sista

mitt liv har hamnat snett.
ingenting är som det borde, jag vet inte vart jag har någon och jag har själv gjort det så antar jag, så är det alltid. jag har inte en blekaste aning om hur jag ska göra för att fixa detta, jag är på botten nu. har ingen motivation till någonting och jag vill bara vara hemma. vill inte visa mig bland folk, inte i skolan inte på fotbollsplanen inte någon stans.
inte ens i mina drömmar har jag ett bättre liv, vaknar varje natt av hemska drömmar, och det hemska i dom är att det är om verkligheten jag drömmer. jag vet verkligen inte vad jag ska göra åt det, måste ta mig upp från detta och det snart. ska bara tänka framåt.
låter som största dramaqueen, men jag känner såhär. och fokus ska vara JAG, nu ska jag ta hand om mig själv.

näst sista

tanken var att när jag räknat ner dagarna tills att tandställningen åkte ut så skulle jag lägga ner bloggen.
så på måndag tänker jag ta bort den, kommer nog ångra det från och till. är ganska så kul att gå tillbaka och kolla vad man gjorde för ett år sen eller mer. men jag känner att kommer jag inte ihåg det är det nog inte värt att kommas ihåg.
jag har inte varit ute på hundra år, av ingen anledning alls. ikväll ändras inte det, 100dagars fest lockar inte ett dugg nu längre och jag har inga att gå ut med. faktiskt. är trött på ganska mycket för tillfället och orkar inte ens ta tag i vad jag är trött på. finner mig i det och är så glad att ebba alltid ställer upp.

dagen d

blev en spännande vändning på denna annars så fina dag. lika bra att sova, hoppas hjärnan gör det samma...

1 dag (men man kan säga 0)

BYE BYE MS.BRACEFACE!!!!!

jag smakade på domdär macaronsen jag bakade här om dagen igår, dom var äckliga. godnatt.

2 dagar

jag gillar att det började snöa idag helt plötsligt när jag gick hit med skinnjacka. kuuuul.

skolan suger och allt är som vanligt, jag ska träna ikväll även om jag har dampont i mina benhinnor. måstemåstemåste träna.

3 dagar

idag har vart en fin dag. men nu är den ful för jag missar barcelona - arsenal på tv. JÄVLAR.

hej igen idag

bakade macarons, vågade dock inte smaka :P

 
jag var med på match idag på träningen helt fullt ut, gjorde enda målet. jätteosnyggt var det, men ändå mål och glad cil.

4 dagar

irri att jag redan är vaken, vet inte vad det är med mig... kan verkligen inte somna om. ska gå upp till ebba och äta nu. sen ska vi baka macaroons. kollade på avsnittet när blair trycker i sig massa såna för att inte ha sex med chuck igår, då blev jag nyfiken på hur dom smakar. såååå därför testar vi att baka.

gillar studiedagar!

5 dagar

dag är en fin dag, solen skiner hur mycket som helst, min fisk har fått nytt vatten och jag har... hmm inget. det var värre med denna dagen. nu ska jag unna mig gossip girl.

6 dagar (låtsas att det är lördag fortfarande)

tränade imorse, duktigt av mig. det var tråkigt. sen har jag vart med lajnus och sen spenderade jag kvällen hos ame. låter precis som förr lördagen i princip!

imorgon är det söndag, en söndag utan ångest. för på måndag och tisdag har jag ledigt. ren lycka.

7 dagar

efter lång lärorik och rolig dag är jag en sjukt trött tjej. ska checka in i soffan med chips och dipp.

skulle haft en fet ungångskväll nu egentligen, många alternativ men alldeles för lite ork. trökigt. men vet ni vad, det kommer fler helger, bland annat nästa. då ska det bannemig firas, för då är finally helgen och dagen jag väntat på i massa månader här.
ska bli otroligt skönt med två dagars ledighet nästa vecka med, fy vad jag kände att jag gillade läget ändå. vad är väl bättre än en kväll i soffan???? imorgon ska jag träna och städa med. byta lakan och greja, varför blev jag just glad över det faktum att jag ska städa? kanske för att jag inte behöver plugga någonting. KAAANSKE därför.

PUSSS på allt!

8 dagar

idag har avrit en alldeles för lång och krävande dag i min smak. men jag är nöjd med vad vi åstadkom med montern! nu ska vi försöka sälja lite också så kanske humöret orkas hålla uppe en lång dag även imorgon.

nu ska jag unna mig ett gossip-girl avsnitt!

9 dagar

idag var jag hos tandläkaren med tandställningen för sista gången, tog bort fästena längst in och slipade ner lite på min framtand. så nu är allt klart för att tas bort.

imorgon är det mässa för alla UF-företag i göteborgsregionen och jag tycker det ska bli väldigt kul och spännande samtidigt som jag är huuuuuur stressad och panikig som helst atm. vet inte om jag har allt och tänker på vad som skulle hända ifall jag glömde något osv osv... nu kom jag på att jag inte gjort namnskyltar. FAN. och jag har inte köpt godis. FAN igen. (ska bjuda på godiset, inte ätat själv.)

idag fyllde fin-fia år och det firades med både godis och kladdkaka. herrejösses, lär ju inte bli nyttiga luncher dom två kommande dagarna heller. illa! nu måste jag sova.

10 dagar

har haft en asabra dag!!!! det mesta är nu inhandlat inför mässan också, ska bara måla och bygga lite.

nu gossip girl och söööva. (puss på världens finaste kille med)

RSS 2.0