ballerina kladdkaka

idag sken solen när jag vakna kvart i elva och jag blev genast på bättre humör än igårmorse!
dom nya conversen fick invigas idag och jag kände att nu jäklar är det inte långt kvar tills man kan gå i shorts igen, underbart.

nu har jag precis tryckt i mig tre stycken ballerina kladdkaka och avbokat träningen för ikväll eftersom jag är gaytrött och så jag hinner träffa och prata med min lilla favvo-poccah. tyvärr visas inte desperate houswives idag, men det gör mig ingenting har jag kommit på. eftersom att det är både avgörande match mellan frölunda - linköping och champions league. (och sen när blev jag glad över att det visas sport på min desperate houswives kväll?... måste vara vädret)

nu ska jag nog kolla på film, logist att sitta och snacka om det fina vädret och sen lägga sig och kolla film haha.

mest dåligt

idag var ingen höjdardag, det får räcka så.


alla synder är förlåtna

blä, åååh, dumma, jävlajävla.

nu ska jag snart på kalas till min kusin som fyller 11, coolt.

så ha de nice pizza slice! (citerat the one and only mr.w.)

we can hit the town like superstars

gårdagskvällen blev väldigt bra, tack lovisa!
gick hem med olivia vid tolv, när jag är hemma kommer jag på att jag inte har några nycklar. och ingen är hemma, smart cecilia. fick komma in till helena i alla fall så vi satte oss med en kopp te och pratade i en timma innan min familj kom hem igen. hade väldigt mysigt, och säger tack till även dig helena!

nu har jag dammsugit mitt rum och tv-rummet utanför, rätt duktigt med tanke på att ingen sagt till mig att göra det. nu ska jag hit the dusch!

marina and the diamonds

- riktigt bra! (syftar på rubriken)

idag var jag i skolan från nio till halv ett, kändes helt okej med tanke på att det antagligen var min sista fredag i skolan. (NÅGONSIN!)

ikväll ska jag till lovisa och äta, sen ska dom med åldern inne gå ut. tror inte jag hänger med, så jag drar antagligen hem när dom drar. lite skönt känenr jag eftersom jag inte har nååågra kläder att ha på mig... blir nog jeans och mitt volanglinne för er som undrade.

nu ska jag snart bort till skolan igen för att möta upp nalle&amanda så vi kan köpa present och efter det ska jag sola en snabbis tänkte jag.


the fall of a queen

this can't be going on for much longer now. it's killing me.

OBS!!! OBS!!! OBS!!!

glömde nämna en viktig detalj i föregående inlägg;

nathalie sätter en stor guldkant på min vardag vilket jag gillar hiskeligt mycket!

21 mars

det är så att jag har faktiskt bara en månad kvar tills jag fyller arton, en stor del av mig längtar som om den är helt galen. men en liten del av mig vill helst inte bli äldre på nåt sätt. jag kollade mig i spegeln imorse och såg mig själv som en typ äcklig 70årig tant (inget fel på 70åriga tanter, men jag var äcklig) och det kändes riktigt obra. så därför kändes 17 år helt okej att va ett tag till plötsligt.

just nu sitter jag och lyssnar på the rolandz, jajamen! (hehe) känner mig rätt patetisk, fast varför inte vara det liksom, det är jobbigt att hela tiden vara cool som jag annars är ni vet....

helgen har varit väldigt bra, hade inte allt för höga förväntningar och därför brukar det väl bli rätt bra i slutändan då.
fredagen spenderades till en början med alla goa brudar från laget jag spelade i, och senare fick vi herrbesök i form av bandylaget i kungälv. det resulterade i en trevlig kväll!
igår kollade jag hockey på dagen som nathalie redan nämnt och senare kollade vi film hos henke. hamnade till sist inne i kungälv och snacka ett tag innan vi frös ihjäl och spökade hem. (vi blev alltså spöken för att vi dog.:)

ska lyssna vidare på rolandz nu och städa lite tänkte jag!

jobbigt

jobbigt.

viktig information!!!!!!!!!!!!!!!!

det är onsdag idag :)


she's a good girl


ville bara visa att jag har lyckats koppla in min webbkamera helt själv, ja det är sant! satte in usb-kabeln i datorn all by my self, det ni! synd bara att flytet inte höll i sig, för när jag skulle använda den så fungerade det inte i msn helt plötsligt, jag blir ledsen på att det alltid ska krångla så för just mig.
meeen va där väl det för lame problem, folk dör och svälter i världen vilket är mycket värre.

idag överraskade vi guggis när han fyllde år, han såg glad ut och jag hoppas han blev det med, grattis ännu en gång!

imorgon slutar jag fyra istället för två, kan det bli bättre? :DDDDDDD ja.

sitter och gör allt förutom att plugga nu, rätt ocoolt om man frågar mig. men sen när är jag cool liksom.

nu kom jag på att jag missar svenska hollywoodfruar nu också, får helt enkelt kolla på det senare på tv3 play.

bajsengelskan ropar nu, hareebraa

dance like a fool

melanie, ett inlägg bara för att du så snällt ber om det!

vad har hänt i mitt liv det senaste då, tjaaa mest bra saker. känner inte att så mycket detaljer behöver brättas, jag mår bara helt enkelt väldigt bra och våren börjar komma mer och mer vilket gör allting så mycket bättre!

imorgon ska jag till sjukgymnasten, måååste det. får inte hitta någon ursäkt, bläbajs. är jättetrött på det nu, och orkar inte med det längre.


wöhööö

imorgon är det fredag, wöhööö.

kom på värsta grejen förut som jag skulle skriva på bloggen tänkte jag, men jag antar att det inte vart nåt så viktigt eftersom jag inte kommer ihåg vad det var nu.

jag är kissnödig nu och funderar på att kissa, men jag vet inte om jag orkar gå ändå bort till toaletten. fast sen tänker jag på hur dumt och jobbigt det blir om jag kissar här, så jag tror nog toan vinner i slutändan... ibland skulle man haft en liten potta man kunde dra fram. eller nej USCH vad äckligt. USCH!

nuuuuuuuu kom jag på vad jag skulle skriva; NU ÄRE BARA 20 DAGAR KVAR TILL BRANÄÄÄÄÄS.

pjuh, skönt att få det sagt. nu kan jag kissa!


150042 pts

mitt liv är centrerat runt christmas crunch för tillfället, är rätt irriterad på flit som slår mitt rekord bara sådär i alla förbaskade spel vi spelar. men du ska få se, jag tar dig snart!

slänger upp en liten bild på eliten som vi så fint kallas, poccah nicco och flit;

bilden togs för rätt längesen, därav är kvalitén inte riktigt vad den borde, men här vi i alla fall alla tre!

skäms

ja uschyannemig va dåligt jag uppdaterar!

men jag ser det som nåt positivt bara, att jag faktiskt har ett liv. och inte bloggar heeeeeeela tiden som jag gjorde ett tag vad jag tyckte det kändes som i alla fall.

helgen var bra punkt

skolan idag var helt OK, gick till mormor och åt gott efteråt vilket gjorde dagen genast mycket bättre, kom hem och spelade lite christmas crunch innan jag sprang bort till sportlife (gick jäääättefort) för att träna core och body combat med melanie, och core är tråkigast i världen. usch!

nu har jag ont i huvudet, ska nog faktiskt sova nu, tidigt och bra för ovanligheternas skull.

hehe

oj a jag är flag hahahah nalle

rätt sent

har kommit på att jag är en rätt kass bloggare, men det är liksom sånt livet är. alla är inte menade att blogga, men gör det ändå liksom.

rätt ovärd men rolig dag i skolan, håltimme med snurra flaskan och sen satt jag och nathalie lite halvt småtrötta och väldigt roliga kvar i skolan för att åka bil hem, hehe tack henkis!
gick till olli efter och sen till kikki, sen gick jag hem till min mamma som kände sig ensam ett tag så hon blev mindre ensam. och ännu mindre ensam blev hon när olli och kikki kom till mig och kollade på min favorit-tv, såg nästan hela solsidan med några få avbrott...
kvällen avslutades med smala sussi hos henkis, bra film bra dag.

har även redan bokat in tre träningspass nästa vecka, och mer ska det bli. YES herrååå

bläää

dumma min hjärna som är för liten för allt som borde få plats där inne...

i follow you until you love me

just nu: nötar lady gaga och skriver mitt svenskatal som jag förväntas hålla imorgon, återstår att se hur det bli med den saken...

det absolut bästa är att jag kan inte få bort mitt leende idag, jag är så sjukt glad och längtar fruktansvärt mycket till 7 maj just nu. sickowackocrazy kommer det bli, iiihi.

igår började tv-kvällarna äntligen dra igång igen. spenderade kvällen hos nathalie, kollade dating in the dark, desperate houswives och ett avsnitt av cougar town samtidigt som vi fixade naglarna. mest fixade hon och dom blev balla, merci mon cheri!
ska över dit ikväll med och kika greys anatomy och tågbiljetter.

nu måste jag återgå till det väsentliga!

RSS 2.0