all about me

tack nathalie! har stört mig lite på allt det ''gulliga'' på min blogg med hjärtan hit & dit bland annat. så jag ville fixa lite annat, men eftersom jag inte är så finurlig på att fixa sånt så fick nathalie gör det åt mig. hon är allt för bra den. 
idag har det varit världens chilligaste dag, åt frukost vid halv ett - ett någon gång. sedan mat vid halv tre. bara för min syster tvingade mig. sen så har jag bara suttit här typ, har tränat i en halvtimma också, duktiga jag. sen duschade jag, och nu sitter jag här igen.
imorgon ska jag och jobba, blir dit vid tolv för att jobba med caroline i några timmar och sen stänger jag. hem och chilla sen igen, gud va hemskt mitt liv är, jag jobbar sitter vid datan & äter typ.
men det ska allt bli ändring på det nu, wii in my life. tränar yoga och muskler övningar där. BEHÖVS kan jag säga.

jag skrev kanske lite rörigt igår, men jag hoppas det inte ska göra något. jag känner att hela jag är lite rörig som sagt, men det är nog både positivt och negativt skulle jag tro? hoppas på att snart få det röriga lite mer klart, på ett positivt sätt. (hehe)

ha det fint,
puss

she's back

en skön helg! jovars, det har allt varit det. har så mycket i mitt huvud och jag kan inte få ner det i ord, huhu. finns igentligen inte så mycket att säga om resan, kollade när min lillasyster spelade matcher, hon va faktikst duktig osånt så det va kul! på fredagen så gjorde vi inget speciellt, hade med oss en annan mamma från laget till hotellrummet och där satt mamma & hon som har båda bott i kungälv i hela sina liv och snackade om allt och alla här i våran lilla stad. det va la trevligt.
sedan på lördagen va det upp tidigt för att kolla på match klockan åtta, sedan åkte jag & mamma och en annan familj som har en son som är 91,a (hehe) in till ett torg i stan och satt där o kollade på äckliga folk med långa ben emosar och allmäna fulingar och biffar. alltid trevligt. satt där rätt länge ända tills vi bestämde oss för att åka hem en snabbis till hotellet och sova lite eftersom vi inte hade fått nån sömn på natten. åtminstånde inte jag. sen så sov för länge, men vi hann fort iväg till campingen dit vi skulle för att grilla med resten av lagets "supportrar". det blev väldans mysigt det med, jag & en viss person till (hehe) hade mest roligt åt en som pratar väldigt mycket och roligt.
efter grillningen bar det av till nästa match, där va det båda kallt och regningt. men även där hade jag och personen lika roligt åt samma person. och ett gott skratt förlänger ju livet så det blir perfekt ju.
lång dag = god natt. och det var det.
så idag så var det att checka ut från vårat himla trevliga hotell.. och sen iväg till semifinalen för ebba och dom. tyvärr förlorade dom. men jag mådde lika bra dör det.
asså jag är ledsen men jag kan inte förklara för mycket här, för jag vet då inte vem som kommer läsa. och jag är helt galen nu och vet ingentling.
fast mest så är jag F E G! tyvärr..
mer uppdateringar kommer imorgon när jag har sovit på saken så att säga.
sköt om er och sov gott!

PUSS!

men problem!

vet inte vad det är med bloggen, men rätt blir det inte iallafall. avslutningen på inlägget nedanför finns ju inte med.
så det jag ville framföra var väl bara att ni alla får ha en underbar kanon-helg. och om ni vill mig nåt så är jag kontaktbar på mobilen hela tiden, hihi.

xoxo

feel good

jovars mina vänner, idag har jag jobbat igen. var helt dött verkligen nästan hela dagen, tack elin och ebba för att ni är så sjukt roliga och kommer o livar upp stämmningen för mig. ebba har åkt till skövde nu för att spela fotbolls-cup, huhu saknar henne. (a) gud va löjlig jag är, ska till henne imorgon o kolla på. vet inte vad det är med mig, för bara några veckor sen hade jag tycket det hade varit underbart om hon åkte på cup. menmen, kanske ett bra tecken, vad vet jag.
ska somsagt till skövde då alltså för att kika på ebba när hon spelar cup, en hotell-natt är ju aldrig fel

never ending story


det blev en trevlig kväll med melanie igår, vi var väldigt seriösa hela tiden, inte. men varför vara seriösa liksom. sålänge man har kul så spelar det ju ingen roll hur man är. melanie är iallafall hur go som hällst!

nu kom ellanbellan hit, vi ska la chilla eller nåt. får la se hur det blir med det. ikväll är det ju trots allt semifinal i em så någonting har man ju att göra iallafall.
ha det bra folks!

xo

för en lång lång tid.


äntligen! ja, idag så kommer min kära melanie hem till mig. det va verkligen för längesen. vi ska ner till kungälv o kika lite i affärer ska se om M&Q har några snygga sommarjeans att erbjuda mig. efter det får vi väl se vad som händer, får nog gå in på bettans o ta mig en sallad också, har inte ätit något riktigt idag, och sallad är nyttigt och bra för mig! måste verkligenverkligen börja tänka på hur och vad jag äter. kolla in blondinbellas blogg när hon har visat sig hur mycket hon gick ner av att äta mat utan kolhydrater och att styrketräna. hoppas jag själv kan lyckas lka bra, måste hitta ett bra sätt att motivera mig på bara. är lite för lat..
men nog om det, vaknade i rätt tid i morse, skulle iväg till sjukgymnasten klockan kvart i tolv. hade fått sms av jobb-glenn så direkt när jag va klar oss sjukgymnasten så kilade jag ner och jobbade i fyra timmar. inte helt fel. synd var bara att det var väldigt dött mest hela dagen, knappt några som ville komma och fika i detta fina vädret.
så nu sitter jag här och bara väntar på att melanie ska komma, hon är nog här om typ tio minuter. och eftersom hon ska sova här inatt kommer det nog inte uppdatering försen imorgon.
så jag hoppas ni alla får en bra kväll, det ska jag allt ha.

xo

tänk att nåt så nära kan va så långt bort


jovars, jag har varit rätt duktig idag, därför som jag unnar mig med mina älskade NonStop nu.
har rensat och grejat i mitt rum lite idag, får se om jag kanske till och med orkar ta tag i min garderob, tveksamt. men vill så gjärna få det fixat i rummet nu, orkar inte med det längre. ska ta ner alla grejer och liknande från väggarna så mamma och pappa också fattar att det behövs göras nåt här inne. så vill jag måla om alla fula blåa saker jag har. fy! hatar blått. ikväll vet jag inte vad som händer, får se om jag kan tjata på systern min så att vi kan hyra en film eller nåt liknande. annars får det la bli att kolla tv. surt utan fotboll på tv nu i några dagar bara, och vet inte hur jag ska klara mig när em är slut! hujeda mig. men dom problemen får jag ta itu med när dom kommer.
ha en fortsatt trevlig dag iaf, det ska jag försöka ha jag med!

xo

it's a hard work

enda lediga veckan nu, iaf på fyra veckor framöver. men eftersom detta vädret verkar hålla i sig (regn&kallt) så spelar det ju inte någon större roll. hade ju inte gjort så mycket annat än att sitta vid datan ändå. så bättre är det ju att vara på cafét och få betalt.
så jag hoppas ni kommer och fikar oss mig dom kommande veckorna nu då på café mors mössa framme vid fästningen i kungälv.

alla dessa tankar, det är för mycket nu. jag vet inte vad det är elelr varför, men det bara är. så mycket önödiga tankar som bara finns där, som man inte ska behöva tänka, elelr behöva ens oroa sig för. men det är som att när tanken väl ploppat upp i huvet så vägrar den att försvinna. så jag antar att jag bara måste vänja mig vid det, och stoppa tankarna åt sidan och göra något vettigt med min dag..
jag hör nog kanske av mig senare om jag då får något vettigt att berätta om.
ta hand om er!

xo

blame me

förlåt förlåt, har varit allt för dålig på att uppdatera de sisat dagarna. men jag har bortförklaringar såklart.
torsdag: sista dagen på fotbollsskolan, tråkigt men skönt. sedan kilade jag hem till nathalie för att kika fotbollen med henne och henke och oscar. efter matchen gick jag henke och oscar hem till mig, vid 12 kom gunnar. och sen gick dom vid halv ett sådär. trevligt.
fredag: MIDSOMMAR! gick i hyfsad tid och började fixa med mitt hår, jobbigt! sedan med min systers hår. efter ett tag kom nathalie, jag packade det sista och vi drog till kovikshamn med min familj. där va det fler folk också. jag & nathalie dansade om midsommar-granen. (internt!) huhu. det va första gången på många år jaf.  var uppe till fem, sov i pappas bil, efersom vi är lata och inte orkade sätta upp tält. klockan tre började vi snacka med henke&erik i telefonen, vi la på klockan fem och somnade strax där efter.
lördag: TRÖTTA! var kvar i kovikshamn och lunchade där, sen så åkte vi hem vid fem-sex tiden nån gång. kollade sedan matchen mellan holland och ryssland, mitt kära holland åkte ur. tråkigt. så nu komemr säkert ryssarna gå och vinna allt bara för det. men mig spelar det inte någon roll vilka som vinner längre. bara det inte blir tyskland såklart!
söndag, idag: gick upp klockan nio för att börja jobba klockan tio. eftersom det va hufsat dåligt väder (ovanligt..) så var det inte så jättemycket folk och fikade idag. men det var ändå roligt. har ätit mycket iaf, huhu. nu sitter jag här och blir la så resten av kvällen också. ska kolla matchen, och det är det ända inplaerade. skönt det med, kanske kan sova ordentligt länge imorgon om jag har tur. sen får vi se vad dagen har att erbjuda. elin ska till kungälv så kanske slår henne en pling.
ha det gott!

xo

too fast

blir ett slarvigt inlägg nu kan jag tänka mig.  idag har jag iaf varit som vanligt denna veckan uppe på fotbollsskolan, jodå börjar vänja mig vid dom små nu. så är det sista dagen imorgon, och då får man inte ens ha alla sina i sin årskull eller hur man ska säga. får träffa dom och säga farväl för i år sen ändå.
nu sitter jag här med sverige-tröjan på och laddar! ska hem till emelie med hela laget och kolla på matchen. kommer bli kanon kan jag tänka mig! :)
ska börja bli bättre på att uppdatera nästa vecka, blir antagligen såna små-inlägg som idag resten av veckan med.
och om vi inte hörs innan så, glad midsommar på er allihopa! hoppas på sol.

xo

sommarregn?

underbar dag.. i alla fall den stunden man hade lunch i klubbstugan och fick mat.
nej jag ska inte överdriva. fast det va nog den härligaste stunden om jag ska välja.
alltså har jag varit ledare för fotbollsskolan idag, kan ju inte börja bättre. pissregn och kyla.
får allt hoppas på bättre väder resten av veckan. fast varför skulle det, det är ju midsommar på fredag. har det någon gång varit sol då? jag kan då inte minnas det.
jag är rätt slut efter dagen faktikst, så ikväll blir det bara att kolla tv och kanske att jag tar och bakar mig en kladdkaka också. kan vara gott att ha och trösta sig med när man kommer hem några dagar fram över.
på torsdag tar det slut, och det firar jag antagligen med att träffa elina den fina. hon kommer nog hit då så slaggar hon här för natten, sen får vi se vad vi tar och hittar på för någonting på midsommar.

känner mig lite elak, så jag måste ju erkänna att många utav dom små töserna är riktigt söta och goa. har några bilder, men det får nog bli framåt veckan jag tar och visar.
ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi antagligen imorgon.

testing testing


bara testar lite olika saker just nu. v'ntar på att nathalie ska bli klar med maten.
bilden är från carlstens fästning på marstrand där thorildskolans nior hade sin avslutning i tisdags, delt underbart va det. sjukt ont i fötterna efter tre timmars dans i decimeter-klackar, men det va det allt värt.
tack för tre underbara år med er på thorild!

if you were someone else

inget är lätt när det är svårt, så är det bara. det är då inget vi kommer ifrån.
nu ska jag till erik och kolla film med henke och nathalie också. allt är bättre än att vara hemma och bara kunna tänka.
kommer kanske ett bättre inlägg senare idag.
annars får vi se hur det blir fram över, ska nämligen vara ledare för små underbara jobbiga söta fotbollsflickor hela veckan i sommarfotbollsskolan. inte helt fel fakt

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0