lite tid över. synd bara att jag är hjärndöd när det gäller sånt.. det kanske ni märker på den himla fräsha designen jag har nu. hehe.
hoppas jag kan fixa och trixa lite åtminstånde.

ha en bra söndag!


c.B


souldancing in the dark

äntligen är det lov!

fredagen gick inte allt för fort i skolan, inte så jobbiga lektioner alls, gjorde ingenting på varken svenskan eller turismen, mer än att kolla på film. vet inte om det var bättre det, kändes som man likagjärna kunde vart hemma. men nu var jag inte det.
när jag sen väl kom hem från skolan åt jag lite och tog mig sen till olivia. kollade lite på tv och hon fixade sig. efter nån timma eller två kom även nathalie och vi drog oss då mot bussen, vi åkte in till stan för att kolla på bip. i taket lyser stjärnorna var det som gällde. måste säga att den var verkligen sjukt värd att se, jättebra med både skratt och gråt i så att säga.
för att inte glömma det två översöta små töserna som satt brevid nathalie på bion heller, don gjorde det hela till en lite bättre tillställning såklart.

väl när vi var klara för dagen i stan hann vi med en buss himla lägligt och satte fart mot idrottshallen där det var natturnering för skolan. var väl ingen höjdare alls, mest osvenskar där. hehe. men vi gjorde det allt till nåt trevligt. det tackar jag människorna runt omkring mig för. framför allt olivia denna kväll. förlåt för den lilla incidenten, mohaha.

tidigt på lördagsmorgonen var det fys-träning i kullenskolan. jag och olivia, hurtbullar som vi är, tog oss såklart dit. inte jättemycket folk där coh jag var så trött så jag nästan somnade. men tyckte vi kämpade på bra.
under träningen bestämde vi oss för att åka in till stan på dagen, för att köpa lite behövligt och för att fika gott på kosmos. vi skulle även laga mat och grejer tillsammans innan.
men eftersom våra familjer inte alltid vill som oss, så blev det helt enkelt inte så. fast jag och olivia har ju förmågan att vända allt till nåt kul, nästan allt. istället så tog vi på oss varma kläder och gick ut i skogen för att gå upp på ett berg och fota. hade himla trevligt.
efter det gick vi en snabbis till nathalie för att planera kvällen lite grann, sen gick vi hem och åt. gick tillbaka till nathalie för att ha en lite photoshoot. ja vi sminkade oss i över en timma, jätte proffsigt *host*, sen så tog vi bilder.

bara cecilia;


bara nathalie;


bara olivia;


bara vi;

precis lika snygga i verkligheten, LOVAR!

c.B

datorkunskap i mitt hjärta

största failarn är jag. verkligen, kan ju inte klara någonting. helvete.

världens bästa fyller 17 år idag i alla fall. och det blir att gratta henne sedan. hoppar träning gör vi onda som vi är. 
jag måste ha vart himla snäll i mitt förra liv eftersom jag har dig, klagae gör jag då verkligen inte i alla fall. hihi.

resten av mig är katastrof för tillfället, vet inte om jag ska skratta eller gråta åt eländet.. det löser sig på det bästa sättet antar jag, vi är ju trots allt två om det och om det ska bli bra för oss båda lär det nog behövas ett mirakel hehe.

nu har jag datorkunskap och det tackar man ju aaaaldrig nej till, så fruktansvärt är det och gunnar gör inget värre precis. när jag kommer hem har jag en himla massa och stå i, ojojoj hur ska jag hinna med mitt liv. allt för dig olivia. fnisssy

nathalie du är värd bäst, jag finns i alla lägen det vet du!

RSS 2.0