halloncheescake

denna onsdagen har gått fort, kan ha lite att göra med att jag vaknade nästan halv två och därför inte kom utanför huset försen vid tre-tiden och fick gjort det jag skulle.
vid fem kom jag och nalle hem till mig igen och fixade efterrätten tills imorgon. ska duka och så efter jag ätit frukost tänkte jag, och har redan nu bestämt hur och vad som ska användas till det. tror det kan bli riktigt bra.
sen är största problemet ljudet än så länge, så jag gör som rebecca och överlåten tekniken till far min som ska få koppla min dator till högtalarna i vardagsrummet. ber till gudarna att det ska funka nu med, annars blir jag ledsen...

förstår inte hur jag kan vara trött redan nu när jag sov så länge som jag gjorde idag, ska nog ta och lägga mig hyfsat tidigt idag så jag kommer upp i tid imorgon. måste hinna fixa allting och jag är redan stressad, fy vad jag är lik min mamma ibland. hemska tanke!

har för mig att filmen, åter till cold mountains, går på tv idag så jag ska nog se den och sen sova.

puss!

tisdagen den 29 december

en galet bra dag. kan inte gå in på detaljer tyvärr, inte här. hade väldigt gärna delat med mig av mina roande saker som fått dagen att gå sjukt fort. men som sagt, tyvärr.

var i stan och fick köpt mig lite nödvändigheter också, en ny plattång, strumpebyxor och en ring. ska införskaffa mig fuskbränna utan cancer och en foundation imorgon är tanken. sen är det även andra skoj saker som ska göras imorgon.
bäst av allt med morgondagen är att både mamma och pappa jobbar. wihooooooooouuuuuu, hög musik, bakning med nalle, och jag gillar läget!

nu ska jag peppa vidare med some sweet good music här!
haregotthaaaj

fuck you right back

klockan är alldeles för lite för att jag ska vara uppe egentligen, och jag kunde inte somna inatt. vid fyra somnade jag och är vaken redan nu, vilket känns rent ut sagt förjävligt...

igår var jag hos lina med massa bra folk, hade en bra kväll. ligger redan ute äckliga bilder på facebook som rebecca bara inte kunde låta bli att lägga ut, tss. men äh, skitsamma.

tyvärr tappade jag all min pepp inför nyår påväg hem igår eller någonting. vill inte ens ha nyår längre, palla klä upp sig och hålla på. hello my name is ms.neggo. kan inte hjälpa det, ska inte köpa några nya skor inför detta nu har jag bestämt iaf. kanske köper ett par nya mjukisbyxor istället. tjaa varför inte, vi är hemma hos mig så jag kan la få friheten att se lite mer ut som fan är jag vanligtvis brukar.

sen har jag även damp på mig själv, och jag haaaaaaaaaaaaaaaaatar så mycket.

idag ska bli en bra dag med världens bästa bästis iaf, in till stan och försöka få bytt lite julklappar och förhoppningsvis hitta nåt annat skoj till mig själv så jag blir bättre till mods. vi avslutar dagen med att se på bio, luftslottet som sprängdes, bra dag som sagt.


sötisar innan barcelona-match för några veckor sen.

horrible

jag känner mig hemsk, alla pratar om hur mysigt det är med julen och hur bra allt är och så. i min familj kommer bara alla problem upp känns det som, vi är inte en familj. jag tror jag är adopterad eller nåt, kan ha vissa drag likadana som pappa och kunna prata och skämta med honom men min mamma..... antingen är det hon som är från en annan planet eller så är det bara nåt som är väldigt fel.

idag kommer mammas sida utav släkten hit, vi ska ha julafton igen liksom. så morgonen nu ska gå åt till att städa iordning det sista, stressas och bli skälld på av mamma och hinna fixa mig själv. japp, som en vanlig dag när det ska komma folk hit.

längtar tills jag ska in till stan med, tror det blir på tisdag. men ska nog åka in en snabbis även på måndag för att fixa lite snabba saker så jag kan koncentrera mig på de större grejerna på tisdag bara. behöver byta ett par ridbyx-liknande leggins som jag fick av min faster i julklapp, de var för stora. sen ska jag antagligen byta en plattång jag fick med. nya underkläder ska jag införskaffa med, ÄNTLIGEN!

nu ska jag locka håret lite och sen ta på mig min nya klänning jag fick från Lorraine & Co i Usa. första gången på länge jag blev nöjd med deras present, thankyou! Ska sätta mig och skriva ett mail till dom med en bild på mig i klänningen nån dag nu med tänkte jag, då måste dom bli himla glada. känner mig lite dum, hör aldrig av mig till dom eller något men tar gärna emot kläder på julafton.
tänkte även på det, att eftersom dom har underbara forever21 där, så ska jag kolla med mamma om inte hon kan be dom köpa kläder till mig därifrån som dom skickar så slipper jag massa onödiga fraktkostnader, ååh så smart jag är!

ha en bra annandag!

jaha

kan man skilja sig från sin familj?

världens bästa julklapp fick jag av världens bästa vän, tack!

ska baka knäck med favoritebba sen, tur att just du är min syster.

hälsocoach

mitt nya yrke, är så hälsosam man kan bli förstår ni.
dagens mat: två mackor, en halv marabou, julmust och lite ostbågar.

ni vet ju hur kostcirkeln ser ut väl?
jag påminner er här genom en bild.



och enligt den ska man alltså äta varje dag, och som ni ser har jag lyckats utmärkt med det. till ska man gärna dricka något som julmust, fanta eller sprite för att få i sig de näringsämnen man missar i maten.

hoppas ni lärde er nåt av detta och ändrar era matvanor, jag återkommer med fler hälsotips en annan dag.
sköt om er!


you and I

hur blev det såhär när det var bra för en gångs skull.

nu har jag vart ensam för länge, alldeles för mycket tankar. ska tända min julljusstake nu och sen dra ner i kungälv med nallen och mysa.

puss!

if we ever meet again

nu är klockan strax efter tre och jag har precis ätit upp min frukost, känner att jag gillar jullov mer och mer. att vakna klockan ett är ändå inte för fel, och det bästa är att jag kan somna om kvällarna hyfsat lätt nu med.

idag måste jag städa har jag bestämt, dammigt och stökigt är det och det är fult. synd att det är så fruktansvärt tråkigt att städa.
nalle städar hon med, senare ska vi dra oss ner till kungälvs lilla shoppingutbud och införskaffa de sista julklapparna, och det känns bra att var ute i god tid med sånt.

i förrförrgår var vi hos henke några stycken och kollade på den nya disney-filmen up!. sjukt gullig film får jag säga, vi spelade även pingis vilket var väldigt roligt. så jag och olivia har bestämt oss för att röja lite i mitt lek-rum så vi kan spela mer där inne. just nu finns det inte i närheten av så mycket plats som behövs för pingisbordet, men det fixar vi säkert.
igår och även i förrgår var vi hos gunnar, i förrgår spelade vi barn-tp och rappakalja. jag är ingen hejare på rappakalja och därför blev jag rappare så jag satt och läste upp alla förklaringar. rätt skoj, tummen upp.
igår va det myskrök, och det va trevligt det med. fick planerat klart nyår så nu tror jag att det blir väldigt bra faktiskt. får la sätta oss vi tjejer några dagar innan och bestämma hur vi ska göra med mat o.s.v.

nu ska jag ta tag i dammsugarn, cutcut. hejs!

i can't help myself

dumma tankar.

känns som det blir glesare och glesare mellan mina inlägg och nu vet jag inte riktigt varför jag ens börjar skriva ett inlägg eftersom jag är sjukt trött och somnar vilken sekund som helst.
tänkte att jag ska ta tag i att skriva ett ordentligt inlägg imorgon så ni får lite uppdateringar angående mitt liv liksom, för vem vill inte ha deeeeeet?


jag är även sjukt besviken på att paradise hotel har juluppehåll.. skulle lätt ägnat min julaftonskväll på torsdag till att kolla på en parcermoni där. men nej, det vart inte passande tyckte dom. får helt enkelt klara mig några veckor utan det, tragiskt nog.

natti!

jag vill inte...

...bli sjuk nu.
min hals är dum och mitt huvud väger flera ton och värker.

...städa och dammsuga mitt rum.
hur mycket det än behövs.

...gå utanför dörren.
det är sviiiinkallt som sagt.

...tänka.
skönt om man kunde koppla ur hjärnan ett tag.


m-å-s-t-e ta mig upp ur sängen nu, åååh jag vill inte.


help me out i need it

the killers! sickowacko bara.

jag har jullov, känns inte så riktigt men det är så i alla fall. firade det med att kolla på mysteriet på greveholm med nalli och melli igår. himla mysigt även om vi var väldigt trötta.
ikväll ska jag hem till mormor och fira hennes födelsedag, grattis favorit!
min hals mår obra nu igen vilket jag inte gillar, ska proppa i mig lite tabletter så jag bli piggare tills ikväll. ska vara med ellan efter vi besökt mormor, så får vi se vad vi hittar på.

jag vill inte gå utanför dörren, för det är så äckligt kallt. seriöst, alla tycker det är så mysigt med snö och så, men jag tycker verkligen inte det.. jag ser bara konsekvenserna av det hela: SLASK!! så sjukt oskönt..
men en vit jul är alltid trevligt förstås, men det räcker med pyttepyttelite så man slipper det där äckliga blöta sen.

sen känns det typ som jag har skitmycket planerat för hela lovet nästan, det är ju julafton redan på torsdag. då ska vi hem till farmor med familjen och fira, sen blir det en dag emellan då jag får se hur jag ska fira. på annandagen sen kommer mammas sida av släkten hit och ska fira och sen är det söndag och det blir naaaaaajs tror jag.
sen är det bara några dagar kvar och så är det nyår vilket också det kommer bli naaaajs tror jag. sen går det la snabbt dom där ynka åtta dagarna och så är skolan igång igen... men vi tar dagaran som dom kommer, carpe diem liksom!

herååå

juliet, when we made love you used to cry

faaan va ledsen jag blir på att det inte kommer ut nåt nytt one tree hill avsnitt, hur kan man göra så. ååh.

denna dagen har mest bestått utan hals- och huvudont, vilket inte vart det skönaste. får hoppas jag mår bättre imorgon så jag orkar koncentrera mig på mitt prov sista lektionen.. ska även till tandis imorgon och få mitt besked, ooh spännande.

nu borde jag plugga som en liten bög, men jag är ingen liten bög och jag vet inte hur dom brukar plugga så jag tar mig nog en lussebulle istället. oj va studiemotiverad man känner sig såhär med en dag kvar tills lov, eller en dag och en lektion. värt, himla värt att ha en lektion på fredag och SEN sluta. ibland har väst det bättre än syd, ta vara på det.

ska bara avreagera mig snabbt. JAG HAAAAAAAAAAATAR REKLAM PÅ SPOTIFY SÅ ÄCKLIGT JÄVLA MYCKET, ÄCKLIGA SUPER VIRAL BROTHERS KAN TA SIN HOT CHOCLATE OCH POLAR BEAR OCH KÖRA UPP I RÖVEN, STÖR INTE MIG MER ERA IIIIIIIIIIIIIIIDIOTER ååååååååååååååååååååååh.

hejdå


måndag

tränade hos icka själv imorse för att livi har gått och blivit sjuk IGEN.. himla bra immunförsvar du fått på senare dar du.
har aldrig skakat så mycket i knät som idag, fyfan. men det var värt att gå dit. hemma sen så somnade jag gött i lite mer än en timma, skyndade in i duschen och fixade mig snabbare än aldrig förr. sprang bort och hämtade min väska hos livi innan jag cyklade bort mot skolan. där det var fem stycken på claus lektion, två spelade sm i innebandy och fem kollade på, fyra va hemma och claus blev lite småsur. vi tyckte det va ovärt att ha lektionen så vi gick även vi fem bort till hallen och kollade på sm. såg typ tio sista minutrarna i sista matchen, fom gjorde rätt bra ifrån sig och jag hatar mit knä ännu mer. fan vad jag vill spela innebandy igen.
engelskan var inställd idag för att ingrid var sjuk, fortsätt så! åkte helt enkelt hem igen efter jag kollat på matchen, träffade amanda en snabbis precis utanför mimers och bajs på dig att du ska åka. ha det grymt iaf!

nu ska jag och ebba försöka fixa videon som slutat funka igen och innan det baka en kladdkaka.
ikväll är det paradise hotel och jag längtar verkligen, kommer bli ett galet avsnitt tror jag. iih!

luciamys


mobilbilder gillar vi, och sen gillar vi även att vi är så söta.

fackeltåg har blivit våran lilla tradition såhär på lucia, kallt men värt.

dagen började tidigt, målet var att vara utanför dörren klockan elva. OCH JAG KLARA DET (nästan). gick till livi några minuter över elva och sminkade mig innan vi gick ner till kungälv för att mysa till det innan vi skulle kolla på luciorna klockan fyra. vi va inte jättebra på att fördriva tiden så vi gick till maxi och köpte lusse-fika, skumtomtar, en burk pepparkakor och lussebullar. sen gick vi till livi och kollade på sunes jul, satt och frös ihjäl och nästan somna. men vi kom upp ur sängen och tog på oss varma kläder och tog faktiskt bussen bort till gamla torget för att gå i fackeltåget upp till luciatåget.
sen hur bra det lät eller inte låter jag vara osagt...

nu har jag fått upp värmen igen och ätit lite mat, ska träffa livi sen igen och så är det ju paradise ikväll med. gud va jag gillar det, mindre gilla med skola imrogon. ska göra allt för att stå ut en vecka till.
ska ha juldans på torsdag i skolan, och jag hade verkligen tänkt vara sjuk då, men har insett att jag inte kan det... ska nämligen ha prov och ska till tandläkaren. fan. kanske har jätteont i knät så jag inte ens kan dansa den dagen, kan ju säga att jag ramlat i en trappa eller nåt.


lååååååångt inlägg, synd för er! herrååå

disneydags!

blev så himla sugen på videofilm, så jag tog fram mina tekniska kunskaper och kopplade in videon till ebbas tv. så nu ska vi lägga oss och kolla på skönheten & odjuret belle's jul.
fan va bra jag kan va ibland.

the daylight seems to want you, just as much as I want you

min drog för dagen, snow patrol och daim.
galet massa bra låtar snow patrol har gjort, lyssna på crack the shutters och chocolate, det är mina favoriter just nu.

skulle sitta inne och plugga hela dagen idag tyckte jag att jag skrev, men så har det inte blivit har gjort ingenting istället. snart ska jag träffa nalle och fördriva tiden med henne. låter som en väldigt bra kväll enligt mig, längesen vi hade våra lördags-kvällar och kände oss allmänt mobbade och o-omtyckta. (typ nian.)

have a najs lördag!

sämst

a denna helgen började ju nog bra... ska sitta inne och plugga hela dagen imorgon tror jag. då tänker jag ju i vart fall på annat.

tack pnäne för dagen och för att du alltid ocrkar vara bäst!

the girl and the robot

tyckte det var en passande rubrik, hoppas du kopplar mellis!

spelade handboll idag på idrotten och faaaaan va roligt det var. det gick bra för mig, mitt knä fick bara lite småont och det hör ju inte till ovanligheterna direkt. jag kommer aldrig förstå varför just mitt knä skulle bli så som det blev asså, fyfan.

har suttit och kollat på nyårskläder, hittade allt lite potentiella grejer. visar inget idag utan blir det köpt visar jag det då tänkte jag. jag har målat upp en bild i huvudet över hur jag kommer se ut och det ser inte för dåligt ut asså. hade vart bättre med lite längre hår bara, men allt kan man inte få.

nu är jag himla kissinödig så jag funderar ärligt talat på att gå och kissa, sen ska jag äta lussebullar som mamma stått och bakat mest hela daaaaagen.

sen så har jag och fredrik, min efterträdare på mimers, planerat ett litet nummer vi ska köra imorgon på luciatåget. tror ni kommer gilla det, så be there!

PUSS!

hur kan man älska nån som har älskat nån förut

onsdag är lika med PARADISE HOTEL! läääääääääääängtar tills 21.00


denna dagen har vart bättre, har skrattat mycket för att va en vanlig dag och det har vart skönt. vet inte om folk runt omkring tycker det är lika kul men det är ju faktiskt mer deras problem än mitt får jag erkänna.
hade lite nior som sprang runt och kolla hur vi "jobba" på vårat övningsföretag. klart stackarna inte väljer handel, alla sitter och tjötar på claus att vi vill gå hem och inte har nåt att göra och att det är tråkigt. medans dom som verkar jobba och vara duktiga egentligen bara sitter med en dator och spelar harpan eller bloggar. aktivt.
en frågade om det var värt att välja handel. vad svarar man på det? ellinor tog tag i frågan och svarade helt enkelt nej och då ville killen inte välja handel längre. gött, slipper vi ettor nästa år.

jag ångrar att jag inte tog tag i mitt liv när jag hade chansen, varför ska jag hela tiden satsa så lågt och nöja mig med det näst bästa hela tiden.
fast är man femton år och ska välja vad man vill jobba med resten av livet (i princip) kan jag förstå att det kan bli rätt galet. så jag lär väl hamna i kassan på willys och bo hemma tills jag är 40, medans alla andra har ett bra välbetalt jobb och kommer hemifrån till en fin lägenhet med en mysig partner redan när dom är 20. men tjaa, det är väl kul när det går bra för andra.

hejs!

livet enligt rosa


jag vill vara rosa nilsson och vara tillsammans med ville, fy sjutton va söta!

denna dagen har i allmänhet varit skitkass, hade inte vart för dålig tajming med jullov nu enligt mig.. fuckit.

melissa horn

hujeda mig va bra hon är!

haft en väldigt bra dag med pnäne idag, tränat, fått massage ätit godis och kollat på flickan som lekte med elden.

nu ska jag fortsätta med annat, puss!

!?!?!

daaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmppppppppppppp :)

it's like one of those bad dreams when you can't wake up

konstiga jävla jävla.

sitter och väntar på att mellis ska vakna så vi kan prata, ska antagligen träffa henne en stund sen om inte hela kvällen. det får vi se. annars ska jag bara ligga i min säng med datan hela långa dagen, fan va gött liv jag har asså.

herå!

when the lights go out, will there be a trace?

helvetesveckan är över, jag fick två poäng från mvg på idrotten som grädde på moset. fan också va irriterande... men jävligt bra för att vara mig.

skoldagen tog slut vid ett nångång tror jag vilket var enormt skönt, gick hem och chilla på det lite innan jag tog kraften att gå bort till livi för att plugga. vet inte hur mycket pluggning det blev av det hela men vi hade det najs ändå vetja. vi gick senare till mig och kollade in lite potentiella nyårsklänningar, men jag vet inte vad jag vill ha riktigt så det va svårt, finns himla mycket fint och skulle vilja att alla va mina så jag kunde välja mellan dom i min garderob liksom..
ame kom sedan och underhöll oss innan livi stack och träna. då gick jag och ame och köpte godis istället, hehe. kollade lite paradise hotel avsnitt innan det 'riktiga' började på tv, nathalie gjorde oss sällskap och vi kollade på det, damn va osmarta killarna är. dom skulle ju tatt ut de två nya istället för att peter skulle få åka, iddisar.

imorgon är det sovmorgon som jag ser fram emot, och jag ska måla på lite på min nagel innan jag ska till skolan. jag skriver det för att jag inte ska glömma det själv.

nu blir det musik och sen nattis! pusss

091202

jag har världens absolut bästa vänner!


årets nobelpris går till...

..uppfinnaren av marabou dukat, den kan nog lösa världsfreden asså.

nu ska jag dö i min grav som gjorts av skolböcker, hejdåå!

RSS 2.0