bombhot

idag har jag vart hemma, skönt.
fick fixat min internetbank med så jag kan betala räkningar. emma på banken gav mig vuxenpoäng för att jag gick dit själv och fixade sånt. känner mig mogen. (he he)

imorgon ska jag ha en bra kväll, ska dricka alkohol, vara utklädd och vara med världens finaste vänner. det bara kommer bli great. det bara ska bli great.

nu idol

HUVUDVÄRK

shit asså en sån skallebank jag haft de senaste dagarna. och idag var den värre än någonsin. stackars liten tjej.

borde göra religionsfrågor nu, men jag vill inte.

sacbag UF

veckan börjar sakta ta slut och nu är vi mitt inne i projektarbetsdagarna. det går verkligen sakta men säkert framåt. har lite småpanik och är lite grinig ibland över småsaker. men efter imorgon är vi nog på banan igen hoppas jag.

annars dåååå, jorå livet flyter på. skrattar åt hur fult allt är egentligen. har beställt studenthatt, better late än never liksom. har tränat två gånger, kört en del bil, pluggat en del teori. skitit ännu mer i skolan och känner att jag nog borde slå fasta på den efter JULlovet hehe. säger det igen, bättre sent än aldrig!!

nu ska jag lägga min bekvämt under täcket och kolla på paradise hotel och efter det scrubs. tidig morgon imorgon, fattar eh varför. let me sleeeeeep.

guess not

jag älskar visst inte skolan ändå. jag bara gillade allting annat så himla mycket att skolan bara flöt på. men nu, idag. märktes det att allting inte var på sin plats. skolan suger och jag har haft en riktigt bad day.
som toppen av allt ska jag gra religionsläxa nu med.


I can't tolerate the feelings I feel when I feel

jag är asohungrig med cpsugen på mat. ska läska er med vad jag ska äta idag. fläskfilé, potatiskroketter och BEARNAISESÅS!!!!!!!!! eller ne, bearnaisesås med flskfilé och potatiskroketter för mer verklighetsbaserad meny. can't wait.

tror jag börjar laga maten själv nu, på med förkläde och some music bara så är jag igång. bye!

olivias blogg hade några bilder jag fastna för.




(ha-ha)






random pics, nu kommer lite på mig själv :))))) (och andra)



vill vara blond och fylla arton om tre dagar igen.


och så vill jag ha alla mina fina vänner samlade igen..

back in black

behöver akut ny musik känner jag. nu sitter jag och njuter till håkans fina låtar. har inte gjort något vettigt idag och mår lite dåligt över det. får nog sitta uppe inatt och skriva en affärsplan eller något så jag inte haft en helt meningslös lördag.

juno går strax på tv, den ska jag se också. känns inte så ovärt faktiskt. är nöjd över att sitta hemma istället för att ränna ute och ha mig. bara regn och kallt och jävligt. uschamig.

smidde lite lösa planer inför nästa helg istället, kan bli bra.

ändå glad

visste att jag kanske skulle få lite tur någon gång bara jag hoppades på det tillräckligt mycket!

idag jobbade jag mina två första timmar som anställd på hemmakväll. fett najs och kul. next week blire antagligen några timmar till. extra cashflow e braaa.

ska sova nu, är inte trött men ändå trött knaaas feelin'. är asful i håret idag med, lite kul. nästa vecka ska jag va snygg när jag jobbar. så behöver jag inte gömma mig för vissa kunder haha.

höll på att glömma, packa upp nästan 2 ton lösgodis idag med. tre pallar prooooppade med lådor. martin tyckte det var tur att vi inte skulle äta upp det, jag fattade inte varför...

en sak till, fick min första räkning idag. +++++ i vuxenpoäng idag, både jobb och räkning på samma dag. får nog fira med shopping imorgon. plzzz mamma kör mig till frölunda torg.

nu igen

ännu en gång har paulina och hugo gjort slut, att det kan vara så berörande för mig... jag förstår inte. jag tycker så fruktansvät synd om hugo, och nemo ogillar jag massa. så, nu ska jag sluta bry mig.

idag har jag haft en bra dag, började på allra bästa möjliga sätt. små stora ord. sen flöt dagen på snabbt, hade saker att göra hela tiden. och nu kan jag spelen mycket bättre. heja mig!! höll i en tusenlapp idag med, blir lika fascinerad (haha stavning?) varje gång jag ser en sån. rätt fula egentligen, fast ändå coola.

har checkat av dagens to-do och nu återstår bara äta och sova. jag har börjat gilla mat värsta mycket. ännu värre, jag har börjat gilla mjölk igen!! seriöst, har vart svinsugen på mjölk typ varje dag denna veckan. så himla gott med ett iskallt glas mjölk. tönt. och jag fick panik på min macka imorse, bara för den inte hade smör på sig. varför ska jag bli sån igen. skeeerpning cila.

imorgon är det fredag och oj vad jag skriver. men jag är sugen på philadelphia-ost på peinriche med tomat. skall nog lyxa till med det imorgon och fixa fredagsmys här hemma. efter blir det gröna pringles och dipp! slut.

MRL

ännu ett träningspass avklarat, och jag är så himla glad. glädjen kom först när en tant på passet var jättetrevlig och glad. sen när jag hörde hur två stycken typ 20-23 åringar utanför prata om deras planer för morgondagen. dom skulle ses lite snabbt på förmiddagen så att deras, varsina, barn kunde leka av sig och sen gå på lunch tillsammans. just det lilla samtalet fick mig att längta nåt så fruktansvärt, tills jag står där med om man har en bästa vän och planerar lekdagar för sina barn.
låter som en jävla tönt, men seriöst, hur fint som helst. och jag kan tänka mig att deras fina pappor till barnen var hemma och tog hand om dom under tiden dom tränade upp sig ige efter graviditeten. gah, let's make a baby. hehe. fast hur skulle det sett ut nu, var sak har sin tid, jag får vänta ett par år!

och trots att jag inte fick besök av en fin snygg bra go och skön kille förut är jag glad. (där fick jag med allt, och nu ska ditt självförtroende vara på topp!)

NU; mat & grey's.

punktpunktpunkt


never stop, william shakespeare, shakira och körkortsteori.

hoppas på att dagen artar sig ännu trevligare!


smart tjej = cecilia

let's do this. efter imorgon ska jag börja gå på alla religionslektioner, vare sig dom är skit eller ej. jag kanske lär mig nåt liksom. jag ska även göra massa annat mycket bättre. gonna be miss positive, på ett positivt sätt hehe. inte typ gå runt o winea om att alla är negativa, och försöka få dom glada. let they be sad eller nåt. asså undantag för nära vänner och så, klart jag bryr mig. ska inte bli värsta icequeen eller något. jag bryr mig.


my life's a mess and all i do is fall asleep

har vart ständigt trött idag. slutade elva vilket var skönt, jag och sofia satt ändå kvar i skolan tills typ två. tänkte gå på möte angående studentbalen, men det visade sig att det visst bara handlade om studentflak. så vi gick hem. värt.

nu har jag sovit en stund, ska samla kraft till att plocka undan klädbomben på mitt golv och sen göra mig något att äta. ogött.

bara

det blev bara ett pass idag, kände mig stressad och ville hem så jag kunde jobba med allt inom företaget. men det var skönt, MRL i en timma. var lite rädd under passet, en tant brevid mig (verkligen tant, jättesöt och gammal) höll på att typ svimma hhela passet igenom, skitläskigt. och en annan framför mig var sur på mig och kollade snett. elakt.

nu är klockan åtta och jag är jättetrött, undrar hur jag skall hålla mig vaken tills elva och pradise hotel. får nog lite energi av muffinsen nu. det behövs om jag skall orka formulera fram en bra affärsidé också. bolagsordningen och samarbetskontraktet är nu klara och styrelsemöte får vi ha imorgon.

jag har blivit läskig, gillar skolan, går och tränar ensam, tycker det är kul att plugga och idag när jag kom hem så diskade jag och tvättade i diskhon. så har jag kommit på mig själv med att göra upp listor i mitt huvud typ, alltid när jag går och lägger på kbällen radar jag upp i huvudet hur nästa dag ska se ut och vad som behövs göras och vilka kläder som ska vara på och så vidare. vet ej om det är bra eller dåligt, blir lite dum i huvudet av det.

slut på pausen, åter till det vesäntliga. (hur stavas det ordet...)

regn

halva dagen är avklarad, likaså hälften av de grejer jag skulle göra. körlektionen imorse gick bra, teoriplugget och svenskalektionen likaså. snart kommer ellan, och sen ska jag träna. just ja, affärsidèn var det. den får jag göra nu!

so long.

i'm leavin' on monday morning

snart börjar scrubs, ett nytt program i fabbohögen!

imorgon efter skolan får jag finallt träffa ellan. efterlängtat och najs. skall hinna med en massa saker imorgon känns det som, skriva helt klart vår affärsidé, ha körlektion, plugga körkortsteori och ha en svensklektion. måste även börja läsa min shakespeare-pjäs... OCH jag ska träna två pass imorgon. en sån duktig tjej jag är. känns som jag kommer sova gott imorgon kväll... hehe.
tisdag får jag lite sovmorgon i alla fall, och en skön dag i skolan. likaså onsdagen. sen är det praktik och helgen kommer. shit, jag har det inte jättejobbigt ändå. hade jag inte haf treligion en gång i veckan så hade jag verkligen älskat(!?) skolan. galen tjej.

love, it's a feeling that you cannot hide.

jag saknar min lillasyster. hon har vart borta en natt, det är fel på mig.

igår hade jag en jättekonstig kväll, började hur bra som helst med picnic på golvet hemma hos nalle. tända ljus och några spel. sen tror jag att jag bevisade för mig själv att det inte är kul att gå ut nykter. gick hem till mig vid halv två två och sov sen vid halv fyra.

nu sitter jag och längtar tillbaka till stockholm, det ultimata just nu hade vart att åka iväg en sväng nånstans. tror det hade räckt med en helg. för att få perspektiv på saker och ting.

weekend

helgen är här, jag är trött. skall bli skönt med ett par dagars vila. har göront i ryggen och i mina knän. kanske ett stående jobb inte passar mig så klockrent. jävla klenis.

nu är klockan halv elva, så jag sätter på remember me som jag låna med mig hem idag, somnar jag så somnar jag. godnatt!

dålig

hittade ingenting idag när jag skulle shoppa med mamma, stressigt var det också. jävla. får kankse ta mig en tripp i helgen. hade vart kul att åka typ till allum eller frölunda torg för att få lite förändring på saker och ting. får kolla hur pigg någon annan är på den idén så man kan få lite sälle dårå.

vi och vårat företag alltså, vilken resa det vart den senaste månaden. nu har vi en jäkla massa att jobba igen! men jag tror vi klarar det om vi vill. går vi in för det blir det riktigt bra. och nu tror vi alla tre på idén... idén som jag ska skriva ner. skitsvårt, jag har gjort en förberedlseplan men jag kan fasen inte formulera mig. vill ju att det ska låta vuxet med. får be min mor om hjälp imorgon kväll eller något i den stilen.

och en sak till, JAG BEHÖVER MASSAGE!!!


juicy couture

jag ska köpa en mjukisdress, en blå eller svart. alldeles för fjortis med rosa. kanske kan jag ha en mörklila. den ska jag ha i skolan varje måndag sen i skolan. en lektion? vad är det. fy vad värt, gillar redan min lediga dag. såg att det var fraktfritt på nelly. så jag har redan lagt två klänningar på minnet och sen en tröja och eventuellteventuellt ett par byxor. fast naae förrsten, jag ska köpa ett par andra kom jag på nu i farten. från h&m.

intressant va.

update; mamma ville ha shoppingdag på onsdag, så jag väntar med bställningen tills efter det. pluspoäng till mamma!!!!

raise ur glass

tror jag är ledig idag, firade med glass till frulle. kunde inte somna om när jag fick veta att jag inte hade lektion. det är fint väder ute. borde kanske gå ut lite. fast tråkigt utan sälle. får skaffa det först. ebba kommer la hem från skolan om några timmar...
tråkigggggggggt


min högsta önskan

jag nådde dagens mål, att vara på level 16 innan dagens slut. ändå är jag oglad, får ingen belöning för det.

nästa vecka börjar imorgon, då ska jag verkligen fokusera körkortsteori och svenskalektion. sen får vi se vad helgen har att erbjuda, veckorna går riktigt fort nu mer. känns som jag inte borde gå ut till helgen, har ändå hållt igång ett par helger nu. (tuff tjej jag vet) faaaast, varför sitta hemma själv hela tiden. det blir man inte gladare av. kloka ord.

ikväll blir det väl som vanligt att bara kolla på tv typ, inget cluedo heller. bajs.

jisses amalia

har haft så fullt upp att jag heelt har missat att prioritera bloggen.

allting är bra och så i alla fall, fiskarna mår bra, målet för dagen är att vara på level 16. jag kommer klara det för jag är rätt bra på tap fish!

och i övrigt har ja haft en bra helg, i fredags hade jag det bra. sen igår så vart det utgång in kingriver, it was nice. gjorde en liten repris på förra helgen och åkte ut till emil innan med gött folk och sen väl i kungälv var det proppat av folk. jag blev trött rätt tidigt igår, lame girl. men jag hade ändå kul. like my life.

tonight är det ensam mamma söker på tv, som jag längtat. och innan det ska jag nog hinna proppa i mig lite godis med bebbi, henne har jag knappt sett sen i fredags en liten stund. illa. en sak till, en ny säng är påväg till mig och anländer om några veckor. BABY I LIKE IIIIT!

oh my god

jag har haft en bra första dag på min praktik!!!! nice människor och kul uppgifter, kan bli greeejt.

imorgon är det fredag också, är det inte gött så ääääre. (riktigt fult sagt/skrivet/tänkt/menat av mig där) nu har jag skallebank som aldrig förr nästan så jag skall ta och dricka en flaska vatten och sen sööööva. kanske kolla ett 90210-avsnitt först förresten. aa, det är jag värd. gött, haaj.

sit this one out

jag förbjöd mig själv att kolla på kungarna av tylösand, började, men fick panik efter tre minuter. vilket fruktansvärt program egentligen. avskyvärt, äckligt, bedrövligt och skamligt. (tror dock jag kommer kolla ändå, vill ju hänga med i snacket . grupptryck<3)

insåg just att jag inte kommer ha nån härlig långhelg längre, lite sorgligt. MEN, jag är positiv och inser att detta kan leda till något gott. jag skall göra detta bra, för det vet jag att jag kan.

saknar lite ihjäl mig!

gogogogooo

idag har jag vart en bad-ass girl. fast vänta, då är allt i sin ordning då ju. ehe.

jag sitter nu och äter bueno, helt okej gott ändå. jag firar att jag är duktig, och har vart duktig idag.
har fixat min praktikplats, börjar redan imorgon, jag har pluggat klart två pärmar på körskolan. tycker typ det är kul med körkortsteori, fast mest kul är det att bläddra i pärmarna.

nu är det bara ett big problem kvar i mitt liv, och det är att hitta en rolig trevlig säljbar produkt... jag hoppas jag får en snilleblixt snabbare än snabbt, eller att mina kollegor får en.

let it go


heeeeja mig, nu ska jag köra och hämta my sister at kyrkan, ocoolt place. efter det styr jag mot maxi och köper nödvändigheter, hårgrejer, hudlotion, och eventually en mascara. boooring stuff, men nödvändiga.

ikväll skall jag träffa en av mina efterlängtade, NALLE!!!!!!!!

fishcil

även tisdagen avklarad nu, yey. dock körde vi fast med äckelföretaget igen. hur skall detta gå. öppet hus är om en och en halv månad och vi har inte ens en idé på vad vi ska sälja. bajs uf.

jag har kommit fram till en major sak idag, jag är en mes. världens största mes. jag gråter till nästan allting. igår blev jag helt förkrossad över att paow och hugo antagligen gjort slut, nu fällde jag precis ett par tårar till joey och hans tjej i hans program. dom var fina. vad är det med mig? strange tjej.


en sak till... IMORGON BÖRJAR GREY'S ANATOMY!!!!!!!!!!!!!!

core

ännu en måndag avklarad, jag fixade nytt sim-kort så nu simmar telefonen bra igen. (hehe) och jag och sofia fick gratis kanelbulle hos expert, GOTT. åt två kanelbullar till sen hemma, it's the day.

fick helt nytt perspektiv på mitt körkort idag med, kändes rätt bra. var helt plötsligt kung på att parkera. heja volvo, jag vill ha en sån bil! ooooooooooch, nästa gång ska jag tvärnita och tuffa mig. freeeckt.

tomorrow är det hard work igen, i'm like omg omg. blir nog bra, hejar på secure key för fulla muggar så dom kan skicka tillbaka svar till oss. får maila fler imorgon. vi e på gång.

en sak till, IMORGON BÖRJAR DESPERATE HOUSWIVES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ensam mamma söker

höjdpunkten på veckan är här.

last night

jag var så fruktansvärt förbannad igår, för att min telefon vägra känna av simkortet. så jag kunde ej skickia sms eller ringa, och heller inte ta emot något. nu är jag mest ledsen. får springa runt med två telefoner nu. en sms-telefon och sen den iPhonen till annat för att den är mitt liv.

kvällen blev bra trots problemen, jag och kristin blev hämtade av eskil som körde oss ut till emil. där vi började våran kväll. riktigt trevligt och roligt. sen åkte vi in mot kungälv, där fortsatte kvällen bra. träffade massa najs folk och hade det bra.
tack kristin för ännu en lyckad utekväll, I LIKE U!!

förut när jag körde bil var jag bajsdålig och nu tror jag inte att jag kan ta körkort längre. bläää.

jag är en idiot

ikväll var den värsta och bästa kvällen på riktigt länge.

saturday

idag skall jag vara med min mamma och pappa, KUUUUUUUUUUUUUUUUUL. ska fjäska, tänker såhär. följer jag med dom och tar upp båten, åker vi till ikea och köper en ny säng åt mig efteråt. smart drag ändå.

jag ska ha på mig riktigt fula kläder och sitta bak i bilen och äta godis. och sjunga till alla låtar på radion så mamma inte kan prata i normal samtalston. jaaa jag är 5 år. :):):):):)


trött tjej

jag skulle kunna somna nu, sittandes på ett jättekonstigt sätt. så trött är jag.

har i alla fall haft en rätt bra dag, ingen utgång dock som var inplanerat. tror jag klämmer in det imorgon istället. fast först och främst vill jag göra annat.
har hunnit vara på körskolan och plugga teori idag med, tiden gick snabbt och det var kul. fast jag var långsam, tyckte andra saker var mer intressanta än frågorna i pärmen konstigt nog.

time to borsta tänderna, smakar sour cream and onion i hela munnen, fräscht. godnatt!!

RSS 2.0