lala

jag har vunnit ett matkrig mot henne idag, som förövrigt resulterade med potatismos och tomatsås på golvet OCH i hennes ansikte vilket kändes skööönt.
sen är jag flera hundra gånger bättre än henne på mario, och jag överdriver inte.
fick choklad av henne och nu sitter hon och gråter för att hennes sims inte kan röra sig och socialarbetare kommer hämta hennes simsbarn.

jag älskar dig idiot :)


it's too late

här var det inte särskilt aktivt med uppdateringar. känns bra på ett sätt, att jag faktiskt har högre prioriteringar än bloggen i mitt liv.

bl.a min kära vän och kusin som fyllde 18 år igår. befrielse typ. spenderade kvällen hos henne med några fler tjejer och det var en bra kväll. och jag hoppas elin är nöjd med, det blir kalas hos henne nästa helg igen med släkten. och det är bara typ tre månader kvar tills jag fyller wooooooooooooooooooho spola tiden lite då. men stanna den sen igen för jag vill inte bli äldre nu på ett tag.
man borde få var arton och 20 två år, det hade vart en bra grej. ska försöka förhandla med riksdagen eller nån så dom kan fixa det. då kan ni tack mig sen när ni får dubbla år av glädje, ha!

när jag kom hem förut kollade jag direkt på paradise xl från igår och inser att jag inte riktigt vet hur jag ska överleva när finalen har vart på tisdag. tur att fler känner samma så vi kan ta oss igenom krisen tillsammans. stötta varandra liksom, skönt.
nu sitter jag och väntar på att i en annan del av köping ska börja, ett annat litet ljus i vardagen. gullisar.

Sean Kingston – Face Drop

i en annan del av köping



det har vart en hel del snack om "i en annan del av köping" nu det sista, så jag och ebba bestämde oss för att se på det idag för första gången i våra liv.
herrejesus vad jag skratta, godbitar allihopa där. favvisen blev självklart tobbe!
verkligen galet rolig, plus att jag hittat nån som svär mer än mig! :)))))))))))

jag är dålig

fast min rygg är sämre, fick inte gå och lägga mig nu för mamma och pappa. jävla dom.
ska sätta på en film och se om jag håller mig vaken eller inte.
trött dag.


SERIÖST, SOMMAR, NU!

comme si aucun


jag vill inte ha snö, jag vill ha grekland. btw så är ebba gullig.

nu har jag skickat in första jobbansökan i hela mitt liv. grattis cecilia, tack cecilia!

nu ska jag dra mig mot bussen som ska ta mig in till stan.


?

hur fan lyckas jag med allt?

söndag

denna söndagen har inte alls blivit som den skulle. men eftersom att min syster är bäst i världen och ett nytt one tree hill avsnitt hade kommit ut har dagen rullat på rätt bra ändå. tror den kommer avslutas trevligt med lite prat och chill tillsammans med min nalle också.
har hunnit med att kolla på "sommaren med göran" två gånger, fråga mig inte varför vi såg den två gånger men det var la i brist på annat antar jag. efter vi sett det har vi spelat mario och vi är failade på sista bossen... kommer inte förbi den jäveln asså.

skulle ha firat henke som fyller arton idag, grattis på dig goding, men det blev inte så. fick veta en halvtimme innan dom skulle gå att dom skulle gå och jag hade precis gått upp ur sängen och nääe, jag kände verkligen inte för att gå dit helt sleten. känns inte så jättekonstigt. hade ändå inte fått veta nåt om nåt innan så jag kände mig väl inte så delaktig i det hela ändå.
hoppas iaf att henke har och har haft en bra dag, because you're worth it ;).


pain

min rygg gör så jävla ont, betalar ett skyhögt pris för massage eller nåt just nu. aaaaaaaaaaaaaj.

är arg på blogg.se också eftersom det ska handikappa sig så att jag inte kan lägga in bild. fan, jag ska nog bara lägga mig nu.

i can't turn back time

nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar så jag kan få gå och köpa godis snart. det är galet hur beroende jag är av godis, hade vart bättre om det var morötter eller något som lockade istället.

kom hem från melanie vid fyra idag, vi vaknade vid tolv nån gång och gick upp efter ett tag för att käka litegranna. vi hade inga planer för dagen och när hennes föräldrar frågade om vi ville hänga med och åka lite skidor så tackade vi ja. kom iväg och åkte lite mer än 6 km. fruktansvärt bra jobbat får jag nog säga. jag tänkte lägga upp en bild på oss senare när melanie har skickat.
kändes bra att få åka bort lite grädde från gårdagens egengjorda semlor. tryckte i oss nästan två var och var redigt mätta efter det.
men vi håller vårat löfte om beach 2010 och ska börja köra gärnet snarast. hade ju verkligen inte gjort nåt om man fick bort en del och fick lite mer muskler, det är inget som det finns för mycket av på min kropp i alla fall.

nu är maten ääntligen klar!


now my heart is broken, like the bottles on the floor.

ke$has nya abum är rätt trevligt må jag säga. favvisarna just nu är, hungover, kiss N tell och blah blah bah!

dagens träningsvärk från igår var inte så hemsk som jag trodde, men eftersom vi körde styrka/box på idrotten idag så tror jag att min fredag och lördag kommer vara desto värre på träningsvärksfronten. men jag gillar det. det ska kännas när man tränat för fasen.

kolla in nathalies blogg och det senaste inlägget. ohja tabby for president, så jäkla skön tjej!

silly boy

ha! äntligen kom dagen jag väntat på, fan va gött.

jag har tränat idag, och inte hos sjukis utan på sportlife. fasen va skoj, body combat va det vi försökte oss på. och vi fick bannemej till det på sina ställen jag och mellsan. även om det var himla svårt att få kroppen att göra som den skulle. koordinationen är helt enkelt inte på topp, och jag räknar med att min träningsverk kommer vara redigt go imorgon. gött är de!

nu ska jag sova för att orka mig upp tidigt imorgon, och pallra mig till skolan. måste jobba gärnet hela dom två första timmarna på handeln och det ser jag inte fram emot.

what a waste of time

igå hann jag visst inte blogga nåt, hade saker för mig mest hela dagen. busy life liksom.

kvällen avslutades med massa favvisar, m m mmm daimtårta, paradise och de bästa.

nu har jag kommit hem efter skolan, tandläkaren och mormor. åt massa mat hos mormor, så sjukt mätt. ändå sitter jag och äter godis nu. känns bra att jag ska träna sen iaf så jag får förbränt en LITEN del av det.

har en liten "dust" med min pappa för tillfället med, sega jävla gubbe.............

nu ska jag upp till bebbis och ha det trevligt.

precis!

ja nu har även jag sett avatar och jag tyckte om den. sjukt fräckt gjort och allt var bara galet. men jag är inte för allt med påhittegubbar (okej jag älskar twilight, men det känns mer verklighetsbaserat än blåa varelser på en egen planet?) och därför blev det svårt att hålla koncentrationen på topp hela tiden. kände också att jag inte delade samma humor som resten av publiken då jag inte fattade varför alla skrattade när dom gjorde det och ingen annan skrattade samtidigt som mig. men äh, sålänge alla hade kul så!

nu har jag och nalle kollat dagens ph och herre min skapare nu händer det grejer. herrå catja. stackars lilla gretis, tur hon har cimon. dom är det gulligaste jag vet!

one honest mistake

ja denna söndagen har varit. ja den har bara varit liksom, det har inte hänt nåt speciellt. jag fick rensat ur min garderob vilket faktiskt var behövligt. var trots allt ett år sedan jag gjorde det sist.
tyvärr inser man när man rensar hur mycket nytt man behöver, som jeans, linnen, tunikor, träningskläder som är lite snyggare än massa gamla t-shirtar, koftor och så vidare. det enda jag verkligen hade nog av var just stora gamla träningst-shirtar.
fick besök av familjen ek också, dom kom och tog lite kläder som ebba skulle slängt. tilda fick med sig två ullaredspåsar hem så hon var i alla fall nöjd och glad.
nu är det även bestämt att vi ska åka till branäs på påsk typ. den första april åker vi och det är en torsdag då antar jag så kommer vi hem igen på söndagen. hoppas få med mig en vän så jag slipper ha det allt för sugit ensam bland dagiset som ska med...
något jag är lite mer pepp på är italien-besöket som antagligen ska ske i sommar. ebba ska ner på italy cup så då joinar vi. ska bli kul att åka ner på samma ställe som vi var för, hmm... tre år sen måste det bli va? eller kanske fyra, jag är lite osäker på det. men det var ett par år sen i vilket fall. när cupen är klar drar vi vidare i italien och kollar runt lite längst kusten antagligen, om jag och pappa får som vi vill. men det kan nog bli bra.
sen hoppas jag på en resa till i sommar, och mitt i allt det ska jag hinna med att jobba också. woho!

imorgon ska jag och pappa gå på bio, ska kolla på avatar. känner att jag måste se den eftersom att alla som sett den säger att den är så himlens bra. och jag gillade pokahontas ju, dom ska ju vara rätt lika av vad jag har hört.

nu ska jag kolla på intolerable cruelty, den går på trean nu för fullt. men vi hade den hemma så jag tänkte se den nu från början istället liksom. vet inte om jag sett den innan men den känns som en sån lagom bra film att se såhär på en söndagkväll.

natti!

härligheter


"jag hjälper dig vara festens mittpunkt"


"och den rosa färgen, den kommer från rödbetor"
"precis!"


och yeees på att rami är borta!

trevlig lördagskväll dårå. nu blir det kvarteret skatan med bebbis.

pusssss

kan jag gå med dig hem från bussen

fredagen blev bra, det kan jag inte säga något annat om.
började med att jag kunde sova ut på morgonen förr att jag inte började försen kvart i två. sen så gick jag och nalle ner till kungälv en sväng för att hitta lite accessoarer inför kvällen.
efter det gick jag hem och åt lite innan jag gick över till nalle för att börja göra i ordning oss. vi väntade på mellsan som missade lite bussar hit och dit. men sen var alla samlade och efter nån timma eller så begav vi oss mot bussen till mathilda. vi kom dit efter många om och men och hade det massa trevligt!
sen stack vi därifrån vid nio för att ta ytterligare en buss ut mot tjuvkil, och där var det trevligt. lite väl mycket tjejer får jag hålla med rebecca om. meeeen, eftersom VI ÄR BÄST ;) så lyckades vi med att ha himla skoj ändå!

nu ska jag och min frukt & mandel choklad ta tag i städningen innan jag ska spela lite mario med bebbe. himla najs lördag får jag säga. funderar även på att läsa lite körkortsteori... fint att jag ägnade en tanke till det tycke rjag åtminstånde. tror dock inte det lär hända.

heeeejrå


jag mår dåligt

jag var verkligen med om det äckligaste på riktigt länge idag, höll på att spy typ sju gånger. fick såna kväljningar eller vad man kallar det.
tänker inte nämna några namn ifall det skulle klassas som elakt. kallar helt enkelt huvudpersonen för X.
det börjar så här...
vi satt och jobbade i klassrummet de flesta i klassen tror jag, jag sitter vid mittenbordet i mitt klassrum och elina & ida vid varsina datorer nästan brevid x som satt vid en annan dator. x var nog förkyld för helt plötsligt så nös den. första gången gick det som det skulle, ingenting hände mer än att den nös, andra gången däremot (när alla redan kollade åt dens håll) så gick det inte helt som den ville vad jag tror. det flög ut en stor jävla svartbrun snorslem sak ur näsan på den och splashade ner sig på golvet. då kom de fyra första kväljningarna mellan allt skratt, sen kommer anita in som är arg på någon för att nån har visst gjort sönder hennes prydnandslucia. hon går direkt fram till x och trampar i ja SNORSLEMMET! asså fyfan, då kom resten av kväljningarna och jag mådde så dåligt. men kunde inte sluta skratta ändå. mår dåligt bara jag tänker på det och är rädd för mardrömmarna, hoppas ni kan se bilder framför er och sover lika gott som mig inatt. :)

imorgon är det fredag by the way, och jag är pepp. jag gillar dig nalle!
för det första börjar jag kvart i två OM jag ens ska till skolan och ska ha lektion. sen slutar jag tre och då ska jag hem och börja fixelifiiix. sen blir det en dunderkväll med godingar för hoppningsvis.

nu ska jag kolla lite på slutet av you me and dupree. PUSS!

jag går omkring i mitt pompej i bland ruiner

jag har kommit på den absolut ultimata skolveckan, man går måndag tisdag, ledig onsdag och sen går man torsdag fredag i skolan och har helgen ledig. hur bra är inte det då. testade teorin och var hemma idag, och gud en sån bra grej. jag borde få fredspriset!
egentligen var jag väl inte hemma för att testa den teorin, mer för att febern hälsade på mig igår och imorse, sen hade jag inte så mycket sömn jag skulle behövt för att klara av denna dagen heller. SÅ jag blev hemma helt enkelt. har haft det bra, förutom att jag nu inte har något mer 90210 avsnitt kvar att se. det känns faktiskt för jävligt om jag ska vara helt ärlig. men sen så tror jag att jag ska kunna överleva ändå, eftersom det finns värre saker i världen.

nu kom favvis-ebba hem och vi ska göra oss billyspizzor och spela mario. iiihi.

FAAAAAAAAAAAAAAAN jag spillde vatten över tangentbordet nu, hoppas fan inte nåt går sönder. ååååh jävla klant jag är, ofta man kan ställa ett glas i sängen utan att det välter jävla idiotjaaaaaaag. bajshejdååå

show me what I'm looking for

nu är de två första skoldagarna avklarade utan jättmycket ansträngning. MEN tillräckligt för att jag absolut inte orkar gå till skolan imorgon, kan ju inte sova om nätterna så därför tar det på krafterna att gå upp på morgonen. idag gick alarmet klockan åtta noll noll och jag ville bara döda någon, så arg blev jag för att skolan börjar så tidigt. det blev inte bättre av att jag var tvungen att gå till skolan heller, fyfan vad kallt det var. så när jag hade slutat sen fick jag ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till, fick skjuts hem av linus. väldigt snällt, tack.
imorgon ska jag alltså ta en day off så att säga och vila upp mig för att sedan orka gå till skolan på torsdag då jag ska vara där klockan åtta. ååh kill me. fast torsdag är bra för då ska jag ha idrott vilket jag längtar till för första gången sen jag började på mimers typ. alltid ett framsteg.

igår satt inte jag vid datorn på hela dagen, den var inte ens på. hade fullt upp med annat, vilket kan vara bra. att få lite omväxling liksom.

nu ska jag sätta mig och kolla på 90210 och vänta på att bebbis kommer hem så vi kan äta något.

hejå!

måste bara visa en bild på den snyggaste just nu också, matt lanter som spelar liam i 90210.


röd

ååååååååååååh kent!
(LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL)

am I what you need?

kom hem från mimershallen för en stund sen nu, jag hade gjort så mycket för att jag var en av dom som spelade i denna cupen alltså. helt sjukt. fotboll är verkligen det enda som jag nånsin vart rätt bra på, och som verkligen betytt nåt och det är så jävla jobbigt att bara sitta vid sidan av. det gör ont i mig så fort jag ser någon göra minsta lilla konstiga grej, så därför vet jag att jag verkligen är skadad för livet eftersom jag inte ens kan kolla ordentligt utan att tänka på mitt knä. och jag hatar det!
bra spelat av alla i kff i alla fall och det kommer gå skitbra för er iår med damlag och allt!

nu sitter jag och väntar på att mina tabletter ska få bort huvudvärken jag har, ska även ta och göra mig lite varm oboy och sen kolla på 90210 resten av kvällen.
behöver ju inte tänka på att komma i säng allt för tidigt med tanke på min sovmorgon till klockan ett imorgon.

hejdå


fredag den åttonde

lika med första dagen i skolan igen efter detta lovet. rätt mjuk start för min del, kvart i två till tjugo i tre. kunde inte klaga så mycket. men att vara tillbaka i skolan igen känns ändå förjävligt, på många olika vis.

sista dagen på lovet, alltså igår spenderade jag i mimershallen för det mesta. gick dit och kollade när juniorerna spelade och det va roligt. även idag efter skolan gick jag till hallen för att kolla mer fotboll. damerna spelade idag och det var ännu roligare att se på.
deppade inte ihop i hallen en endaste gång även om det var nära. blir så trött på hela skiten och vill inte tjata mer om mitt knä i denna bloggen. känns som det är 50% knä och vara ledsen 30% skola och 20% övrigt. faast, just nu ser väl mitt liv ut så i och för sig så det är ju svårt att skriva om någonting annat.

imorgon är det lördag, har en liten stressande orm i mitt bakhuvud som säger att jag måste hitta på och göra nåt. men mest av allt vill jag bara ligga hemma och typ läsa min bok eller kolla 90210. hur skönt som helst!
antagligen så blir det väl det senare alternativet under dagen och sen drar jag väl eventuellt till henke på kvällen för att vara social. mest troligt orkar jag inte. men med en melanie så brukar ju det bli så att mitt tagg kommer tillbaka rätt som det är. så vi får helt enkelt se på den saken imorgon.

har tänkt lite och planerat hur min framtid ska se ut. vill hitta en lägenhet att flytta till snarast, och då vill jag ha med mig pappa. vi skulle haft det så bra där känns det som, snackat massa fotboll, ätit god mat, skämtat och kollar tråkiga program på tvn typ. och hela dagarna lyssnat på gammal go musik som pappa väljer ut. bebbe hade fått komma och hälsa på lite då&då ifall hon vill med. men inte för ofta, pappa är ändå min. och framför allt så är lägenheten min, så skulle pappa bli för påfrestande att ha runt mig så kan jag sparka ut honom liksom. bra med valmöjligheter om man säger så.

nu blir det 90210 för att sedan läsa twilight. pussiheej!

i'm mr.brightside

denna dagen blev ju jättebra, piggnade till efter att jag lipat till lite olika random grejer. bland annat en göra-slut-text en bloggare hade skrivit och till sista avsnitten av första säsongen på 90210. jag måste vara dum i huvet.

olivi kom hit vid åtta, vi bestämde att vi skulle göra våfflor. så jag hon ebba och maja gick till willys och fixade ingridienser och lite annat som behövdes. sen blev det GRÄDDNING av våfflor ett tag fram över. dom blev rätt goda, förutom dom med gammal ost på.
efter kalaset kollade vi håkan-konserten från peace&love i somras inne i bibbans rum. lite tråkigt att det är fyra års skillnad på oss får jag nog medge. men det märks mindre och mindre så snart kan hon nog bli mer pratvänlig. får tämja henne typ mitt lilla husdjur.
hon har skaffat blogg också, hahahahahahahahaha.

hejs!

jaaaaaaaaaa

det är asmycket snö ute, och det betyder att man kan vara inne precis hela dagen utan att behöva få skuldkänslor för det. oj va heaven!
har i och för sig vart ute lite, eftersom jag sov i diseröd inatt hos mellsan så fick jag sjuts hem och var tvungen att gå hela vägen från bilen till dörren (sex meter typ). men det räcker gott och väl för mig.

är helt jätte trött nu, gick upp alldeles för tidigt.. eller tror närmare bestämt att vi gick och la oss alldeles för sent. klockan sex bestämde vi oss för att sova. då räknade vi ut att vi skulle få fem timmars sömn ungefär och jag har hört av en vän att det är bäst att sova fem timmar, för då är man jättepigg den dagen. ja nu vart den teorin testad och den behövs inte göra det igen. jag är trött för att jag sovit för lite helt enkelt.
pappa och mamma är iväg och handlar nu så vi ska äta tacos sen och innan det ska jag vila lite till ett avsnitt av 90210.

kanske blir hitta nemo senare ikväll med, rebecca la ut en liten snutt från filmen och jag insåg hur längesen det var jag såg på nemo nu. min lilla favorit.


ihi gullisar!


windows 7

min dator har fått ett nytt utseende, ändrade menyer och så vidare. hatar det. svinkasst. och så har min såndär pekgrej på datorn, musplatta om det heter så slutat fungera som den ska. och det är mer än svinkasst, det är förjävligt.
så det har jag lite damp på, sen har jag damp på annat med och helvete vad arg jag känner mig. hade vart skönt att göra sönder min spegel just nu. och det är fruktansvärt onödigt, både att vara så arg och att göra sönder den. så bajs.

började denna dagen med träning hos icka i vart fall, rätt segt men bra. efter det gjorde jag toast hos olivia, hon var nyttig i några timmar så hon struntade i det. gott tyckte jag det var iaf, satt i hennes kök och åt medans vi lyssnade på the killers. ack va bra dom är.
väl hemma la jag mig i sängen tror jag, kollade 90210 ett avsnitt bland annat. sen tog helvetet vid och pappa installerade windows 7 på min älskling...

dagens plus var ben & jerrys och att paradise hotel ÄNTLIGEN började igen. can't wait til tomorrow!

pussis

länk

måste bara länka nathalies blogg gå in där och kolla våran film efter ett åk i skidbacken.
olivia intervjuar oss små barn, haha.

inglourious basterds

min bästis är bäst!

kollade på filmen inglourious basterds idag med henne, innan det åt jag favvo-maten tacos och spelade rappakalja med hennes familj. jag kom inte sist heller, jag vann över hennes fyra år yngre bror. men so what, jag kom inte sist vilket är huvudsaken!

imorgon ska jag och livi till icka igen efter juluppehållet heeeelt utan träning för min del. ska prata med pappa imorgon angående träningskort så jag får det fixat, för jag måste få bort alla extra hundra kilon jag lagt på mig sen jag skadade mig. byebye kladdkaka, chips, choklad och cola för ett tag. cut!
efter träningen ska vi göra toast, och det är mest det jag längtar tills, har vart sugen ända sen jag fick lite toast hos henke igår. och vi var för mätta för att göra det idag tills filmen, så vi nöjde oss med pringles & estrella som sällskap, hehe.

nu ska jag snart byta om och göra mig klar för att kolla på 90210 ett tag fram framöver. ska missa jvm med, just nu är det mer bara för sakens skull jag inte vill se det, och sen för att jag inte bryr mig heller såklart.

PUSS!


pulka


snyggaste pulka-gänget någonsin!.
 bra kväll, började med pulkaåkning i skidbacken och sen drog vi på after-pulka och chillade hos henki.
ni är bra!


I need no words



 ♥


save me, I'm lost

så fort jag är ensam blir jag ledsen, fast det inte är värt det. fan att jag ska va sånhär, eller varför skulle du va sånhär kanske är bättre sagt. 

sitter och gråter till denna låten nu. och ska nog bara sitta inne hela dagen och lyssna på min liplista och vara tråkig.

hejdå.

10-01-01

förvirrande detdär med att nollan kommer sist på året denna gången tycker jag nog. men det är ju en vanesak vetja.

just nu vet jag inte om jag sover eller är vaken riktigt, vad gör jag uppe nu liksom?
för 24 timmarsen var jag ute och hade precis vart glad för att det blev ett nytt år, mycket att vara glad för egentligen? shit, jag fick typ depression förut när jag insåg att jag inte ville bli gammal. verkligenverkligen inte. ååh stanna tiden när jag fyllt 18 typ.

dagen började bra, vaknade mellan nalle och mellsan. gud vad ni är bra verkligen!
vi satte oss och kollade bilder från gårdagen i min säng innan vi fick sms om att vi skulle bort och äta pizza med "gänget". självklart bangar vi inte lite kebab. så vi drog på oss kläderna och stack dit tillsammans med livi & kk.
efter det blev det en promenad genom stan för att fiska upp kvarglömda kameror och hyra film. sen gick vi hem till mig och kollade ytterligare några bilder och sen bara prata. ame kom och vi gick sen bort mot kikki för att kolla på filmen. himla kass film, eller så har vi himla kass humor, välj själva.


jag låter bilden tala för sig själv och tycker den gör det bra!

nu ska jag fortsätta med att försöka hålla ögonen öppna.

pussssi

wöw


ja men ungefär hit, tills när nathalies ben försvann var det en sjukt bra nyår!
japp, nu ska vi, jag mellsan och nalle, ta och lägga oss. natten var lååååååååång.
heeejrå!

RSS 2.0