glad och nöjd

med nystädat rum och en fungerande dator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2011-01-31

gossip girl har vart på hela dagen ungefär, (på tvn eftersom min dator inte vill spela upp skivor längre...) och med det så har jag även haft fint sällskap.

imorgon börjar februari, och även hårdjobbet inför skolavslutningen i år. jag har ett löfte och jag ska hålla det. nu när jag väl har hoppat på hela cirkusen med balen så får jag se till att göra det ordentligt hela vägen ut. jag har en bild av mig själv, och så ska jag se ut.
förebild i ungefär fyra månader framöver; victoria beckham.

over

just nu går jag i taket över random grejer.
nr.1 gossip girl vägrar spela upp sig i min dator. startar om den för fjärde gången på en kvart nu.
nr.2 skulle precis lämna in min APU-rapport (som jag är ganska nöjd, och försenad med) MEN SÅ HAR NÅN IDIOT STÄNGT MAPPEN!!!!!!! vill den dö eller?
nr.3 det finns ingen nummer tre.

detta har vart en knasig dag och jag ska aldrig må såhär igen, hehe.

här är en bild jag tog från olivia från igår. (ful mening)


det är kristin och hennes fina klänning och jag på bilden.

tjenare mannen

nu har jag precis vart på spinning, trodde jag skulle svimma innan vi började då jag hade ätit två muffins och ett rostbröd. när jag körde dit trodde jag att jag var i en annan värld typ.

ska försöka få i mig alot of tacos nu och sen se vad som hääänder, solsidan känns ju gött och efter det nån mer skiva gossip girl kanske..?

galet

kul kväll igår, shit.
mer sånt!!!!!

drömmer mig bort














i'm scooting in heels

jag ska säga det negativa först i detta inlägget så får jag det överstökat.
jag är trött på att det fortfarande ligger is på så himla många ställen, jättesvårt att gå med klackarna. jag vet inte hur många gånger jag höll på att halka till under tiden jag gick på bron.
sen så är jag nåt så fruktansvärt trött på tandställningen, jag vill bara ta ut den nu så jag kan le och skratta normalt. äta normalt. borsta tänderna normalt. prata normalt. pussas normalt. och inte få ont i läppen hela tiden. så jag har gjort en plan, att jag tror jag ska ringa tandläkarn nästa vecka och säga att ag har så jäkla ont. och eftersom det egentligen redan var klart så borde jag få ta ut den. (hoppas på att mamma ringer.)

ska berätta om lite saker jag kom fram till på vägen hem från skolan för en liten stund med.
hela dagen har jag vart på lite halvdant humör, men ändå så jag har orkat leva liksom. när jag väl var på väg hem och solen sken i mina ögon blev jag på jättebra humör. insåg att jag kanske inte gör alla de saker jag vill göra, men var sak har faktiskt sin tid. och just nu har jag inte tid till att göra allt för mycket saker. med tanke på att jag faktiskt går i skolan och ska göra det ett par månader till.
efter det, då lovar jag mig själv att göra mycket utav alla saker jag vill göra. när det tiden kommer liksom.

gamla dagar

läste igenom förra årets januari och fick en stor saknad av vissa saker, och framför allt person..

nu äter jag pizza. fryser. skriver. längtar.

ikväll är det sällskap, hanboll och chokladmuffins som gäller. mycket fint.

trodde aldrig jag skulle sluta gråta

hade en urtrevlig kväll igår, dansade först zumba, efter det åt vi mat och avslutade med att se på bio. svinalängorna närmare bestämt.
och hjälp vilken bra gjord film, när den var slut trodde jag för en stund att jag aldrig skulle sluta gråta.

nu är jag på tusen gånger bättre humör, för min nya kärlek fanns inne i min storlek. så nu ska mamma bara komma hem med sin rabattcheck så det blir lite billigare. studentskor, CHECK!!!!

för att sluta prata om min APU-rapport i varje blogginlägg så ska jag skriva klart den nu.

(fast först gårdagens avsnitt av solsidan)

river flows in you

nu fick jag ett gråtanfall, vet inte vad det beror på. men olivia fick mig att börja i alla fall.
det har legat i luften hela dagen, och när hon bara är sådär fin hon är så började jag gråta.
nu lyssnar jag på river flows in you och fällde ännu ett par tårar. nu får jag skärpa till mig och skriva lite APU-rapport och sen ha en jättebra kväll. utan allt detdär vanliga svensson, som handboll solsidan och vad det nu kan vara.



och för att du gillar att nämnas i bloggen, och för att jag gillar dig, får du dina två punkter; .. toker.

fucking perfect

denna veckan har jag hunnit med en hel del känns det som. var i skolan varje dag!!!!!!! (fett duktigt)
och i onsdags gick jag och fixade mina naglar på salong, efter det tog jag och sofia en snabbis i solariet. fusk är tillåtet när man ska ha en ljus balklänning faktiskt.

ikväll ska jag vänta på livisen som ska göra mig sälskap lite seare för att kolla på i rymden finns inga känslor. har velat se den lääänge, och är man grym som jag får man låna hem filmen innan realisen ens har varit ännu. aah jag vet vad ni tänker; assåååå shiiit va cool tjej hon är. och ni tänker rätt mina vänner, ni tänker rätt!

ska ge olivia ett litet hemligt förslag sen när hon kommer också. (låter kinky men det är inte det!)

nu e jag höngri, och jag måste skriva mer på min APU-rapport. dilemmmaaaa. dö och skriva, eller äta och inte skriva....?

shop online

kom till skolan halv tio, hade sovmorgon till tolv. känns bra.

nu på denna lektionen har jag suttit och letat kläder, ska beställa bikini och klänning när jag kommer hem. det tycker jag känns helt okej. nåt som inte är helt okej är att det dampar när jag ska köpa spotify premium.


nu har jag kommit hem, publicera visst aldrig inlägget förut. nu längtar jag tills ikväll då doder ska vinna över argentina. yeheey. äter förövrigt en asgod macka nu!


träningsvärk

obeskrivligt mycket träningsvärk är vad jag har. (sjukt ful mening.)
tränade fys med fotbollen i lördags morgon, och fyfan vad det känns idag. så denna dagen skulle bara bli häng i soffan. men sex and the city tog slut alldeles för fort och ingen annan film lockade. så när olivia lockade med pippi långstrump på tyska kunde jag bara inte säga nej. så jag gick på ett medelpass ute på friskis. gjorde väl absolut inte mitt bästa, men på onsdag ska det bli andra bullar!!!!!!

om mina vader känns som dom gör idag, eller värre, får tyvärr min svenskainlärning lida av det. för jag vägrar gå fram om tillbaka till skolan för EN lektion. så det så.

jag ska istället vara hemma och lägga ansiktsmask, skriva på projektarbete, städa lite i mitt rum och tvätta.


manikyr

idag var jag back on hemmakväll igen, dagen gick fort trots att vi inte hade så mycket att göra. ifaaaaaaaaaaall ni undrade.

bloglovin har jag fixat som en app på mobilen nu, tack vare lite hjälp, och det är ett stort steg för mig men ett litet för mänskligheten.
handbolls-vm är igång också, biiig like. och ett litet mer big like är fan nu kommer jag inte ihåg hans namn... Oj den äldre i alla fall. återkommer med namn i ett annat inlägg en annan dag en annan tid och en annan plats.

sitter på sängen nu, är astrött så det är lite irriterande att det är så nära liksom, fast jag måste låta nagelpennan torka och borsta tänderna innan jag kan lägga mig. irri. imorgon är det fredag, ska ta med en film hem och kolla på den och äta pringles med dipp tror jag. (jag äter som om jag äter för tre nu för tiden, vet inte ens om jag kan med och skylla på att det är fel vecka eller om jag bara kanske har fått en ovanligt stor aptit... pappa säger att jag äter för mycket i proportion till hur jag rör mig, hehe agree.)

life

dagen började tidigt, FÖR tidigt. med ett ovärt besök hos tandläkarn.
när jag väl kom hem igen hade jag ingen lust att gå hela vägen till skolan, och huvudvärken jag har fick bli ursäkten för det. ursäkten till mig själv alltså. min mamma och pappa är lyckligt ovetande som vanligt...
har legat i sängen tills nu ungefär och läst ut elsas mode, helt okej bok. men känner verkligen inte för att läsa uppföljaren. siktar in mig på att läsa gynnings böcker istället.

nu ska jag skriva på mitt projektarbete tänkte jag, nåt vettigt kan man ju försöka få ut av dagen. såg att jag redan kommit en bit så med lite finjusteringar blire nog ett bra projekt för dagen innan bebbis kommer hem.


tre sjukt snygga tygpåsar!

satc


kan inte jag få hänga med er?
kan inte jag få vara eran bästis också?
prata engeska och analysera varenda lilla detalj i allas liv. ni har ALLT jag vill ha just nu.
JAG ÄR UTTRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKAD I KUNGÄLV...

asså shiiiiit

vad jag inte kunde sova inatt asså. det resulterade i en go försening... bra start på terminen jag verkligen skulle jobba järnet på. höhö.

lyssnade rätt intensivt på första halvan av lektionen, men heeelt plötsligt tappade jag intresset och då kände jag att bloggen kunde få bli ägnad lite tid.

igår tränade jga lite hemma med ebba, kanske nämnde det. men i alla fall så har jag träningsvärk idag :D:D:D:D:D:D:D:D duktig tjej.
jag ska köra lite benlyft ikväll också, en gång per kväll och då kommer jag bli stark snabbt. erkänn värt, då blire en bra sommar i hope.

heeeeeeej igen

känns som det var ett tag sen jag yttrade mig här. skyller på all min lediga tid, då gör jag hellre annat än sitta här liksom. (och på att blogg.se ej har nån app så jag kan blogga från telefonen) jag har dock hört rykten om att det skall komma en trevlig app i framtiden. mycket bra!! då lär jag blogga som aldrig förr.

jag har liksom inget speciellt att säga, hade en minut över så jag skrev. ska äta upp mitt äpple som blivit brunt nu och sen läsa bok. fräck tjej. är skitsugen på att åka in och se på bio, svinalängorna, och sen vill jag gå ut i stan med. tänk så är mitt tråkiga bekväma roliga jag påväg ut ur mig???????? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.

2011

har haft ett par omskakade dagar det sista. låter som värsta katastrofen, men det har inte vart jordbävning i alla fall.

har så mycket jag vill säga egentligen, men vet inte hur jag ska få ut det till ord och meningar. känns som mitt huvud kommer sprängas vilken dag som helst nu snart.

längtar tills imorgon då jag antagligen får hem min studentklänning, ska bli kul att se hur den sitter på. och sen ska jag försöka få tag i någon sömmerska med, har lite för små tuttar för balklänningen sorgligt nog.

ska nog försöka hinna med att sola och träna lite nästa vecka med, it's time to shape up. och jag är blek som ett lik och lite smygfet, fult ord. men mindre godis och mer gymhäng så ska det nog lösa saaaj.

nu, bio!

RSS 2.0