löööööööööööööööö

jag har ont i huvudet :(

zumba förut var RIKTIGT roligt. vädret är asbra och jag är ledig imorgon, tror inte det finns så mycket att klaga på. förutom huvudvärken då, men den får två ipren ta hand om!

nagellack ♥

idag var en dålig dag. gick hem och la mig och somnade på altanen istället för att vara i skolan. jag är lat och dum.

nu ska jag ner och möta mamma i kungälv, sen blir det ZUMBA med ellan och hajmat. likelylike.

hier

igår blev bra, like everytime with you my dear nalle. du gör mina dagar om och om igen!

är sjukt trött nu, ligger i sängen och försöker hålla ögonen öppna. funderar på om melodifestivalen går i repris med, denna låten är bra SUNSTROKE PROJECT & Olia Tira – Run Away - Radio Edit .

idag köpte jag ett snyggt nagellack också, skönt att dom snygga har majoritet mot det fula orangea nu.

o.c

nu såg jag det absolut sistasista avsnittet av o.c. och jag grät och grät och grät, nästan hysteriskt. fy vad ledsen och glad jag var för alla.


btw, köpte jag ett jättefult nagellack idag, segt för jag trodde det skulle va fint.

bevare mig väl

vad vore världen utan redbull??????????? trött, hehe.

nu är jag pigg, och serri. jag håller på att frysa ihjäl. vet inte vad felet är, kall som en jävel är jag. mina händer håller på att tappa all färg. ser ut som en alien. tror jag stannar under täcket här, enda stället som det är någorlunda varmt.

igårkväll fick jag ett trevligt spontanbesök med, väldigt mysigt. du är så bra!

tönt

ett år kvar, wohooooo!
jag och olivia ska hyra flak och köra gärnet på fredag, värt! laddar redan nu med med maxad volym och massa sommarlåtar. tror vi kommer få en grym om-ett-år-tar-vi-studenten-dag!

fick en keps av pappa idag med, ändå tack.


igen

jag är som sagt ledig, och då börjar jag rensa tvätt och städa med en gång...?


you can't fix me

fyfan för praktik. hur ska jag orka trean? TVÅ äckliga dagar i veckan. hoppas jag komme till nåt bra ställe då, ska vara långt från stenungsund i alla fall, det är en sak som är säker!

idag är jag "ledig", känns värt. startade dagen med att avsnitt av o.c och resten av min ben&jerry från igår. jag tänkte lägga upp ett par skor till från vill-ha-listan, men den existerar inte längre. tänkte istället gå in på nelly som kör fraktfritt maj månad ut och beställa hem lite snyggt, eventuellt ett par skor och ett par spets-shorts typ att ha under klänningar i sommar. perfa! kanske ett par shorts med förresten, och en t-shirt och en klänning och en tröja. hoppashoppas.

funderar på om jag ska bort till skolan en snabbis sen med för att se om allt är sig likt, fast mest för att hämta min engelskaläxa jag kom på att jag har tills på måndag. får se om jag orkar gå så långt!


liv livi


stå ut två veckeri till bästi pnäni, då ska vi baki så mkt bulleri och soli som vi aldrig gjort föruti!

hehehe

idag har jag checkat av ett par skor på vilja-ha-listan. ett par svarta gladiator, kommer nog till användnig i sommar. och även nu.

skulle ju lägga upp fler skor som jag vill ha, här är ett par till då.

nr.2



jag fick en nyckelbricka av en liten gubbe på torget idag med, tack. och så sa en dum kille att det inte alls kommer någon ny iPhone till sommaren så nu vet jag inte hur jag ska göra igen...... dumma dumma.

jag längtar tillbaka till skolan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yes, ni läste rätt, jag vill vara i skolan. mycket mer chill än att springa runt hela dagarna. skönt att inte ta studenten nu på ett sätt, hehehe.

emo

har precis lyssnat på en låt mitt gamla lag spelade in idag, jag började gråta efter första ordet i refrängen. kunde inte hålla mig. jag hatar mitt knä mer än jag hatar något annat. jag byter vad som helst bara jag får spela fotboll igen. fan också.

5000

jag vill ha fem tusen riksdaler i min hand nu, så jag kan köpa exakt precis dom skorna jag vill ha från butiken. det blir 4 kronor över så dom kan den som ger mig pengarna få tillbaka. tacksam om någon som har pengarna kan sätta in dom på mitt konto redan idag så jag kan köpa det jag vill ha imorgon!

tänkte göra såhär nu då. att jag ska visa dom skorna jag vill ha. kul vaaaa.

nr.1


eller jag gör såhär, jag lägger in dag för dag. orkar inte lägga in alla bilder nu. imorgon får ni se ett par andra vill-ha-skor! yesyes.

nr.2


oj

känns som denna praktiken kommer bli en dyr sådan för min del, har redan spanat in mig på ett par gladiatorsandaler jag tänkte lägga handskarna på imorgon eventuellt. sen finns det så bra sulor och sprayer jag tänkte ta beslag på också. sen är det ett par alldeles alldeles uuuuuuuunderbara klackar mer. men dom ska vi inte tala om eftersom dom kostar mer än vad jag har råd att lägga på dom.
imorgon ska jag packa upp ännu mer färgglada sommarskor, känns som sagt som att jag kommer bli lite fattigare när veckan är slut hehe.
sen är det ju en vecka till med, hoppas för min del att det inte kommer in nåt mera bara....

vet att det var nåt mer jag skulle skriva, jag klurade på det lite förut nämligen. men nu är det som bortblåst. jaja, lika bra att sova då kankse. ska öppna butiken imorgon så jag måste upp i tid. haaaj!

skor

slutar sju idag :(((( vill bara va ledig hela dagen och ha tid för sånt jag verkligen vill göra........
vädret börjar bättra till sig lite ser jag med, då mår jag bättre.

nu ska jag klä på mig nåt somrigt och sen dra maj till scorett.

just det, måste säga en sak. är lite glad för att gå till "jobbet" för jag ska få vara med och skylta om i heela butiken och kolla på alla nya fina klackar och sandaler som kommit in idag på förmiddagen, iiih!

värt

jag kan inte sluta le, jag hade en sån bra kväll igår.
först förfest med goa gubbar som nathalie så fint sa, sedan drog vi ut i kungälv och jag var glad hela kvällen lång.
lägger in lite bilder som även denna gång är nalles!


haha, rolig.


lilli ellisbellis!


gossenalle

så kvällen igår var helt enkelt, väääääärd.

snart ska jag träffa lilli nalle som också är vääärt!

armhävningar

jag har jätteträningsvärk efter att ha gjort armhävningar, jag tror aldrig jag haft det innan. kanske inte är försen nu muskeln faktiskt finns, skönt att träningen ger resultat iaf!

och vad är det jag läser, cimon ska bli pappa. det är ju lite galet, och väääldigt gulligt. palla världens snyggaste barn typ.



alla bilder är från nalles kamera

jag gick inte ut igår.
och så kom jag på att jag skulle lagt ut stockholmsbilder igår med, får bli nu då istället.


glada på tåget upp.


sen fick vi köpt vårt lila kort som tog oss dit vi ville.


sen skulle vi hitta till våran lägenhet. så jag tänkte att google maps borde va en smart grej att kolla med i mobilen, så vi började följa den lite. ända tills vi insåg att den visade en adress till ystad och vi hade gått åt helt fel håll.....


nathalie va rädd att vi aldrig skulle hitta rätt.


men vi kom rätt och fiskade upp våran nyckel tillslut!


snabbt fixade vi oss litegranna och tog sen nästa tåg in till city igen.


äntligen inne efter den värsta och kallaste kö jag någonsin stått i.


fördrev tiden.


väntan var över! och det var värt varenda sekunds väntan och kyla.


so happy i could die.


tog en liten kopp te på morgonen lagom fräääscha. eller fräsch i detta fallet eftersom bara jag är med på bilden då som ni kanske ser.


med humöret i topp efter kalashelg tog vi sen vårt pick och pack och åkte tillbaka till kungälv.

bussresan hem har en del bilder med, men jag tänkte vänta med dom tills en annan dag. kanske imorn för nu är jag jättehungrig.


kærligheden kalder nu i nat, kalder du

jag ska nog gå ut ikväll, och det på sticky fingers med rätt goa männsker. men först måste jag hitta humöret om det ska lyckas bli en bra kväll, förhoppningsvis hittar jag det innan ikväll.

annars har det väl inte hänt så mycket roande i mitt liv på det senaste, lady gaga är ju rätt svårslaget så det är inte så konstigt.

tänkte lägga upp lite bilder från helgen senare idag när nalle vart här och lämnat dom, nu ska jag fräscha till mig och lyssna på konsert-listan jag fixat ihop.


sommarjobb

vissa klagar på att det inte finns sommarjobb, tycker synd om dom. jag fick precis mitt andra för sommarn?

jobbigt läge det med faktiskt.


i'm a free bitch


helgen med lady gaga var det bästa och coolaste på riktigt länge.
sjukt svårslagen konsert verkligen, är så himla nöjd. den var värd varenda minut ute i regnet då jag höll på att frysa ihjäl och även de sex timmarna jag spenderade kissenödig på en buss hem från stockholm sen.


åhåhåååh




var hos tandläkaren idag, och om jag vill så ska jag sätta in räls på övetänderna den 18 juni.
jävlajävla svårt att veta om jag vill det........ fan också.

det regnar

och fastän det regnar så är jag sviiiiinglad, många faktorer som spelar in såklart. men just i nuläget är det en liten iPhone som håller mitt humör uppe. tänk då när jag väl har honom, då kommer aaaaaaaldrig jag ha tråkigt igen.


trött

jag sov inte i soffan inatt, tog mig orken att lägga mig i sängen. nu ska jag göra det även denna kväll.

nästa helg blir rockigare än såhär, det vill jag lova!

:))

nu sitter jag i min soffa mätt som en plätt på ben&jerry's. orkar inte ta grejer ur sängen så jag kan krypa ner där istället, utan funderar på att försöka somna här för natten...

idag har jag kört bil igen, äntligen. får se hur långt det dröjer tills nästa gång, men jag körde rätt stabilt får jag säga, sen vad pappa tycker är ju faktiskt en annan sak.

kom just på att jag tror jag har prov på tisdag, gud bevare mig väl säg. om ändå skolan kunde vara helt på mina villkor, då tror jag att jag faktiskt tyckt det var kul att gå dit. och vissa skulle nog tyckt det var mer förjävligt än någonsin. men vad bryr väl jag mig om det.
måste även tillägga att jag har coopers test eller coopertest, vettfasen vad det heter riktigt, nästa vecka och det är frågan om jag kommer överleva det. har sprungit bort till pnäne typ två gånger denna helgen och då kan jag knappt prata när jag är framme. (stannar alltid lite innan så jag hinner hämta andan så det inte märks att jag blir så trött alltså olivia.) det jag ville komma till var mitt dilemma som lyder, sjuk eller inte på torsdag? ni kan maila era svar till mig, tack! :)

jag har också världens absolut bästa bästis!


RSS 2.0