people always leave

sitter och lyssnar på massa låtar från one tree hill, sjukt go musik. bra jobbat med spellistan där f!

sitter och diskuterar vilken chokladkalender jag och nathalie ska köpa iår med henne och när vi bestämt oss för det ska vi dra oss mot maxi för att investera i varsin sådan. och även lite annat gott inför kommande tv-kväll.

dagen gick rätt snabbt, orkar inte berätta om den. men den var ju verkligen inte lika händelserik som livis iaf.. prov på morgonen gick bra och nu är två av veckans grejer avklarade vilket känns bra, älskar att bocka av saker.
jag har även hunnit plugga endel idag och kollat one tree hill, blivit beroende på nytt, jättefina avsnitt nu mot slutet och jag har bara ett kvar på säsong 7 nu vilket är lite sorgligt..

ikväll blir det paradise hotel m.m och nathalie. gille!


saknar sommaren och hajmat ändå


en människa är inte tung att bära

snow patrol - open your eyes

det blev en bra lördag, och även denna natten blev det ett samtal med melanie till nästan halv tre. tycker det är en trevlig liten tradition vi startat.
nästa helg måstemåste jag se new moon med, får abstinensbesvär annars och hur kul låter det liksom.

idag ska jag på avslutning med fotbollen ikväll, det sista jag gör med laget. känns konstigt. ska kolla el clasico mötet uppe på kongevi antagligen, borde egentligen göra det hemma så jag kan plugga i pausen, så vi får se hur jag gör.
sen ska jag även hinna med att fixa mina naglar lite till och kolla one tree hill, hade vart gott med godis, men får nöja mig med apelsin..


bild från bröndby cup 08, min sista.

och jag ska tjalla-lla, tjalla ifrån döden

laleh - bjurö klubb

det blev en skön fredagskväll hos efterlängtade ame med bästis också. trötta och sega gick vi hem efter att mariette åkt ut, äntligen.
när jag va hemma satte jag mig vid datan en stund, väntade på att melanie skulle bli anträffbar. när hon va det ringde jag henne, vi pratade tills halv tre inatt. du är himla bra!

idag ska jag lägga allt mitt fokus på handelsprovet tills på måndag. och får jag tid över för annat är det idrottsprov som gäller. ska ge er min vecka här så ni får känna att ni mår bra för en stund.

måndag: engelskagrammatik och handel - prov
tisdag: information&layout - prov
onsdag: engelskaredovisning
torsdag: idrott&hälsa - prov
fredag: bokredovisning i svenskan

döda mig! :)

i want more, i just can't stop

oj en sån bra fredag.

ikväll ska jag se på idol, hejdå.

I lost the feeling

och nu slog det mig..


pop goes my heart

haha orka mig, jag sitter och lyssnar på massa låtar från filmen music & lyrics. världens gulligaste töntigaste film, passar ju mig för jag är ju så himla gullig. a jag är jätteseriös.

denna dagen har gått fortare än vad jag trodde den skulle, godispåsen på håltimman gjorde mycket ändå. har börjat tycka att idrott är bland det roligaste i skolan nu mer också, spelade badminton och tennis idag, jag va rätt bra. det va asroligt att var i a-hallen i mimershallen med. kände mig som värsta superstar där nere när läktarna stog tomma och kolla på mig hehe.

ikväll är det paradise hotel, orka att det typ är det jag lever för.. sick. men jag gillar det och jag gillar att nalle kommer hit sen och kollar på det med. yes bra kväll. sen är det måndag imorn (höll jag på att säga) men det är ju fredag vilket är tusen gånger bättre än måndag sådetså.

bajsbra inlägg, jag är flummig.. ska upp och reta morsi nu. puusssssiheji!

i don't believe you

denna natten var inte skönare den, kändes som jag låg och sov på en cd som spelades. alltså snurrade runt och det var riktigt oskönt. blev helt yr och illamående, sen gör det inte saken bättre att armen gör ont heller.
gick ändå upp i vanlig tid och åt lite innan jag cykla iväg till skolan för att ha engelska, var bara halvt där kändes det som men jag fick min närvaro och åkte sen hem igen.
när jag va hemma strax innan tio så gick jag direkt ner och la mig igen, när jag vaknade två timmar senare hade jag sex olästa meddelanden och fyra missade samtal och jag hade inte vaknat av en enda liten vibration. jag var trött helt enkelt och det va riktigt skönt att få sova så utan att vakna.

nu har jga fått i mig lite att äta och har även pluggat lite så jag ska belöna mig själv med fruktsallad och gossip girl tänkte jag. och jag längtar tills ikväll då det både är greys anatomy och paradise hotel, plus att mamma och pappa ska på operan så jag får välja och vraka bland tv-apparaterna. kan ju ha på liksom allihopa och gå runt lite och kolla om jag känner för det. a så bra har jag det en onsdag som denna.

herråå!

I'm having fun don't put me down

jobbiga jävla spruta.. sov inte alls inatt nästan, svettades och a febrig trots att jag hade ätit massa tabletter på dagen och innan jag la mig. när jag vakna va jag fortfarande inte helt som jag skulle så jag gick upp och tog lite mer tabletter och gick sen och la mig igen.
vaknade vid elva och kände mig lite piggare, förutom att armen gör svinont. fan va klen jag är..

gick i alla fall till skolan vid två och fixade så att vi fick våra skolkataloger. fan va jag är bra på att bli bra på kort asså, haha. jag är glad att folk får sig ett skratt och på så sätt lever lite längre. men vad gör en skolkatalog om hundra år liksom. den ä glömd om nån vecka!

efter skolan kom bästis hit och kollade när jag och ebba gjorde pannkakor till henne, sen åt vi det allihopa och det var gott utan pepparkaksglass och chokladsås på.

hur oooooooooooorkar du va så bäst jämt pnäneeee, jag älskar dig!


soeta flikkor

nu ska jag skriva klart mitt arbete och sen plugga glosor innan desperate!

puss


aj min arm


tacka gud för paradise hotel!

skrev ett jättelångt och intressant inlägg, och då slutade internet fungera och allt försvann. det är inte menat för mig att blogga så mycket som dig olivia....

för att förklara rubriken med så tog jag svinissprutan idag, och det var oskönt.

herrååå

det är så mycket man inte förstår

om man ändå kunde läsa tankar.. bara ibland.


söndagsplugg

nu hade det vart bra med en liten kamera i datan så jag kunde visat er hur duktig jag är nu.
känner mig lite som Blondinbella när jag sitter här med min 70% mörka choklad, ny-manikyrerade naglar, glasögon och ett papper om affärshändelser.  men nu har jag ingen kamera på datorn och jag är för lat för att ta ett annat kort och sen lägga in på datorn så ni får helt enkelt tro på det jag skriver och föreställa er mig.

idag är det den 22 november, grattis till mig och mamma. främst till mamma eftersom hon ändå fyller år också, hon fick en tv till sitt sovrum av pappa, hellaaaaooo fusk.. men man fyller ju bara år en gång om året så det är hon ju värd, plus att det kommer finnas mer plats i soffan när jag ska kolla tv eftersom det inte kommer ligga en flodhäst och sova där, positivt!


jag & mamma i grekland i somras, charmtroll..

när mina engelskaglosor satt sig där dom ska och även affärshändelserna så ska jag belöna mig med dagens gossip girl avsnitt eftersom jag kommer missa det sen då jag ska kolla handboll istället. och innan det ska jag även hinna trycka i mig lite tårta som ebba & mamma ska fixa.

nu åter till plugg, hejs!

ignorance is your new best friend

lördagar, brukar va taggat som aldrig förr. och hade det inte vart för att dom har grävt i mitt knä så hade det säkert vart så även denna lördagen. istället blir de la att sitta hemma även idag, bajs-helg.

imorgon fyller mamma år så farmor och gänget kommer hit och äter sen, faaaaaaaaaaaaaaaan va skoj.

positivt! herrå

orka mig ändå

sitter och lyssnar på typ tommy körberg? när han sjunger bögiga sånger om julen, måste ha ätit liiiite mycket tabletter...

jag fryser om mina fötter och jag orkar inte gå till garderoben och sätta på mig ett par strumpor, märker ni hur jobbigt jag har det även om det är fredag eller. galet.

tack elina för du fixade med headern min!

how did it end up like this

fredag is good!

hatar kryckor ändå, förjävla jobbigt får jag erkänna att hoppa ikring med dom, jävla extraben eller nåt som mest av allt är helt ivägen. men nåt hjälper dom ju till såklartis.
denna helgen blir (på grund av kryckorna) en lugn helg, ikväll ska jag kolla idol o chilla och imorn ska morsi ha kalas och efter det får jag se vad som lockar mig. på söndag äre handboll inplanerat, va ju såååå längesen nu hehe.

lyssnar på massa musik som jag lyssnade på i somras och jag vill ha sommar igen känner jag, fattar inte vart himlen får allt regn från. änglarna bara gråter, gråter och gråter och jag blir blöt och jag vill inte det.

positiva cecilia på G!

heja tove, puss!

nya favoriter


börjar inlägget idag med ett par nya babysar som ska bli mina inom kort! snart får jag lön ifrån bauhaus och försäkringspengar från operationen som äger rum imorgon, då ska dom få träffa mamma. kan knappt vänta!

dagen har gått långsamt, och vart i största allmänhet tråkig. konstigt med tanke på att det var onsdag, hehe.

nu blire mer Icy Tower och mat innan jag ska duscha i äckeltvål och lalala. ska proppa i mig mat för jag fick sen tid imorgon på operationen, eller tjaa, klockan 13.00. men jag får inte äta nåt efter 00.00 inatt. så jag har några timmar på mig, får säkert ner en äggmackis på den tiden iih!


PUSS, vi hörs förhoppningsvis imorgon efter min operation!

jag byggde upp dig bit för bit

kent's nya album är helt sickobra, lyssna in det vetja!

idag är det tisdag, för er som gått miste om den infon, och det var väl ingen bra tisdag. men dålig var den inte heller om jag tänker efter.
började dagen på bästa möjliga sätt nästan, tränade hos icka MED BÄSTIS! kalas, det bli samma sak på måndag, fast då på eftermiddagen. tycker jag blir skitbra. olivia: visst sa jag att jag att där jag satte lappen i omklädningsrummet, att där kommer den sitta kvar när vi går.. så vart fallet, hoppas nån har nytta av den.

när jag kom till skolan sen hade vi debatt om dödstraff, svårt att debattera om nåt man inte riktigt vet vad man tycker. jag var mot och tyckte jag gjorde bra ifrån mig, för att inte ha förberett mig nåt hehe.. oj va jag är seriös med skolan. SKÄRPNING!

åkte in till göteborg efter skolan med ellan och skulle köpa present till våra mammisar.. det gick inge vidare för min del, men ellan lyckades iaf.

nu blir det la natten antar jag, eller snarare sovdags. för natten blir det ju alltid säg.

SISTA PROFILTEORIN IMORGON, GILLA!

godnatt.


gaaays


hör du mig, allt det här är för dig

ledig måndag är skönt. ska upp och göra mig frukost nu, äggmackis forlajf.

hejiheji!

vad du än gör ta inga råd från mig

lars winnerbäck - jag får liksom ingen ordning

nu har jag precis ätit middag och jag är så fruktansvärt äckligt mätt så det finns inte. kan ha lite att gör med att jag proppa i mig en hallonpaj-bit när jag och bästis gick ner och spontanfika i kungälv. men man vet ju aldrig.
snart blir det kanonbra tv-kväll. varför klaga på söndagar så mycket ändå, sjukt bra program och det är verkligen tillåtet att bara vara äcklig och slappa. låter precis om det passar mig, och det göööre.


igår var det lördag och imorgon är vi lediga vilket är riiiiiiiiiktigt skönt. har heller ingen träning på morgonen vilket betyder att jag kan sova hur länge jag vill imorgon bitti, loveit!

pusssss

jag minns hur hjärtat pumpa när jag fråga chans

förevigt ung - newkid
sötaste låten just nu, iliil.

jag har precis vaknat och känner mig precis lika trött som jag gjorde innan jag somnade.. svenskan är tråkig och jag orkar inta packa upp idrottsväskan och inte heller packa den igen för imorgon. fan va jobbigt.

idrotten var väldigt rolig idag och jag fick inte ont i knät en endaste gång vilket är skitbra. men trots det blir det operation om exakt en vecka idag, hoppas jag inte blir lika nervös som förra veckan. och hoppas framför allt att det blir av med operationen denna gången, orkar inte vänta mer nu.

idag har jag en sakna-fotboll-dag som aldrig förr.. eller mer, sakna vad-som-helst-jag-inte-får-göra-dag. vill börja spela innebandy igen, göra nåt jag är bra på. vafan gör jag nu liksom, går i skolan och där går allt åt helvete för tillfället. så känslan av att göra nåt jag faktiskt var rätt bra på saknar jag sjukt mycket helt enkelt.

jag har ätit äggmacka till kvällsmat hela veckan och det är gott, men idag ska jag inte göra det för jag orkar inte koka ägg. och sen så gjorde jag min sista kladdkaka på ett bra tag i måndags med, olivia påminde mig om hur jävla onyttigt det egentligen är och det är ju sant. så nu får det bli stopp med det, sen får det även bli stopp med annat onödigt ''fett'' och även alla mina förbannade svordomar som hela tiden kommer ut så fort jag öppnar munnen. det är ju skitfult att svära så som jag gör, hade vart skoj att räkna en dag. men vem fan orkar det? (den meningen kom naturligt, VARFÖR måste jag lägga in ett fan i den liksom, åhis)

nu ska jag inte blogga mer idag för jag skrev skitmycket såg jag nu, jag som kört rätt bra på små korta inlägg. det gick iiiiicke längre det.

puss


BLI FRISK DUMMA PNÄNE! :(

töntarna

kents nya album spelas mycket just nu och det gillar jag, väldigt bra!

skulle även fixa så newkids nya album skulle kunna spelas mycket, men det gick sig inte riktigt som jag ville.. va nåt extra program man behövde ha och jag fixade det men sen fungerade ingenting ändå och jag blir ledsen..

onsdagar betyder två lektioner, två rätt tråkiga lektioner. första är specialidrott A och andra är övningsföretag. just nu är övningsföretaget mycket tråkigare än vad teorin är faktiskt, gör nämnligen inte så mycket på dom lektionerna plus att jag gör min sista sån lektion nästa vecka, YES!

idag ska jag samla lite vuxenpoäng genom att gå och handla grejer hit hem. mamma kan inte göra det för att hon är sjuk och pappa är bortrest någonstans i sverige, tur är det väl att jag finns ibland. för att inte tala om nathalie då som ska gå med och hjälpa till, pjuhi hade inte vågat utan henne..
vi två ska även försöka hitta en plats att kolla på grey's anatomy ikväll, alla människor går ju och blir sjuka så det är knapert med place asså.. men det fixar vi nog på ett sätt eller så.

nu ska jag läsa i min svenskbok.. roande såhär på en onsdag!

pusss

tisdag dårå

oj en sån himla bra vecka, mjukisbyxor både måndag och tisdag (L) som jag gillar, imorgon får jag skärpa mig!

ja olivia jag är sämst på att uppdatera, i helgen hade jag inget internet men nu är det fixat igen. (ändå bloggar jag i skolan nu...)

efter skoli ska jag in till nallie med min kladdkaka och min svenska-bok. ska plugga inför provet på fredag, började redan i söndags med det så jag tror faktiskt jag kommer vara bra förberedd på det om jag fortsätter såhär. har cecilia gått och blivit seriös med skolan?.. nä det tror jag inte, men jag kan ju alltid försöka nån gång ibland liksom.

nu slutar jag snart, och då ska jag ha lägesrapport-snack med ingrid vilket betyder att jag kommer härifrån om ett år eller så, duuuuuuuuuuuummadumma ingrid. hehe.

hadehaaaj, puss!

shulululuu

lady gaga - bad romance
sjunde gången i rad jag lyssnar nu, yes näthandel is the shit..

ingen operation blev av idag, och jag tyckte mest det vart skönt, men som kloka människor säger, det är la ändå skönt att ha det gjort..

men min planeringen för ikväll och i helgen blir jättemycket lättare att utför nu med två hyfsat fungerade ben att gå på och inga extrakäppar heller.

ikväll blir det stand-up med nathalie och jag ska äta godis.


nu ska jag kicka, heerrå

ååhi

oj, där kom nervösiteten. jäklar, nu kunde jag knappt gå så som benen skaka på mig. nu vill jag inte till sjukhuset imotgon. jobbiga känsla i magen, fy usch blää :(
nathalie kommer om en timma och då får jag nog annat på tankarna, bra.

bubbelplast

imorgon blire operation, tredje gången gillt heja! 11.00 ska ni tänka på mig när dom gräver i mitt knä.

jag mår bra så fort jag inte tänker på skolan, laaaala glad iiiihi.

dh nu, pusssi


this is hell

sitter i skolan, och jag vill bara hoppa ut genom fönstret eller nåt just nu. seriöst, jag hatar detta. jävla klass jävla skola, ååååh.

det sägs att efter regnet kommer solen fram igen

då var man tillbaka i helvetet igen efter ett alldeles för snabbt lov..
min halloweenkväll blev bra, skräckfilm va ju sådär lagom spännande att ha sett när jag sen cyklade hem själv när det var kolmörkt ute. men jag klarade mig levande ur det och när jag nått mitt mål så låg redan min lilla tilda och sov :( dummidummi.

på söndagen kollade jag först på ifk-matchen med olivia och några mamm and papp hade här. sen kom mell hit en stund, jag gjorde klar mig så gick vi två bort till mimershallen för att kolla på handboll. himla skoj att va med dig igen mellis!

skönt att det gått en dag i skolan och jag längtar redan ihjäl mig tills helgen, fast helst en helg utan kryckor oså då.. fan jävla knäjävel. operationen ska gå jättebra iaf och jag ska gå på magnus betner på kvällen med nathalie och så är det bara.

nu ska jag äte maaaaat med bebbe, PUSS.


RSS 2.0