sagoland

nu sitter jag här och skriver på detta inlägget för åttonde gången. jävla bloggjävel, varför skulle det dampa sig så, jag blir så ledsen..
hoppas fan ta mig det funkar nu annars skiter jag i det.

jag kom hem från ame för en stund sen, var där med tjejerna och firade henne för att hon fyller år idag, jag och olivia bakade en himla lyckad tårta som blev himla fin och god. jag gillade den, fast den blev föööör mättsam. satt och kollade lite humor från tv4 och skrattade lite tills vi sen gick hem. blev en snabbvisit men ändå en bra sån. hoppas verkligen du haft en underbar dag för det är du bannemej värd min stjärna!

tror du gillar bilden. jag gillar iaf kvaliten och att jag har så mycket bilder på denna datan hehe.

imorgon är det tisdag och sovmorgon till tjugo över nio vilket aldrig är fel, ingen jobbig dag alls imorgon och jag slutar tjugo i två vilket jag med gillar.
skulle egentligen åkt in till stan med livi och fixat allt jag ville fixat men fick slingtid imorgon klockan fyra så det passade inte kalas. men himla skönt att äntligen få det gjort med håret i alla fall. får bli stan på onsdag istället kanske, vi får seeee.

skoldagen idag var bra och avslutades med engelska b vilket inte alltid är så mycket att hurra för, men det är ju en helt ok klass om man säger så och det gör det hela lite värdare, speciellt johan. (hoppas du blir glad för att jag nämnde dig nu ;))

nu blire sovtajm tror jag minsann. puss och hej!

you don't even have to be a hiphop star

nu sitter jag här, klockan är typ kvart i tolv och jag har redan vart i skolan en gång och ska dit om typ en timma igen. fan att man ska ha så gamla lärare att dom inte ens kommer ihåg en.. jaja, det är väl så det är.

hittade roligaste låten med, lyssna in denn länken haha!
http://www.youtube.com/watch?v=car7XMgbx04

nu måste jag platta håret, ska åka till skolan och äta med bästilivi. skriver när jag är hemma igen.
heeejs!

loosing my way

denna dagen blev lika stressig och konstig som jag först tänkte, tur att jag änna var förberedd på det.
har hunnit med att plugga det jag skulle plugga och sen så hann jag med ebbas match också, tror till och med att dom vann. heja mig för att ha så bra koll. stog mest och tyckte synd om mig själv eftersom det regnade så mkt så det kändes bannemej som om någon hällde en hink vatten över mig, så då slog det mig. att jag ska in i veckan och köpa ett par gummistövlar, fy va bra att ha egentligen, dels tycker jag det är snyggt och sen är det ju i princip det ultimata att ha i sverige. jag menar största delen av hösten består la utan regn eller, så varför inte. det är en värd investering har jag bestämt mig för. ska bara hitta den perfekta modellen, dom här från hunter är snygga men vi får la se hur som sitter på med. är inte jättepepp på att springa runt som största klumpfot liksom.


hoppas jag hittar några, tisdag får bli dagen jag åker in tror jag. hoppas mamma kanske är lite rolig och kan följa med mig, aldrig fel. och mamma borde väl även hon tycka att gummistövlar är en bra grej.. ja nog tjötat om den skiten.

efter att jag kollat klart på ebbas match så åkte vi vägen om mcdonalds och köpte mat, min älskade ceasar sallad satt precis där den skulle. mamma skulle kört mig till kongevi var tanken så att jag skulle ätit där och kollat på kff-qviding men det blev inte så. rätt skönt att få gå hem och byta kläder kan jag tycka. jag och nathalie drog bort till idrottshallen vid halv sju typ och kollade på handboll. shit, det är nya grejen. det va änna underhållande, stenhårt det där. förra året hockey nu handboll kanske, ja vi får la se. det är ju betydligt varmare och skönare i en handbollshall än i en ishall i alla fall.

shit vad jag bloggar, andra inlägget för idag. sickowacko. ja gillar det, nu ska jag lyssna på jordin sparks. himla bra album battlefield får jag säga, gillar framför allt S.O.S just nu. lyssna in den så hörs vi. heeej!

all set up

söndag och jag gillar inte det, hade det varit en såndär vanlig söndag med gossip girl och one tree hill hade jag mått så himla mycket bättre.. men nej. inget sånt bra idag, utan dagen ska spenderas med mina engelska grejer som jag måste göra tills imorgon, jag älskar att jag alltid skjuter upp saker tills sista dagen, och sen ska jag även hinna kolla min lillasysters match klockan fyra och direkt efter det kolla mitt gamla lags match. det blir lite stressigt eftersom jag ska klämma in ett besök på mcdonalds emellan det med, hoppas mamma fixar det.

natten spenderades hos ame, vi kollade på lite humor från tv4 och åt kladdkaka men tröttnade ganska snabbt på det och la oss istället och prata tills att klockan blev tre typ, då hade vi gissa-låten-tävling. ame låg och sjöng för mig så vackert så vackert och så lyssnade jag och gissade vad det var för låt helt enkelt. vi somnade rätt snabbt efter några låtar och jag vaknade elva typ men ame sov vidare.. satte mig vid hennes dati lite och kollade runt tills hon vaknade runt tolv. då gick vi och åt frukost, muuuuums med nyttigt bröd och kladdkaka efter det.

nu ska jag fortsätta studera det engelska språkets historia och ursprung.. åh va intressant tänker ni nu, och fy vad fel ni har. jag hatar redan engelska b..
det är den lite intelligentare cecilia med glajjorna på som pluggar som ni ser på bilden, så det borde ju ändå bli bra gjort tycker man.



nu måste jag skynda, hadehaj!

aldrig ångra hon beslutet

tack som in i fan, du är himla bra du nathalie. min blogg känns mycket trevligare att se på nu än innan. tyvärr kommer det jag skriver vara lika ointressant men det är liksom smällar man får ta.

inlägget imorse vart väl lite överdrivet kan jag känna nu i efterhand men jag va så pissed off asså, hehe. nu är alltså farmor och gänget här och jag har väl haft det trevligare, men ebba är inte dum hon alltid. och nu väntar jag på att ame ska ringa mig så jag kommer härifrån.

jag slapp övningsköra idag med, yes. får ta tag i skiten imorgon istället så att farsan blir glad på mig.. sen måste jag även ta och göra engelska med vilket inte lockar. fy vad jag skjuter upp allting hela tiden. gillar det inte med mig. ska ta och skriva nåt fucking brev med som jag säkert klagat på innan. nä fy nu blev jag allt för aggresiv igen, får ta mig en geisha så jag lugnar ner mig....

tillbaka efter geishan och plötsligt känns det värt att leva igen. skolan kommer säkert gå bra och engelska läxan klarar jag lätt och även att skriva ett brev, sen får vi även hoppas på att körningen går bra. oj vad optimistiskt detta blev, heja mig.

nu ska jag byta om och platta håret, här kommer en bild på mig och världens bästa.
nähä det skulle det visst inte för då kände inte det för att samarbeta med mig idag, sånt som händer. får bli en annan dag.

hadeeee haj!


al aggro

jag vill flytta långt bort och börja om, ååååååååh. trött på precis allt typ, vill inte bo här mer. vill inte bo med min familj, flyttar hellre till kiruna eller nåt, fan.

bra start på min lördag verkligen, kalaskul. blir väckt på ett trevligt? sätt, finns det något trevligt sätt att bli väckt på av sin mamma, nej det gör det inte. låt mig sova förhelvete. går upp och äter frukost, smakade mest bajs typ, alltså inte så gott. sen blev jag tvungen att städa för att farmor och farfar och mormor och morfar ska hit. fan va ointressant, jag orkar inte sitta och leka trevlig, heeeeeeeeeeeeeeeelvete. någon som kan rädda min lördagskväll?
måste fan bort, kan inte va här inne hela dagen. och pappa kan köra upp i röven att jag ska övningsköra med, fuck no!

trevligt inlägg, hejdå!

happy birthday dear pappa

oups, första gången jag totalglömde någons födelsedag. fy vad pinsamt, tack mamma för att du faktiskt tänker på allt.

nu är första skolveckan avklarad och jag sitter redan med plugg som jag måste göra i helgen, kan väl inte medge att det är så jättejobbigt plugg, ska skriva ett brev om mig själv och svenska till nabila min nya lärare i svenska b. och sen ska jag skriva ett brev om mig själv till ulf med, så han lär känna mig mer? knäppt, han ska ju bara träna mig vafan, men jag gör som han säger. sen har jag även lite engelska-shit med. eller tjaa, det är inte så lite faktiskt men det ska jag nog klara det med.

idag är det alltså fredag och jag ska bara chilla med några godingar och kolla film tror jag, ska äntligen få se never back down. sen fyller ju även pappa år då så jag ska väl vara med han och spela lite wii med  eftersom han fick ett nytt spel av oss i present så han blir glad höhö.

nu blir det wii resort ett tag, ha det naajs.


samma nätter väntar alla

ja, onsdag och där med dag tre i skolan avslutad. även denna dagen gick smärtfritt fram, trots att det blev lite småsegt på fem timmars passet mitt på dagen emellanåt. men det kommer bli jättebra tror jag, hoppas vi fixa bra så att jag johan david och sofia kommer i samma ''företag'' med. för blir det så bra kommer det bli kalas.
jag kom hem väldigt tidigt, satte mig vid datan i väntan på ebba för att sedan bråka lite med henne och sen när vi blivit vänner igen så kollade vi ett ansnitt kvarteret skatan till maten.
nu ska jag snart börja göra mig klar för att åka till friskis med olivia och träna spinning, helt jävla najs verkligen. ska bli sjukt skönt att träna på riktigt. hoppas jag kan hålla detta nu och verkligen komma ut till friskis typ två gånger i veckan. men det brukar ju bli mycket snack och lite verkstad för min del. himla illa där..

jag börjar leva i en bubbla tror jag, i alla fall i klassen. drar mig längre och längre bort från c huset för var dag. och så fort jag har lektion med klassen sitter jag mest och dampar på djhfzeci mest för att hon tror hon vet så jävla bäst fast hon inte gör det. och sen så trivs jag bättre i d huset helt enkelt, så får det nog bli bara. inte mycket att göra åt saken.


här är jag och nathalie söta på cp-toaletten i d huset. vi hade ingenstans att sitta så vi gick in och satte oss där, himla mysigt verkligen. fan va fult ändå, haha.

nu ska jag byta om, ciaooo.

du verkar vara en sån man kan lita på

dag två av skolan avslutad, det flyter på och jag gillar schemat himla bra än så länge. har ett fem timmars pass med övnings-företag imorgon som kan bli rätt intressant oc hse hur det blir dock. men det är morgondagens händelser det, nu åter till dagens.
slutade två typ och väntade i en halvtimma på nathalie och olivia för att sedan ta bussen med dom in till stan, åt en himla god sallad till en början och sen så gick vi runt i en hel del affärer, jag fick köpt mig en kofta och ett linne. sånadär bra ha saker liksom. väl hemma bytte jag snabbt om och drog ut med pappa och övningskörde ett tag, fan va dålig jag är, helt sjukt. kommer aldrig få körkort, kan ju förihelvete inte ens starta bilen normalt. blir så trött på mig själv så slutade köra och pappa fick köra hem oss igen. att han stpr ut stackarn, haha!

imorgon blir en redigt lång dag.. börjar 7.50 med profilteori, inget jag ser fram emot men det är ny lärare och det kan ju faktiskt bli bra då. sen så ska jag träffa nathalie direkt efter med så det är värt att stå ut. sen har jag det där fem timmar långa passet mitt på dagen.. men att sitta och leka kontor kan väl ändå inte vara så himla krävande va.

nu ska jag fortsätta drömma, hepårej!

och då var sagan slut..

denna dagen har varit rätt bra. har löst det mesta som som skulle lösas i skolan och det slutade precis som jag ville att det skulle i början. fick gå kvar i profilen, ska göra det tills v.47 då kursen är slut och jag har fått 200 poäng plus att jag får 100 poäng från engelska b kursen med, vilket betyder att jag är klar och har uppnått 300 poäng och inte måste välja något inför trean sen! jag gillar, ich liebe, i love typ. hade andra lösningar in emellan som fotografisk bild med livi som också hade varit riktigt bäst, men detta blev ändå bättre. och mitt schema är också hur bra som helst och nästa termin kommer det bara vara ännu bättre.
sen är även halsen mycket bättre nu, även om den fortfarande vill visa att den finns genom att göra ont så är det en sån smärta jag kan leva med, och idag har jag sett stjärnor mest hela dagen, många stjärnfall jag kunnat önska mig saker på. men hann inte, fy vad virrig jag va i skolan ett tag. men fick löst det med med några tabletter.

när skoldagen var slut skyndade jag mig hem för att få i mig mat, höll på att dö av hunger förstår ni. jag och ebba satte oss i sofforna där uppe och kollade på mia & klara medans vi satt med varsinn data och mat med. tycker vi är bra på att ha det bra. nu sitter jag i sängen och har duschat och är klar för att gå och lägga mig, var ute och gick med nathalie en långpromenad. väldrigt mysigt, hoppas vi kan hålla det en gång i veckan. det är så lätt att prata när man går.

nu ska jag lyssna lite mer på markus krunegård och sen är det natten för min det. godnatt!


ibland gör man rätt, ibland gör man fel, lev med det.

denna natten var näst intinn outhärdlig, fy va jobbigt det va. la mig vid elva kanske och somnade hyfsat direkt utan huvudvärk, vet inte hur länge jag sov innan jag vakna igen av att det gjorde så fruktansvärt ont i båda öronen, det va helt sjukt jobbigt och jag har aldrig känt så. jag var vaken ett tag och kunde inte tänka på något annat än hur ont jag hade, inte blev det bättre av att jag hade nästan lika ont i halsen heller. fy! när jag sen väl hade somnat igen så tog det inte allt för lång tid innan jag vaknade igen utav samma sak.
sen när jag vakna en tredje gång halv åtta fick det vara nog. då låg jag och bara banka på huvet för att det onda i öronen skulle försvinna, men jag vet inte om det hjälpte. nu har jag inte ont något mera i alla fall vilket är väldigt skönt.

nu sitter jag här i sängen, äter lillebrors kolor, lyssnar på markus krunegård och känner mig ofräschare än på riktigt riktigt länge. får snart ta tag i det och gå in och duscha, ska även bädda rent och lite sånt så jag kan sova fräscht inatt.

nu ska jag gå och kolla mitt och ebbas för tillfället favoritavsnitt av kvarteret skatan, andra säsongen Skilsmässan. helt galet va man kan skratta åt något så många gånger i rad.
hadee haj

goda tankar flyger

fy vad man drömmer konstiga saker när man är sjuk, tror verkligen att det är på riktigt sen när jag vaknar med. himla knäppt, fick till och med fråga sofia om det hade hänt eller inte.

dagen har vart deg, inte gjort någonting mer än suttit med datan eller kollat tv typ. eller tjaa, nog har jag väl sovit litegrann med men det räknas som ingenting. tror att jag kommer vara rätt hyper och ha massa energi efter dessa dagarna eftersom jag inte gjort annat än att vila. men den energin kan jag tänka mig att den behövs till att orka med skolan.. ska börja 8.00 på måndag med profilmöte men eftersom jag inte ska gå där någe mer tänker jag ta mig en skön sovmorgon där istället.
ja på måndag drar det helt enkelt igång på riktigt igen, känns inte för taggat asså, men det är bara att görat. studenten om två år är ju inget litet att se fram emot liksom.

imorgon ska ebba ha massa brudar här och det känns inte taggat att sitta här med denna huvudsmärta då, så jag får helt enkelt se till att bli frisk tills imorgon så jag kan ta mig utanför huset. mest av allt skulle jag vilja shoppa, åh vad jag vill det. vet inte vad med skulle tycka det va roligt bara.

bajs, kom på nu att jag ska till sjukgymnasten på måndag... ingen sovmorgon då inte. fast inte heller något profilmöte. sånt äre, bra att träna åtminstånde, måste verkligen komma iform har jag kommit fram till. usch, det är inte roligt att sitta och kolla på¨bikinibilder från sommaren på en. nä fy, det får bli ändring på det tills nästa sommar i alla fall. en hård vinter med mycket friskis och svettis.

nu ska jag ta min vanliga kvällsdos av tabletter och sedan sova, tycker jag blir bra. godnatt, pusss

oheaven

då va skolan igång igen, inget positivt känns det som. plus att jag har gått och blivit sjuk, mår så jävla dåligt, har verkligen aldrig mått håhär innan. börjar bli görrädd typ för att det är svininfluensan eller nåt, skoj rykte om man får den.. fast jag hoppas såklart på att det är lite lindrigare än så.

nu klarar jag knappt att kolla på skärmen mer, funderar på att gå ut och få luft. får se hur det blir.

det gör jag, tror jag

hemma igen efter en heaven verkligen sjukt heaven vistelse på bohus malmön med alla godingar. det var precis en sån avslutning jag behövde på sommarlovet, även om jag inte riktigt fattat att vi faktiskt börjar skolan imorgon igen..
8.15 ska jag vara i klassrummet eller aulan eller vafan det är. lite jobbigt med sömnen inatt och jag känner att jag hade behövt få sovmorgon till typ tre eller nåt men sånt är livet och det är inte mycket man kan göra åt det.

jag skulle kunna skriva en milslång lista på saker jag inte förstår mig på för tillfället, och högst upp skulle du komma helt klart. jag vet fan inte om det är något positivt med det asså men nåt är det ju iaf. jag vill så gärna fatta allting för jag orkar inte ha det såhär, fan va jobbigt verkligen, riktigt jävla skit är det egentligen.

nu ska jag fortsätta lyssna på knäpp musik, bob hund närmare bestämt. jag gillar, det gör nog bannemej ni med om ni lyssnar in: det skulle vara lätt för mig att säga & folkmusik för folk som inte kan bete sig. sådetså.

återkommer nästa gång med ett mycket bättre inlägg förhoppningsvis, ha de g haaaaj.

kulturkalaset

ja, det känns som jag mest åker in till stan om kvällarna nu mer och jag gillar det. konsterter hit och dit och kolla på folk. det är precis vad jag gillar.
i förrgår va det veronica maggio på kungstorget som gällde, det var verkligen kanon. hon va görbra live och det va svinskoj allmänt. när hon va klar åkte jag och nathalie till kungälv och köpte ramlösa och yoghurt för att bli mätta medans vi väntade på bussen och aron.
när dom kom så åkte vi till oscar på 'fest', bussen släppte av oss där den skulle och sen va det bara att börja traska på, tre kilometer tog oss ungefär 40 minuter att gå. väl framme dödade mitt huvud och knä mig långsamt och jag plågades mest, hade rätt okul helt enkelt. stannade i knappt en timma. började gå tillbaka dom tre kilometrarna bara med nathalie denna gången och det tog oss endast 20 minuter på tillbakavägen. går alltid snabbvare hem som man säger. vi fick stå mitt ute på marstrandsvägen i nästan en halvtimma och det va svinmörkt. det gör inte jag om på ett tag tror jag. fy, lät som någon stod bakom en buske och ropade cissi med, svinläskigt. nathalie sa att dom ropa på en katt, så jag fick tro på det. överlevde gjorde vi i alla fall och hem kom vi också.
tack för kvällen nathalie.

igår åkte jag in till stan igen med olivia, vi kollade runt lite och hamnade tillslut på en rockkonsert med ett finskt band som hette apocalypt någonting, vi sa inte rätt någon gång. men vi fick den respekt vi förtjäna när vi satt på marken på våran metro-tidning, och snygga va vi med. faktiskt mycket snyggare än de flesta runt omkring oss måste jag nog säga..



när vi tröttnat på rocken drog vi vidare, träffade åke på vägen och gick mot kungsport för att möta upp snygga bruds som thai kikki och cilla, vi drog till 4-gott och köpte godis. sen tog vi spårisen tillbaka för att kolla på komiker i bältesspännarparken. såg gjorde vi verkligen inte men vi hörde lite grann iaf och det vi hörde vart rätt skoj.
jag drog med olivia bort till krunegård vid halv elva och lyssnade det sista där istället och då hörde man och såg minsann.

tack för kvällen, nu ska jag klä på mig.
hadeeehaj

shit man de är klart de är naaaajs

fan va jag gillar spontankvällar med världens bästa tjejer. haha såhär kul har jag inte med nån annan än er.

skulle göra milkshakes och kolla på eva & adam och bert var tanken när vi gick och skulle köpa glass och mjölk. när vi väl kom hem så vart det ingen teve ledig så vi satte oss vid datan och det ena ledde till det andra, kollade på filmer som jag och nathalie gjorde förra sommaren och tog oss friheten att spela in några vi med. blev parodier på lite roligt, shit man de är klart de är niiice!
hoppas att klippen gillas även om dom som blev utsatta eller vad man ska säga, hehe.
vill ni se dom är det bara att gå in på facebook och kolla, enjoy.

imorgon blir det veronica maggio på kvällen med godingar och dagen ska jag ägna åt att utrota så mycket finnar det går i mitt face är tanken.. får väl se hur det går med den saken.

nu ska jag kika runt efter en bra katt som vi kan ha runtspringandes här hemma och även efter en liten kamera till mig. ha de naaaaajs

it was a foolish game i played

nu är jag hemma i sverige igen, lite brunare än innan och det är himla skönt att vara hemma igen och få ordningen återställd så att säga.
idag fyller min lillasyster tretton år, grattis. ska nog vara trevli mot henne hela dagen och hoppas det händer nåt skoj ikväll.

igår jobbade jag sex timmar, gött 600 spänn. senare på kvällen ville jag in o lyssnat på madonna men så blev det inte och då ville jag se bio och det gjorde jag även om det inte va riktigt så jag ville att det skulle bli. åkte in med anton och tagge vid åtta och fick stressa halvt ihjäl oss för att hinna. skitsmart att åka bil i stan när alla andra med gör det verkligen genomtänkt, men det är som tagge säger, vi är körda i skit allihopa.
vi kollade på l.a gigolo och den vart la sådär faktiskt, förväntade mig mer. men ashton kutcher kan man fan inte klaga på, grrr!
när filmen va slut lämnade jag anton och tagge resten för att lyssna slutet på madonna eftersom det inte regnade längre. det va la rätt segt förutom när like a prayer kom, meningslöst att inte se skiten nästan.
sen drog vi hem och jag somnade ungefär direkt, det va skönt.

grekland var jävligt gött också kan jag ju säga, orkar inte lägga in så mycket bilder här, utan det får bli på facebook när jag lagt in kamerabilderna.
här kommer en från huvudstaden fira i alla fall.

himla fräckt med det vita och blåa tillsammans, väldigt grekiskt konstigt nog, hehe.

nu ska jag städa upp lite av röran i mitt rum, hade haaaj!

RSS 2.0