desperate houswives

äntligen börjar det idag. har längtat och längtat och väntat och väntat alldeles för länge nu. mindre än tre timmar kvar nu bara. fy sjutton va jag längtar.
dagen har tillbringats i kvarnkullen med angelika och resten av en massa kamratstödjare, nötter nästan hela bunten. men det gillar vi. det va faktikst rätt kul, gjorde lekar och övningar bland annat. bäst var fikat. och kaffet såklart, min blev lyckad, angelikas var förjävlig, bara för eran carebox, endast idag. så passa på innan den blir full för fasiken!

imorgon är det idrott med lebbfittan enok, det gillar jag mindre mycket, antar att jag ska hålla till i gymmet eftersom vi ska vara inomhus. det är döden, men eftersom kanske både ellinor och angelika med är i gymmet så komemr det blir helt klart värt. annars är nog dagen imorgon helt okej skulle jag tro, om det inte dyker upp några oväntade hinder. he-he.

sen så har cecilia börjat inse att hon lever i verkligheten precis som alla andra, synd bara om henne att hon är ungefär 16 år efter alla andra att inse det.. jävla idiot skulle jag vilja kalla henne. hon har nämligen gått runt och trott (på fullaste allvar) att drömmar kan slå in, om man önskar dom tillräckligt hårt, och vill det tillräckligt mycket. men idag vet jag inte vad som hände, kanske fick hon en sten i huvudet, men på något vänster fick hon i alla fall allt uppenbart framför sig. hon föll ner på jorden. hoppas bara detta inte ska gå ut över hur hon mår. (för att hon mår fruktansvärt bra för tillfället)
jaja, verkligheten kan ju vara snäll den med..eller?
det är inget viktigt jag skriver om.. som sagt, bara verkligheten.

sen så har jag gått och inbillat mig själv och alla andra att jag ska bli brunett nu i veckan, och så blir det nog bannemej. herre min ge vad har jag nu gett mig in på..



c.B

för en lång lång tid

ja, det var sjukt längesen jag satt vid datan, fniss. har haft mycket (?) grejer för mig.
fredagen går knappt at beskriva som ellinor sa, håkan är för bäst för att beskriva med ord helt enkelt. jag var iaf inne på liseberg med elin vid klockan halv sex-sx någon gång, träffade ellinor en snabbis. sen köpte vi godis satte oss ner, sen gick vi o va med elina ellinor och flera människor. gick runt lite på liseberg. sen gick vi tillbaka och jag träffade en gammal vän, världens snyggaste gamla vän, och jag fick en kram av honom.  iiih! sen så gick vi la ut runt lite på lisebrg till, sen fick vi höra att dom hade stängd grindarna typ, så jag ellinor och elin rusade genom halva liseberg skrikandes hand i hand för att komma fram. när vi kom fram hade dom inte stängt grindarna, men vi vågade inte riskera något, så vi stog kvar på ett o samma ställe i 40 minuter tills han skulle börja. när han väl började var det magiskt, han är så sjukt underbar som sagt. stog med ellinor och elin hela konserten eftersom elina och gänget va sämst på att knö.. hmm. tss.
när det va slut, sprang vi bort till kanonen, träffade david en stund och resten av de gänget. väldigt snabbt bara dock, sa hejdå till david och snyggingen. sen drog vi till utgången för att träffa våra andra snyggingar. väl där tappade vi bort varandra jag elin och ellinor. ellinor skulle med en buss och elin vet jag inte hur hon försvann. vi hittade dock varandra till sist, oscar och resten av dom skulle bort mot storan för o träffa björn. blev missförstånd mellan oss så vi gick aldrig med jag och elin.. menmen, vi var rätt trötta ändå kan jag meddela, satte oss på bussen hem. sen väl hemma somnade jag nästan på dirr. hö-hö.

gårdagen spenderades i stan med mamma, blev helt lyckat faktikst, gick med flera påsar var. köpte väl nästan allt jag behövde, måste bara in i veckan tror jag och fixa det sista, typ jacka och strumpbyxor som är gråa. fniss.

idag blir det att chilla på förmiddagen, sen ska jag till yttern med nathalie och kolla när romelanda blir utklassade, vi gillarT. sen blir det hem och kolla oth och resten av alla underbara program som går på tv idag.
puss påT!

c.B

nu kan du få mig så lätt

en dag kvar till håkan, UNDERBART!
fredagen imorgon komemr bli perfekt, helt lätt.
på morgonen är det profil, vilket jag tycker ät mysigt, tjejerna är goa och frukost på skolan är det jag mest ser fram emot, alltid så trevligt. tönt jag vet. ahh.
iaf så ska jag köpa en håkan hellström tröja imorgon, kan ni inte lägga det i eran carebox? helt upprymd av allt som ska ske, och med elin till på köpet, kalasbäst, inte vart med henne på år och dagar.
prov imorgon med är väl dock mindre kul måste jag säga,  men jag tror fasiken jag kan det. nu ska jag till gymmet med carro, kommer bli kul som attans. har saknat henne, sommaren på cafét var ju klart kul. hoppas på ett år till där.
nä nu ska jag byta om, vi hörs säkert på lördag igen, så ska jag förklara hur bra håkan hellström har varit för er.
puss, take care!


c.B

you're wrong when it's right

jag håller med nathalie, fy vilken känsla. men det är väl sånt som man får uppleva en gång i sitt liv om man har tur känns det som. fast jag har ju inget emot det eftersom jag fortfarande inte haft den känslan, så jag hoppas den dyker upp nu snarast. fniss.
jag tycker det mesta i mitt liv flyter på bra förövrigt, inget som stoppar mig för tillfället. tycker till och med att skolan är helt okej! vad är felet på mig? fast allt känns ju lättare om det känns lätt i skolan så jag ska inte klaga.
feting mycket plugg denna veckan, engelska-förhör idag, gick bra. mintliga förhör gillar vi. sen så imorgon har vi en läxa i naturkunskap A som ska lämnas in. sen är det prov i administartion på fredag.
igår hann jag med sjukt mycket, slutade skolan fyra ungefär, åkte hem, ringde olivia lagade mat. sen kom olivia till mig vid fem-tiden. då fixade vi våra naglar igen, och jag drack en kaffe-latte (<3). sen så gick hon när vi var klara, jag satte mig vid datan en snabbis och sen bytte om, åkte till gymmet vid sju-tiden och träffade caroline där. vi var himla duktiga. gick vid tio i åtta för att pappa kom, sen så kollade jag på idol en stund efter jag hade duschat. sen gjorde jag min naturkunskapsläxa, bara sådär. vet inte vad som flög i mig, trodde jag gått och blivigt sjuk eller något. men icke sa nicke, jag är frisk och kry, (som nathalie emd är nu, och det är kalasbra!). ja så nu är den gjord och det enda jag behöver göra idag är att läsa min administrationsbok kapitel 1&3 en gång idag.  tycker jag är kanon.
nu ska jag chilla lite och ta på dom mysigaste kläderna jag kan hitta.
ha det fint!


c.B

datorkunskap med gunnar

vill nån komma och döda mig?
helt enkelt, gunnar är inte min fabborit så att säga. han tjötar och tjötar och är bara allmänt dum i huvudet.. inte lätt.
min dag igår blev bra som fasen efter en liten, med betoning på liten verkligen, insident hände. tänk att en så liten grej kan betyda så mycket. vet inte riktigt hur jag ska tolka det men jag tar det som ett bra tecken tills vidare åtminstånde.
ville bara skriva av mig en liten snabbis, lovar att jag skriver ett utförligare inlägg ikväll eller imorgon. har lite fullt upp idag kan jag tänka mig, plugga träna och kolla på tv.
men som sagt, vi hörs snart igen!
pussi


c.B

it will never be the same

har inte varit den bästa på att skriva seriösa blogginlägg det senaste känner jag. blir bara en lite snutt lite då och då som jag knappt själv fattar vad jag skrivit i. jag ska försöka skärpa mig och bli lite seriösare med bloggandet igen. hoppas jag lyckas. men eftersom jag inte har så mycket intressant att skriva varken nu eller annars heller typ så blir det mest skrivande om hur mida dagar har sett ut eller hur jag tror dom kommer att se ut.
jag har berättat för er om hur jag trivs i skolan, och hur bra hp1a är. bajs på johan som antagligen ska byta till samhäll bara.. men vi klarar galant tre år ändå. jag ser fram emot praktiken i trean nåt så sjukt mycket för tillfället, känns gött att bara vara i skolan tre dagar i veckan. jag orkar nämligen knappt längre, och jag borde inte klagaom man tänker på hur andra har det med skolan och så. fast sen har man ju valt det själv i och för sig. denna veckan har jag två engelska-läxor, en naturkunskapsläxa och ett administrationsprov. det är på fyra dgar liksom. hoppas det är en engångsförtéelse för om det ska fortsätta såhär pallar jag det aldrig. men nog om skolan.
känns som jag inte tar tag i någonting längre, jag säger bara att jag SKA göra en massa saker hela tiden, men sen skjuter jag upp det och tillslut blir det aldrig av ändå. många känner säkert igen sig i det hela.
jag ska helt enkelt försöka bli bättre på det. oktober är då mitt nya liv börjar. (hoppas jag..)

all of my dreams won't come true, I just have to stop dreaming.

c.B

be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde


sunday morning.
gårdagskvällen blev mysig ändå. gick till nathalie vid sjutiden tror jag. senare kom oscar henrik gunnar och filip. vi kollade på en världsbäst film; step up 2 the streets. attans osis att dvd:n inte riktigt var på våran sida och började helt enkelt få handikappryck och slutade att vilja spela filmen från när det verkligen hände om man så säger. ska kila över till nathalie om en liten stund och hämta den sp jag får se slutet åtminstånde.
senare idag ska ajg upp och kolla på när laget spelar match, efter det one tree hill(L) och sen ANDRA AVENYN(LLLLL), fyfan va bäst tv-kväll.
allt för nu!


c.B

i thaught that we where stronger

jag älskar lördagar!  alla förutom denna i alla fall, ingenting händer mamma är inte hemma pappa är tjötig och ebba sur. rädda mig, någon?
gårdagskvällen vart åtminstånde trevlig, fast jag var lite trött, fniss.
helt seriöst, döda mig. fyfan va tråkigt jag har. sanslöst!


c.B


jag kunde knappt bry mig mindre

torsdagar är döden! men shit va du är bra ellinor.

goaste lunchen åt vi med, ahh!

mestadels handelsämnen idag, bättre än matte så jag gillarT! har inte så mycket att skriva här i min lilla blogg har jag kommit på, låter samma hela tiden känns det som. ska skärpa mig på den fronten. nu snart ska jag till gymmet på friskis för min tredje gång i livet, inte jättechill att träna gym själ, men jag ska överleva. JAG LOVAR!
imorgon är det fredag, jag älskar det.
händer i helgen? hör av er, puss på skinkan!


c.B

tombe amoureux?

helt vanlig onsdag.. rätt seg om jag ska vara ärlig, men ellinor livar upp det hela till fullo! vilket jag gillar. kul att max skämde ut mig idag med, häääääää    - häääääää. ahh. jaja, jag överlevde det med. nu ska jag bara genomgå resten av veckan utan att dö så att säga. men jag ska nog klara det faktikst.
vi hade vikarie på handelslektionen idag, en pensionerad tant som gillar att vandra i norge.. hon var inte normal till fullt, men fan va kul man kan ha ändå. jag ellinor och johanna skrattade hela lektionen ungefär. bra för magen det där!
jag vet inte vad jag ska se på ikväll, idol är de ju ändå i göteborg så det blir nog det. så får det bli topmodel marathon på söndag innan one tree hill. gillarT.
nu ska jag göra en budget så att claus blir glad. däremot är jag inte lika glad så. menmen, man får inte alltid som man vill.
ha det bra nu!


c.
B

jag har försökt tänka bort dig på alla sätt.

melissa horn! lyssna på hennes låtar, jag dör nästan. hennes röst är bland de finaste jag hört, och hon är så sjukt söt också.  ja, nog om det.
idag är det måndag och jag har varit i skolan. började dagen med stenhård träning hos sjukgymnasten, herregud va stark jag kommer bli! sen så cyklade jag hem (på min nya cykel!) tog en lång dusch och bara allmänt segade på att göra iordning mig, sen tog jag min cykel och cykade till skolan, typ 50 minuter innan vi skulle börja, bara för jag inte hade något att göra hemma, och ellinorhjärtats buss skulle ändå komma till skolan vid halv. så träffade henne och sofia, vi gick runt o bara gick lite tills vi gick till mattelektionen. stela är ju inte jättekul måste jag ju säga. fast de gick rätt bra på matten idag. imorgon får vi veta vilka som ska ha stödmatte på fredagar, jag hoppas jag slipperT.
efter matten vart det dags för svenska med birgitta, hon är rätt kul hon. vi fick i alla fall lära oss vad en sats är för något. ahh. jag och ellinor som fatta det roliga tyckte det va förjävla roligt.
efter svenskan slutade vi, och jag fick träffat natasha en stund och pratade lite, vi ska gymma imorn och jag gillarT.
puss på det.
ha det bra, de ska jaaaaag!

i've got to figure this shit out

inleder dagens blogginlägg med att säga grattis till världens bästa nathalie som fyller 16 år idag. GRATTiS!<3


min helg har varit kanon, i fredags firade vi ju nathalie och ame hemma oss ame med tjejerna, det va en bra kväll.
igår ville jag och olivia ta det lugnt, det ville inte vissa andra att vi skulle dock, det va nämligen fest i munkegärde där vi visst var saknade. ha-ha. i alla fall, så började vi kvällen hos henne med att kolla på top model från i torsdags som vi hade missat, sen gick vi bort mot hemmakväll för att köpa godis och hyra film, vi hyrde en spansk skräckfilm, visst låter det bra. fniss. den va skitbra! framför allt skitläskig.. saken blev ju inte bättre av att strömmen inte funka på halva nedervåningen i vårat hus, och världens största monster (en spindel) kröp omkring i mitt rum, så vi fick helt enkelt pausa filmen och jaga spindel (olivia jagade, jag hejade!) tyvärr lyckades vi inte så bra, och när olivia skulle få ut den när den krypigt under min säng så släcks hela husets ström av och det blir kolsvart, då är vi livrädda från spineln och filmen och mörkret. så vi springer upp till övervåningen och är där lite för att hämta andan. sen kommer strömmen igen och vi går helt enkelt ner för att hitta äcklet, som är spårlöst försvunnen. jag höll på o dö när jag skulle sova där sen.. men jag lever ju nu. filmen hette ; rec. och jag recomenderar er att se den, he-he.
nu ska jag göra lite grejer och sen äta hos mormor för att sedan............. 

ha det bäst! 


there's a first time for everything

JAG MÅR BÄST! BÄTTRE ÄN EN HÄST! :D
nathalie olsson, du är alltid och du är bäst.
ville bara säga det.
puss på verkligen allt, imorgon ska vi bowla med. kul lär de inte bli, men bättre än claus äckliga lektion!
allt för nu, haha, seriösa blogginlägg jag kör verkligen.
menmen, hejdååå

det var det, och underbart var det.

lördag kvällen var verkligen bäst! orkar inte förklara allt. men tjejer ni vet vilka ni är. och helt sjukt underbart bäst är vi!
hp1a shalalaa.
ni var tdet måndag igen, och jag klagar inte. skolan var la allt rolig, ahh. imorgon är det mer knapert, men jagska se till och överleva det med.
ha det kalas.
det va allt för nu, hejs!

ändå, gott är det!


kände att jag skulle lägga in en bild för de va längesen, fniss.
dagen har såklart varigt kanon, som alla andra dagar i skolan typ. planerade lite med giiiirrlsen i klassen om morgondagen som kommer bli helt jävla kanon tror jag.
ikväll vet jag inte vad som händer ännu, blir la till o kolla när laget spelar match..... prata med jennifer :D
nu ska jag gå här ifrån till och börja med.
allt för nu, hejs!

wordplay

torsdagen onsdagen och tisdagen avklarade, gott är deee! imorgon är det fredag, min träna stenhårt period börjar imorgon klockan halv åtta på ytterns gym, jag gillarT. he-he.
men fan, ska det bli bra med knät så ska jag fan ge allt verkligen. jag SKA klara operationen galant superduper bra, trots att jag verkligen är livrädd för det. är rädd för ett stick i armen, hur fasen ska ajg klara detta, jaja. nog om det för idag.

skolan var förövrigt helt kanon idag med, som alla andra dagar, fast utan ellinor hade det ju vart döden kan jag säga!
vi hade chill lektion med gunnel, bara gå ut och mäta servicetemperaturen på olika affärer i kungälv, jag fick dressman och ellinor kungälvs lek och hobby. ofta vi pallar gå dit, vi skrev att dom va underbara överallt och gav dom 40 graders temperatur vilket var det bästa. gunnel kände dom som jobbade där så hon höll med oss, tur det.
sen hade vi stela, alltså naturkunskap. då gick vi ut och letade djur i bäcken som ligger vid maxis parkering, jätte-kul. hehe, bättre än att vara inomhus åtminstånde med massa genomgångar och skit.
efter vi hade slutat så väntade jag på nathalie som hade estetiskt val en halvtimme för länge än vad hon sagt till mig. tss. men det gjorde inget för jag hade trevligt sällskap, satt i cafeterian med joakim, johan, ellinor och jessica. fast ellinor och jessica gick efter en stund men jag satt kvar o tjöta lite med dom andra två idioterna, vilket är förövrigt mycket trevliga prickar (y) jag säger förövrigt, förövrigt väldigt ofta. ahh!

jaja, nu ska jag nog ta och chilla lite resten av kvällen, kanske kolla lite tv. eller helt enkelt sova, är sjukt trött. he-he.
allt för nu, hejs!

datorkunskap

så sjukt tråkigt... gunnar tjötar en massa och ingen bryr sig kan jag säga..
viiiiill hem och bara dö eller nåt. fast vafasen, skoldagen kommer nog bli kanon, elinor fyller år och hon är kalasbra!
grattis på din dag hjärtat, hoppas du får en underbar dag!
(L)

hur fasen ska jag beskriva det?

det känns som liksom luften bara gick ur. vet inte på ett sätt om det var en lättnad, eller om det bara blev jobbigare. är helt ställd. vet verkligen inte hur jag ska klara detta. fotboll är det bästa som finns!
ett år, ett år, ETT HELT JÄVLA ÅR! döda mig, på riktigt alltså. hur fasen ska jag klara atta bara styrketräna och inte träna någonting alls, i ett helt år. vet inte vad jag ska skriva, kommer kanske igen sen.. ni lär ju få höra en del om det det kommande året, om hur jävla mycket jag tycker synd om mig själv. för ja, det gör jag. och om ni skulle störa er på det mycket så säg det till mig så vet jag vilka av er jag ska hålla käften till.
allt för nu, hejs!

tack ellinor, för att du finns!

adidas - respect me

underbara älskade adidas! yes, idag kom min tröja. lika fin som jag tänkte mig att den skulle vara. har inte tagit någon bild på den som jag kan visa er här och nu, men det kommer. annars så ska jag nog ha den i skolan imorgon kan jag tänka mig.
förövrigt så har skoldagen varigt bra, plate och elly livar upp det hela. fasen va kul ni är ändå. inte den trevligaste dagen enligt schemat, men eftersom jag inte en gång under hela dagen träffa en viss person så var de kanon!
imorgon är det onsdag, jag har precis gjort klart min läxa till datakunskapen imorgon, tack david! (a) haha.
ska även till ortopeden imorgon klockan 13,20 vilket betyder att ajg missar min kära gunnels lektion.. men jag överlever! 
hoppas till gud att jag får veta vad som är problemet med mitt knä också, annars vette fåglarna vad jag tar mig till.

det är liksom något som saknas, det märsk. och det känns extra mycket när jag ser dig. men det gör för ont att börja prata med dig igen, det va sånt svek ändå, och jag tycker det är så dåligt och falskt gjort. men jag börjar inse nu, att tar inte jag upp kontakten så kommer det typ vara såhär ett bra tag framöver, och det tar mer och mer på mina krafter. och jag tror inte jag orkar med det.
det är för svårt, allt är för svårt..

jaja, allt för nu, hej!

pokerface

men pinsamt! haha! herrejävlar vilken lördagskväll det va visst, jag var ändå inte med, men jag elly och elina går runt och skäms i skolan endel. kanon. men vi är lika coola för det. ahh!
jag och min lillasyster ska gå och köpa choklad sen ska vi spela gh, ha det gott.
allt för nu, hej!

RSS 2.0