I can fix what's broken

halloween idag då, inte sett ett enda spöke hitintills vilket känns skönt hehe.
min skojakt fortsatte idag och jag mamma och pappa tog oss en sväng men kom hem tomhänt som alltid, fan va jag ska ha det svårt med det där asså. funderar på att kolla internet och beställa några därifrån, men det kan bli så fel det med.. wellwell vi får se hur detta slutar.

igår spenderades kvällen i tjuvkil, det blev mycket trevligare än vad jag hade förväntat mig får jag säga. vart rätt opepp på det hela och sen blev det inte bättre när jag visste folk som skulle dit. MEN det blev cepebra ändå, vi brukar ju rocka det mesta och så även igår. ni är bra flickor!

min familj ska hem till min lilla favorit-tilda ikväll, hon ringde förövrigt hit klockan nio imorse och väckte hela huset.. men eftersom det är halloween då så tyckte dom vi skulle komma dit. jag har lite andra planer så jag får inte träffa mitt lilla troll, och jag hatar att hon växer upp förövrigt. kommer ihåg för typ två årsen va gullg hon va, nu har hon blivit lite för tuff för att vara sådär gosig, jaja careface för er. men jag vill ha en liten unge, bannemej. nån som är på eller? hahaha.

nu ska pappa laga heaven-mat, fläskfilé potatis och BEARNEISESÅS! (LLLLL)


glad cila på kastrups flygplats, hej från mig och happy halloween och allt sånt.
PUSS!


home sweet home


nu är jag (äntligen) hemma, känns både skönt och inte. värmen klagar man ju inte på i spanien direkt, här fyser man ju för fasen benen av sig om man går ut.. uschamig.

en sån resa ändå, bland det bästa jag vart med om. camp nou går knappt att beskriva med ord, ni ser ju bilden och fattar hur fruktansvärt stort det är, vi satt längst upp i mitten och såg ut över allting, det var helt ofattbart faktiskt. zlatan spelade som jag vet inte vad ochh jag var bara så sjukt lycklig!

staden i sig, barcelona alltså, var också helt sjuk. shoppingen är det bösta jag vart med om, får bli spara pengar och åka dit på shoppingweekend någon mer gång. gärna snart, höhö.
fick inte med mig överdrivet mycket hem men hade inte vart så att vi hade fått stressa runt så som vi gjorde så hade det nog blivit en och annan påse till.

jag har vart uppe sen klockan åtta på morgonen igår, japp jag är trött, sov dock kanske sammanlagt 1,5 eller 2 timmar på plan och buss och så. men det vart bannemej värt det, funderar på att dra mig till sängs nu så jag orkar med en helg innan skolan börjar igen.

hörs imorgon, puss!


all of a sudden

oj, jag bloggar. det vart ett tag sen, café world tar all min tid det är därför asså..
sitter nu och väntar på att mina tikka masala kebobs ska bli klara. 16 minuter kvar, så jag tänkte att jag lika gärna kunde skriva ett inlägg.

vet att jag sa att bilder från bauhaus skulle komma in, men det är sjukt ansträngande att sätta in kabeln i mobilen och datorn och sen överföra bilderna så det blir inga idag heller. snällt va?
jag kan även vara snäll och meddela att jag sitter och äter kladdkaka när jag borde plugga städa och packa. men det låter mycket äckligare än vad kladdkaka är så jag väntar med det lite.

på lördag är det barcelona och det kommer vara skit, men ändå så sjukt underbart. blandade känslor med andra ord. men bort från detta är precis vad som behövs nu i alla fall, och sen har jag en helg kvar på lovet innan skiten börjar igen. men det är dååå det.

nu ska jag ta ut tikka mandfjöafja och sen tvätta kläder som ska med, heeeejdå.

café world..

.. har tagit över mitt liv. helt galet, jag planerade att min franska löksoppa jag gjorde imorse skulle hinna bli klar precis när jag kom hem från skolan och jag skrev up pdet i påminnelser i mobilen så jag inte skule glömma av det heller. jag blir rädd för mig själv.. så nu la jag ner det för idag. (bara för min biff är klar imorgon halv fem, och klarar jag den så levlar jag upp :D:D:D)
nog om det!

jag vill sluta skolan.

imorgon ska jag till bauhaus igen, 7.00 ska jag vara i bäckebol. snacka om att jag kommer vara död eller, fy fan. men jag ska försöka vara vid såpass liv att jag kan dokumentera en del av dagen i alla fall. jag hoppas bara jag får arbeta med bra folk så dagen går att uthärda.

nu äre dags för csi och sen roast på berns! oj gud ja, jag måste berätta att om ni inte såg på färjan idag missade ni dom skönaste killarna som någonsin funnits. det var ta mig fan det roligaste jag sett, hahahaha jag dog bannemej nästan. och jag hittar ingen bild nu tyvärr.. synd om er.

have a naaaajs night, bye!


hello handsome. tänk att en liten promme till willan kan få en på så mycket bättre humör.

trodde aldrig att det skulle bli så


bilden är ärligt snodd av min lilla favoritkines, värd helg med dig. gå in på hennes blogg och läs mer vetja, jag är för lat för att skriva nu.

på lördag blir det barcelona om jag klarar mig levande ur denna veckan.

PUSS

01.27

oj.

this is no ordinary crush

denna dagen har vart bajs, mer orkar jag inte säga om det.

kvällen ska spenderas med idol soffa nathalie och onyttigheter, låter kalasbra enligt mig.

onsdag torsdag spenderades med några från handels tvåan på bauhaus, det blev en trevlig men jobbig vistelse och vi är tillbaka på tisdag för att fullända jobbet. jag har lite tidspress och lägger därför inte upp några bilder ifrån bauhaus nu utan det får vänta tills tisdag då jag gör en lite bättre utvärdering på det hela.


jag gillar olivias macdator och så gillar jag henne med såklart.. fast hon är sjuk och det hatar jag.

åååh toki jag ändå, kan jag aaaaaaaldrig nöja mig eller tänka på hur bra jag har det vid vissa tillfällen. varför ska jag alltid inse sånt försent, väldigt mycket försent.

i wanna stand up, i wanna let go

ååh dålig uppdatering och ni ska få veta mer utförligt varför när jag har mer tid. nu har jag pluggat inför ett prov imorgon och olivia kommer från stockholm nu så jag ska möta henne, sakni henni liksom.

jag skriver mer imorgon, kommer inte orka ikväll. är trötttrötttrött efter dessa dagarna på bauhaus.

PUSS!

colourless colour

kände direkt när jag vakna att detta inte var min dag riktigt, vaknade 8.50 och skulle vara i skolan 9.20. på den tiden skulle jag hinna äta, bestämma kläder, platta håret och borsta tänderna typ. sminket fanns det inte en tanke på. snabb som jag är kom jag till skolan sexton över nio, insåg med en gång då att jag hade kunnat knytit skorna och tatt på mig vantar och ändå hunnit.. menmen, det är sånt man lär sig till nästa gång.

när jag väl va i skolan var jag halvt med på samhällen, alltså.. jag satt där och var där liksom, men jag var någon annan stans i mitt huvud, typ hemma i min säng. jag ringde till mamma och hon sjukanmälde mig så jag gick helt enkelt hem. och nu är jag hemma, ska kolla desperate houswives och äta chokladglass.

under dagen igår hittade jag hur min tattoo ska se ut med, ska lägga upp en bild så ni får se. tänkte ta och måla den på mig nån dag med för att se om det verkligen ser bra ut, vill inte göra nåt som jag senare kommer att ångra..


den undre är det jag tänkt mig, det är franska och betyder "som om inget". den ska sitta i nacken, diskret så att den bara syns när jag har tofs liksom, eller någon annan uppsättning. min pappa sa till mig när vi var i grekland att det bara var för mig att bestämma mig vad jag ville ha och sen göra det, så nu får vi hoppas han står fast vid det..
fast det kommer säkert dröja ett bra tag innan jag vågar göra den skulle jag tro, uscha vad ont, och jag som är så klen..

nu ska jag återgå till nyttigheter, haaajs!


I'm not your toy, this isn't another girl meets boy

jag är klar väldigt i god tid idag om man gämför med hur jag vart det senaste, jag ska bara borsta tänderna och sen gå till skolan. har två lektioner idag om det blir som tänkt, hoppas på att det inte blir så och att engelskan är inställd. hade vart värt.

hann snabbt ta lite dagens outfit-bild som jag tänkte lägga upp innan jag drar mig, efter skolan blir det olivia eftersom hon åker till stockholm imorgon och lämnar mig ända tills torsdag... dummadumma pnäne.


uppifrån och ner då
kofta - h&m (en riktig favvis)
linne - cubus (har klippt i det lite så det skulle passa mig bättre)
strumpbyxor - lindex
skor - skopunkten
väska - wedins accessoaries



måste bara säga att ni borde lyssna in La Roux skiva, den är verkligen helt galet bra. lyssnar hela tiden och just nu är I'm not you toy bäst enligt mig.

now off to school, ska ta skolfoto med btw. oheaven på den!

vi hörs sen, puss!

bulletproof

ojoj, någon hade många besökare igår...

hela 49 unika besökare kikade in igår hos mig. det ska jag fira med chokladpudding nu.

pusss!

been there done that messed around

då vart det söndag ännu en gång, gillar inte känslan att vakna på söndagar när jag vet att jag måste till skolan imorgon igen.. men, jag har ju hela denna dagen att slappa på och sen så kommer jag bara vara i skolan tre dagar denna veckan för vi ska jobba på bauhaus hela klassen på onsdag och torsdag. får pengar för att sortera upp affären inför deras inventering som är på tisdag nästa vecka. ändå värt får jag säga.

igår blev det en lugn dag med nathalie, vi gick och kollade på hockey vid tre och det blev att vi var i oasen i ungefär tre timmar. alltid lika spännade när vi kollar hockey, men tyvärr så slutar det även på samma tråkiga sätt, förlust. denna gången på straffar, så det blev i alla fall ett poäng för dom.
vi spenderade kvällen hos nathalie och kollade på matchen med hennes mamma och pappa, skrattade en hel del åt kommentarerna som kom. och hade det trevligt, när machen var slut satte vi oss vid datan och kollade robins. fan va vi garva åt när dom lekte hollywood-fruarna. sjukt kul!
vi tog oss en promenad efter det och sen gick jag hem och kollade på desperate houswives, saknade mitt godis som jag glömde hos nathalie :( saknar det fortfarande, är inte upp det!

snart ska jag kolla reprisen av idol, sen ska jag få pappa att åka och lämna in min mobil.. herrå!


från allt till inget, jag saknar det

sweet dreams

ja, oj en sån kväll det blev ändå. jag hade roligt och det såg det ut som dom flesta hade.

tänkte göra som min kära vän nathalie och lägga ut endel bilder ifrån kvällen. det ä'r så roligt, och det sägs ju även att en bild säger mer än tusen ord och jag orkar inte skriva massamassa tusen ord för tillfället.


















jag och becca, som tyvärr inte fick visa våra dansskills igår eftersom musiken inte vart var den skulle. men nästa gång så jäklar!








vi körde lite cykel ock krasha in i trädet bakom. du är sjukt go mellan!

nu blire duschen och sen kolla hockey, ikväll ska jag kanske ta det lugnt, men det får vi se på!
HA EN BRA DAG! :D

yvonne på trettioåttan

ja minsann, yvonn fick bannemej en egen rubrik, hon var bland det skönaste på ett tag asså.

efter en, tjaa BRA kväll så ska jag sova. haha fan va värt inlägg. ska nämna caveman, aka simon corell med bara för att han älskar min blogg så mycket som han gör. imorn blire hockey och kolla bilder med min vabbonalle.


pusssenatten.


OLIVIA E BEEEEEEEST

almost there, don't give up now

idag har jag och sofia stått på svenska mässan och värvat folk till handelsprogrammet på mimers hus, det var förvånansvärt roligt. tror dock det hade en del att göra med grannarna vi hade, dom ville värva oss till jensens gymnasium och varför banga sofia, dom vart ju inget att klaga på om man säger så. haha.
vi gick från mässan vid tolv rätt sega och trötta, tog bussen till kungsport och satte oss på mcdonalds, där mötte vi även olivia så satt vi och åt där tills vi sen tog bussen tillbaka till skolan för att kolla så dom skött sig bra i våra små företag idag, och det hade dom väl ändå gjort. jag fick komma dit och bestämma slut-finnishen lite. och ni gjorde katalogen kanon, bra jobbat hörrni!


sofia på mässan


och snillet själv på mässan.

nu ska jag ta mig en dusch och något att äta, sen blir det grey's anatomy och lite gamla desperate houswives innan jag ska sova.

ha det bra!

nothin' left for me

idag var det tisdag och det brukar ju vara en rätt bra dag i vanliga fall, men detta var inget vanligt fall och då blev helt enkelt inte dagen så bra. men shit happens life goes on liksom.
det är även desperate houswives idag tillsammans med bästi och det är fan nåt positivt med denna dagen, sen är amanda bajen himla bra med så hon vet det lite extra.

jag ska skryta lite med en bild som jag gillar himla mycket med.

aa det är sant som det står, jag cecilia therese blom har fått vg +! på ett samhällsprov och fick även lite muntlig beröm av kära claus. ojojooooj vad jag är duktig, synd bara att resten här i livet inte riktigt går i samma bana.

nu blir det vänner en stund och sen antagligen äckliga ugly betty innan jag sticker iväg till olle som jag egentligen verkligen inte vill se desperate med... men hon har kladdkaka och nappar där som är mina så jag måste dit så jag kan äta det typ, aja jag får väl överleva det.

dummadumma pnäne, PUSS

f u c k

jag kommer aldrig hitta ett par vinter-skor, jävla fan storlekar.

nu ska jag köpa choklad och andra nödvändigheter, bajs.

ååh, dummadumma

jag har såna problem jag, fyttirackarn. tur att man har en del som funkar som det ska åtminstånde...


tror förövrigt jag ska köpa denna, "biker-boot" skon. men jag är osäker på det med, ååh dummadumma där med.

nu blire film, pusss på er

if you can hold on

söndag igen och jag vet inte vad det är med mig men jag är riktigt förvirrad.. jag vill inte bo här längre, vill förflytta mig långt, asså jättelångt bort härifrån. åh, nog om det.

igår spenderade jag kvällen och även natten hemma hos amanda med hanna som jag lite snabbt nämnde i inlägget från igår. vi hade det mysigt och kollade på batman the dark knight filmen som faktiskt var väldigt bra. efter det blev vi svintrötta och gick då upp och la oss. fast när vi lagt oss blev vi hyfsat pigga igen så då ringde vi till phone café och skrattade åt alla patetiska jäcla idioter som ringer in dit. shit va kul man kan ha om man är trött. sen somnade vi typ strax efter tolv bara tror jag det va. sov alla tre i hennes föräldrars säng så de var trångt och gött. men det gick.
på morgonen kollade jag och hanna på superhero-movie medans amanda fixade en himla stor och god frukost, pannkakor coco pops och mackor. m m mmm. mätta och belåtna så fixade vi till oss lite och alla drog därifrån.
mysig kväll ändå.

idag ska jag och nathalie, äntligen nathalie det var tusen årsen vi pratade ordentligt nästan, kolla på tv och gotta oss som bara vi kan. imorgon borde jag gå upp innan sju för att gå på wetwest träning i oasen klockan sju, men eftersom jag inte riktigt ser det som min grej tror jag att jag ska vara så fräck att bara skita i det.

nu blire tvätt, hejdåråå!


it means nothing

dålig uppdatering, nu ska jag till amanda och ha det chilligt med henne och hanna. det blir bra, puss på lördagar...

take me away

sitter på handelslektion i skolan, inte värdsskoj direkt.. jobbar på om några kända butikers loggor och affärsidéer, ändå lite intressant om jag hade varit på ett annat mer positivt sätt så att säga. men nu är jag inte det och då blir det segt. men ett stort plus är att jag slutar elva idag, hörs ikväll. PUSS!


RSS 2.0