i'm still waiting


cilla och nathalie, himla mycket hallegosingen på oss!

minda dagar är bäst! allt har blivigt så mycket bättre nu det sista, och att tacka för det har jag självste baben såklart, och även nathalie olivia framför allt. tack för ni alltid ställer upp så mycket som ni gör för mig!

igår tillbringade jag min dag med nathalie, det var trevligt. kvällen avslutades med filmtittande hemma hos aron, det va knökat men ändå mysigt. vi kollade på någon bertil film, fniss på den, han är en riktig liten tokfrans den där bertil.
sen hämtade hennes gulliga bror oss, och han har schööönaste musiken i bilen på alla hemfärder. gott är det!

idag gick jag upp vid klockan åtta för att åka med caroline och träna hårt på gymmet vid nio, det blev vid halv tio vi var framme eftersom vi båda var lite sega, men när vi väl var där så tränade vi för fullt. (host) vi var ju som sagt trötta, och vissa dagar är man bättre än andra, men pilatesbollar är roliga åtminstånde, särskilt när man är trött. haha!
elin kom hit när jag hade kommit hem, vi kollade ett oth avsnitt, slängde sen ihop en kladdis och sen kollade ett avsnitt till, nu ska vi äta för at tsen fortsätta med våran dag. alltid så himla bra med dig elin, du får mig alltid att skratta!

nu har ebba gjort klart maten så jag ska kila, ha det bäst sålänge!
och baben, vi har pluset inga andra, så ska det vara!


cilla.B

bara för babens skull

jag har somsagt varit sämst på att uppdatera bloggen i know. har inte haft något speciellt bra att skriva om, har vart lite hejsan svejsan fram och tillbaka, men är nu på rätt spår igen tror jag.

helgen var grym, i fredags chilla jag ame lovisa och nathalie hos lovisa. nathalie och lovisa hade gjort mat och grejer som jag åt, himla gott. sen kollade vi på tv och lite andra youtube grejer typ. jag var trött och inte socialast i världen kände jag, hade funderingar på en massa annat, förlåt. tar igen det en annan dag.

lördag, lördag lördag lördag. fyfan va bra dag! kollade först match med mamma, när min lillsasyster spelade, två mål för hennes del och hon hade nian på ryggen, knappt så det kunde bli bättre. hon brås la på nån vis person kanske.. höhö.
sedan vart det mat som gällde, åt och sen drog jag med mig smink och mötte baben vid maxi, hon köpte foundation och ögonskuggor, himla fint. sen gick vi till henne började med våran sminkning och plattning. efter drygt en timma så ringde pelle för sjuttiotolfte gången typ.  det visade sig att dom var alldeles utanför, så vi sa att dom skulle vänta där tills vi va klara. men det tyckte inte madde, så hon gick och hämtade dom och släppte in dom. jag och elina plattade och sprayade våra hår lite till (LITE) och det tyckte gänget var himla kul.. sen tillslut var vi klara och vi drog oss bort emot william där jag och elina skulle in. igentligen inte do mandra men efter lite fjäsk va do mmed inne. sååja! väl där inne var det himla kul, förutom att stalkern number one -dj. west följde efter mig o baben hela tiden. fniss. det pissregna ute och det var allmänt storm o fanskap. så min mamma hämtade mig tolv så jag åkte hem. smsade lite med elina på kvällen för o hålla mig uppdaterad liksom. finns säkert en massa godsaker att berätta men dom håller jag för mig själv tror jag allt.

söndag, brukar vara döden. men denna va fettnice. började att chilla på morgonen, satt och kollade på tv och smsade med n00b. haha. sen snackade jag lite med baben också. hon spela match och va bäst som vanligt. sen så kom nathalie till mig, vi pratade och kollade tv, sen kom lovisa och olivia vi kollade ännu mera tv och pratade ännu mera. till sist kom ame en stund, då pratade dom, men jag var osocial IGEN, förlåt.. var så sjukt trött. tar igen det en annan gång, lovar!

idag är det måndag och första dagen på mitt höstlov, elelr ja, det är ju alla aldras med i och för sig.. men jag var i alla fall uppe klockan sju och stacka och tränade. himla hurtig jag. det gick bra var sjukligt jobbigt bara. men så ska det vara. inte långt tills operationen nu 9 dagar har jag för mig.
nu ska jag duscha och fixa mig för att sen träffa nallie, vad vi nu ska göra är änu en oskriven historia. fniss på det.


cilla.B

6 dagar 19 timmar

jag är himla bra på att uppdatera min blogg verkligen.
jag har en massa saker att skylle på med skulle jag skriva ner alla dom hade jag blivigt klar om en vecka typ. det är helt enkelt inte helt kanon med mig eller med det mesta. men vem vet, det kanske är en period. hoppas den är över snart i alla fall.

skolan är helt okej. finns vissa ljusglimtar i mörkret om man så säger. ni vet vilka ni är hoppas jag. veckan är avklarad med bra betyg, av mig själv dådå. har gjort allt som skulle göras och jag klarade småföretagandeprovet jättebra kändes det som. får bara hoppas det visar sig på betyget med.. det återstår att se. det jag ville komma till var i alla fall att det ska bli sjukligt skönt att ha lov i en vecka nu.

fredag idag och en hel vecka av ledighet framför mig, har ingen aning om vad jag ska göra dock. det blir i alla fall halloweenfest på fredagen på lovet med en massa tjejer. och det kommer nog bli himla kul om jag har fått för mig rätt så att säga. ikväll hoppas jag på att det blir mer livat än vad jag har det nu, sitter här med mensvärk och är blöt i håret, kan det bli tråkigare typ? hoppas att jag kan lita på gunnar så han kommer med något. nathalie hade ju inte vart fel om hon svarade på mitt sms heller. men är man dissad så är man ju. fniss.

imorgon kommer jag ingå mit nya liv : GRATiS SMS! så fett jävla underbart. bara att skriva hela tiden dygnet runt.
0709-541600
det var väl allt för idag tror jag, ska försöka bli bättre på att uppdatera min kära blogg mera. men eftersom mitt liv inte är lika händelserikt som kezas typ så blir heller inte bloggen lika bra som kenzas. hä-hä, man kan la inte få allt här i livet..


c.B

bring it and win it

jag gillar fredagar, och igår va det kalasbra på ullared.
onsdag den 5 oktober ska jag operera mitt knä, och jag är jättenervös. bra ska det nog gå åtminstånde. snart ska jag äta pizza (lipar sönder) och sen ska jag och nathalie va med dom vanliga hårdingarna, hä-hä.

jag gillar dagens uppdatering, kort och bra, puss på det!
p.s! skype är fettkul (h) d.s


c.B

granatäpple i mitt hjärta

onsdagen är över och även så naturkunskapsprovet med äckel-stela. skönt! fast lär ju bli ett till prov på samma ämne och samma sak redan på måndag, så kallat omprov, döden. men så går det om man bara pluggar dagen innan.. enligt stela som är så jävla duktig och bra i alla fall... finns inte ord för vad jag hatar henne och hennes prov. menmen, bara resten av ettan sen slipper jag henne för gott tror jag! (JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!)

imorgon blir det ullared, blir vad man gör det till helt enkelt. och jag ska göra det bra! hoppas alla är med på det. allsång på bussen med massa goa björn rosenström låtar. johanna kirrar de mesta hon. och ellinor och jag brukar stå för schöönsången. ahh! eller inte. men brudarna är goa iaf, och ni gör min dag!

skolan är verkligen enda stället som det känns någorlunda bra på för tillfället, hoppas det inte speglar av sig för mycket mot min utsida hur jag är på min insida.. för där är verkligen allting en stor röra. vet ingenting längre. men skit samma. det löser sig säkert med tiden.

var på föreläsning nu med profilen och fotbollen, det var inte världens höjdpunkt kanske. men sällskapet var inget att klaga på. heller inte elina som satt några rader längre fram. vet inte vad jag ska skriva igentligen, har ingenting vettigt. så vi hörs la mer imorgon eller något i den stilen.


c.B

massa tjöt

ingenting känns rätt nu för tiden nästan.. jag saknar dig. att ha dig nära och kunna prata med dig om verkligen allt jag älskade den tiden. och tänker ofta på hur det va, och hur bäst det skulle ha blivigt.. nu blev det som det blev och det är bara att acceptera det helt enkelt. hade ju kunnat vara värre.
här hemma är allting bara skit, och jag säger inte bara det för att folk ska tycka synd om mig och sån shit. men för tillfället trivs jag inte hemma och har inte gjort det på ett tag. finns väl ingenting att göra åt saken än på ett tag..

jag blir fetare och fetare för varje dag som går också, fyfan. känns som jag inte gör annat än typ äter. fast jag inte ens gör det så ofta..  måste ta tag i det, sluta äta godis, sluta äta onödiga mellanmål, sluta dricka mjölk, sluta vara lat. börja äta nyttigt, börja undvika socker i mat och annat, börja utesluta att äta onödiga fetter.
det är ju en liten början åtminstånde.
är allmänt deppig över det med knät, känns som det är dets fel att jag blir fet, bara för jag kan röra mig så begränsat. fyfan vilket hårt och hemskt liv jag har verkligen, ska fan börja tänka på barnen i afrika.
jag kanske kan börja skicka all min onödiga feta goda mat till dom, SNILLEBLIXT. dom hade ju blivigt glada och jag hade blivigt smalare. det är sjukt hur jäkla smart jag är när jag verkligen vill.

på tal om smart fick vi veta våra resultat från matteprovet idag också.. för att få godkäns skulle man ha 15 poäng hade stela sagt, så jag var väl i princip rätt säker på att jag skulle få ett fetingstort IG på provet. men jag tror gud gillar mig, stela hade sänkt nivån till 13 poäng istället och jag hade 13,5. vilken lättnad, ingen IG-varning ingen stödmatte och sovmorgon på onsdag. ibland är jag för bra.. bästa skämtet idag måste jag säga.

min helg kan jag tänka mig att ni är intresserade av att höra på också, inte. men sket jag i det eller, ja!
min fredagkväll började med att jag blev hämtad av elly och hennes pappa, vi åkte till ale gymnasium för att kolla när elina och sofia spelade match mot surte. det gick nog inte som dom hade tänkt sig riktigt. men dom var duktiga ändå. och jag fick chansen att inse lite mer vilket dumt beslut det va att sluta innebandyn. fast jag fick ont varje gång jag såg nån vända, framför allt mikaela som jag hörde att hennes knäskål visst hade hoppat några gånger som min, fast hon är ju speciell den tjejen så hon klarar allt verkar det som. hoppar knäskålen behöver inte hon kryckor i två veckor och knät svullnar inte till en stor boll så man inte kan böja det, och även fast hon inte har ett helt korsband kan hon spela innebandy. om man ändå hade så mycket muskler som henne.. ahh! nä men tur har hon som får göra det hon älskar iaf.
för att komma till sak så körde ellinor och hennes pappa hem mig efter matchen, jag gick in till nathalie för att sedan dra vidare till gunnar. där var redan lina, sandra, filip, henke och gunnar. senare kom även aron oskar och oscar. kvällen blev då kanon, lite stelt till en början men det löste sig det med. himla goa människor det finns. hem kom jag med nathalies så kallade guldklimp. (michael, hähä).
min lördag var mer ett helvete och jag har inte mycket mer att säga.
söndagen däremot var bra, åkte in till stan med olivia lovisa och amanda vid elva, fick köpt mig en jacka, en lång stickad tröja, gråa strumpbyxor, en sjal och en fuktgivande kräm till ansiktet. precis vad jag behöver nu inför vintern.
väl hemma sen så åt jag med familjen för att sedan gå till olivia och kolla på tv, kanon-tv-lväll med både one tree hill och gossip gilr. efter det gick jag och olivia stavgång, kämpeduktiga var vi. men lika mycket som vi var duktiga skämdes vi också när vi gick där mitt i centrum med våra stavar, framför allt inne på maxi som vi var tvungna att gå till för olivia skulle ha hårspray. jaja, vi överlevde och fick säkert lite motion, viktigt.

nu ska jag se om det finns nåfot vettigt att titta på på tvn, knapert det där. får hoppas på det bästa, imorgon är det tisdag, inte min favorit. men det blir nog bra med den saken..


c.B

say nothin'

danmark va fetingbäst, precis som allting annat med er babes!
snart ska jag och ellinor åka och kolla på när elina och sofia spelar match, kommer bli bra de. vinn gullongar!

ska tilllägga att hp1b inte är så jävla dumma som dom ser ut, fniss. finns en hel del schööna folk i den klassen vill jag lova. nämner inte några speciella nämn men de va vissa som va redig fulla igår under hela resan typ (host*kaldemark*host) men som jag sa så var det fett värt att åka till danmark iaf, och ullared nästa vecka till på köpet och allt, can't waait!

ikväll blir det nathalie för ovanlighetens skull. hmm. men de kommer säkert bli kalasbra det med.

dagens tanke: livet är en tragedi för den som känner, en komedi för den som tänker.

c.B

vem ska jag låtsas att jag är?

denna dagen har varit bra. ungefär så. åt mysig lunch med ellinor och jessica hos nån baguettaffär. vi satt ute och åt med filtar och grejer. himla bra det där. sedan begav vi oss mot idrotten efter det. åtta stycker var med. kalasbra. körde boll-lekar, det va helt okej måste jag erkänna. men jag vågar typ inte springa och sådant riktigt. men det är som det är med den saken. efter idrotten precis hade jag en jävla massa energi som jag tänkte ta ut på babbros lektion, men då var hela b-klassen och äckelanita redan i klassrummet och då var hela min energi som bortblåst igen.. torraste tråkigaste klassen är verkligen hp1b. sanslöst. och med dom ska jag tillbringa ex antal timmar i en buss tillsammans med imorgon. fyfan!!

hemma, efter en teorilektion som inte var katastrofalt lång för min del eftersom jag och denise var snabbast på att svara på våra frågor, bra utav oss, ja då hemma i alla fall så åt jag lite mat, och sen pluggade jag lite engelska eftersom vi har prov på fredag. inte så överdrivet svårt kan jag ju inte erkänna. men det är alltid bra att vara förberedd.

somsagt ska jag åka buss imorgon i ett par timmar, anledningen till det är att jag ska till danmark. kolla på ett konstmuséeum (stavning?) med våran klass och då den andra hp1;an. kommer bli fett döden, men som jag har sagt förut och säkert kommer fortsätta säga så har jag ju goaste brudarna i klassen som livar upp det hela en aning. tack för det.
funderar på att ta med mig kamera så att det kanske blir lite bilder ifrån våran dagsresa. he-he.
nu ska jag skriva om kronborgslott, ha de gött haj!

dagens tanke: döda mig! (för de mesta)

c.B

you make my heart beat tripple times

Monday you can hold your head
Tuesday wednesday stay in bed
Or thursday watch the walls instead
It's friday i'm in love

stämmer verkligen stenhårt.

jag är sjukligt trött på skolan för tillfället, alla prov och läxor dödar mig långsamt. tar verkligen alla mina krafter. till exempel, idag hade vi matteprov. vafasen tänker stela med säger jag återigen. ingen i klassen (och ja, vissa i handel är smarta!) tyckte att prover var lätt. alla sa at tdet va svårt. och jag menar, om alla har gjort samma på kapitlet så borde man la inte tycka att det är så fruktansvärt svårt?
15 poäng var godkäntkravet. jag önskar nästan mest av allt för tillfället att jag får det, jag orkar inte stödmatte på världens goaste fredags-lunch-rast. det är bara så..

dagen idag har annars varit okej, tisdag som tisdag.. men vi fick tillbaka våra administrationsprov idag utav klimakteriekossan. jag fick VG. gött är det! ja sen är det inte mycket mer nämnvärt tror jag. ni vet vilka ni är som gör min skoldag värd i alla fall. och det ska ni ha tack för!

chill varé när jag kom hem i alla fall. satte på min dator, efter det gick jag på dirr upp och kollade oth med världens (och jag menar verkligen det) kladdigaste kladd"kaka" och åt. himla gott äre. sen gjorde jag och ebba mat, jag var inte hungrig men tvingade i mig lite pasta ändå.. fan vad jag känner att ni lägger allt jag skriver i eran carebox verkligen. så hårt kan livet faktiskt vara.

dagens tanke - jag orkar inte längre.


c.B


you're so sad, maybe you should buy a happymeal?

måndag, jag älskar verkligen inte skolan längre.
fast sällskapet är inget att klaga pååtminstånde, och det tackar vi för.

hade jag haft en pistol för tillfället hade jag helt seriöst andvänt den till att skjuta ihjäl stela.. tror hon helt seriöst att vi ska ha matteprov på en tisdag, som redan är varldens segaste tråkigaste dag, plus att man inte ens får gå när man är färdig på provet. helt cpsjukt. men eftersom att jag är så jävla bra på matte så löser det nog sig... kuljul.

i torsdags blev jag brunett så kallad. ska jag beskriva det själv så blev jag lila-röd hårig. vilket kanske inte var det jag hade tänkt mig från första början, men mitt och natashas fel va det faktikst inte.
det jag ville komma till var att jag faktikst idag är nästan helt brunhårig! ska se hur de blir efter några fler tvättar och sen ska jag lägga i en likadan toning igen och helt enkelt hoppas på att det blir bättre resultat redan från början denna gången.

på torsdag ska jag till danmark med klassen och andra hp1a:n, dom hade ju inte behövt följa med. hade dom inte gjort det kan jag lova att hela resan hade blivigt betydligt mycket roligare. menmen, det blir ju vad man gör det till. och med brudarna i klassen kommer det fantamej bli kalasbäst som vanligt med er.

nu ska jag återgå till min mattebok... döda mig?


c.B

kocham cie!

det är INTE lätt någon gång när det är svårt..
gårdagskvällen var inte mycket att hurra för. trots att elin är bland dom bästa på jorden så gjorde vi inte så mycket bra utav våran lördagskväll. kanske tog i med att det inte var något alls att hurra för, för några hurr skulle den allt kunna få. oscar sjunger kalasbäst. och ja som alltid så fick vi fram en del skratt med.
idag har jag chillat järnet, kan va gött det med. suttit här och även kollat en hel del tv med mamma. middagsmaten blev mcdonalds. fyfan för o vara såhär fet.. åt iaf minimorötter till ochen apelsinjuice, och det är ju pommesen som är fetigast.
om ungefär en timme börjar i alla fall one tree hill, och på dirr efter det blir det gossip girl och sen andra avenyn.
kalasbäst!
skola imorgon också.. döden på en svenska. två lektioner, matte och svenska, och sen tror stela fanskapet att vi ska ha ett matteprov på tisdag också, herrejävlar vad jag kommer faila känns det som. min ork liksom bara försvann helt så fort jag hörde att det skulle komma prov. jaja, g i matte a och jag ska aldrig mer klaga. (åtminstånde inte gällande matte)

nu ska jag sysselsätta mig med lite andra grejer, ha det fint..


c.B

ellanbellan in tha house

snälla rara människor, varför händer det inget roligt en lördagkväll som denna den 4 oktober liksom. är heltaggad på vad som helst. jag och elin är alltid på g vet ni!
nu ska vi fortsätta leta efter nån ferre eller bara allmänt roligt folk att hänga med ikväll.
hoppas ni hör av er om ni vet något iaf, annars sliter vi er i styckern. fniss.
kul? hä-hä


c.B

bounce back

kanske ska ta mig ett litet break från denna sidan, vet inte om den är så intressant liksom. för så många fler än me myself and I så att säga.. hö-hö.
men det är skönt att bara skriva av sig alla tankar ibland, så ni lär ju föra höra en hel del skit ändå framöver, men ingen tvingar er att läsa, hoppas jag åtminstånde.

dagen i skolan var okej, babbro kan ju ta och dö, innan hon dödar oss genom att hon finns bara typ.. ska ha prov i försäljning och service .. det löser sig imorgon.

nu blir det topmodel för hela slanten, puss påT.


c.B

RSS 2.0