we're going down

om allt hade vart som det skulle hade jag varit i lindome nu och spelat träningsmatch, eller nä föresten, ännu bättre, jag hade spelat match igår och bara vart nöjd och glad idag för att jag gjort en bra första match på säsongen och då hoppats på att jag skulle kunna jobba ännu mer på det så att säsongen hade gått bra. första året i damserie med världens bästa lag och tjejer. men istället sitter jag här, med ett rätt sugigt liv. får inte göra det jag gillar mest i hela världen och jag kommer aldrig fatta varför just jag var tvungen att få det såhär.

you know I like the way you move it

sitter nu och väntar på att den första av tre maskiner jag ska tvätta idag ska bli klar. känner mig rätt duktig, om bara mitt rum ville städa sig också så hade allt vart som det skulle.

mamma står och fixar tacos nu vilket är passande då jag är hungrig som en liten bög för tillfället.


curlingfinal i os


[email protected] (nathalie)

ja just nu sitter jag och halvkollar lite på curlingen, väntar lite med intesiv-kollningen tills det blir mer spännande mot slutet.
nathalie gick hem för en stund sen, vi hann med att skaka lite rumpa, som hon så fräckt skrev på sin blogg, till zumba och tryckte inte i oss en endaste godisbit!! (under kvällen då...)
efter skolan åkte olivi med mig in till stan för att jag kände att idag var dagen då jag skulle införskaffa mig ett par stövlar, sagt och gjort och nu står dom här i mitt rum och jag känne rmig lite lyckligare än innan.

långhelg känns rätt bra, måste dock plugga en del men jag dör inte av det. förutom att jag blir illamående så fort jag tänker på att jag ska stå inför hela klassen och prata i fem(!?) minuter om övningsföretaget med mera. kommer, och jag skojar inte, stå där framme och verkligen gråta. jag kan inte se mig själv stå där och fullkomligt vika ut mig (berätta om varför jag valde handel och vad jag kände då och hur jag känner nu). det känns bara hemskt, och nu ska jag sluta tänka på det och spindlar om jag ska kunna sova någonting inatt.


något sånt här blir nog morgondagens kvällsoutfit, förutom att dom snygga glajjerna är lovisas så dom får hon ha.
(lovisa är tjejen i grönt i bakgrunden!)

H E L V E T E

vafaaaaaaaaaaaan hände där, åååååh tråkigtttttttt.

knockout

yes imorgon är det hockey, och jag fixade så vi fick sovmorgon så vi hinner se klart matchen innan vi går till skolan. för det är ju trots allt bara os vart fjärde år, så imorgon börjar vi klockan nio! gott e det.

annars är mitt liv rätt ointressant för tillfället, känner mig som världens tråkigaste person och jag är nog faktiskt det med. gör fan ingenting längre. usch.

kvällen och resten av dagen ska spenderas med min lillaste favvis bebbis, hon är en bra en.

just nu sitter jag och hoppas på massa grejer inför en viss grej.

trött på allt

är mest trött på mig själv.
jag är så fruktansvärt lat och äcklig.
kan jag inte bara ta tag i mitt liv, hur svårt kan det vara.
om alla andra klarar det borde ju jag med göra det...

ursäkta röran

min blogg ser för tillfället ut som en riktig röra. ska ta tag i det senare eller kanske en helt annan dag när jag får ork till det.

idag har jag faktiskt varit ute med termobyxor och mammas kängor och lekt i snön med min syster. ni kanske inte tror mig, men jag har bildbevis!

här ska ni få se.

vi spelade badminton och fotboll, men efter tio minuter fick det vara nog för min del.



nu kan snön få ligga kvar ett tag till, iaf några dagar och det får gääärna komma mer, så att man inte kan komma till skolan. sen ska den smälta bort snabbare än blixten.

jag kollade på disneyfilmen upp! idag igen för en stund sen, himla mysig film verkligen.

vill avsluta med en bild på en rolig pappa :)


kurkku pikkelsi och en kladdig pappa.

.

jag insåg just att jag sytt på mitt axelsmycke på vänster axel istället för höger. jag har seriöst gått runt och trott att det vart på höger hela tiden. jag hatar att säga det men jag har levt i en lögn det senaste dygnet... haha!


guld

ännu ett guld idag, bra jobbat.

idag skulle jag och amanda åkt in och kollat på melodifestivalens genrep, men fan nej vad det inte gick. varför ska det snöa? vad hände med den globala uppvärmningen när den verkligen behövs? det låter tragiskt, men jag vill faktiskt ha vår och sommar så sjukt mycket nu. framför allt vill jag ha om 60 dagar. då kommer mitt liv förändras, och jag kommer bli en gladare människa.

har förövrigt ingått en ny slags level i mitt liv idag, ni alla förstår säkert när ni kollar min facebook. och gör ni inte det så får ni kontakta mig för upplysningar.

nu ska jag kolla sista avsnittet på säsong ett av grey's anatomy utan min syster, mm va gla hon kommer vara på mig imorgon. meeeeeeeeeeeeen, den dagen den sorgen.

fixat

jag har fastnat lite för det där med axelsmicken, så nu ska jag testa att göra att själv på en helt svart och tråkig tröja jag har. har ett silver halsband som jag aldrig andvänder som jag tror kan bli perfekt att sy fast på högra axeln.
det är väl ungefär det jag ska sysselsätta mig med denna dagen, längtar till att mamma har vart och handlat med så jag får revben och pompinnes, mmm!
sen är det hockey ikväll, klockan nio har jag för mig. blir nog att vara hemma denna kvällen, återigen hatar jag att var sjutton år. me ndet är bara att leva med skiten och bre på ett smaaaajl.

igår kom nathalie över på kvällen, det var trevligt. vi prata massa och åt naturgodis. har ätit något onyttigt varenda dag denna veckan, bra jobbat ändå. det får bli stopp på det nästa vecka. då är mellsan hemma också så vi kan ta tag i att börja träna ordentligt.

nu ska jag upp och äta plättar till frukost!


u got me good

vaknade för en stund sen av att bästi ringde, känns bra. annars vet jag inte hur länge jag hade sovit. och hon ska köpa mascaaari till mig, yes min är slut.

jag kollade på hockeyn inatt, därav sov jag ett tag längre än vanligt. rätt tråkig match får jag ändå säga. men jag och ebba vet hur man gör nåt tråkigt roligt. gjorde verkkligen inget annat på hela dagen igår och det var rött skönt. eller vänta nu vad säger jag, JAG PLUGGADE! japp jag pluggade i typ tre timmar. vet inte hur effektivt det var men jag gjorde det iaf och det var duktigt. tack.

idag ska jag ut och äta med mamma & ebba senare, trevligt. innan det ska jag försöka ta mig orken att göra nåt gott till frukost. ibland vill jag ha en liten dorota omkringspringandes i mitt hus som kunde fixa sånt till mig. dom har det för bra i gossip girl...


phoebe buffay

- kan vara den roligaste jag vet.

sitter just nu och kollar på säsong sju av vänner. tycker dom är rätt bra på att stå för underhållningen denna fettisdag, rätt komiskt att enda dagen på året som det verkligen är tillåtet att vara "fet" på då skiter jag i det. men alla andra dagar går det bra utan några som helst problem, skulle vilja kalla mig själv idiot.

igår var en desto fetare dag, gick hem till ame med henne och olivia. vi bakade kladdkaka och kollade dirty dancing, jo jag tackar vad den filmen är bra.
senare åkte jag och livi in till stan och bergakungen för att se på snabba cash, herre min skapare och gudars skymning vad bra film. och precis som alla andra som sett filmen har även jag fallit för joel kinnaman.


Sheri – U Got Me Good - Radio version - från filmen.

min alla <3 dag - dejt blev detta året nathalie olsson, min kära vän och granne. det började bra med zumbaa och dirty dancin. men som nathalie skrev så avslutades kvällen inte riktigt på bästa sätt. hoppas vi kan reda ut detta som två nästan vuxna människor.

nu är jag sugen på glass


in the backseat of your car

Staygold – Backseat - bästa just nu

jag HATAR, och jag menar verkligen HATAR att jag inte är arton.

gårdagskvällenhade vi många och mycket planer om, men vi stannade inne med 74 kronors godis och andra säsongen av oc. inte jättefel, men det kunde vart mer rätt. OM jag nu hade haft åldern inne. dumma mamma & pappa.
men jag ska se till och lösa detta problemet inom en snar framtid och det med basta.


say no more

vafan håller jag på med, klockan är nu strax tre och jag ska kolla på os-invigningen. för att?
idiot.


update: jag kollade inte. min syster faila så jag gick och la mig och somna som en sten ungefär.

o baby

sitter just nu hemma och väntar på olivia, ska fixa och trixa lite med henne innan jag ikväll antagligen ska ha hit några goa väninnor.

gårdagen i skolan var inte så mycket i skolan om man kan säga så, började med handelsprov på morgonen vilket gick rätt bra tror jag, (bara för jag känner så kommer det gå åt fanders). efter det hade vi hål i ungefär fyra timmar, jag och sofia tog ett snabbt beslut om att gå hem till mig och spendera dom timmarna innan vi skulle ner till skarpe nord och åka skridskor. sagt och gjort, vi sov i soffan till några avsnitt av eva&adam. sen gjorde vi varma mackor och stack ner till skarpe. har inte stått på ett par skridskor sen i åttan och det märktes kan jag säga, herre min je! efter 45 minuter fick jag fart på grejerna och kunde åka efter bollen.
när vi lekte lekar fick vi även sälskap av en elev från trekungaskolan, tror inte jag har skrattat så mycket som då när hon åkte och höll i mig på väldigt länge.
när vi hade åkt gick vi och hade näthandel i typ 40 minuter, härigt att få sluta typ en timma tidigare.

denna dagen blev inte heller allt för fel, började med personaladministration och istället för att ta lunch direkt efter det så hade vi näthandel. fast när vi hade jobbat i tio minuter ungefär tyckte gerd vi skulle äta semla istället. så vi gick ner och köpte oss semlor och åt. rätt värt. sen blev klockan kvart över elva och vi slutade för dagen, gick och åt gröt med några från klassen innan jag sen stack hemåt.

kan inte förklara den sköna känslan jag känner för att det är lov nu. herre min skapare!

all the right reasons

vet egentligen inte varför jag börjar skriva detta inlägg när jag borde plugga huvudet av mig.
så jag tror jag skiter i att skriva nåt mer och helt enkelt pluggar huvudet av mig!

it felt so right last night

i'm so happy right now, i finally found a bustier for myself today. jag skriver på engelska, eller tjaa jag gjorde. fast jag antar att ni märkte det i och för sig.
iiiiiiiiii alla fall så köpte jag som sagt en bustier som verkligen var bra idag, ska visa en bild på ungefär den. det var bara några detaljer som skilde dom åt.

there it is my friends.

mina framtida män i egna höga personer, m mmm.

hej


jag är cool och sitter i skolan och bloggar, statuus.

bilden är snygg och jag vill ha massa pengar, nu ska jag snart till stan med ellan. over and out.

grattis linus

är livet längre värt att leva?

det må tyckas att jag överdriver i mitt snack om paradise hotel, men faktiskt så är det en enorm förlust att det nu är ett avslutat kapitel i mitt liv.
jag har följt program innan och tatt adjö, men detta var nåt alldeles extra. jag kan inte ta in det riktigt än, det är för hemskt för att vara sant. hur kan det bara vara slut, hur ska nu mina måndag, tisdag och lördagskvällar se ut?
jag kanske måste träffa ritkigt folk ute, och inte sitta inne och kolla på tv. ååååh hemska tanke!

nu ska jag nog bara ta och bädda ner mig nu.

(fick förövrigt en spruta i knät idag, aj)

funhouse


jag skrattar ihjäl mig. hahahahahahahaha död.


lever igen och skrattar lite till.

you're the storm

dagen efter världens bästa fyllde arton, jag hoppas verkligen din dag var bra!

idag fyller rebecca 18 år, stort grattis och hoppas även du får en bra dag idag!

jag är sjuk även idag, gick ju som sagt hem från skolan i tisdags och sen dess blev det bara värre nästan. mådde bajsigt igår med men kunde faktiskt äta en del. mest glass, men det är okej när man är sjuk och har ont i halsen.
jag tänkte att eftersom jag mår bättre än igår så ska jag göra lite vettigheter, efter att jag sett på sjunde himlen som är ett måste när man är sjuk typ, som att tvätta två maskiner och städa upp och möblera rätt i mitt rum igen. har en soffa som sår lite dumt till för tillfället. får se om jag klarar det själv eller om pappa får ta och fixa det sen.
oj vad jag tjatar på om oviktiga saker, så det blir när man inte vart med folk på ett par dagar.

nu blire frulle, haaaj

sicko

gick hem från skolan elva idag, kunde inte va kvar mer. väl hemma somnade jag med en gång och sov tills klockan tre typ. sen har jag bara halvsovit och resten av dagen tills jag gick upp vid klockan sju för att äta. pappa och mamma tvinga i mig flingor och det gjorde jag mig lite piggare faktisktt.
nu blir det lite tv-ttittande och samling av krafter inför kvällen då pnäne och ev nalle kommer hit flr att kolla sista paradise hotel, heartbreaking!

RSS 2.0