"god"morgon

gotttttttttt, idag är det torsdag. skulle bli en apbra torsdag bestämde jag mig innan jag somnade igår. jag och maria skulle hämta upp caroline och natasha för att sen fixa oss hos mary innan vi åkte in till stan. i stan befinner sig förövrigt en hel del annat skönt folk och kvällen skulle bli sådär jävla bra bara. MEN..... mitt huvud håller på att sprängas av ondhet, och min hals är tjock som en ballong. kan inte svälja vatten typ utan at tdet gör ont. ååååh. hur ska detta gå. glömde säga att jag ska jobba från ett till nio typ idag med. dummadumma....

om idag och inatt

inatt sov jag inte så mycket, och inte så bra. jag drömde hela tiden, konstiga drömmar. kommer ihåg en av massa störda. inatt ska jag inte drömma.

idag så var jag i stan och kirra (längesen jag sa så, fräckt) present till någon, sen åt jag mcdonalds och en godispåse, sen tränade jag med kristin i våra vanliga kläder för vi hann inte byta om. pinsammaste på riktigt länge. skäms lite. men nu har man gjort det också. ska byta om nu och sen locka kikkens hår. BAJS.

ha det så kult på resturangen

jag har världens absolut bästa vänner, och har haft en helt jättebra helg. nu ska jag till jobbet strax, bara denna veckan kvar sen är jag leeeedig! YES.

hungrig

jag har inte ätit mat sen i torsdags, så därför är jag hungrig.

igår hade jag en bra kväll också, det är ju bra.


här är jag, hejhej.

jävla

äckliga jävla 19 augusti.

skulle

aa, jag skulle vart asglad nu egentligen. men jag får bli det imorgon dirr när jag vaknat typ istället. eftersom vi aaaaaaaaaaaalltid ska va ute så sent. eller mest pappa som är trögstartad, hoppas i alla fall det löser sig imorgon. då kommer jag sväva på små moln resten av ett bra tag.

cil liv & tobbe


ville bara lägga upp en bild på olivias nya stora kärlek som hon fann i måndags efter allsång på liseberg tillsammans med måns & timoteij bland annat.
nu mer är det alltså livi+tobbe. VÄÄRLDENS finaste par, promise. åt en bit av honom förut som livi lämna till mig igår, verkligen gööörgött.
(bilden snodde jag som vanligt av nalle... kanske dags att införskaffa sig en kamera, hehe)

jag har skrivit två blogginlägg typ samtidigt nu, snacka om att jag har tråkigt. ingen är hemma. jävla båt nån skulle köpa till vår familj, orka. jag ska sälja den när dom sover en dag och få massa pengar. säga att den blev snodd, SMART!!!!!!!!! det har jag inte tänkt på, jag har ju 3 kronor på kortet för tillfället så det kanske inte är en så dum idé. någon som vill köpa? hör av er, bara att maila eller ringa typ. gött. hoppas på ett tredje inlägg ikväll, ett riktigt glatt sådant. herrå for now då.

candy

min pappa flyr mig hela tiden, dumma.
har kopplat in datan där uppe vid köksbordet nu iaf så han inte kan undgå den. smart cil.

ikväll vill inte jag ha tråkigt, ska se till att träffa de bästa jag har. då mår jag som bäst.

lyssnar massa på oskar linnros med, jag får inte nog. han är så jävla bra!!! lyssnar på hans platta för tredje gången idag nu.

lägger lite opassande ut en bild på en snygg paolo nutini med.

mm, candy!

.

mycket snack och lite verkstad på mig känner jag. men idag hoppas jag det smäller. snälllllllllllllllllla pappa.

hej

nu sitter jag i min efterlängtade säng, har korta naglar och är jättetrött. jag har sovit ungefär fyra timmar inatt, två timmar på en för kort soffa och dom andra två på en lång soffa. dom två sista timmarna var skönast.

jag var i lysekil över natten och firade erik larsson som blir 18 år idag, tycker det blev lyckat. och jag har skrattat så jag haft ont i magen hur många gånger som helst. ska måla om mina naglar nu. mintgröna får det bli idag.


jag är ganska värdelös på att ha en kamera, så jag tog en bild av nathalie.
det är kristin erik och jag på en trevlig dansbana vid vattnet igår. eller nä, idag blir det ju om man ska vara korrekt.

lovekiller

Darin – Lovekiller

favvo

aj min hals också

ingenting är enkelt, och just nu vill jag ha allting sjukt enkelt och inga komplikationer. jag tror jag börjar tröttna...


tur

ja, tur att jag inte åt chipsen och dippen igår. för dom ska jag äta nu, till middag. :)

kanelbulle

åt precis upp kvällsmaten, beståendes av en kanelbulle. är svinsugen på chips & dipp nu med, det ligger där uppe och typ ropar på mig. men jag är för fet för att ta mig upp för trappan och hämta ner det. usch. ska bli bra att mamma kommer hem på lördag så jag kan få lite mat istället för allt annat ovettigt jag trycker i mig. dumma mig.

köpte två assnygga nagellack idag, just det, måste berätta om min bra start på dagen faktiskt, nu ska ni får höra!
vaknade av mobilen halv nio, tog ett tag för oss (mig & nalle) att fatta vad det var som lät. men sen insåg vi att det var alarmet då helt enkelt. åt frukost och gjorde mig klar för stan, nalle banga så hon gick hem men jag mötte livi och vi åkte in. en och en halv timma senare och två nagellack, ett linne, ett par shorts och värmeskydd rikare begav vi oss sen till cafét för att luncha med våfflor. GOTT. sen jobbade jag till typ sju, sen har jag haft trevligt besök nu ikväll. är jättepigg och orkar INTE öppna cafét imorgon. bajskorv.

i alla fall så är jag sjuuukt nöjd med mina nagellack. just nu har jag grönt, japp...

nu lite one tree hill kanske.



här är jag på midsommar, hejhej. jag ville med denna bilden säga att jag vill ha tillbaka sommarvärmen!!!

ändring

igår slutade så oäckligt det kunde, världens bästa tjejer kom hit och kollade matchen. åt massa nyttiga saker och mådde bara braaaaa. ni är verkligen det bästa som finns.
sen att holland vann var en annan femma, för jag ändrade mig och hejade på uru istället. sålänge tyskland vinner allt är jag nöjd och glad! (tar emot att säga det eftersom jag innerst inne vill att spanien ska vinna...)

nu ska jag in i duschen och sen kommer en annan favorit hit på besök, pusssss.

tisdag

vilken äcklig dag. och nu blev den lite äckligare. hoppas holland förlorar också bara för det så den blir fulländat äcklig denna tisdag. blä.

imorgon hoppas jag på en oäcklig onsdag, för jag är ledig.

I heard that you were trouble but I couldn't resist

och nu är jag hemma i medelmåttiga 20-gradiga sverige igen. känner att värmen hade fått följa med mig hem, eller kompisarna fått följa med ner. men nu blev det varken eller, jag får helt enkelt nöja mig med 20 grader och världens bästa vänner istället.

veckan har vart bra i alla fall, hade vart skönt med lite mer solande bara. alla matcherna spelades på så dumma tiden så det var bara en dag vi fick den "bästa" solen på. meeeen, jag hade det bra ändå som sagt.

jag ska snart ner till carro på cafét och starta denna sommarens jobb. och efter det så ska jag gå på bio med nalle, livi och kk. eclipse såklart, ska bli intressant att se. nu ska jag sätta på some music and then change kläder.


RSS 2.0