lasagne

på typ två timmar idag har jag plggat mer än vad jag gjort på hela trean.
jag har lovat mig själv att inte klanta mig i skolan mer, inte skjuta upp saker och så vidare.

har bara tre mer saker att göra nu innan min lista är tom. och den ska bli tom imorgon. och som belöning på det blir det oskar linnros på kvällen.

nu åter till det viktiga, ska hinna klart med handeln innan jag ska träna!

jag hoppar och trampar på ditt hjärta

orkar ej måndag imorgon. jag vill att det ska bli torsdag dirr istället. det hade vart gött. ser fram emot en riktigt mysig helg.
nej förresten, det kan få bli tisdag innan torsdag, så får jag massa behvöliga saker gjorda.

fick en så fin känsla i magen när jag kollade på ensam mamma söker, jag vill ha detdär. (inte vara en i programmet assååååååå, men ha the feelings på samma ärliga sätt) och nu slutar jag prata om det för det lät riktigt lame. :PPPPPPPP

och så blev jag asarg efter programmet med.........................

omg omg omg

det vart inte så lång sovmorgon för mig igår, drog och tog körkort istället. haha jag har inte fattat det ännu, var ute och körde en snabbis igår. det var en fuuul känsla. haha kände mig jättemanlig. och jag är fortfarande typ flummig från känslan av att få höra att; körningen är godkänd cecilia.
weeeei, nu kläder för work. byebye!


gött shit

börjar sent imorgon, typ vid två eller nåt fick jag glida in. och därifrån blire jobb till åtta, tre timmar betalda. tycker det känns heeelt okej.

ska dock upp tidigt ändå, ska beställa hem två tickets till paradise. för mig och nalle. vi ska ha fetaste juni, så fet att det är galet.


smågalet

vääärldens snökaos imorse, ville verkligen bara ligga kvar i min säng. men det gjorde jag inte. och tur var väl det.
imorgon skall jag till tandis, och då är min plan att kräva dom på ett slutdatum för detta helvete jag lever i. (är ej överdramatisk.) jag är rätt ruff cool häftig osv. när jag är hemma nu och bestämmer mig för att "kräva" dom på ett svar. när jag är där imorgon kommer det låta (om det ens låter nåt) ungefär såhär; ni har inte nån aning om hur länge till jag måste ha kvar den? svarar dom då så säger dom typ; nej. då öjer jag mig med det och åker hem arg. mesig cil.

var astrött uppe i soffan nu alldeles nyss, så jag gick ner för att sova. då blev jag pigg, ändå typiskt.

såååååå nu ska jag väl försöka bli trött igen. jag är typ för glad och lycklig och lättad för det.

nu blev jag ännu gladare, biljetter till fetaste konserten i sommar släpps på torsdag. i'm so gonna have one!!!!!

ogött

vaknade nu för en kvart sen typ. sjukt ogött. vill sova mycket längre.
hostade så mycket att jag ej kunde somna om, men nu har jag slutat.

igår hängde jag med min sofia i kastellegårdshallen, det var massa blandade känslor men för det mesta skrattade vi. domaren ramlade en gång mitt på planen helt utav sig själv, då skrattade jag så att jag grät. det var kul.

just nu är jag arg. jag vet inte vad jag ska göra åt det heller. jag vägrar vara ledsen.

religion (LLLLLLL)

ska plugga idag. och jag hade mitt första prov i trean idag. haha jag är pateetisk. två kapitel i en jävla skitbok och jag får nog knappt g. skrattar åt mig själv för jag är patetisk. vill inte se mina omdömen vi får i jul nu. ligger ju efter i precis ALLT. tror jag.

fast efter jul ska jag ändra på det. eller förresten, redan nu har jag kommit överrens om. ska plugga mer, festa mindre (inget alls), och träna mer. FATTA vad jag tjänar på det, jag blir både rikare, smartare och kanske lite smalare. wöhöö.

jag har haft så hiiimla ont i ryggen idag, ni anar inte. och feber hade jag när jag vaknade. den är nog borta nu. och en sak till då, jag har nackspärr nu. SERIÖÖÖST, hur jävla klen kan man bli? nämnde jag att jag har ont i halsen med? nä jag tror jag glömde det, men i alla fall jag har ont i halsen med.

let's have a toast for the douchebags

åhnej det är en sån dag. jag hatar verkligheten, den kommer alltid ikapp en vad man än gör. fan.
det var kul igår i alla fall.

nu ska jag snart möta up friends och kolla bilder från igår. och kolla gossip girl.

måste pluggaaaaa med. får ångest för skoljäveln.

dead end

veckan e sluuuuuuut, nu ere helg. gött, otrökigt och sköjj asså.

har dampont i huvudet, men jag tror världens bästa värktablett tar bort det. some friends, fjäskcil.

dagen har vart kaotisk, askul stressig och rolig! bra va? jaa.

bra blogginlägg. hade på mig en jättemjuk och skön tröja på jobbet idag, det var skönt. en vit, för stor. och med sverigelotter på. vi sålde över 85 stycken innan jag gick hem. det är bra förstår ni.
hade ej på mig min "ny här" skylt idag för första gången, (glömde den) men det gick faktiskt bra ändå får jag medge.

nu är magen mätt på oskarsburgare, och jag vill ha nonstop senare. inte nu.

idag var det torsdag

bra dag. kul på praktiken och bra tid i stan med liven.

imörra äre freeeedag.

still in bed

exakt nu börjar min religionslektion. jag är oball och dum...

igår var jag så förbannad att jag nästan kokade över, och då är man arg vill jag lova. orkar inte gå in på why nu, men det var angående det (äckliga jävla fruktansvärda dumma cpstörda) företaget vi håller på med i skolan.

SKOLAN, seriöst. jordens värsta plats. jag kommer säkert sitta här om ett år arbetslös och fet och tänka på hur mycket jag saknar skolan. (jag hoppas på omvänt) men just nu finns det inget annat ställe jag mindre skulle vilja vara på. konstig mening. kan inte svenska så bra, är inte så aktiv på lektionerna ser ni.

undra vad som hände med positiva cecilia?

inte längre.

idag snöar det. seriöst, jag vill inte tro på vad mina ögon ser. det är helt vitt ute. jag vill gråta. frös inte när jag gick till skolan i alla fall, tog min förbannade vinterjacka. hyser mycket agg mot den.

ser även ut som en grisbonde idag i min jeansväst och gummistövlar. igår pratades det om minigrisar, och jag vill ha en liten bebbogris. den får inte bli större än typ två decimeter dock. då är jag nöjd.

m,p&e vill skaffa kattunge med. beeeeeebbo. det vill jag med. men då måste jag bli mirakelfrisk från min allergi. ain't gonna happen...

jag lever

haft himla mycket att stå i det sista. nu är skolan igång igen, då har jag massa tid att blogga. JAG HATAR SKOLAN. fräckt va.
idag har jag en lektion, svenska B. döden B även kallad. jag vill typ hoppa ut genom fönstret hellre än att sitta här. längtar till körskolan. bruttovikt och tjänstevikt och hejfadderullan in my heart!

ska nog boka klipptid i veckan med, en liten påminnelse till mig själv.

jag behöver entertainmeeeeent.

RSS 2.0