11 dagar

har en ledig dag idag och det är skönt.
vaknade utvilad och pigg klockan elva, gick upp och gjorde mig frukost. åt den i sängen samtidigt som jag tittade på en film, tyvärr en väldigt dålig film.
nu tänkte jag fortsätta dagen, genom att klä på mig och göra mig lite fräsch för att fixa lite nödvändigheter. sen tvivlar jag på om jag ska träna idag. känner att det blivit lite mycket på en gång, därav svullet knä och lite värkningar i det... men det är några timmar kvar tills jag måste ta ett slutgiltligt beslut som tur är.

jag hann förövrigt lämna in min religion igår, med 28 minuter till godo. heja mig!


ig

alltså fan också, jag sitter på riktigt och gråter över detta nu. jag förstår ingenting. jag orkar inte. allting går utför. jävla skit.

12 dagar

första söndagen jag verkligen har riktig söndagsångest. har tusen grejer att klämma in idag, men så lite tid att få det inklämt på. får ta en riesen så jag inte oroar mig i onödan kanske...

igår hade jag en hur bra dag som helst, tränade först rätt lugnt och sen kom min fina och var med mig hela dagen nästan, på kvällen sen gick jag till ame och var där med henne och lovisa. vi skulle sett på film, men det blev inget av det så vi satt och pratade i flera timmar istället. tillslut satt alla tre och nästan sov, då var det skönt att få skjuts hem och sen somna hur gott som helst.

nu ska jag skriva klart det omtalade religionsarbetet, efter det skall jag plugga handel, efter det skall jag planera bal och student med mamma, efter det skall jag kolla på handbollsmatch, och tillsist sen efter det blir det fotbollsträning på yttern.

15 dagar

hade en dålig, nä värdelös, morgon idag. men efter en liten promenad i kylan tillsammans med nalle gick den sakteliga mot det bättre. sen så har dagen rullat på, och när det serverades tacos till lunch blev jag överlycklig. jag var så hungrig. efter lunchen gick det asfort och jag skrattade massa.
när jag kom hem slängde jag snabbt ihop en kladdkaka samtidigt som jag tryckte i mig lite mat mamma fixat. när kakan var klar och jag hade fixat lite nödvändigt så satte jag och ebba oss och kollade på "dumma mej" sjukt rolig och gullig film. skrattade flera gånger.

medans andra nu taggar big brother, så slår jag mig ner i sängen för att jämföra abraham, moses, jesus och muhammed. visst lät det intressantare? nee... men det ska göras, och jag orkade inte gå upp för trappan för att se på bb efter alla kladdkaka, så detta var bästa alternativet.


cecilia och världens bästa bok.

16 dagar

jag har sån jävla ångest över min förbannade religions-inlämning så jag tror jag går under.
kunde inte ens sova skönt, och det jag är mest irriterad på är att jag är så jävla trög och verkligen inte kan göra den typ.
nu har jag kommit en bit i alla fall, och antar att jag lär få sitta på denna platsen resten av dagen och försöka skriva klart den. för jag ska göra det!


17 dagar

har precis matat min fina ariel (och ferarri) och ska nu låta dom äta ifred... kan knappt slita mig. hon är så fin.

ska nu återigen försöka sätta mig och skriva lite på min hemuppgift i religionen, det ska ta mig fan till ett under om jag får skrivet mer än två meningar på den asså. men jag har hört att man får ha plugg-godis, så jag ska möta upp ebba på willys om en stund för att införskaffa mig sådant. vad som helst, som är gott och får mig att plugga.

imorgon tror jag att jag inte går till skolan, fick en sån känsla idag. och eftersom att jag antagligen inte kommer hinna lämna in religionen idag så vågar jag inte visa mig för nabila... bläää dålig cecilia. jag måste vara i skolan, annars får jag en skriftlig varning på att min frånvaro är för hög och då har det gått för långt tycker jag.


tjej som inte fattar nåt, som är lite arg på ebba som inte svarar i telefon, som vill träffa ebba.

18 dagar

allting är roligare än att skriva en slags uppsats i religion. jag är så dålig på sånt. vet att det aldrig blir bra, varför ska jag då göra det. faaan.
har en go träningsvärk från gårdagens fotboll, och ikväll ska jag på löpträning(?!!). vet inte hur det ska gå, men jag bestämde mig för att äta ordentligt idag, då går det säkert lite bättre, så nu till mellanmål gjorde jag mig en smoothie med hallon, blåbär och lättyoghurt. till det en grov macka. tyckte jag kändes seriöst och duktigt i alla fall. är inte ens sugen på godis!! yes.

min helg blev bra, på många sätt. och framför allt, oförglömlig typ. var nämligen aldrig på tre kockar, utan hängde på akuten istället. tråkigt att det slutade i gips, men annars hade jag rätt kul konstigt nog, känner mig lite elak nu i efterhand eftersom jag var helt ohjälpsam, satt bara och skrattade hela tiden... 
igår blev jag mamma till en liten ariel också, hon är jättefin och simmar med sin vän ferarri i mitt rum. gulle dom!

fint och kallt

har en bra lördag redan. nu ska jag sticka iväg till jobbet och stanna där tills klockan fem, sen blir det god middag och förhoppningsvis en god kväll också!

pusss

i will make u mine

denna torsdagen har jag inte gjort ett skvatt typ. ska snart bege mig bort till sportlife för lite zumba med nathalie. efter det skall jag väl fortsätta dagen som det sett ut tidigare. skönt och trist.
såna lägen vill jag bo i en lägenhet med en pojkvän och bara mysa massa hela kvällen.



har fortfarande inte lagt in mina senaste bilder från iPhonen.. (dålig jag vet, N) kanske ska byta dator nu och göra det bara. hur jobbigt eeee det liksom. bilden hitta jag på datorn nu, tog den innan skolan någon dag tror jag, fräck tjej.


juust det

har liksom glömt bort lite att jag har en blogg. eller mer att jag har en dator, två till och med. nu får jag börja använda dom lite er har jag kommit fram till. missar så sjuuukt mycket på facebook bara med telefonen, hur kan jag leva?

jag hade nåt så bra att säga precis, därför satte jag mig här, just för att skriva det. men när jag slog mig ner var det som bortblåst igen... tråkigt.

jag är så himla sugen på att skaffa något eget med en fin människa nu. ser det perfekta livet (enligt och för mig) och jag vill bara hoppa in i tänket och leva där istället.

jag tänkte åka in till stan någon dag snart och kolla på ett tatueringsställe, andra långgatan ska vara bäst så jag går dit och kikar på hur det ser ut. är livrädd redan nu. men det känns samtidigt så rätt. blir lite inspirerad av att göra galna grejer när jag läser carolina gynnings bok, shit vilket liv hon levt. känner mig rätt mesig, trots att jag har några år på mig att operera brösten några gånger, knarka asmycket, ligga runt med sliskiga badboy-killar och leka modell. allt detta i typ minst fem olika länder och städer. fast... vänta nu. jag vill ju inte leva så helt och hållet! hade ju inte bangat vissa delar, det typ alla coola fester och leva som om det inte fanns någon morgondag.
men shit, lugn med snacket nu känner jag. läser vidare istället.

i'm perfectly good at it

just nu, sugen på äpple, att tatuera mig, att ta ett till crazy hål i örat, sola och se på bio.
ungefär allt förutom att jobba med perosnlig försäljning och en muntlig presentation.

ska kila in till stan efter skolan och se vad som kan hända där, oooch så ska jag vara lite glad över att jag inte har nå träning idag. ska störa sofia i hennes jeansshopping och sen eventually åka med henne till ytterby och hänga sen. och nu ska jag äta mitt gröna fina äpple.


ett steg bak och två steg fram

ska lägga ut massa bilder imorgon har jag tänkt, var ett tag sen jag tömde mobilen. så då kan jag både fylla på albumet på facebook och lägga ut några här kanskeeeee.
jag och nathalie mörda med bilder igår, då vi tidigare hade insett att det fanns alldeles för få bilder på oss två.

tränade fotboll för första gången på ca två år förut idag, det gick förvånansvärt bra och jag kände mig som ett litet barn. jag var lycklig av att sparka på en boll haha. g33k. nu ska jag kolla solsidan, efter det sööööva götttttt.

07.40

tiden då jag ska på extrabesök hos tandläkarn för att min mun dödar mig. jag är glad. har haft en bra tisdag trots en hel del regn. tur att det blev bilfärd hem.

RSS 2.0